...Glucosestroop is een belangrijke grondstof voor de snoep- en jamindustrie, evenals voor de fijnbakkerij en de confiserie. De 45° glucosestroop kan met de blote hand tot een bal worden gevormd, omdat hij door zijn hogere droge stofgehalte steviger is. Hij kan dus bijvoorbeeld goed worden gebruikt voor taartglazuren, pralines, modelleerschokolade, snoepjes en ijs.
...glansmiddel: E904 (coating), E414 (gom arabicum), glucosestroop, suiker. Kan sporen van gluten, pinda's en andere noten bevatten.
Herkomst
India is de belangrijkste producent van cashewnoten. Andere herkomstlanden zijn Brazilië, Mozambique, Kenia, Tanzania, Vietnam en Sri Lanka.
... licht in koolhydraten).
Dextrose Equivalent (DE)
Het DE nummer van de glucose zegt iets over de bindkracht en de zoetkracht van de glucose en hangt af van de mate waarin hydrolyse is toegepast. Zetmeel wordt door hydrolyse omgezet in Glucose. Op een schaal van 0 - 100 is 0 puur zetmeel en 100 pure glucose. Hoe lager het nummer, hoe hoger de bindkracht van het product. Hoe hoger het nummer, hoe hoger de zoetkracht.
Gebruik
Glucosepoeder DE 29 is gedehydrateerde glucosestroop. Het voorkomt herkristallisatie van suiker in snoep. Bovendien geeft het elastici…"
...
...Voor de productie van ijs en andere gerechten.
Gedroogde glucosestroop beïnvloedt het droge stofgehalte en de zoetheid van het ijs. In een zak van 25 kg.
... rijpe gemberwortels eerst zorgvuldig worden gereinigd, vervolgens in een centrifuge worden gedehydrateerd. Ten slotte wordt het verkregen gemberextract samen met een beetje glucosestroop onderworpen aan een modern en daarmee voorzichtig sproeidroogproces en zo in de droge vorm omgezet. Er worden geen andere hulpstoffen of aroma's gebruikt.
Er ontstaat een homogeen, vrij stromend instantpoeder van lichtbeige kleur, dat door zijn uitstekende gemberaroma opvalt. Deze uitstekende gembereigenschappen met een oplosbaarheid van...
...Dit product is een gezuiverde, gedroogde glucosestroop, verkregen door hydrolyse van zetmeel.
Ons aanbod omvat
DE22
DE29
DE38
Vloeibaar op aanvraag...
...Wij bieden:
BIO Dextrose
BIO Specerijen
BIO Glucosestroop
enz.
BIO Guarkernmeel
BIO Kippeneiwitpoeder
BIO Kippeneigeelpoeder
BIO Invertsuikersiroop 72,7 %
BIO Johannesbroodpitmeel
BIO Karamel
BIO Aardappelzetmeel
BIO Magere melkpoeder
BIO Maïszetmeel
BIO Maltodextrines
BIO Rijststroop
BIO Rietsuiker
BIO Sojameel
BIO Droogglucose
BIO Tarwegluten
BIO Suikerbietenstroop...
...Sahne-Karamell Konfekt met Cacao (15%) en Pepermuntolie
Fijn bittere cacao fudge met een muntsmaak. Zeer Brits, zeer lekker.
Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, ROOM, cacaopoeder, cacaomassa, aroma's.
Voedingswaarden per 100g
Energie 1525kJ/ 360kcal
Vet 11g
waarvan verzadigde vetzuren 6g
Koolhydraten 64g
waarvan Suiker 57g
Eiwit 2g
Zout <0,1g ...