Duitsland, Nürnberg
...Gerstepoeier is een fijne poeder die is gemalen van hele gerstkorrels. Het biedt een nootachtige smaak en is een goede bron van vezels, vitamines en mineralen. Deze veelzijdige glutenvrije bloem wordt vaak gebruikt in het bakken en biedt een gezond alternatief voor tarwebloem. Gerstepoeier kan worden verwerkt in verschillende recepten, waaronder brood, muffins, pannenkoeken en koekjes, terwijl...
Portfolio (186)
Duitsland, Schlüsselfeld
...Met onze jarenlange ervaring als co-packer voor koekjes zijn we in staat om glutenvrije proteïnekoekjes te ontwikkelen die voldoen aan de nieuwste voedings trends, waaronder plantaardige voeding, keto en paleo. Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan smaken, bieden al onze functionele koekjes de optie om als biologisch gecertificeerd en zonder genetische modificatie (non-GMO) te worden gemarkeerd.
Portfolio (69)
Duitsland, Bad Bentheim
... is zeer nuttig voor het maken van glutenvrije recepten. Daarnaast is cassave meel nuttig voor het bakken voor een broodachtige textuur. Het kan worden gebruikt voor zowel zoete als hartige gerechten zoals koekjes, pizzabodems of pannenkoeken.
Portfolio (549)
Duitsland, Schoenebeck
...Door de graanachtige smaak wordt het glutenvrije biologische amaranthmeel graag als graanvervanger (voor broden, koekjes, fruitrepen, muesli, babyvoeding, als sauzenbinder) gebruikt. De graanachtige smaak maakt het glutenvrije biologische amaranthmeel bij uitstek geschikt als graanvervanger in de voedingsindustrie. Voor bakwaren zoals flatbreads of koekjes, Kaiserschmarrn, fruit- en energierepen...
Portfolio (143)
Duitsland, Niederkrüchten
...Kwaliteit: conventioneel, Biologisch Herkomst: Oostenrijk Toepassing: Bakken, Desserts Bijzonderheden: Sesamemeel is grotendeels smaakneutraal en is uitstekend geschikt voor het bereiden van koekjes, taarten en zoete broden – het geeft het eindproduct een lichte nootachtige smaak. Het glutenvrije meel biedt veel voordelen, zoals een laag koolhydraatgehalte en een hoog gehalte aan hoogwaardige eiwitten en vezels. Naast deze positieve eigenschappen voorziet het meel ons lichaam van belangrijke mineralen zoals ijzer, magnesium en zink.
Portfolio (93)
Sinds 1984 de oudste gecertificeerde biologische bakkerij in OWL. Productie uitsluitend van pure biologische bakkerijproducten zoals brood, broodjes, snacks, taarten en glutenvrije biologische bakkerijproducten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play