Frankrijk, Laissac
... onze werkplaats in Laissac, in de Aveyron. Ambachtelijke productie op traditionele wijze met slechts 3 ingrediënten: varkensvlees of rundvlees, Guérande zout, Kampot IGP peper uit Cambodja. DLC: 90 dagen Herkomst: Laissac, Aveyron Gewicht: 2,1 kg...
Portfolio (29)
...Voor hem is het nodig om het meest waardevolle deel van het varken te "sacrificeren". In feite wordt de Culatello di Zibello DOP, de onbetwiste prins van alle vleeswaren, "gemaakt" van de centrale spieren van het dijbeen. Verse vlees van zware Italiaanse varkens, zorgvuldig verwerkt en in de typische peervorm gesneden. Zout en peper, 15 dagen in een koele ruimte om te rusten, en vervolgens met de...
Portfolio (10)
Italië, Paterno'
...Siciliaanse ambachtelijke onderneming die al meer dan 50 jaar hoogwaardige groenteconserven produceert. Bediening van gebieden Italië Europa Midden-Oosten Azië VS Canada Australië. Leveringen per container van 20 of 40 ft. Volledige pallets. Retail distributie voor Italië en Europa. Tomatensaus pesto's paté zoete smeersels Conserven in olijfolie of azijn, zoals antipasti groene en gevulde olijven artisjokken aubergines chili pepers champignons champignon pleurotes nameko gedroogde S. Marzano en cherrytomaten.
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play