Portugal, Santarém
...Sausage is een klassieke Portugese worst die Monte Safira heeft geperfectioneerd met zijn toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. Gemaakt van de beste nationale vleessoorten, is deze worst gekruid met een mix van traditionele specerijen, wat zorgt voor een robuuste en smaakvolle smaak die uniek Portugees is. Het rookproces met kurk hout voegt een onderscheidende aroma toe, waardoor het een...
Portfolio (14)
...Het wild zwijn is misschien wel een van de meest gewaardeerde producten van de jacht. De smaak van zijn vlees lijkt sterk op die van varkensvlees, maar met veel intensere en uitgesproken tonen die, in combinatie met specerijen en aroma's, een worst creëren die we u al kant-en-klaar presenteren.
Portfolio (45)
Italië, Maruggio
... Bouquet: Delicaat, zeer karakteristiek Smaak: Goede tannines en structuur, zacht en omhullend Serveer temperatuur (Celsius): 16° - 18° C Aanbevolen: Rode vlees, wild zwijn, pittige kazen, vlees, lam, vleessaus, vlees aan het spit, rundvlees, worst, kazen.
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play