...De geëmailleerde buiskoekvorm is ideaal voor het maken van de luchtigste taarten. Je kunt de cake gemakkelijk na 10 minuten bakken verwijderen. Het bevat geen kankerverwekkende stoffen. Het is antibacterieel.
Portfolio (10)
... onderste gedeelte bevat een olieopvangkamer · Wateraansluiting maakt het mogelijk om voedsel met vocht te koken · Functionele automatische kookprogramma's met bevochtiging · Veiligheidsthermostaat biedt veiligheid · Interieurontwerp zorgt voor gemakkelijke reiniging · Kruisgewijze verlichtingslampen zorgen voor duidelijke zichtbaarheid van voedsel · Gebruiksvriendelijke bedieningsinterface · Hoogte verstelbare voeten · Voldoet aan internationale veiligheidsnormen · Branders en ventilatorsysteem is vervaardigd in de EU...
Portfolio (10)
...De granaatappel, botanische naam Punica granatum, is een fruitdragende loofstruik of kleine boom in de familie Lythraceae die tussen de 5 en 8 m (16 en 26 ft) hoog groeit. De vrucht is doorgaans in het seizoen op het noordelijk halfrond van september tot februari, en op het zuidelijk halfrond van maart tot mei. Als intacte arils of sap worden granaatappels gebruikt in het bakken, koken, sapmixen, maaltijdgarneringen, smoothies en alcoholische dranken, zoals cocktails en wijn. Er zijn verschillende variëteiten granaatappels. De belangrijkste variëteiten zijn: Wonderful, Caner en Hicaz.
Portfolio (3)
Turkije, Mamaris
... dat actief wordt gebruikt in de culinaire wereld. Dankzij de olie plakt het product niet tijdens het bakken en krijgen salades een lekkere smaak. Bovendien bevatten sommige vetten zonnebloemolie in hun samenstelling, bijvoorbeeld margarine. Het wordt ook voor industriële doeleinden gebruikt: dit ingrediënt kan worden gebruikt in de productie van verf en lakken, evenals bij het maken van zeep...
Portfolio (7)
...Onze houtgestookte kookplaat is geschikt voor het verbranden van hout. Het is perfect voor het bakken van brood of het koken van maaltijden. Het is volledig van plaatstaal vervaardigd en volledig geëmailleerd. De oven is geëmailleerd en voorzien van een thermometer. De poten worden gedemonteerd geleverd in een volledig afgesloten doos.
Portfolio (7)
... biologische extra vierge olijfolie is gecertificeerd door officiële inspectie- en certificeringsinstanties in overeenstemming met strikte regels en praktijken met betrekking tot bemesting en ziektebestrijding. De Artem Oliva biologische extra vierge olijfolie heeft een lage zuurgraad, een diepe groene kleur en een fluweelachtige textuur in de mond. Het heeft een milde, fruitige aroma en een lichtpeperige nasmaak. Het kan worden gebruikt voor koken en bakken, over salades worden gedruppeld, als onderdeel van een dressing, op geroosterd vlees, gegrilde groenten en natuurlijk als dip op zichzelf.
Portfolio (10)
Turkije, Denizli
... een kruising tussen een Golden Delicious en een Kidd’s Orange Red. Hij is zoet en sappig, met een rode en gele schil. Het is een goede keuze om vers te eten of in salades te gebruiken. Red Delicious: Deze appel staat bekend om zijn helderrode schil en zoete, knapperige vruchtvlees. Het is een populaire keuze om vers te eten en wordt ook gebruikt in het bakken en koken. Granny Smith: Deze appel is een favoriet voor het maken van taarten en andere gebakken goederen. Hij is zuur, knapperig en heeft een groene...
Portfolio (10)
Turkije, Malatya
... variëteiten en maten, zijn onze rozijnen perfect voor het bakken, koken of om gewoon zo te genieten. We houden ons aan strikte kwaliteitscontrole normen, zodat onze producten voldoen aan internationale voedselveiligheidsvoorschriften. HBI GLOBAL zorgt voor betrouwbare, tijdige levering en is toegewijd aan het aanbieden van de beste producten aan onze klanten wereldwijd.
Portfolio (5)
...In blokjes gesneden gedroogde abrikozen zijn perfect voor koken, bakken en mengsels. Ze hebben een van nature zoete smaak die ook heerlijk is om gewoon te snacken! Deze Turkse abrikozen zijn al in blokjes gesneden en klaar voor gebruik. We hebben ze lichtjes in rijstmeel gerold zodat ze niet aan elkaar plakken. Rijk aan vezels, vitamines en mineralen, zijn gesneden abrikozen een gezonde traktatie...
Portfolio (8)
... mals aan de binnenkant is. Het vasthouden van het kippen sap tijdens het koken voegt toe aan de smaak. GEZONDERE VOEDSEL: Frituren, samen met koken en bakken, is een van de meest populaire en conventionele kooktechnieken en helaas de minst gezonde.
Portfolio (1)