Duitsland, Buxtehude
...Glucosestroop is een belangrijke grondstof voor de snoep- en jamindustrie, evenals voor de fijnbakkerij en de confiserie. De 45° glucosestroop kan met de blote hand tot een bal worden gevormd, omdat hij door zijn hogere droge stofgehalte steviger is. Hij kan dus bijvoorbeeld goed worden gebruikt voor taartglazuren, pralines, modelleerschokolade, snoepjes en ijs.
Portfolio (85)
Duitsland, Gnarrenburg
... rijpe gemberwortels eerst zorgvuldig worden gereinigd, vervolgens in een centrifuge worden gedehydrateerd. Ten slotte wordt het verkregen gemberextract samen met een beetje glucosestroop onderworpen aan een modern en daarmee voorzichtig sproeidroogproces en zo in de droge vorm omgezet. Er worden geen andere hulpstoffen of aroma's gebruikt. Er ontstaat een homogeen, vrij stromend instantpoeder van lichtbeige kleur, dat door zijn uitstekende gemberaroma opvalt. Deze uitstekende gembereigenschappen met een oplosbaarheid van...
Portfolio (10)
...glansmiddel: E904 (coating), E414 (gom arabicum), glucosestroop, suiker. Kan sporen van gluten, pinda's en andere noten bevatten. Herkomst India is de belangrijkste producent van cashewnoten. Andere herkomstlanden zijn Brazilië, Mozambique, Kenia, Tanzania, Vietnam en Sri Lanka.
Portfolio (47)
Duitsland, Bad Bentheim
... licht in koolhydraten). Dextrose Equivalent (DE) Het DE nummer van de glucose zegt iets over de bindkracht en de zoetkracht van de glucose en hangt af van de mate waarin hydrolyse is toegepast. Zetmeel wordt door hydrolyse omgezet in Glucose. Op een schaal van 0 - 100 is 0 puur zetmeel en 100 pure glucose. Hoe lager het nummer, hoe hoger de bindkracht van het product. Hoe hoger het nummer, hoe hoger de zoetkracht. Gebruik Glucosepoeder DE 29 is gedehydrateerde glucosestroop. Het voorkomt herkristallisatie van suiker in snoep. Bovendien geeft het elastici…" ...
Portfolio (549)
Duitsland, Bergheim
...Voor de productie van ijs en andere gerechten. Gedroogde glucosestroop beïnvloedt het droge stofgehalte en de zoetheid van het ijs. In een zak van 25 kg.
Portfolio (24)
...Samen met onze partner leveren wij additieven voor de voedingsmiddelen-, cosmetica-, farmaceutische- en diervoederindustrie. Dextrose, fondant, fructose, glucosestroop, hagelsuiker, invertsuikersiroop, maltodextrines, poedersuiker, fijne raffinade, droogglucose, fijne witte suiker, suiker- / glucosmengsels.
Portfolio (17)
Duitsland, Versmold
...Dit product is een gezuiverde, gedroogde glucosestroop, verkregen door hydrolyse van zetmeel. Ons aanbod omvat DE22 DE29 DE38 Vloeibaar op aanvraag...
Bijpassende producten
Glucose
Glucose
Andere Producten
Dextrose
Dextrose
Portfolio (10)
...Wij bieden: BIO Dextrose BIO Specerijen BIO Glucosestroop enz. BIO Guarkernmeel BIO Kippeneiwitpoeder BIO Kippeneigeelpoeder BIO Invertsuikersiroop 72,7 % BIO Johannesbroodpitmeel BIO Karamel BIO Aardappelzetmeel BIO Magere melkpoeder BIO Maïszetmeel BIO Maltodextrines BIO Rijststroop BIO Rietsuiker BIO Sojameel BIO Droogglucose BIO Tarwegluten BIO Suikerbietenstroop...
Portfolio (10)
Exclusieve Cargill-distributeur: Zetmeel, Zoetstoffen, Texturizers, Cacao, Chocolade. Toonaangevende wereldwijde distributeur voor de voedingsindustrie. Toepassingstechnische advies & oplossingen ter plaatse. Als uw grondstofpartner behoren wij al 50 jaar tot de wereldwijde toonaangevende distributiepartners in de voedingsindustrie. Met ons hoofdkantoor in Nederland, 29 vestigingen en meer dan 1...
Portfolio (4)
...Sahne-Karamell Konfekt met Cacao (15%) en Pepermuntolie Fijn bittere cacao fudge met een muntsmaak. Zeer Brits, zeer lekker. Ingrediënten: Suiker, glucosestroop, ROOM, cacaopoeder, cacaomassa, aroma's. Voedingswaarden per 100g Energie 1525kJ/ 360kcal Vet 11g waarvan verzadigde vetzuren 6g Koolhydraten 64g waarvan Suiker 57g Eiwit 2g Zout <0,1g ...
...Met honing, fruitsap en veel vitamines. Smaken gewoon hemels. In 100g zak Ingrediëntenlijst: In aflopende volgorde: Glucosestroop, suiker, 5 % honing, gelatine, zuurteregelaar: citroenzuur, vitamine C, niacine, vitamine E, pantotheenzuur, vitamine B6, vitamine B2, vitamine B1, foliumzuur, biotine, vitamine B12, aroma's, paprika-emulsie en kurkuma-extract als kleurstof, scheidingsmiddel...
Portfolio (9)
...Kalkoen - Kipvlees Ingrediënten: Kalkoen - Kipvlees, Drinkwater, yoghurt, specerijen, keukenzout, stabilisatoren E450, E451, E262, gemodificeerd zetmeel E1422, gedroogde glucosestroop, smaakversterker E 621.
Portfolio (4)
...Artikelnummer: 047220 Basis VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Warengruppe: 05 - TK-Vlees / 200 - TK-Varkensvlees Zutaten: Varkensvlees en rundvlees (80%), spek, water, jodiumhoudend keukenzout, specerijen (met mosterd), smaakstof, druivensuiker, melksuiker, glucosestroop, specerijextracten, aroma's (met tarwe, soja), gistextract, braadfond, antioxidatiemiddel E300 en E301...
Portfolio (9)
Kristalsuiker, poedersuiker, poedersuikermengsels, fondant, glucosestroop, hagelsuiker, rietsuiker, verschillende Icumsa, zetmeel.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play