Zwitserland, Wollerau
... Compact Bottom en Zepter deksel en panrand staat centraal in de gezonde bereiding van voedsel in zijn eigen sappen bij lage temperaturen. Presentatie KWALITEITSMATERIALEN + GEZOND KOOKSYSTEEM = LANGER LEVEN Niemand zou zijn leven op het spel moeten zetten door waardeloos, giftig en kankerverwekkend voedsel te bereiden en te eten vanwege het gebruik van potten, pannen en ondermaatse kooksystemen...
Portfolio (195)
Duitsland, Straubenhardt
... voor gecoate oppervlakken Made in Germany met 5 jaar garantie In de set inbegrepen: soeplepel, spaghettilepel, serveerlepel, houten lepel, spatel Deze zwart glanzende basisuitrusting mag in geen enkele keuken ontbreken! Het bereiden en serveren van ovenschotels, pasta's, soepen en andere gerechten wordt enorm vergemakkelijkt, bovendien is het glanzende oppervlak een geweldige blikvanger. De ergonomie van de keukenhulpmiddelen is optimaal afgestemd op de vorm van pannen en potten, waardoor gerechten zonder grote resten kunnen worden opgenomen. Artikelnummer:6101R5...
Portfolio (98)
... smaak brengen van salades, groenten, brood en kazen, met een vleugje mediterrane authenticiteit. - Dagelijkse Keuken: Weerstand tegen hitte maakt het perfect voor frituren, roosteren en het bereiden van elk soort gerecht, van pasta tot vlees en vis. - Bakkerij: Voegt zachtheid en smaak toe aan cakes, brood en andere gebakken producten. Extra Vergine Olijfolie is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar pure, smakelijke en gezonde olijfolie. Ideaal voor al je culinaire behoeften, van de eenvoudigste tot de meest verfijnde. Neem contact met ons op voor meer informatie!
Portfolio (21)
Polen, Tomaszow Lubelski
... populairste van alle soorten van deze plant. Ze kenmerken zich door een intense smaak. Het bereiden ervan is zeer handig - ze hoeven niet te worden geweekt en de zaden koken snel. Ze zijn perfect voor romige soepen, pasta's of vullingen voor pierogi.
Portfolio (105)
Polen, Węgorzewo
... en grutten. We bieden ook een breed assortiment vleesproducten van gerenommeerde lokale producenten. Koop online om uw culinaire ervaringen te beginnen en traditionele gerechten thuis of in het restaurant te bereiden.
Portfolio (24)
Frankrijk, Paris
...Semoule van durumtarwe, verse eieren, truffelsap en -aroma 3,2%, trompet van de moor 1,5%, water. Voedingswaarden per 100g : Energie : 347kcal Vetten : 3,5g waarvan verzadigd : 0,5g Koolhydraten : 69g waarvan suiker : 3,5g Eiwitten : 12g Zout : 1,3g Hoe te bereiden : Voor een ideale 'al dente' textuur, kook de pasta in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Afgieten en warm houden. Geniet van de bijlage naar keuze. Ean13:3701511705275 Referentie:TagliatelleTruffeNoireBioFrance1...
Portfolio (133)
Italië, Riesi
...De amandelen, naast dat ze een natuurlijke medicijn zijn, zijn echt heerlijk. Hun gebruik in de keuken is zeer gevarieerd; ze worden gebruikt om zoetigheden te maken, maar ook om hartige recepten voor te bereiden. Ze worden zeer gewaardeerd als snack, naturel of geroosterd in de oven. In de regio's van Zuid-Italië zijn amandelen de hoofdrolspelers in veel gastronomische bereidingen, denk...
Portfolio (6)
Italië, Rome
... zetten door traditionele Italiaanse gerechten te bereiden, zoals zelfgemaakte pasta of pizza, met de hulp van onze chef. Je zult genieten van het mengen van ingrediënten en smaken om je favoriete pizza of pasta te creëren, verschillende recepten proeven en de "geheimen" van de Italiaanse keuken leren. Zodra je klaar bent, zul je eindelijk proeven wat je hebt bereid om je vaardigheden als Italiaanse "pizza" of "pasta" maker te ontdekken. Dit alles wordt vergezeld door een selectie van de beste wijnen uit de regio Lazio. Een werkelijk unieke ervaring met de passie voor de Italiaanse keuken.
Slowakije, Bratislava
... 220°C. De verwarmingsbron wordt geleverd door een elektrische kookplaat, aangeboden als een extra optie. De automatische kookketel biedt verschillende bedrijfsmodi zoals koken, temperen, koken, concentreren en nog veel meer, wat op zijn beurt de mogelijkheid biedt om een verscheidenheid aan sauzen, jam, siropen en andere vloeibare pasta-achtige producten met verschillende texturen en smaken te bereiden. Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de kookketel verhoogt het gemak en de efficiëntie in het productieproces.
Portfolio (3)
Frankrijk, Paris
...Versterkt met fijne kruiden en olijfolie, onthult deze heerlijke mezze van biologische zongedroogde tomaten al zijn smaken op een canapé van pita-brood, een toast of een bruschetta. Gemakkelijk te bereiden, het zal uw pasta's, cakes, polenta... heerlijk op smaak brengen. Ingrediënten: zongedroogde tomaten* 95%, extra vierge olijfolie* 2%, witte azijn* 2%, oregano* 0,5%, basilicum* 0,5%, knoflook*, zout (*uit biologische landbouw). Zonder conserveermiddelen of additieven. Minimale houdbaarheidsdatum: 24 maanden. PCB - CARTON: 6 eenheden...
Portfolio (21)
Italië, Orsogna
...Product voor de horeca, pizzeria's, catering. Kenmerken: Fijn gesneden Zwarte Truffel Aestivum, geconserveerd in extra vierge olijfolie en een snufje zout. Aanbevolen dosering: 10/15 gr per persoon. Nuttige tips: Klaar voor gebruik. Gebruik: Als smaakmaker voor hoofdgerechten (tagliatelle, tortellini, tortelloni, pannenkoeken, rijst, gevulde pasta's, enz.), voor vullingen van pasta's en...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
... (behalve paddenstoelen), kazen, vlees en aardappelsalades, vis- en vleesgerechten, en voor het inleggen van verschillende groenten. Gebruik voor Gemalen vlees, pasta's, vleesgerechten en varkens- en lamsvlees, visgerechten, bijgerechten, groenten. Smaak Bitter-kruidig Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 6,5 Vetten (g / 100g)… 6,0 Koolhydraten (g / 100g)… 69 Energiewaarde (kcal / 100g)… 360...
Portfolio (178)
Frankrijk, Condé-Sur-Marne
... onze pasta te waarborgen, gebruiken we het bronwater Aurèle, diep gewonnen en afkomstig uit Jandun in de Ardennen. De pasta wordt met liefde gemaakt, en we hechten veel waarde aan lokale knowhow. We distribueren Les Nominettes voornamelijk in producentenwinkels, delicatessenwinkels en restaurants. Veel sterrenchefs bereiden Les Nominettes op verschillende creatieve manieren. Onze producten zijn...
Portfolio (17)
Italië, Laterina Pergine Valdarno
...We bieden ook een keuze aan vegetarische gerechten en op verzoek kunnen we glutenvrije menu's voor coeliakiepatiënten bereiden. Het geheel wordt aangevuld met een "belangrijke" wijnkelder met de beste wijnen uit de regio en de CHIANTI, die goed passen bij de smakelijke gerechten van onze keuken. LA TABACCAIA is het hele jaar door geopend, 365 dagen per jaar, voor onze gasten, zowel voor de lunch als het diner. Het beschikt over 3 eetkamers en een panoramisch terras. We zijn in staat om ceremonies, privéfeesten en zakelijke lunches te organiseren.</p>...
Nederland, Arnhem
... leuker met onze heerlijke gerechten. Denk aan hartige taarten, pasta’s, vlees- en visgerechten, brood en desserts. Je kiest zelf wat wij voor je mogen bereiden en wij zorgen ervoor dat het er op locatie precies zo zalig uitziet als het smaakt. Al te bestellen vanaf 6 personen. Neem een kijkje in ons menu voor inspiratie. GRAZING TABLE Overgewaaid uit Australië. Daar waar ze zo laid backzijn, weet je...
Frankrijk, St Sulpice De Faleyrens
... oogst om ons meel en onze pasta's te maken. Onze meel wordt koud gemalen op granieten molens uit Tarn, onze molen is van Franse fabricage, waardoor we alle voedingsstoffen van de granen behouden. Onze pasta's zijn zonder eieren, zonder zout, zonder conserveermiddelen en zonder additieven om een ongeëvenaarde smaak en kwaliteit te garanderen. Zorgvuldig om de meest veeleisende smaken te bevredigen...
Portfolio (10)
Italië, altamura
... ontstaan, Unibrands met zijn merken wordt vandaag de dag beschouwd als een van de belangrijkste spelers in de sector van typische en bakproducten. Het beschikt over een zeer sterke knowhow in de productie van typisch brood, focaccia, panfocaccia, pizza's, taralli, koekjes, pasta, kant-en-klare maaltijden buiten de koelkast, conserven en sauzen, uitsluitend geproduceerd in het zuiden van Italië, nog...
Portfolio (3)
... techniek van stenen maalstenen. Deze methode, gecombineerd met de Italiaanse knowhow, maakt het mogelijk om pasta van uitstekende kwaliteit te creëren, langzaam gedroogd om de voedingsvoordelen te behouden. We bieden natuurpasta aan met of zonder eieren, geparfumeerd met meer dan 20 verschillende smaken (tomaat, basilicum, piment d'Espelette, wortel…). We bieden verse pasta op bestelling en droge...
Portfolio (43)
Litouwen, Kaunas
... de Baltische Staten. We zijn uitgerust met de modernste machines voor de productie van korte pasta, waardoor het bedrijf zijn productiecapaciteit kan vergroten. Bovendien hebben we de eerste en enige spaghetti-productielijn in de Baltische Staten gelanceerd. Het deskundige team van het bedrijf heeft uitgebreide werkervaring en de nieuwste kennis van management en technologieën. Sinds 2010 is...
Portfolio (23)
Italië, Cesenatico
Terre di Romagna, rijk aan tradities, passies en smaken, is de geboorteplaats van Pastificio La Fenice. Het gebruik van grondstoffen waarmee geproduceerd wordt, is van fundamenteel belang voor het behoud van de hoge kwaliteit. Onder de belangrijkste en meest gebruikte grondstoffen bevinden zich de gecertificeerde Romagnola bloem en Semola di Altamura, Parmigiano Reggiano en Grana Padano, beide...
Spanje, Villajoyosa
...Restaurante Pizza Amori, nieuwe opening in de Cala de Villajoyosa - Benidorm, serveert authentieke Italiaanse specialiteiten, huisgemaakte pasta's en heerlijke originele Libanese gerechten. We gebruiken de beste ingrediënten en recepten, zowel Italiaanse als Libanese, van alle tijden. In het restaurant vinden we ook een geweldige variëteit aan traditionele en hedendaagse bereidingen. We bereiden...
Spanje, Balsicas
... referenties, waaronder: olijfolie, olijven en ingelegde producten, groenteconserven, fruitconserven, harde tarwe pasta's, wijnen, frisdranken, energiedranken, persoonlijke hygiëneproducten, huishoudproducten, enz. We bereiden volledige of gegroepeerde containers voor. Bij Thriver Import Export bieden we producten aan met meer dan 2.500 referenties: • Oliën (olijf, extra vierge, zonnebloem) • Olijven...
Italië, Castellammare Del Golfo
Il nostro Pastificio nasce nel 2018 con vocazione prettamente tradizionale, allo scopo di produrre pasta di qualità superiore, con tecniche artigianali, vengono prodotte paste secche sia classiche che regionali, nel rispetto dell’ambiente e della salute delle persone. Il tutto parte da un’attenta selezione della semola Siciliana e Italiana e delle altre materie prime assemblate con le stesse tecn...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play