... ingrediënten van het deeg van broden, koekjes en zoetigheden zoals fosfaten, wijnsteen, citroensap, yoghurt, azijn, enz. Deze reactie geeft kooldioxide vrij in de vorm van gas, waardoor het deeg rijst, dikker wordt en luchtig aanvoelt. Deze eigenschap van gasemissie en verbeterde kwaliteit van het deeg en luchtigheid draagt bij aan de maximaal gewenste waarde van het bakpoeder. Het punt is dat baksoda wordt beschouwd als de belangrijkste grondstof voor bakpoeder. Het wordt ook gebruikt als een voedseladditief met de code E500.
Portfolio (7)
Turkije, Beylikdüzü
... felgekleurde fruitstukjes die in een suikersiroop zijn geconserveerd. Het hoge suikergehalte verlengt de houdbaarheid van het product en voorkomt bederf. Deze vruchten worden vaak gebruikt in taarten, broden en andere zoete gebakken goederen, en kunnen worden gebruikt om taarten te decoreren. Traditioneel worden deze vruchten gebruikt tijdens het kerstseizoen in fruitcakes. Dawn biedt een verscheidenheid aan glacévruchten, waaronder ananas, kersen, mengsels en schillen.
Portfolio (9)
Turkije, Kilis
...25 KG Kraft Zak. Voorgeschreven Gebruik Sudem Broodmix (10 kg), het ingrediënt gist (voor broodjes 300 GR, voor grote broden 400 g) en water (6 liter) worden gemengd tot deeg. Deegtemperatuur 25-27 °C, 10 min langzaam, 7 min snel gekneed. Voor 1. Fermentatie 15 min (op de toonbank) Voor 2. Fermentatie, het duurt 30 min voor fermentatie. Gekookt voor 30-35 minuten. 1 jaar opslag op een koele en droge plaats.
Portfolio (194)
Turkije, Gaziantep
...Wij bieden een hoogwaardige pita-broodproductielijn. Semi- en volledig automatische machines. Daarnaast bieden we gratis training in het maken van deeg. De pita-productielijn is geschikt voor zowel grote als kleine pita-broodformaten. De capaciteit van de pita-broodproductielijn varieert van 500 tot 6000 broden per uur. Neem nu contact met ons op.
Portfolio (8)
... op te nemen. Doruk Tandır Unlu Mamülleri is in 2007 begonnen als een familiebedrijf met een kleine tandırbroodoven en een dagelijkse productiecapaciteit van 300 broden. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een onderneming met een dagelijkse productiecapaciteit van 20.000 broden, gevestigd op een oppervlakte van 2000 vierkante meter. Naast broodproductie is Doruk Tandır Unlu Mamülleri ook producent...
... extra duurzaamheid tegen stoten. Voor onze toostbakken hebben we opties voor een gladde of geribbelde oppervlakte. Onze hamburgerbrood- en sandwichbroodbakken kunnen verschillende producties ondersteunen. Met de modellen die we hebben ontwikkeld, kunnen we kleine, middelgrote of grote hamburgerbroden of sandwichbroden produceren, en dankzij het aantal ogen kunnen we in één keer 15 tot 24 broden bakken. Onze pizzabakken zijn ontworpen met de juiste hoogte voor pizzaranden, waardoor een homogene garing van het deeg mogelijk is.
Turkije, Istanbul
... gedroogd, zijn bijzonder smaakvol en zacht. Sultana rozijnen worden voornamelijk gebruikt in traditionele taarten, broden en koekjes. De gebleekte en ongebleekte druiven uit de Egeïsche regio worden gebruikt voor de productie van Turkse sultana rozijnen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play