Spanje, A Coruña
...Met het Pan de Da Cunha wordt er gestreefd naar een perfect evenwicht, om een brood te verkrijgen met een korst van gemiddelde dikte, een luchtige en consistente kruimel, en een onregelmatige luchtbelstructuur. In het bereidingsproces kunnen we lange fermentaties in blokken met zuurdesem in een houten kuip benadrukken. Deze langzame fermentatieprocessen zijn essentieel zodat het brood de kwaliteiten van een unieke grondstof (inheemse Galicische tarwe) kan tonen.
Portfolio (5)
Spanje, Altea, Alicante
...Stijl: Weissbier Alcohol: 5,4% IBUS: 16 TECHNISCHE UITLEG: UITZICHT: Bleekgeel, licht troebel uiterlijk dat typisch is voor de stijl. Rijke en aanhoudende schuimkraag met een romige textuur. GEUR: Aroma's van granen en brood afkomstig van de tarwe, met tonen van rijpe banaan en een subtiele citrus, samen met kruidige hints van kruidnagel. SMAAK: Vol van lichaam met de smaak die de tarwe...
Portfolio (9)
Spanje, Guardamar Del Segura
...De Grote pizzabodems worden gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en volledig ambachtelijk, waarbij elk detail van de pizzabodem zorgvuldig wordt behandeld, zodat de consument kan genieten van een unieke en traditionele smaak. De Grote pizzabodems zijn ideaal voor evenementen, groepsomgevingen, feesten of bijeenkomsten. Door hun formaat (40 cm in diameter) zijn ze perfect voor verjaardagen...
Portfolio (6)
Spanje, Valencia (cataroja)
Ambachtelijk productiecentrum voor groothandel in banket, gebak en brood. Gespecialiseerd in de decoratie van allerlei soorten taarten voor elk type evenement. We hebben een grote verscheidenheid aan hoogwaardige ambachtelijke producten. We beschikken over een tentoonstellings- en verkoopruimte voor het publiek.
... hebben ook amandelkoekjes voor diabetici. Verkoop aan zowel particulieren als groothandel van al onze ambachtelijk vervaardigde producten. Voor groothandelaankopen kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.
Spanje, Valencia
Pastelería Monpla is een bedrijf dat zich richt op de gastronomie. We maken een grote verscheidenheid aan taarten, gebak en andere banketproducten. We zijn ambachtelijke banketbakkers sinds 1960. We hebben de banketbakkerij geopend in januari 1973 en sindsdien is onze missie om al onze klanten te verwennen. We hebben ons assortiment uitgebreid en maken ook ambachtelijk brood, originele taarten...
... hoogwaardige koffie en thee. Onze zaak heeft een zorgvuldige inrichting en we willen dat onze klanten zich op hun gemak voelen; we hebben geprobeerd een zeer aangename en comfortabele koffiebar te creëren. We hebben een wifi-zone en opladers voor mobiele telefoons; als je zonder batterij komt te zitten, kun je een hapje nemen terwijl je je apparaten oplaadt. Voor het ontbijt hebben we ambachtelijk brood, Iberico ham, huisgemaakte jam, extra vierge olijfolie, botercroissants,... Voor de lunch en het diner hebben we: Crocs Messier, pizza's, empanadas, natuurlijke broodjes,...
La Petite Lupe Bistro. Restaurant in Valencia. Wereldkeuken en autodidactisch. Al ons brood is van driedubbele fermentatie en wordt in ons pand gebakken. De gebakjes zijn ambachtelijk en van Franse stijl, en onze gourmetlunches worden bereid met verse producten, op het moment. Ontbijt Frans: Koffie met melk, Franse croissant en sinaasappelsap. Amerikaans: Koffie met melk, roerei met spek...
Fabriek van Galicische empanadas en gefrituurd brood (picatostes), ambachtelijk vervaardigd.
Verkoop van bulkproducten: peulvruchten, specerijen, meel, pasta, zaden en noten Biologische voedingsmiddelen, glutenvrij en uit Málaga Brood op bestelling: biologisch en glutenvrij Biologische geitenkaas Ambachtelijk bier Hennep: bladeren, hennepzaden en hennepbier Smaak van Málaga...
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play