Italië, Pergola
...Pizza klaar in 2 minuten Met PIÙTRECENTO wordt de smaak aan tafel groter. De kookkamer van 80×90 centimeter biedt meer ruimte om gelijktijdig een groter aantal gerechten te bereiden; zo wordt koken in de buitenlucht nog sneller, vrolijker en zorgelozer. Aansteken en opwarmen in 10 minuten en daarna zijn er nog maar 2 minuten nodig om uitzonderlijke pizza's en meer te bakken.
Portfolio (153)
Italië, Avellino
...Bosch Koken & bakken Of je nu een topchef bent of het tegenovergestelde, onze ovens, kookplaten, magnetrons en accessoires maken het eenvoudig om perfecte resultaten te behalen bij elke maaltijd. Koffie & ontbijt Ochtenden eenvoudig gemaakt Wie zegt dat jouw keuken niet kan concurreren met je favoriete café? Onze verrassend eenvoudige koffiezetapparaten kunnen met één druk op de knop een heel...
Portfolio (9)
Italië, Campobasso
...BM50 EASY-D beschikt over twee gescheiden bakken die volledig autonoom en automatisch functioneren. De VACUUM maakt het mogelijk om met bijna alle kookmethoden te koken, vooral vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur: het product kookt bij 60°C in veel kortere tijd en behoudt zo de organoleptische eigenschappen, smaak, geur en kleur, en de toevoeging van pectine of suiker...
Italië, Napoli
... en personalisatie zijn de sleutelwoorden van Naboo:\n- Automatisch kook systeem Ics\n- Multilevel koken voor gelijktijdige bereiding van verschillende voedingsmiddelen\n- Smokegrill koken dat de voordelen van houtgestookt koken nabootst en reproduceert\n- Koken op de juiste temperatuur door het monitoren van de temperatuur in de kamer, de temperatuur in het hart van het product en de tijd\n- Nachtkoken op lage temperatuur.\nTechnische specificaties\nCapaciteit 10 x 1/1 GN\nAfstand tussen de bakken mm. 70\nAantal maaltijden 80/150\nBuitendimensies mm. 930 x 825 x 1040 H...
Italië, Ferrara
... het verzamelen van resten: één voor de oven en één voor de plaat. Het is uitgerust met een tweede rooster van verchroomd staal dat in plaats van de stalen plaat kan worden geplaatst om te grillen in plaats van te bakken; deze oplossing stelt ons in staat om ook gevogelte of zeer vette vleeswaren te bereiden. Gasapparaat voor droog of olie koken. Constructie in roestvrij staal AISI 304. Gladde kookplaat in staal, ontworpen om de afvoer van kookvet te bevorderen. Voeding op aardgas of GPL (bij bestelling opgeven). Gas aansluiting rechts of links (bij bestelling opgeven).
Italië, Maruggio
...Olijfolie Extra Vergine De intense gouden kleur wordt verkregen door het koude persproces. Het heeft een unieke, uitgebalanceerde en fluweelachtige smaak. Beschikbaar in een verpakking van 5,00 lt. En op aanvraag in flessen: 0,75 lt. De Extra Vergine olijfolie is geschikt voor de meest uiteenlopende gerechten: voor het knapperig bakken op hoge temperatuur, of voor het langzaam en langdurig koken van gerechten zoals vleesstoofschotels en groenten. Bij veel recepten vervangt het boter in de oven, waardoor een nieuwe toets ontstaat in huisgemaakte zoetigheden zoals taarten en appeltaart.
Portfolio (8)
Italië, Foggia
Arte Bianca Doc. is een oude Daunse bakkerij, waar we elke dag typische lokale producten uit de regio bakken. Onze specialiteit zijn de sfogliatine en taralli, en specifiek de gekookte tarallo. De gekookte tarallo is het vlaggenschipproduct van Arte Bianca Doc. De bijzondere authenticiteit komt voort uit de combinatie van koken en ovenbakken, die samen zorgen voor een zoete krokantheid aan de...
Italië, Belluno
... training met betrekking tot horecabenodigdheden. In het hoofdkantoor van het bedrijf, gelegen in Belluno in de buurt van de luchthaven, zijn naast de showroom, kantoren, magazijn en technische werkplaats ook een laboratorium aanwezig dat wordt gebruikt voor kookdemonstraties. Hier worden regelmatig, met de hulp van de chefs van de Electrolux Chefacademy, seminars gehouden die de klassieke thema's van de horeca behandelen, zoals brood bakken, patisserie, vlees, catering en food-cost. De locatie wordt ook gebruikt voor amateur kookcursussen van 'Koken met Rob.'...
... het gewapend beton van de structuren biedt een garantie voor duurzaamheid in de tijd. De werkbladen zijn afgewerkt met geglazuurde terracotta tegels, die gemakkelijk schoon te maken zijn en geen vetten en oliën absorberen die restanten zijn van het koken.