Frankrijk, Bouin
... vrienden en voegt een vleugje verfijning toe aan uw maaltijden. De productie van de "Huître Fine de Claire" is gebaseerd op een traditioneel vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven. De oesters worden zorgvuldig gesorteerd en verfijnd om een uitzonderlijke kwaliteit te garanderen. Dit verfijningsproces in "claire" geeft ze een unieke textuur en een onnavolgbare smaak, waardoor deze oester een voorkeurskeuze is voor veeleisende liefhebbers van zeevruchten.
Portfolio (15)
Frankrijk, Bidart
La Maison Caudalie, de uitmuntendheid van biologisch, natuurlijk & wild! Van zijn gezellige tapas, "infarinata of tempura" diepvries (croquetas, inktvissen, rabas...) gecertificeerd IFS, zonder kleurstoffen, conserveringsmiddelen of additieven, tot de wilde vissen en andere zeeproducten, de wilde paddenstoelen uit onze regio's, vers, gedroogd, in poedervorm of diepvries, zijn biologische olijfoli...
Portfolio (59)
Frankrijk, Malataverne
... heel goed bij de droogste rosé's. Wat betreft het hoofdgerecht, de lichtere rosé's met een lichte kleur passen perfect bij pittige gerechten en exotische keuken zoals couscous, curry's, aioli en gekruide Aziatische specialiteiten. Sterkere rosé's met meer karakter worden genuttigd bij een hoofdgerecht. Ze passen gemakkelijk bij sauzen (vooral tomatensaus) en de Zuid-Europese keuken. Ratatouille, aubergines à la parmigiana, lasagne, pizza's en lamsstoofschotels worden er alleen maar beter van! Wijn koning van de barbecues.
Portfolio (188)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Smaakparels Sojasaus voor culinaire decoratie! Ideaal met oesters, vis, zeevruchten, sushi... Sojasaus 70%, natriumalginaat. Pot 30 g. Houdbaarheid 18 maanden.
Portfolio (71)
Frankrijk, Marseille
... wensen van uw klanten. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar regionale producten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij sourcen ook specifieke ingrediënten en producten op verzoek van onze klanten. Dit alles dankzij ontmoetingen met producenten, boeren, chefs, distributeurs, consumenten en vele andere spelers in de landbouw- en agrovoedingssector. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (8)
Frankrijk, Collioure
Anchois Roque biedt u visconserven, zeevruchten en regionale specialiteiten uit de Pyrénées-Orientales aan. Ansjovis, olijven, honing, jam en tapenade.
Frankrijk, Arles
... om u onze nieuwe catalogus "Gourmet Provence, Selectie Middellandse Zee" voor te stellen, die een selectie van producten uit het zuiden van Frankrijk bevat, gekozen bij de beste producenten: - Olijfolie, tonijn en zeevruchten in blik, aperitiefproducten, olijven, sauzen en groenteconserven, enz. Gourmet Provence wordt nu de voorkeurspartner van de winkels door onze producten aan te bieden onder...
Portfolio (142)
Frankrijk, Les Mées
...De Maatschappij Midi Charcuterie, verhandeld onder het merk Gil Traiteur, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de agrovoeding, en meer specifiek in de mediterrane keuken. Afgestapt van de traditionele charcuterie, is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van "Provençaalse Smaken", zoals Gemarineerde Groenten en Paddenstoelen, Gemarineerde Specialiteiten "Gil Traiteur", Gemarineerde Zeevruchten in olie, Tartinables (onze "Taillas") en Culinaire Hulp.
Frankrijk, La Seyne Sur Mer
...Het restaurant Univers Pizza, gelegen in de stad La Seyne sur Mer, dichtbij Six Fours, in de Var, verwelkomt iedereen die houdt van traditionele Provençaalse keuken. Univers Pizza ontvangt zijn klanten 7 dagen per week, 's middags en 's avonds met zijn houtgestookte pizza's en andere specialiteiten zoals Paella met zeevruchten, Tapas of de beroemde Aïolis. Het restaurant biedt de mogelijkheid om ter plaatse te eten, af te halen of te laten bezorgen, vanaf 9€ aan aankoop.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play