Frankrijk, Charbonnières-Les-Bains
...gekarameliseerde zoetheid toevoegt die harmonieus samengaat met de andere ingrediënten. De drank wordt vaak geserveerd op ijs, wat het een verfrissende en aangename drank maakt, vooral als het warm is. Het toevoegen van tapioca parels voegt een leuk en textuurvol element toe aan de drank, waardoor het nog aangenamer wordt om te nippen.
Portfolio (34)
Duitsland, Bad Bentheim
... DE-waarde hebben tussen 3 en 20. Hoe hoger de DE-waarde, hoe korter de glucoseketens en dus hoe zoeter de maltodextrine. Maltodextrines met een DE-waarde tot en met 10 worden als niet-zoet beschouwd. Boven de DE-waarde van 20 is het zo zoet dat het niet langer maltodextrine mag worden genoemd. Dan wordt het glucose-siroop genoemd. Maltodextrine DE-10 van Tapioca zetmeel Deze maltodextrine is...
Portfolio (549)
Zweden, Åkersberga
Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot standaard gemaakt. Wij geloven in een wereld waar 100% biologische voedingsmiddelen de norm zijn. Als specialist in biologische voedingsmiddelen bieden wij producten van hoge kwaliteit aan. Dit is hoe we langzaam maar zeker het leidende bedrijf in biologische voedingsmiddelen zijn geworden. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsv...
Portfolio (201)
... produceren. Ze worden meestal aan thee toegevoegd om de beroemde bubble tea te verkrijgen. Het is mogelijk om de kleur en textuur te wijzigen door ze te mengen met andere ingrediënten zoals suikerwater of honing. Om ze zoet te maken, worden ze meestal enige tijd ondergedompeld in een zoete siroop, waardoor ze de zoetheid van de suiker absorberen die ze zullen afgeven in elk voedsel waaraan ze worden toegevoegd. Echter, wanneer ze in thee worden gebruikt, is het niet om de smaak te verbeteren, maar eerder om textuur toe te voegen.
Portfolio (50)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play