Frankrijk, Bouin
... vrienden en voegt een vleugje verfijning toe aan uw maaltijden. De productie van de "Huître Fine de Claire" is gebaseerd op een traditioneel vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven. De oesters worden zorgvuldig gesorteerd en verfijnd om een uitzonderlijke kwaliteit te garanderen. Dit verfijningsproces in "claire" geeft ze een unieke textuur en een onnavolgbare smaak, waardoor deze oester een voorkeurskeuze is voor veeleisende liefhebbers van zeevruchten.
Portfolio (15)
...Aziatische salades, zeevruchten, dumplings, loempia's, vleesballetjes, tofu-nuggets, tortilla's, chips, spareribs, taco's en nog veel meer. Voor de beste smaak en kwaliteit raden we aan de saus op kamertemperatuur te serveren. Naar behoefte portioneren, klaar. Diepvriesmaaltijden Horeca benodigdheden Hotelwezen Foodservice diepgevroren levensmiddelen groothandel Gemeenschapsvoeding Convenience Horeca specialiteiten...
Portfolio (10)
Italië, Controguerra
...Kikkererwtensoep met garnalen en inktvis, en Quinoa met zeevruchten, voor een gezonde en lichte, complete maaltijd. Esca Srl heeft een productieplant van 25.000 vierkante meter en hanteert een zelfkwaliteitsinspectie- en beheersysteem volgens het HACCP-systeem, geïntegreerd met productcertificeringsnormen BRC Grade A en IFS Higher Level op het gebied van voedselveiligheid.
Portfolio (4)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Frankrijk, Malataverne
... heel goed bij de droogste rosé's. Wat betreft het hoofdgerecht, de lichtere rosé's met een lichte kleur passen perfect bij pittige gerechten en exotische keuken zoals couscous, curry's, aioli en gekruide Aziatische specialiteiten. Sterkere rosé's met meer karakter worden genuttigd bij een hoofdgerecht. Ze passen gemakkelijk bij sauzen (vooral tomatensaus) en de Zuid-Europese keuken. Ratatouille, aubergines à la parmigiana, lasagne, pizza's en lamsstoofschotels worden er alleen maar beter van! Wijn koning van de barbecues.
Portfolio (188)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Smaakparels Sojasaus voor culinaire decoratie! Ideaal met oesters, vis, zeevruchten, sushi... Sojasaus 70%, natriumalginaat. Pot 30 g. Houdbaarheid 18 maanden.
Portfolio (71)
...Marinadeolie Tomaat met Zeezout Voeg dit bepaalde Mediterraanse iets toe aan uw BBQ-specialiteiten! Geweldig op vlees, vis en zeevruchten, maar ook een hoogtepunt op aubergines en courgettes of verse baguettes. Voor een verleidelijke kleur en de extra smaak van fruitige, zon-gerijpte tomaten. Geen toegevoegde allergenen*. Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele...
Portfolio (91)
Frankrijk, Marseille
... wensen van uw klanten. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar regionale producten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij sourcen ook specifieke ingrediënten en producten op verzoek van onze klanten. Dit alles dankzij ontmoetingen met producenten, boeren, chefs, distributeurs, consumenten en vele andere spelers in de landbouw- en agrovoedingssector. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (8)
Frankrijk, Collioure
Anchois Roque biedt u visconserven, zeevruchten en regionale specialiteiten uit de Pyrénées-Orientales aan. Ansjovis, olijven, honing, jam en tapenade.
Frankrijk, Arles
... om u onze nieuwe catalogus "Gourmet Provence, Selectie Middellandse Zee" voor te stellen, die een selectie van producten uit het zuiden van Frankrijk bevat, gekozen bij de beste producenten: - Olijfolie, tonijn en zeevruchten in blik, aperitiefproducten, olijven, sauzen en groenteconserven, enz. Gourmet Provence wordt nu de voorkeurspartner van de winkels door onze producten aan te bieden onder...
Portfolio (142)
Frankrijk, Les Mées
...De Maatschappij Midi Charcuterie, verhandeld onder het merk Gil Traiteur, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de agrovoeding, en meer specifiek in de mediterrane keuken. Afgestapt van de traditionele charcuterie, is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van "Provençaalse Smaken", zoals Gemarineerde Groenten en Paddenstoelen, Gemarineerde Specialiteiten "Gil Traiteur", Gemarineerde Zeevruchten in olie, Tartinables (onze "Taillas") en Culinaire Hulp.
Spanje, Alicante
... charcuterie, Spaanse kazen. Met meer dan 1000 producten bieden we ook de gastronomische specialiteiten van de verschillende regio's van Spanje aan, zoals de culinaire specialiteiten van Madrid, de culinaire specialiteiten van Catalonië, de culinaire specialiteiten van het Baskenland, de culinaire specialiteiten van Castilla-La Mancha, de culinaire specialiteiten van Valencia, de culinaire...
Italië, Scafati
... industrie en biedt een ruime keuze aan producten die zijn bereid volgens de oude culinaire traditie, van wijn tot olie, van zeevruchten tot voedingsconserven en de eeuwenoude zoetwarentraditie van Napels. Itacraft biedt een gevarieerde hoeveelheid en kwaliteit van regionale gastronomische producten, samengebracht onder het merk "I Nostrani".
...Bluver produceert al meer dan 20 jaar zeevruchten- en groenteaperitief in olie of naturel. Bluver is in heel Europa aanwezig en produceert de exclusieve "Misto Mare Infarinato": een mengsel van bevroren en bebloemde vis voor frituren, klaar in 5 minuten. Ons bedrijf levert aan de grote voedingsdistributie, de horeca en de restauratie.
... zeevruchten en verse producten uit Catalonië. Maná 75 is een van de populairste plekken onder de locals voor Spaanse keuken, visrestaurants en rijsthuizen. 80% van de vaste klanten herhaalt hun ervaring en heeft al genoten van de Zwarte paella of de Bergrijstpaella met zwarte butifarra en confit van varkensribben, specialiteiten van onze chef. Daarnaast biedt ons menu gegrilde vis, zeevruchten en...
El Palangre, restaurant in Estepona met een grote verscheidenheid aan gerechten en specialiteiten: rijstgerechten, vlees, zeevruchten, desserts. Wij zijn een restaurant gelegen in Estepona met een prachtig uitzicht op de zee, waar we onze gasten een gezellige en mooie sfeer bieden terwijl ze genieten van de geweldige mediterrane smaken van al onze gerechten. Informeer vrijblijvend in ons Restaurant El Palangre, we hebben een ruime zaal voor het eten van allerlei soorten vieringen: bruiloften, communies, doopfeesten, kerst en zakelijke bijeenkomsten.
België, Laeken
... zeevruchten, kan verschillende vormen aannemen. Inderdaad, naast deze opties kan Sushiline Laeken ook vegetarische sushi voor je bereiden. We bieden ook maki's met een unieke smaak dankzij onze eigen samenstellingen, zoals de beroemde foie-gras jam. Daarnaast biedt Sushiline Laeken ook iets aan om deze gerechten te begeleiden, zoals zoete sojasaus. Als sushi-cateraar beheersen we de kunst van sushi...
...Wij zijn al meer dan 40 jaar een betrouwbare leverancier en partner van de horeca, van bedrijfskeukens, de gespecialiseerde handel, evenals van importeurs en groothandelaars gevestigd in Hamburg. Diepvriesproducten zijn onze business. Ons assortiment omvat de productgroepen vlees, wild, wildgevogelte, gevogelte, gevogelte-specialiteiten, vis/zeevruchten, convenience, aardappelproducten, deeg- en bakwaren, fruit en groenten, evenals oliën/vetten, rookwaren en eiproducten.
Bulgarije, Sofia
Grieks restaurant Yamas biedt authentieke en klassieke Griekse gerechten, altijd verse vis van de houtskool, zeevruchten, Griekse specialiteiten bereid met verse en hoogwaardige producten. De recepten en hun strikte uitvoering worden verzorgd door de chef-kok, die jarenlang in Griekenland heeft gewerkt.
Spanje, Cangas-Pontevedra
Conservas Lago Paganini is gespecialiseerd in de productie en distributie van ingeblikte zeevruchten. Onze specialiteiten zijn blauwe vis (sardine, sardientje, makreel, jurelillo, naaldvis en mossel).
Gelegen op enkele meters van de Baai van de Stilte, waar men een prachtig uitzicht heeft op de kaap en de kleine haven in de baai. Hotel Restaurant San Pietro, recentelijk gerenoveerd, bevindt zich in het oude dorp van de stad. De kamers zijn allemaal comfortabel en beschikken over televisie, verwarming en een badkamer met douche. De bijzonder verzorgde keuken biedt de gasten een ruime keuze, met zeevruchten specialiteiten en huisgemaakte gerechten.
La Trattoria Adriatica is een zaak die in 1958 is opgericht en sindsdien in familiebeheer is, waarbij de liefde voor de regionale culinaire traditie en de passie voor goed eten van vader op zoon wordt doorgegeven. Het biedt een smakelijk menu met specialiteiten op basis van altijd verse zeevruchten, huisgemaakte gerechten en huisgemaakte desserts, te combineren met een van de zorgvuldig...
Duitsland, Bremerhaven
Als toonaangevende leverancier van verse en bevroren zeevruchten bieden we onze klanten voortdurend een uitgebreid assortiment aan. We verzenden onze goederen landelijk vanuit Bremerhaven.
Groothandel in vlees, wild, gevogelte, vis, zeevruchten, fruit en groenten, evenals delicatessen voor de horeca, gastronomie, grootkeukens en kantines.
Specialist in delicatessen en fijnproevers in Keulen. Vis, zeevruchten, vlees, pasta, kaas, worst, ham, olie, specerijen, wijn, champagne en sterke dranken.
Italië, Emilia Romagna
Online verkoop van hoogwaardige producten, luxe voedsel, regionale gastronomische producten: rode, witte en rosé wijnen, kazen en vleeswaren, pasta, zoetigheden, conserven, ingelegde producten, thee en koffie, gourmet en zeevruchten specialiteiten. Wijnaccessoires en barman benodigdheden, cadeauverpakkingen. DOP, IGP, STG, DOC, DOCG, IGT, BIOLOGISCH PRODUCTEN BARRIQUE STORE is de virtuele winkel...
Italië, Vietri Sul Mare
... Vietri sul Mare en de Amalfikust, die op wijze de typische geur van zeeproducten mengen met die van specerijen en de onmiskenbare geur van de citroenen van de Amalfikust en Sorrento. Het restaurant biedt de klant de mogelijkheid om de typische gerechten van de Vietrese traditie en de Amalfikust te proeven, die door de kwaliteit van de authentieke producten en de vakmanschap van de chef speciaal worden: gnocchi of cannelloni alla sorrentina, scialatielli met zeevruchten, paccheri of risotto alla pescatora of met porcini-paddenstoelen, spaghetti met venusschelpen, vis.
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
...Het restaurant Univers Pizza, gelegen in de stad La Seyne sur Mer, dichtbij Six Fours, in de Var, verwelkomt iedereen die houdt van traditionele Provençaalse keuken. Univers Pizza ontvangt zijn klanten 7 dagen per week, 's middags en 's avonds met zijn houtgestookte pizza's en andere specialiteiten zoals Paella met zeevruchten, Tapas of de beroemde Aïolis. Het restaurant biedt de mogelijkheid om ter plaatse te eten, af te halen of te laten bezorgen, vanaf 9€ aan aankoop.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play