Spanje, Peñalba, Segorbe
...Onze truffelkaas is een kaas gemaakt van rauwe schapenmelk en Tuber Melanosporum (Zwarte truffel). Het zal je smaakpapillen een zachte kaassmaak en een onmiskenbaar truffelaroma bieden. Deze fusie van smaken zal je niet onberoerd laten. Je kunt in onze winkel ook de verse zwarte truffel vinden.
Portfolio (23)
Spanje, Dicastillo, Navarra
... recepten: Truffeleieren, Truffelfrittata, Truffeltoast, Truffelpizza, Truffelsauzen, Truffelpasta, Truffelrisotto, Truffellasagne, Truffelkaas, Truffelpuree, Truffelvis, Salades met truffelvinaigrette en elk ander gerecht dat we ons kunnen voorstellen. Condiments op basis van olie worden niet gebruikt om te koken, de hitte zou de smaak bederven; ze moeten worden gebruikt om al bereide gerechten op smaak...
Portfolio (132)
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
Italië, Campodipietra
Ambachtelijk bedrijf dat producten op basis van zwarte en witte truffel produceert, zoals truffelsauzen, truffelolie, truffelcrèmes, truffelhoning, gedroogde porcini-paddenstoelen, truffelkaas, truffelsalami, truffelcondimenten, aromatische droge pasta met truffel en nog veel meer.