Frankrijk, Rabastens De Bigorre
Bent u een wederverkoper, delicatessenwinkels, GMS, groothandelaars? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als de belangrijkste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en de enige met een nationale en internationale uitstraling. De Conserverie du Sud heeft een lokale alliantie gesloten en ...
Portfolio (27)
... tussen de 10 en 25 jaar oud. De Akbari-pistache is de langste variëteit van pistachenoten. Gebruik: U kunt onze gepelde pistachenoten genieten als aperitief, ze gebruiken in hartige gerechten, maar ook in gebak, terrines of zelfs in pasteien. Voor een betere conservering raden we aan ze op een koele en droge plaats te bewaren. DOOS: 10Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES is een Franse onderneming, gespecialiseerd in de kweek van kwartels in de Vosges. Al bijna 50 jaar legt het familiebedrijf de nadruk op dierenwelzijn en kwaliteit. De kwartels worden ter plaatse geboren, gekweekt, geslacht en verwerkt. Het bedrijf maakt gebruik van lokale plantaardige voeding en geeft de voorkeur aan duurzame praktijken. Onze expertise ligt enerzijds in de sel...
Portfolio (68)
Duitsland, Heidelberg
...Aubergine, olijf, tomaat en paprika vormen deze mix om typiciteit te geven aan uw sauzen, vleesvullingen, gekookte vis, terrines en andere culinaire bereidingen. Colin-Ingrediënten Ref:60159402 Hoofd ingrediënten: Tomaten, paprika's, olijf, aubergine Insluitlijst: Tomaten, paprika's, olijf, aubergine Hittestand: Nee Indicatieve dosering: 2 tot 5 % Kleur en visueel: Wit, rood, groen en zwart Verpakking: Zak van 20 kg Palletisering: Europese pallet van 500 kg...
Portfolio (6)
Polen, Cracow
...Terrines en patés zijn heerlijke culinaire creaties die al eeuwenlang gewaardeerd worden. Deze smakelijke lekkernijen worden vaak gemaakt met behulp van gespecialiseerde vormen, bekend als terrine- en patévormen. Deze vormen geven de gerechten niet alleen hun kenmerkende vorm, maar spelen ook een cruciale rol in het kook- en presentatieproces. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een...
Portfolio (193)
België, Fernelmont
De coöperatie Coprobel verenigt 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar een uitzonderlijke, smakelijke, biologische en eerlijke plattelandskip, de "Coq des Prés", fokken en commercialiseren. De kip wordt geheel of in stukken aangeboden, vers of diepgevroren en in verschillende soorten verpakkingen die zijn aangepast aan de wensen van de klanten. De coöperatoren bieden ook hun ...
Portfolio (37)
Frankrijk, Bernin
...L’AGAR BIO is een uitstekende plantaardige (algen) gelatine die alleen en in lage doses kan worden gebruikt ter vervanging van gelatine of pectine in uw bereidingen. Het is ideaal voor het bereiden van gels of mousses die stabiel zijn bij warmte, zuurheid en enzymen van exotisch fruit (ananas, papaja, kiwi…). Het kan ook worden gebruikt om producten te textureren (gehakt, aspics, terrines, flans...
Portfolio (8)
Portugal, Loures-Lisboa
HIGIABLUE Detergentes, Lda is sinds 2010 actief op de markt, gevestigd in de regio Loures, Lissabon. Gespecialiseerd in hygiëne- en schoonmaakproducten, beschikt het over een team van professionals met ruime ervaring in deze sector. Naast dit gebied, waar het eigen merk "BLUDEX" onder valt, hebben we onze activiteiten uitgebreid om een breed scala aan artikelen aan te bieden, met name in de secto...
Portfolio (97)
Frankrijk, Arles
Frankrijk, Meaux
...Voor de voorbereiding van uw foie gras voor de feestdagen: - Eco-vriendelijke terrines met dunne wanden, - Mono-materiaal: 100% RECYCLERBAAR PP - Verpakt of vacuüm verpakt - Kooktemperatuur: 120° / 1u of langzame bereiding Effect van variatie met 4 maten: 340ml - 550ml - 750ml - 1000ml...
Portfolio (5)
Frankrijk, Soreze
TOM PRESS biedt professionals al het materiaal voor conservering, voedselverwerking en koken: N°1 voor liefhebbers van zelfgemaakt. TOM PRESS ontwerpt en distribueert meer dan 5.000 referenties van materialen en producten voor conservering, koken en voedselverwerking. Met dit materiaal kunt u fruit en groenten, vlees en vis, zuivelproducten, granen produceren en verwerken, en zelf uw charcuteri...
Portfolio (195)
Frankrijk, Coufouleux
...Glazen terrinepotten van 450 en 850 ml met ring TO 100 en TO 82. Deze containers zijn perfect voor het verpakken van terrines, patés, sauzen, specerijen, fruit, enz. Beschikbaar in twee referenties: V450T - Glazen terrinepot van 450 ml met ring TO 100 V850T - Glazen terrinepot van 850 ml met ring TO 82 Referentie: V450T mL: 450 Diameter: 100 Hoogte: 79 Gewicht (g): 210 Verpakking: Pallet van 1.651 Type ring: TO 100 Referentie: V850T mL: 850 Diameter: 100 Hoogte: 136 Gewicht (g): 290 Verpakking: Pallet van 889 Type ring: TO 82...
Portfolio (199)
Frankrijk, Carquefou
Het huis Quillard tekent met talent en oprechtheid producten "huis" die voldoen aan de nieuwe verwachtingen: traditie, vakmanschap en authenticiteit. Elke productlijn is uitsluitend afkomstig van grondstoffen die zijn geselecteerd op basis van specificaties en wordt verwerkt volgens een traditioneel proces. De charcuterie: * Ham: Ham uit Vendée op traditionele wijze IGP, rauwe ham gerookt op tra...
...Deze chutney zal zeer gewaardeerd worden bij wit vlees of gevogelte terrines en past goed bij zetmeelrijke gerechten en verse kazen. Ingrediënten: Ananas - Rozijnen - Mosterdzaad - Kaneel - Gember - Rietsuiker Allergenen: Mosterd...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische Koriander "Provence d'Antan" van Araquelle (Coriandrium). De gedroogde vruchten van Koriander (zaden) geven een delicate smaak aan gerechten zoals mosselen, garnalen, halfgare tonijn of gewoon aan mimosa-eieren. Bereidingstips: Hele zaden geven smaak aan potten met augurken. Gemalen kunt u ze gebruiken om uw worstjes, terrines of zelfs tajines en couscous op smaak te brengen...
Portfolio (198)
Italië, Trieste
...Huishoudsterilisator INOX 9 liter kindermodel Weck met achterhekje; met achterhekje inbegrepen. Transparante deksel. Ideaal voor het maken van uw zelfgemaakte jam, uw conserven, uw leverpastei, uw terrines en rillettes... Kan ook gebruikt worden als yoghurtmaker, waarin veel meer potten geplaatst kunnen worden dan in een traditionele yoghurtmaker. Ook geschikt om soepen, dranken (warme wijnen), worstjes, enz. warm te houden...
Frankrijk, Lyon
...Direct van de slachthuizen, voor uw productie van vleeswaren, worstjes, paté, terrines...
Portfolio (51)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... 140°C, uw ingrediënten te verwarmen en te koken. U heeft zo de mogelijkheid om een veelheid aan warme of koude recepten te bereiden en uw verbeelding te stimuleren, zoals bijvoorbeeld sauzen, romige soepen, compotes, terrines, risotto's, soesjes,... De kracht van de Robot Cook is gebaseerd op een ongeëvenaarde industriële asynchrone motor. Hij combineert efficiëntie en precisie, aangezien zijn rotatiesnelheid van 4500 toeren per minuut u finesse en snelheid van uitvoering garandeert. Afmetingen: L226 x B338 x H 522mm...
Portfolio (188)
Frankrijk, Geispolsheim-Gare
Frankrijk, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Uit Frankrijk, Spanje of Italië biedt Le Delas een ruime keuze aan charcuterie: van de beroemde hele Pata Negra tot kant-en-klare gesneden hammen, en niet te vergeten terrines, worstjes en andere gekookte of gerookte vleeswaren...
Portfolio (10)
Frankrijk, Champier
... voor je gezondheid, dus aarzel niet! Gebruik Het is perfect voor het ontbijt en past geweldig bij je yoghurt, kwark, boterhammen, beschuit, pannenkoeken, wafels... Bovendien past het ook perfect bij hartige gerechten zoals toast, quiches, terrines, foie gras of zalm... Gewicht: 900 g...
Portfolio (13)
ufs.country_names.RU, Moscow
...De koning en koningin van Spanje hebben Columbus' expeditie uitgerust met als doel een route naar India te vinden voor specerijen. Per ongeluk bracht Columbus een hele schip vol piment in plaats van zwarte peper. Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, tweede lunchgerechten. Gebruik voor Pasta's, terrines, basis voor sauzen, soepen, vlees- en visgerechten, wildgerechten...
Portfolio (178)
...Pâtés, terrines, rillettes of regionale specialiteiten, we hebben tal van voorgerechten. Zonder foie gras: ze zijn geschikt voor uw dagelijkse maaltijden, terwijl u met foie gras ze zult waarderen wanneer u vrienden ontvangt of voor uw feestmaaltijden.
Portfolio (4)
Tunesië, Kebili
... pulp (mésocarpe) en schil (exocarpe), en een verharde pit (endocarpe) die een enkel zaadje bevat. Het zijn de cotylen van dit zaadje, lichtgroen en bedekt met een dunne roodachtige film, die eetbaar zijn. De pistache is een van de oudste gekweekte zaden tot op de dag van vandaag, het is van oorsprong uit Azië en wordt al lange tijd in Tunesië verbouwd. De pistache kan rauw worden gegeten, zoals amandelen, of geroosterd. Het vergezelt vaak de aperitief. We verwerken pistache in sauzen, vullingen, terrines, patés, ijs en gebak.
Portfolio (9)
Frankrijk, Les Riceys
...DRAAIVARITEIT: 100% CHARDONNAY PROEVERIJ: Deze 100% Chardonnay wijn heeft citrusaroma's. De neus is subtiel en houtachtig. Het past perfect bij uw terrines en vis.
Portfolio (9)
Frankrijk, Astaffort
... aan smaken en texturen, zonder enige concessies aan het dierenwelzijn. Onze patés en terrines vieren daarentegen de authenticiteit, traditie en kwaliteit van de Franse terroirs. Bij Le Grand Bluff geloven we in de verbindende kracht van de keuken. Sluit u aan bij ons in dit culinaire avontuur en draag bij aan het uitvinden van de Franse tradities van morgen, die respectvol zijn voor het milieu, de dieren en de smaakbeleving. Laten we samen genieten van een smakelijke en duurzame toekomst!
Portfolio (7)
...aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hier is een selectie van Franse producten sinds de foie gras, champagne, tot culinaire hoogstandjes zoals de voortreffelijk biologische zeewier tartaar, de terrines, confit de canard, cassoulet du Perigord, biologische cider uit Bretagne ... traditioneel gemaakt met een verscheidenheid van natuurlijke en biologische ingrediënten. Ons assortiment van gastronomische producten is een levensstijl. Wij gebruiken hoogwaardige producten, geproduceerd volgens de traditionele recepten.
Frankrijk, Malataverne
... meer dan 1000 smakelijke producten, zorgvuldig geselecteerd in naam van de gastronomie en de culinaire traditie. Het is door u originele en verrassende gerechten aan te bieden dat ons assortiment, dat niet beschikbaar is in de grote distributie, varieert van ambachtelijk gebakken chips tot ambachtelijke nougatgebak, inclusief limonade, en vergeet onze groenteconserven, biologische soepen, terrines, heerlijke taarten of onze goddelijke tapenades niet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL is een MKB dat gespecialiseerd is in de productie van Franse gourmetproducten: pâtés, terrines, spreads en tapenades die sinds de jaren '90 worden geëxporteerd naar de internationale markt: Brazilië, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Denemarken, Tsjechië, Nederland, enz. De onderneming biedt traditionele en biologische producten aan die worden gedistribueerd aan...
België, Waterloo
...Fabrikant van foie gras, terrines en ambachtelijke charcuterie sinds 1984. Professionals of particulieren: wij bieden u een breed scala aan huisgemaakte producten, zodat u een aangename tijd kunt doorbrengen met uw gasten. Bij Quality & Tradition kunt u terecht voor een verscheidenheid aan populaire producten zoals foie gras, terrines, wild, magrets en vele aanvullende producten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play