Hongarije, Budapest
...Bij Caliph Trade bieden we hoogwaardige majoraan die zorgvuldig is gedroogd om zijn delicate aroma en smaak te behouden. Onze majoraan is ideaal voor zowel professionele koks als thuiskoks die hun culinaire creaties willen verbeteren. Naast de culinaire toepassingen biedt majoraan verschillende gezondheidsvoordelen. Het staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en kan helpen bij de...
Portfolio (55)
Duitsland, Heidelberg
...Oregano vlokken zijn een gedroogde kruid met een sterke, aromatische smaak die vaak wordt gebruikt in de Italiaanse, Griekse en Mediterrane keuken. Ideaal voor pizza, pasta, sauzen en marinades.
Portfolio (74)
Frankrijk, Joinville-Le-Pont
...Herontdek het koken en zijn smaken met onze innovatieve natuurlijke culinaire hennepolie, afkomstig van biologische landbouw, gemaakt in Frankrijk. Culinaire olie gemaakt van biologische hennep, oregano en chilismaak. Eenvoudig en snel in gebruik, druk op de pomp en breng op smaak naar wens.
Portfolio (222)
Spanje, Molina De Segura
...De bulk witte peper van Lord Spices Group is een essentiële specerij voor degenen die een vleugje warmte en smaak aan hun gerechten willen toevoegen. Met een rijke traditie van meer dan een eeuw zijn wij experts in de productie en distributie van witte peper in bulk, waarbij we een product van hoge kwaliteit en versheid garanderen. Onze witte peper komt uit de beste productiegebieden en is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Vrij van GMO, is onze witte peper een veilige en heerlijke keuze voor uw culinaire creaties.
Portfolio (50)
Italië, Giuliano
...Il Tronchetto is een geheel Italiaanse noviteit. De basis ingrediënten van de Panettone worden verrijkt met nieuwe smaken. Het resultaat is ongelooflijk. Il Tronchetto is geschikt voor elk moment van de dag, het hele jaar door, kent geen seizoen. De onweerstaanbare smaak van gedroogde tomaten, oregano en pecorino zijn de hoofdrolspelers van deze geniale culinaire uitvinding. Codice:BOSA01 Peso:450 g...
Portfolio (129)
Duitsland, Bad Bentheim
... Als superfood Je kunt tomatenpoeder toevoegen aan sauzen, soepen en aan gezonde (hartige) smoothies. Het mooie van tomatenpoeder is dat het ideaal mengt met een scala aan Mediterraanse kruiden, zoals: basilicum, knoflook, oregano, rozemarijn…...
Portfolio (549)
ufs.country_names.RU, Moscow
...De pittige kruiden die we kennen onder de naam oregano was bekend en werd veel gebruikt voor onze jaartelling. De plant werd gebruikt in de culinaire en cosmetologie van het oude Egypte, en de Grieken beschouwden de geneeskrachtige eigenschappen als uniek en zongen in mythen. Gebruik voor Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, lunchgerechten, dranken, zoete gerechten. Smaak Pittig-bitter Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 9,0 Vetten (g / 100g)… 4,5 Koolhydraten (g / 100g)… 69 Energiewaarde (kcal / 100g)… 350...
Portfolio (178)
Frankrijk, Ham
... de Mediterrane keuken en vindt zijn plek in de beroemde Provençaalse kruidenmix, in harmonie met tijm en rozemarijn. Onze biologische oregano vlokken voegen een Mediterraanse toets toe aan uw gerechten, versterken de smaken en brengen een gevoel van warmte en gezelligheid. Zonder additieven of conserveermiddelen, zijn onze producten biologisch gecertificeerd voor een natuurlijke en kwaliteitsvolle culinaire ervaring. Receptidee: Pizza Margherita met Oregano Ingrediënten: 1 pizzadeeg 200 g cherrytomaten, gehalveerd 150 g mozzarella in plakken Referentie:AR803732 Ean13:3760306803732...
Portfolio (127)
Italië, Acicastello
... gastronomische uitmuntendheid die een bijzondere plaats innemen in de gastronomische cultuur en tradities van andere landen. Wijnen van de Etna en van Paceco, Groene Pistache van Bronte, Verse Oregano van Cerami, Groenten van Santa Croce Camerina, Druiven van Vittoria of Mazzarone, Honing van de Etna, Likeuren van de Etna, Passito van Pantelleria, Kant-en-klare sauzen, Verse Pasta.
Portfolio (10)
... hoofdrolspelers op de Pugliese tafels, vanaf het voorgerecht, is brood; we vinden het in smakelijke bruschetta of in de typische "acquasala", geroosterd brood dat in water is gedrenkt, vervolgens gegarneerd met rauwe ui, tomaten, een snufje oregano en goede extra vierge olijfolie, strikt Pugliese. Het brood blijft zelfs een hoofdrol spelen in de Pugliese soepen; pancotto, doordrenkt met extra vierge...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play