Nederland, Roosendaal
...De stijlvolle Westinghouse broodrooster is uitgerust met 2 sleuven waar 2 stevige boterhammen in kunnen, een warmhoudrek en automatische centreer functie. Door de verstelbare bruiningsstanden ben je altijd verzekerd van heerlijk, gelijkmatig geroosterd brood. Bovendien beschikt het apparaat ook over een ontdooi, - een verwarm, - en een annuleerfunctie. Combineer de broodrooster met andere keukenapparaten van de Westinghouse Retro Serie en creëer een schitterende keuken! FUNCTIONEEL WARMHOUDREK...
Portfolio (188)
Slowakije, Košice
... basis voor je pizza-creaties. Deze saus is met zorg vervaardigd om de hoogste kwaliteit en versheid te waarborgen. De verpakking van 4100g is ideaal voor zowel kleine als grote pizza-producties, zodat je de voordelen van deze uitzonderlijke saus kunt genieten wanneer je maar wilt. Fresco natura pizza saus is jouw keuze voor het behalen van professionele resultaten met gemak, waardoor het een must-have is in elke keuken.
Portfolio (64)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
... onze recepten om de Normandische smaken op uw bord te brengen. Deze ontdekkingstas bevat: - 40g culinaire hooi - 2 zakjes van 10g culinaire hooi om te infuseren - 1 confituur van hooi van 42g - Het recept voor rijstpudding met hooi aroma...
Portfolio (15)
...Grove bulgur is een soort gebroken tarwe die is voorgekookt, gedroogd en in grotere stukken gesneden, wat zorgt voor een robuustere en kauwbare textuur in vergelijking met fijne en middelgrote bulgur. Het wordt veel gebruikt in de keuken van het Midden-Oosten, het Middellandse Zeegebied en andere delen van de wereld, vooral in gerechten die een consistente basis en aardse smaak vereisen. Het...
Portfolio (141)
Polen, Brzozów
...ijzer), vezels, vetzuren, carotenoïden, flavonoïden, tannines en pectines. Cranberries verliezen hun eigenschappen niet tijdens de thermische behandeling, dus voor gezondheidsvoordelen kun je hun bereidingen consumeren, die niet zo zuur zijn als verse cranberries. Cranberries zijn zeer effectief in het voorkomen van terugvallen van urineweginfecties. Ze verzuren de urine, wat leidt tot bacteriedodende effecten in de blaas.
Portfolio (781)
... ketel gekookt en gedurende meerdere uren ingekookt. Gebruik: De moerbeienmelasse is van nature zoet. Het kan zowel in desserts als in hartige gerechten worden gebruikt. De melasse kan dus worden gebruikt in de patisserie om uw bereidingen te zoeten. Het kan ook aan uw yoghurt worden toegevoegd om het te zoeten. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u een paar druppels melasse aan uw samengestelde salades toevoegen, om honingachtige en gekarameliseerde aroma's te brengen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten, bijvoorbeeld om eend of groenten te deglaceren. Fles: 20L...
Portfolio (45)
... Zonnebloemolie is een gezonde en betrouwbare keuze die in geen enkele keuken mag ontbreken, zowel thuis als professioneel. Geniet van de puurheid en veelzijdigheid die deze plantaardige olie biedt in al je bereidingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een offerte aan te vragen!
Portfolio (21)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... mogelijkheden, aangezien de spuit kan worden gebruikt om room en schuimen te bereiden, zowel voor hoofdgerechten als desserts, wat de reden is waarom het zo populair is. De slagroomspuit is om veel redenen een populair hulpmiddel. Een daarvan is omdat het ons in staat stelt om 'iets' te bereiken dat we anders niet zouden kunnen doen. Bijvoorbeeld, het stelt ons in staat om de vloeistof om te zetten in een...
Portfolio (241)
Italië, Acquaviva Picena
...NIEUWE MANIER VAN ZIJN CHEF IN EEN GROTE KEUKEN. CULINAIRE TRADITIE, KUNST EN PASSIE, DAT ZIJN DE INGREDIËNTEN WAARMEE WE DE HALFFABRIKAATEN VOOR JOU VOORBEREIDEN. We hebben exclusieve formules ontwikkeld die je helpen kostbare tijd in de keuken te besparen, zonder in te boeten op de smaak en authenticiteit van je gerechten. Investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies voor excellentie met...
Portfolio (3)
Frankrijk, La Rochelle
...De Fleur de Sel wordt aan de oppervlakte van het water in de zoutpannen geoogst en bestaat uit zeer fijne kristallen. Het vormt zich onder de gecombineerde werking van zon en wind. Deze Fleur de Sel (of “Sau-fine”) is van nature wit zodra hij droog is, maar heeft een lichtroze tint tijdens de oogst en heeft een geur die doet denken aan viooltjes. Dit is een van de bijzonderheden van Fleur de Sel, die zeer rijk is aan magnesium. De Fleur de Sel, of zout van de zoutmaker, is een nobel zout dat gereserveerd is voor de tafel en voor de bereidingen van de culinaire kunst.
Portfolio (91)
Italië, MILANO
...De Doppio concentrato van Rodolfi is gemaakt van de roodste tomaten met de hoogste suikerinhoud, ontdaan van een deel van het water en verdampt op lage temperatuur. Hoe hoger de verdampingsgraad van het water, hoe hoger de concentratiegraad van het product. Het is de ideale bondgenoot in de keuken om smaak, kleur en consistentie aan uw bereidingen te geven, van voorgerechten tot hoofdgerechten, maar ook te gebruiken voor kortere bereidingen. VERPAKKINGEN VAN 12 1 STUK = EURO 0,90 PER STUK 1 PALET 84 CARONI VAN 12 STUKS VERVALDATUM 07/2027 MINIMALE BESTELLING 30 PALETS...
Portfolio (229)
Italië, Capo D'orlando
... eigenschappen. IN DE KEUKEN Heerlijke clementines voor snacks, sap, Chocoladetaart met de geur van clementines en cognac, Clementinetaart. Clementines zijn geschikt voor verschillende zoete recepten, maar ze passen ook goed bij schaaldieren en andere hartige bereidingen. VOEDINGSINFORMATIE De Nova clementine is een caloriearm fruit. Eén clementine levert ongeveer 80% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Bovendien is het een goede bron van kalium, magnesium, calcium en folaten.
Portfolio (27)
Italië, Riesi
...De amandelen, naast dat ze een natuurlijke medicijn zijn, zijn echt heerlijk. Hun gebruik in de keuken is zeer gevarieerd; ze worden gebruikt om zoetigheden te maken, maar ook om hartige recepten voor te bereiden. Ze worden zeer gewaardeerd als snack, naturel of geroosterd in de oven. In de regio's van Zuid-Italië zijn amandelen de hoofdrolspelers in veel gastronomische bereidingen, denk...
Portfolio (6)
... desserts, waarbij altijd de smaak en textuur van vers ei behouden blijven. Beschikbaar in verschillende verpakkingsformaten, past dit product zich aan de behoeften van elk bedrijf dat duurzaamheid en kwaliteit waardeert. De veelzijdigheid en gebruiksgemak maken het een essentieel ingrediënt voor chefs en koks die efficiëntie en kwaliteit in hun bereidingen zoeken, terwijl ze duurzame praktijken ondersteunen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Chaville
... baobabvrucht is een krachtige superfood met een vanilleachtige en fruitige smaak. Deze pulp zit van nature boordevol voedingsstoffen, vezels en antioxidanten. Op het gebied van schoonheid is het een ideaal ingrediënt voor doffe en vermoeide huiden. Dit poeder doet ook wonderen in de bereidingen van hydraterende en kalmerende maskers voor gevoelige huiden, of om de tekenen van huidveroudering te bestrijden. Het wordt ook gebruikt in de samenstelling van kruidenthee.
Portfolio (7)
Frankrijk, Talant
...Een onmisbaar item in uw keuken, de Digitale Keukenweegschaal 5kg stelt u in staat om al uw vaste of vloeibare ingrediënten op het roestvrijstalen plateau te wegen, voor altijd perfecte gebakjes. Het wegen van uw ingrediënten in de keuken of bij het bakken stelt u in staat om consistente bereidingen te verkrijgen en al uw recepten perfect uit te voeren. Deze keukenweegschaal heeft een precisie...
Portfolio (192)
Spanje, Peligros
...Mengsel van additieven, specerijen en kruiden, voor charcuteriegebruik, voor de bereiding van GEMALEN VLEES bereidingen en niet-gevulde producten (gehaktballen, hamburgers, Russische filets, enz.) Product geschikt voor gekoelde distributie (+2ºC), bij voorkeur verpakt in een gemodificeerde atmosfeer. Zonder conserveermiddelen of kleurstoffen. Formaat: Zak 250g, zak 5kg.
Frankrijk, Olivet
...Het wordt beschouwd als de meest verfijnde dadel. In de jaren '50 verdween de Medjool dadel uit Marokko en tegenwoordig gedijt hij in twee productiegebieden, in Israël en Californië (VS). Energiek zal hij je helpen om de vermoeidheid gedurende de dag te bestrijden, en hij is ook uitstekend voor wandelingen en buitenactiviteiten. Rijk aan vitamine B is hij ook een bron van voedingsvezels. Je kunt hem alleen als snack genieten of als ingrediënt in zoete of hartige bereidingen. Hij is een veelgebruikt ingrediënt in tal van oosterse gerechten.
Portfolio (114)
Frankrijk, Sendets
...De potten met teentjes zorgen voor een snelle toepassing in de keuken. Gebruikt als condiment, kan zwarte knoflook allerlei bereidingen verrijken. In dunne plakjes gesneden, zullen de teentjes een contrast van kleur, textuur en smaak brengen om een gerecht te decoreren. Ze kunnen ook in hun geheel worden genuttigd, bijvoorbeeld tijdens een kuur met zwarte knoflook.
Portfolio (9)
Italië, Sabaudia
...Onze havermelen worden verkregen door het malen van havervlokken, een proces dat zorgt voor een hoge verteerbaarheid van het product en het geschikt maakt voor bereidingen in de keuken als vervanging voor gewone verfijnde witte bloem, voor zowel zoete als hartige recepten. Alle meelsoorten kunnen worden gebruikt voor het maken van pannenkoeken.
Frankrijk, Malataverne
... dan je denkt. Hier zijn enkele ideeën, kooktips en recepten om ze in elke situatie te gebruiken, van pesto tot salades en bouillon. DE ZONGEDROOGDE TOMATEN WEEKEN Voordat je ze in de bereidingen gebruikt, moeten de zongedroogde tomaten in water worden geweekt om ze te rehydrateren en het zout dat is gebruikt voor conservering te verwijderen. Spoel ze goed af onder stromend water en doe ze vervolgens in een pan met koud water en een scheutje azijn. Breng aan de kook en haal de pan van het vuur.
Portfolio (188)
Duitsland, Schoenebeck
... crèmes en ter vervanging van olijfolie en pindaolie in farmaceutische bereidingen. In de industrie Industrieel wordt het gebruikt bij de productie van zeep en lakken en voor olie en kunstenaarsverf. Daarnaast kan het worden toegepast in de leerbewerking en als conserveermiddel in de textielproductie. In de keuken Koudgeperst zonnebloemolie EINECS:232-273-9 CAS:8001-21-6...
Portfolio (143)
Frankrijk, Toulouse
...Onze CBD RestInTizz® culinaire bereidingen zijn volledig innovatief! Volledig bedacht en vervaardigd in Frankrijk. (Altijd). Beschikbaar in een 50ml sprayformaat, ze zullen een plek vinden in elke keuken! Het mogelijk maken van het gebruik van hennepolie en de voordelen van CBD in een echte smaakvolle synergie was een geweldige prestatie voor het laboratorium STILLA®, een echte Franse pionier in de extractie van natuurlijke fytocannabinoïden. Onze hennepolie is biologisch, Frans en koudgeperst om al zijn essentiële voedingsprincipes te behouden. Referentie: TIZZHLCAN50...
Portfolio (136)
Frankrijk, Renaison
...Masala is de Indiase naam die "specerij" of "specerijenmix" betekent (in het Westen zeggen we curry - curry is simpelweg een mengsel van specerijen en geen specerij op zich). De Indiase keuken gebruikt verschillende Masala (of specerijenmixen), maar de populairste is Garam Masala. Wij bieden een mengsel aan met ingrediënten van topkwaliteit voor een gegarandeerd succes van uw bereidingen.
Portfolio (56)
Frankrijk, Marseille
...Pijnboompitten, gedopte gedroogde vruchten CROC’ELLA Marseille Frankrijk De pijnboompit, dat is het onmisbare element voor de beroemde Pesto uit Italië, maar niet alleen dat! In feite wordt het veel gebruikt in de keuken, zowel in hartige als zoete bereidingen! Bij CROC’ELLA bieden we de mogelijkheid om pijnboompitten in bulk aan te kopen. Of u nu groothandelaar, distributeur, wederverkoper of...
Portfolio (145)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... salades of rauwkost de smaken subtiel versterken. Let echter op dat je het niet overdrijft, want het kan zelfs in lage doses toxisch zijn vanwege de aanwezigheid van estragol. Volgens de Europese aanbeveling is de dagelijkse dosis van 40 mg per dag van methylchavicol (estragol) die per orale weg voor een volwassene is toegestaan, wat overeenkomt met 1 druppel per dag etherische olie van dragon. De...
Portfolio (22)
Italië, Monchiero
...Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Gemiddeld lichte branding - Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Geweldig zowel in de keuken voor zoete als hartige bereidingen als als snack. Na het pellen worden de hazelnoten geroosterd en ontdaan van hun vel. Gemiddeld lichte branding. Beschikbaar op aanvraag met verschillende...
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken, en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal dit zout met peper gemakkelijk de peper/zout-kruiding in uw bereidingen vervangen door een fruitige en smaakvolle toets toe te voegen, om de...
Portfolio (30)
Italië, Lauro
...Hazelnootpasta is een zeer veelzijdig ingrediënt in de keuken. Het wordt voornamelijk gebruikt in zoete bereidingen, met een belangrijke rol in de productie van ijsproducten, maar het leent zich ook goed voor het maken van crèmes of als vulling voor gebakken producten. De reden voor het brede gebruik in zoete bereidingen ligt in het kenmerkende aroma, dat de smaak van crèmes, desserts of...
Portfolio (10)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play