Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
... voedingsspecialiteiten met aromatisering. Onze likeur, gemaakt door het macereren van stelen en bloemen in alcohol, wordt zeer koud genuttigd aan het einde van de maaltijd. Ze is ook zeer gewaardeerd in zoete culinaire bereidingen (macarons, sabayon, banketbakkersroom), als topping op ijs, in cocktailbereidingen. Een scheutje lavendel likeur in witte wijn maakt er een uitstekende "Provençaalse" kir van!
Portfolio (41)
Officine Gastronomiche is een groothandel in HoReCa-producten en specifiek in: - gerst en ginsengkoffie - glutenvrije bakmixen - cocktailproducten - bereidingen voor granita - kant-en-klare sorbets - siropen en smaakmakers - producten voor de koffiebar. Wij zijn de ideale leverancier voor restaurants, bars, hotels, catering, bedrijfsrestaurants, ijssalons en patisserie. Officine Gastronomiche houd...
Portfolio (8)
Italië, Prato
Drop Beverages Italia is een Italiaans bedrijf dat al meer dan 20 jaar een grote verscheidenheid aan producten produceert: Zonder genetisch gemodificeerde organismen (GGO) - Zonder gluten - Zonder palmolie. Fruitpuree voor cocktails: "FREESTYLE BARTENDER": een complete reeks concentraten met een hoog gehalte aan puree en vruchtensap, van hoge kwaliteit en eindelijk een uitstekende vervanging voor ...
Portfolio (3)