...ORIGINE – TERROIR
DrogeRodeWijn
La Misaine Rouge Sec is speciaal geselecteerd door onze oenologen om u gebalanceerde, authentieke en heerlijke wijnen te bieden, perfect om te combineren met dagelijkse maaltijden.
Europese Gemeenschap Wijn
VINIFICATIE
Traditioneel in roestvrijstalen tanks.
DRAUVARIËTEIT
Tempranillo
PROEFNOTITIES
Mooie intense en briljante robijnrode kleur.
Delicate...
...Met zijn bleke, zachte roze kleur is deze Rosé een frisse, expressieve, verfrissende en drogewijn die ideaal is om alleen van te genieten of bij een maaltijd. Tropische meloen en heldere bloemen komen aanvankelijk naar voren in de neus, terwijl de smaak zich kenmerkt door levendige rode bessen en rode appelvruchten, een frisse zuurgraad en een medium body. De primaire vruchten worden ondersteund door een prachtige toets van specerij en rozenblaadjes.
• Variëteit: 100% Marlborough Sauvignon Blanc
• Wijngaarden: Wairau Valley
• Wijnanalyse: Alc – 12,5%...
...Een van onze nieuwste creaties, de droge worst met Comté.
Een smakelijke en genereuze smaak die je zal doen smelten!
Voor de kaasliefhebbers, we hebben aan jullie gedacht! Deze worst, gevuld met genereuze stukken AOP Comté, zal met flair je aperitiefplanken aanvullen en je gasten versteld doen staan!
Klein pluspunt:
De droge worst met Comté smaakt perfect bij een goede rodewijn.
Net als zijn...
... tot 7 ton per hectare zorgvuldig wordt gehandhaafd om de superieure kwaliteit van de druiven te waarborgen.
Met een totale productie van 15.000 flessen van 0,75 liter, heeft deze drogerodewijn uit het oogstjaar 2015 een alcoholpercentage van 12,5%. Het vinificatieproces toont een toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. De druiven, met de hand geoogst en zorgvuldig geselecteerd, hebben een fermentatie ondergaan in open vaten van 225 liter, met een maceratie van 20 dagen, gevolgd door een rijping in roestvrijstalen tanks gedurende 10 maanden.
...Voskevaz Areni drogerodewijn is een medium bodied fijne wijn gemaakt van de inheemse Armeense druivensoort Areni Noir. Dit is een robijnrode wijn met een helder rood fruitboeket, kersen en kruidige tonen in het aroma en een rijke smaak met een goede afdronk lengte.
...
Verouderingspotentieel: 2019–2029
Kenmerken:
De kleur is diep robijnrood. Het bouquet geeft een volledig gerijpte wijn aan en doet denken aan ondergroei, aarde, vanille, karamel. Droge, krachtige wijn, tannines zijn volledig verzacht, zuren zijn nog steeds overvloedig. De wijn is zeer fruitig, vanille overheerst in de afdronk, hij moet langzaam gedronken worden.
Voedselcombinaties:
Goed bij steak, gerijpte kazen of op zichzelf. Te serveren bij 16 - 18 °C.
...Gelegen in het hart van de Provence, produceert het Domaine d'Estoublon sinds 1489 wijnen en olijfolie.
De rodewijn van het Château is een blend van Cabernet Sauvignon en Mourvèdre, geproduceerd onder de AOP Baux de Provence.
Zijn kleur varieert van robijnrood tot granaat en is geconcentreerd. De krachtige en complexe neus onthult aroma's van pruim, bramencompote, geroosterde cacao, zoete specerijen en ceder.
Deze cuvée past perfect bij een stuk rundvlees, een eendenborst met pepersaus of een lamschouder.
...De langzame rijping van de druiven in de hellende kalksteenbodems in Nees Karyes Larissa, die 1 jaar in eiken vaten verblijven, stelt de wijn in staat zich op de meest kenmerkende en typische manier te uiten. Explosief aromatische wijn die een unieke en intense bouquet vormen, met smaken van gedroogd fruit en vanille, zachte tannines en een gebalanceerde zuurgraad.
Geserveerd op 18 - 20°C...
...CEPAGE : 70% MERLOT, 30% CABERNET
ORIGINE DU RAISIN : 100% Domaine du MANOIR de la VALETTE op 40 km van BORDEAUX
SOL : Argilo kalkhoudend
VINTAGE : 100% van het oogstjaar 2022
METHODE : Rijping in tank
ALCOOL : 12,5%<x<13 %Vol
DOSAGE : Droge stijl
PACKAGING : Fles van 750 ml
NOTES : Helder rosé wijn. De neus doet denken aan rode vruchten evenals de aanzet in de mond.
Conseils : Past zeer goed als aperitief of gedurende de maaltijd. Te consumeren tussen 4 en 8 °C.
...Detachant voor textiel, tapijten en vloerkleden, klaar voor gebruik.
Ontworpen voor het verwijderen van vlekken van alle aard: vet, inkt, lippenstift, koffie, thee, rodewijn,... Het is gebaseerd op een combinatie van zuurstofbleekmiddelen en niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen.
Het bevat geen bleekmiddel of oplosmiddelen.
Product gemaakt van grondstoffen van plantaardige en/of minerale...
..." imiteert, is met verschillende onderscheidingen genoemd in wedstrijden zowel in het land als in het buitenland.
SAUVIGNON 2013 – collectie droge witte wijn (geproduceerd van druiven van de Sauvignon variëteit), met een stro-lichte kleur.
Merk: The Little Millets...
...Lichte wijn met mooie zilveren reflecties.
We hebben hier een stralende muscat, zoals het hoort op de terroir van Lunel: rozen, lychee, passievrucht, mango, framboos en limoen… Een vitaminecocktail.
De mond is helder, fris en tonisch met deze aroma's van zure rode bessen in de afdronk.
Beschikbaar in flessen of in bulk.
Gouden medaille FEMINALISE (jury van 400 vrouwen) 2023...
...Rodewijn verkregen uit een blend van rode druiven uit Salento, waaronder Malvasia Nera, Montepulciano en Sangiovese. Alcoholpercentage 11,50% Vol. semi-drogerode kleur in de mond.
Voor meer informatie kunt u ons schrijven op cantine.durso@libero.it...
... aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding.
Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht en vocht.
Zoals bij elk voedingssupplement, raadpleeg een gezondheidsprofessional voordat u het consumeert.
Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere of borstvoeding gevende vrouwen.
Voor 4 capsules 1600 mg Rode Wijnstok...
... hoeveelheid, vooral in vergelijking met het voorgaande jaar. Na een droge, koude winter en een stormachtige lente was de zomer warm en had het niet veel regen, wat een volledige en homogene rijping mogelijk maakte. De productie is beperkt tot 15.000 flessen.
KLEUR: Licht zalm, helder en aantrekkelijk
NEUS: De Grenache variëteit geeft de wijn karakteristieke aroma's zoals wilde aardbeien
MOND: Levendig, fris, vol en verslavend. Rode vruchten springen eruit, met sensaties van aardbei en rode bessen
SKU: 001-06
VARIËTEIT: 100% grenache...
...L’Enclos des Roses is de essentie van de Gaillac-expressie: originele druivensoorten, mooie texturen, allemaal fris. Kruidig en fruitig voor de rode wijnen, mineraal en subtiel citrusachtig voor de witte.
De Chateau Enclos des Roses Blanc is een grote Mauzac, gerijpt in eikenhouten vaten met veel finesse. Een grote wijn, simpelweg. Hij zal perfect passen bij een kreeft en nog veel meer.
Domein: DOMAINE D'ESCAUSSES
Appellatie: GAILLAC
Regio: ZUID-WEST
Kleur: Wit
Druivensoorten: Mauzac
Teeltwijze: Biologische conversie
Karakter: Droog
Inhoud: 75cl
Oogstjaar: 2018
Karakter witte drogewijn: Vol...
...De Saperavi-wijn is een van de verfijnde drogerode wijnen die in Georgië worden geproduceerd en in de wijnregio Kakheti worden verbouwd. De kleur van deze wijn kan variëren van diep frambozenrood tot donkerrood. De wijn heeft een fluweelachtige, rijke smaak met een uitstekende balans tussen zoetheid en zuur. In de rijpe fruittonen komen subtiele nuances van eikenhout en specerijen harmonieus...
...De Graves rouge is een drogerodewijn. Het valt onder de categorie stille wijn. De Graves rouge wordt geproduceerd in de Bordeaux-wijngaard, een wijngaard in het zuidwesten van Frankrijk, en meer specifiek in de wijnregio Graves. Administratief kan de Graves rouge worden geproduceerd in het departement Gironde. Zijn terroir profiteert van een gematigd oceaanklimaat en van pyrenese gronden...
...De aromatische sparren-honing komt uit de lokale bossen van Baden-Württemberg en Beieren.
Sparren-/dennenhoning
Een kruidig-aromatische honingsoort met aangename aroma's en een meestal bruine tot groenachtig-zwarte kleur.
Recepten:
Roze gebraden lamsfilet met fijne abrikozen-honingsaus
Ingrediënten:
(voor 2 personen)
2 verse lamsfilets van elk 120g
wat olijfolie
50g gedroogde abrikozen
100ml drogerodewijn
1 teentje knoflook, fijngehakt
1/2 ui, fijngehakt
150g lamsfond (alternatief vleesfond)
2 eetlepels Wernet dennenhoning
wat verse koriander
Cayennepeper
Zout...
...Neem een fles drogerodewijn (0,75l). Giet de wijn in een emaille pan, voeg de inhoud van de verpakking en suiker naar smaak toe. Verwarm de drank tot 70 graden, zonder deze aan de kook te brengen! Laat de glühwein 30 minuten trekken. Verwijder de specerijen. Heet serveren.
Koolhydraten (g / 100 g):5,0
Vet (g / 100 g):4,0
Eiwit (g / 100 g):62
Energie (kcal):300
Minimaal:18 maanden houdbaar
Nettogewicht (g):30...
...Deze drogerodewijn "Saperavi" wordt gemaakt van de gelijknamige Saperavi-druif, geoogst van de hellingen van de rivier Chelti, in het dorp Shilda, in de regio Kakheti.
De donkere, robijnrode wijn overtuigt met dominante aroma's van bramen, kersen en zwarte bessen. We raden deze wijn aan bij gegrild vlees en kaas. Geniet van deze wijn bij een temperatuur van 16-18° C.
Wijnhuis met 50 hectare teeltoppervlakte: direct geïmporteerd...
...Druif: 100% Negroamaro. Teeltgebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Verkregen door de fermentatie in staal van Negroamaro-druiven, is het een drogewijn met een aanhoudende smaak.
In de neus komen aroma's naar voren van rode vruchten zoals bessen, zwarte moerbeien, bramen en kersen, evenals balsemische tonen van de mediterrane maquis.
Dankzij de structuur van zijn tannines, die...
... soepele rode wijnen en de Pinot Gris produceert droge en zachte rosé.
De wijngaard is voor 60% vertegenwoordigd door Sauvignon, 25% door Pinot Noir en 15% door Pinot Gris.
Overmatig alcoholgebruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!
Het CHATEAU DE CAILLAVEL, gelegen op het plateau van Pomport in het departement Dordogne, produceert zowel Monbazillac (zoete witte wijn), Bergerac witte moelleux, Bergerac drogewijn, Bergerac rosé, Bergerac rodewijn als Côte de Bergerac rodewijn.
... restaurants over de hele wereld. De trots van de kelder is de Sangiovese uit Toscane, maar er is een zeer ruime keuze aan kwaliteitswijnen DOCG, witte, rode en sprankelende wijnen, zoals zoete en droge Malvasia, Lambrusco Rosé DOC, Rubicone Rosso I.G.T., Pignoletto, Bonarda, Barbera d'Asti en d'Alba Superiore, uit Monferrato en Oltrepò Pavese, Colli di Scandiano en Canossa Sauvignon, Sangiovese di Romagna, Gutturnio Colli Piacentini, Chardonnay Rubicone I.G.T., Trebbiano di Romagna, Cortona Sangiovese, en vele anderen. Het bedrijf biedt bovendien wijnen aan voor botteling.
... wilde karakter, Marselan voor originaliteit en ontdekking.
- Wit: Chardonnay voor zijn fruit, Viognier voor zijn romigheid en Roussanne.
Geen houtopvoeding voor onze wijnen, een opvoeding op totale droesem voor de witte wijnen (6 maanden) en maceraties van meer dan 6 weken voor de rode wijnen. Werken met de druiven door middel van zwaartekracht, vermindering van sulfieten.
Het karakter van...