Spanje, Bilbao
Bij Basqvium verbinden we de rest van de wereld met het Baskenland door middel van zijn unieke en diverse gastronomische en culturele ervaring. We bieden de beste ervaring om het Baskenland te leren kennen en ervan te genieten door onze middelen volledig aan te passen aan jouw wensen. Privé diners met Michelin-sterrenchefs, goud in de Rioja-wijngaarden, bezoeken aan kastelen, helikopterreizen, en...
Portfolio (3)
Spanje, Barcelona
Ontwerp en fabricage van automatische brandblussystemen met gasvormige middelen: CO2-systemen, schone middelen (NAFS227, NAFS125, NOVEC), inerte systemen (IG01, IG100, IG55, IG541). Zelfstandige detectie- en blussystemen voor kleine ruimtes, ARMANFIRE.
Portfolio (1)
Spanje, Peratallada
...Borden in verschillende vormen, handgemaakt en unieke stukken. Borden op maat gemaakt voor de chef.
Portfolio (5)
Spanje, Puerto Banús-Marbella-Málaga
Gelegen aan de eerste lijn van het beroemde Puerto Banús in Marbella, biedt Restaurant Los Bandidos al meer dan 25 jaar innovatieve klassieke keuken in een elegante, casual omgeving. Ons uitgebreide menu bestaat uit de favorieten van Jill, die familierecepten combineren met nieuwe combinaties van klassieke gerechten, sommige met Scandinavische invloeden. Het beste verse product, samen met onze briljante chef Juan Sepúlveda en zijn team, zal zeker niet teleurstellen.
Spanje, Loja
... goede ervaring aan tafel die Restaurante Flati biedt, hebben we echt huisgemaakte desserts. Een speciale vermelding voor hun inzet voor inheemse producten, zoals kaviaar, steur en forel uit Riofrío, tuinbonen, groene asperges en het steeds meer erkende lam uit de Sierra de Loja, dat elke dag meer erkenning krijgt voor zijn speciale benaming. In ieder geval is het altijd interessant om de suggesties van de dag of de aanbevelingen van de chef te raadplegen; zeker zal er bij elke gelegenheid een onvergetelijke verrassing zijn.
Spanje, Andoain
... het huis, afhankelijk van de creativiteit van elke chef. Briochelle caramel is de versie die is afgewerkt met een karamelisering. Briochelle caramel maakt het mogelijk om een nagerecht van de hoogste kwaliteit aan te bieden zonder verder werk dan regeneratie. De heldere en tegelijkertijd eenvoudige smaak van de beste grondstoffen, gecombineerd met de onmiskenbaar ambachtelijke uitstraling, maken...
Spanje, Barcelona
... maken van meer stof. Dit hebben we "TRICICLAR" genoemd. Bovendien bespaart het 99% van het waterverbruik in het hele productieproces van begin tot eind in vergelijking met hetzelfde conventionele kledingstuk. Omdat dit chef-jack en restaurant-schort niet kreukt en niet gestreken hoeft te worden. Gewoon wassen zoals elk ander kledingstuk, ophangen om te drogen en KLAAR! Naast dat het comfortabel...
Spanje, Móstoles (madrid)
... grote verscheidenheid aan MADE IN AMERICA gerechten, zoals de ongelooflijke Premium hamburgers (kip, iberico vlees, rundvlees of Galicisch rundvlees) waarbij verschillende soorten brood worden gebruikt, spareribs, entrecote van rund of Galicisch rundvlees, sandwiches, salades... en waarom niet, de avond afsluiten met een paar drankjes in alle rust, met name hun Premium Gin-Tonic en verschillende soorten mojito's, ter plaatse bereid. Restaurant "Chef & CHIC" biedt moderne gerechten van hoge kwaliteit, allemaal bereid met de beste natuurlijke ingrediënten en op een volledig huisgemaakte manier.
Spanje, Picón
... momenteel een personeel van 20 medewerkers en een omzet van € 2,6 miljoen. Royal Chef heeft een eigen fabriek van 2.000 m2 met een productiecapaciteit van 100 ton per maand. We hebben momenteel een uitbreidingsproject om onze productie indien nodig aanzienlijk te verhogen. We beschikken over de I.F.S. Kwaliteitscertificering en onze eigen kwaliteitsafdeling om de voedselveiligheid te waarborgen...
Spanje, Rivas Vaciamadrid
...Multi Chef Yogurt IJs Machines, Soft IJs Machines Chocolade, Vanille, Slagroom... nieuw vanaf 1.050 €. Voor IJssalons, Yogurteria's, Churreria's, Cafés, Bakkerijen. www.chefcafe.es. Multi Chef Yogurt IJs vanaf 7,5 € en Soft IJs chocolade, vanille, slagroom... vanaf 5,5 €. Onze kwaliteit zal u net zo verrassen als onze Gourmet kwaliteit. Probeer ons. We zullen u verrassen. Chocolade voor in de Mok...
... zeevruchten en verse producten uit Catalonië. Maná 75 is een van de populairste plekken onder de locals voor Spaanse keuken, visrestaurants en rijsthuizen. 80% van de vaste klanten herhaalt hun ervaring en heeft al genoten van de Zwarte paella of de Bergrijstpaella met zwarte butifarra en confit van varkensribben, specialiteiten van onze chef. Daarnaast biedt ons menu gegrilde vis, zeevruchten en...
Spanje, Pozuelo De Alarcón
Wij distribueren en faciliteren producten van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid met het merk Spanje en de beste lokale voedingsmiddelen uit verschillende delen van de wereld. Via onze beste fabrikanten ontwikkelen we de recepten van de chef met de beste kwaliteit. We garanderen inkomsten voor onze leveranciers en professionaliteit voor onze klanten. We kunnen hamburgers van rundvlees...
...Cirkuz Land is meer dan alleen een van de bars in Barcelona; het is een plek voor ontspanning, weg van de drukte van de dagelijkse stad. Dompel jezelf onder in een aangename en gezellige, bijna huiselijke sfeer van onze Lounge & Cocktail Bar in het meest trendy gebied van Barcelona, het El Born District. Probeer heerlijke gastronomische tapas met prachtig gepresenteerde gerechten van de chef van...
Spanje, Reus
Spanje, Fuengirola
Restaurant los Enebros is een restaurant met een unieke keuken, gelegen in Fuengirola, aan de Avenida Jesús Santos Rein. Een rustige omgeving waar je kunt genieten van heerlijke gerechten, bereid door Chef Juan Rondón en het team van Restaurant los Enebros. Onder de gerechten vind je een grote verscheidenheid aan vlees, vis en originele voorgerechten met verse ingrediënten die op dezelfde dag van...
...gezinnen met kinderen, vegetariërs of als er andere voorwaarden of interesses zijn. Onze topactiviteiten zijn: Malaga Tapas Tour Tapas/Paella Kooklessen Een exclusieve rondleiding en privécocktail op het terras/binnenplaats van het Picasso Museum Málaga, geleid door Chef Dani García.
Spanje, Cáceres
Spanje, Fuengirola
Privéchef met expertise in internationale keuken, na meer dan 10 jaar ervaring richt ik me op het koken voor feesten en privé-evenementen. Het is een andere ervaring en veel beter dan een eenvoudige cateringdienst; ik bied een persoonlijke benadering en verfijnde keuken. Ik ben een jonge, energieke, creatieve en gepassioneerde kok. Ik bied meestal diensten aan in Marbella, Estepona, Sotogrande, Mi...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play