Duitsland, Bad Bramstedt
...Wie aan peperkoek denkt, denkt natuurlijk aan Kerstmis. Met onze peperkoekspecerij is het nu een fluitje van een cent om in de kerstsfeer te bakken. Maar ook in muesli, desserts of zuivelproducten maakt peperkoekspecerij een verschil. Gewoon eens proberen en je laten verrassen. Inhoud: 20,00 g Artikel-Nr: 002261...
Portfolio (89)
Duitsland, Nürnberg
...fytosterolen en antioxidanten die bijdragen aan de mogelijke gezondheidsvoordelen. Deze olie wordt vaak gebruikt voor frituren, bakken, saladedressings en als basis voor margarine en mayonaise. Daarnaast wordt het gebruikt in de productie van biodiesel en als grondstof voor verschillende industriële toepassingen.
Portfolio (186)
Duitsland, Heidelberg
Diafood GmbH is een toonaangevend bedrijf in de verwerking van plantaardige grondstoffen, gespecialiseerd in hoogwaardige gedroogde groenten, aromatische planten en biologische producten. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Diafood zich een uitstekende reputatie verworven door kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf werkt uitsluitend met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan strenge biologis...
Portfolio (74)
Duitsland, Berlin
...Onze Amandelen worden geïmporteerd uit Californië en zijn beschikbaar in verschillende verpakkingsopties, waaronder 10 kg kartons. Deze biologische amandelen zijn perfect voor snacks, bakken of om toe te voegen aan je favoriete gerechten. We zijn er trots op hoogwaardige noten te leveren die voldoen aan de eisen van onze klanten. Met snelle levering en concurrerende prijzen zijn onze amandelen een uitstekende keuze voor retailers en distributeurs die premium producten willen inkopen.
Portfolio (128)
Duitsland, Halle
...Het Superschrot is een gedeeltelijk ontolied grof (gemalen) meel en wordt gemaakt van geperste zaden of pitten. Het Superschrot is veganistisch en glutenvrij. Je kunt het gebruiken voor koken en bakken, voor het verfijnen van zoetigheden en dessertsauzen, in smoothies en muesli of als topping.
Portfolio (93)
Duitsland, Bad Bentheim
... 1000 v.Chr. werd verbouwd. In de 15e eeuw raakte Europa ook bekend met boekweit. Voor meer informatie over dit product, verwijzen wij u naar de volgende pagina: Artikel Boekweit Verwerking van Boekweitvlokken De gepelde zaden van de boekweitplant worden eerst goed gewassen en op trays geplaatst. Vervolgens kiemen de zaden onder gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid gedurende 24 tot 48 uur, of totdat de kiem volledig is ontwikkeld. Deze ontwikkelde kiemen worden naar verschillende trays verplaatst en gedroogd bij ...
Portfolio (549)
Duitsland, Hamburg
... enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten, die als gezondere alternatieven voor verzadigde vetten worden beschouwd. Deze vetten kunnen helpen het slechte cholesterolgehalte te verlagen en het risico op hartziekten te verminderen. Zonnebloemolie wordt vaak gebruikt voor het bakken, braden, sauteren en voor saladedressings vanwege zijn neutrale smaak en veelzijdigheid.
Portfolio (180)
Duitsland, Schoenebeck
... hoeveelheid van de duindoornvruchtenolie met de mooie oranje kleur is daarvoor voldoende. De onmiskenbare smaak van de duindoornvruchtenolie komt het beste tot zijn recht in koude gerechten. Het is niet geschikt om te bakken. Daarvoor is het eigenlijk ook te kostbaar. Onze biologische duindoornvruchtenolie heeft een oranjegele kleur en een typisch fruitig aroma. Wij persen gedroogde duindoornvruchten uit gecontroleerde biologische teelt voorzichtig koud om onze biologische duindoornvruchtenolie te verkrijgen.
Portfolio (143)
Duitsland, Oyten
Duitsland, Oedheim
... Kazachstan, daarom kunnen we de kwaliteitsparameters op elke processtap bewaken en voor elke behoefte sturen. Wij als gecertificeerde zaadproducent gebruiken alleen geselecteerde en gecontroleerde zaden in onze teelt. Zo kunnen we bijvoorbeeld naast het behalen van goede opbrengsten genetisch gemodificeerde zaden veilig uitsluiten. Wij werken met natuurlijke bodemverrijkende technologieën en doen...
Portfolio (1)
Duitsland, Schillingsfürst
... de beste teeltgebieden in Turkije, Tsjechië en Polen. Het oogstmoment is bereikt wanneer de zaden in de capsules rammelen bij het schudden. Over het algemeen wordt de oogstrijpheid medio augustus bereikt. Bijbehorende certificeringsinstanties houden toezicht op het gehele groeiproces met betrekking tot bodemgesteldheid, teelt en oogst. Artikelnummer: 29000...
Portfolio (25)
... broodveredelaar gemalen Een broodkruid dat elk brood opwaardeert. Juist in deze tijd hebben veel mensen het bakken van brood herontdekt. Brood bakken is niet moeilijk en met dat beetje extra, onze broodveredelaar, krijg je ook het typische oorspronkelijke. Dit broodkruid is een allrounder en je kunt er een eenvoudig gistwitbrood mee veredelen of ook een stevig en donker volkorenbrood mee oppeppen. Ook bij speciale meelsoorten zoals kastanje-, kikkererwten-, linzen-, boekweit-, teff-, sojameel etc. is het kruid een echte verrijking.
Portfolio (9)
Duitsland, Hamburg
... zijn eigen gewicht aan water vasthouden. Door de neutrale smaak kan het in veel verschillende gerechten worden gebruikt, zoals bij glutenvrij bakken, in muesli en in sappen. Producteigenschappen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan Productie: Na de oogst worden de schalen van de zaden gescheiden en met behulp van luchtzeven gewonnen. Ecocontrole instantie: DE-ÖKO-003, Niet EU-landbouw...
... geurige, knapperige broden, kringen, bollen, pretzels en stokken: Chili-olijven-tomatenbollen, zaden- en bierbrood, komijnseelen of Silserli, het Zwitserse zoutgebak, zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Wij maken al onze zoete lekkernijen zonder suiker! En dat op zo'n manier dat ze echt zoet, verleidelijk en vol van smaak zijn! Als je het niet wist, zou je het misschien nooit raden!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play