• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijk brood

Resultaten voor

Ambachtelijk brood - België

België
  1. ESCAUT VALLEY

    België

    Escaut Valley is een Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van bakkerij-ingrediënten. Ons vermogen om wereldwijd leiderschap en operationele uitmuntendheid in brood- en banketingrediënten te tonen, is een garantie voor de klant om het juiste product voor de juiste toepassing te ontvangen. De technologie van Escaut Valley gaat hand in hand met bakkersvaardigheden. We streven ernaar om hoogwaardige en innovatieve producten te leveren en om de voorkeurspartner van de bakkerij-industrie te zijn. Al onze producten voldoen aan internationale standaarden zoals ISO 9001, BRC en HACCP . We bieden ook HALAL- producten aan.

  2. MARIEN BAKKERIJ PRODUCTEN

    België

    Bakkerij Mariën levert dagelijks aan gemiddeld 25 klanten in de regio. Waaronder een 15-tal koude bakkers en enkele sandwichbars. Hiernaast beschikt Bakkerij Mariën over 6 winkels in eigen beheer, Mariën Meesterbakkers. Onze winkels vertegenwoordigen alles waar Bakkerij Mariën voor staat, kwaliteit in een ‘warm’ kader. De winkel in Lommel werd geopend in 1997, de winkel in Heppen-Leopoldsburg in 2002, in Geel openden de deuren in 2006, in 2011 in Herentals en in 2014 kwam er zowel in Dessel als in Achterbos een winkel bij. Elke winkel is ingericht naar hetzelfde concept.(tijdlijn toevoegen of vervangen door tijdlijn) De volledige productie gebeurt in de nieuwe bakkerij in de Metaalstraat in Balen. Alles staat of valt met een goede organisatie! De klant (business to business) bestelt van thuis uit, via het internet, waarna al deze gegevens gecentraliseerd worden in ons bestelsysteem. Automatisch worden al deze bestellingen omgevormd tot productielijsten voor de bakkers, laadlijsten voor de magazijniers-leveranciers, en tot pakbons voor de klanten. Tijdens de nacht worden alle producten gebakken en afgewerkt, waarna ze door de magazijniers per klant worden gesorteerd om in de vroege ochtend in de winkels te worden geleverd. Bakkerij Mariën is een ambachtelijke bakkerij. Ondanks het gebruik van moderne computergestuurde machines, wordt elk product enkel met kwaliteitsingrediënten afgewerkt. Immers, alleen een eersteklas grondstof, levert een eersteklas product!

  3. PATROBA

    België

    Patroba is een industriële bakkerij gevestigd in het Belgische Aartselaar. Het bedrijf werd opgericht in de jaren '80 en produceert er voorverpakt en gesneden ambachtelijk brood. Aanvankelijk leverde Patroba aan kleinere bakkerij- of voedingswinkels, maar sinds 1993 steeds meer aan ketens van grotere orde zoals bijColruyt. Men levert over gans het land de verschillende broodsoorten Biaform, Biacol, Boerkens, Exosud, Grimbergen, Ternesse en Agrison. Tevens worden in Patroba private labelbroden gebakken.

  4. PUR PAIN

    België

    De beste ingrediënten, een traditionele ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, héél véél passie en liefde voor het vak en een glimlach… Het recept voor uw lekker ambachtelijk brood… GENIET ERVAN!

  5. DAUPHINE

    België

    Dauphine is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in België synoniem voor kwalitatieve bake-off producten waar smaak & gebruiksgemak centraal staan. Een ruim gamma goed voor een grondige en praktische invulling van je dagdagelijkse behoeften. Bij Dauphine zit je goed voor smakelijke en knapperige stokbroden & heerlijke pistolets. Voor lekkere grote broden, super smakelijke taartjes over voorverpakte alternatieven tot trendy hartige snacks.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. OUD HUIS DEMAN

    België

    Oud Huis Deman te Brugge bakt hier op ambachtelijke en artisanale wijze brood, koekjes, biscuits en speculaas. Biscuiterie De Man maakt niet alleen speculaas wanneer de Sint in het land is, ook met Pasen maken wij speculaaskoekjes. Door het gebruik van de beste boter en natuurlijke elementen blijft het tot op vandaag dé specialiteit van de zaak : amandelbrood, brugs beschuit, brugse achten, grieks brood, mokken, kletskoppen, macarons, boterspeculaas, brugse cigaretjes, florentines, enz...

  2. CLEAN BAKING PRODUCTS

    België

    Clean Baking Products is de eerste ter wereld die een beter, goedkoper en gezonder alternatief biedt voor ouderwetse metalen bakvormen. CBP vormen zijn vervaardigd uit hoogtechnologisch composiet materiaal. Deze ontwikkeling werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met de NASA. CBP bakvormen bieden een veelvoud van voordelen. De vormen roesten niet en er is geen, of weinig, lossingsmiddel nodig. Het bakproces verloopt dus zeer hygiënisch. De CBP Brood bakvorm garandeert een snellere rijzing en een gelijkvormige temperatuurverdeling, zo kan je genieten van een ovenvers brood met zachte kern en een knapperige korst. Voordelen van bakvormen in hoogtechnologische kunststof kleeft niet, weinig of geen vetstof nodig Vaatwasmachinebestendig Multifunctioneel gebruik: ijskast, oven, diepvries Hygiënisch, geen oxidatie mogelijk Uitstekend bakresultaat

  3. ROYALE LACROIX

    België

    Verified by europages badge

    Sinds 1930 biedt Royale Lacroix margarines en vetstoffen voor op tafel, de keuken, en voor professionals waaronder de voedingsmiddelenindustrie, koekjesfabrieken, banketbakkerijen, ambachtelijke en industriële bakkerijen alsook een biologische assortiment. Ons assortiment voor de consumenten omvat margarines voor op tafel en voor de keuken, en voor het smeren van brood en sandwiches. Onvergelijkbare organoleptische kwaliteit. Onovertroffen smaak en aroma.

  4. KOEKJES BOSSUYT

    België

    Verified by europages badge

    Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

  5. MOLENS VAN OUDENAARDE

    België

    De Molens van Oudenaarde specialiseert zich in het vermalen van biologisch geteelde granen tot bloem en meel. Beide met de lekkere natuurlijke smaak van vroeger en uiteraard zonder additieven. Johan De Turck (4e generatie molenaar) en zijn team garanderen u een onberispelijke topkwaliteit volgens de ISO 22000 norm. Ons eigen labo controleert dagelijks de kwaliteit van de producten. Of het nu gaat om brood, koekjes of gebak, wij maken voor u een op maat gemaakte samenstelling. Wij denken mee met u en bieden u oplossingen om de foodkost te beperken, of u nu een ambachtelijke bakker bent of een industriële bakkerij runt. Naast ons bio gamma kunt u ook nog voor het conventionele gamma bloem en meel bij de Molens van Oudenaarde terecht.

  1. IGNACE

    België

    Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.

  2. DE BOEY

    België

    Ambachtelijke Bakkerij De Boey te Sint-Gillis-Waas staat elke dag garant voor de beste broden en het lekkerste gebak, allemaal ambachtelijk bereid met de beste ingrediënten en zorg. Het assortiment bestaat uit brood, speciaal brood, pistolets, koffiekoeken, gebak en taarten, confiserie en luxe ontbijt. Bakkerij De Boey realiseert ook maatwerk voor evenementen en levert niet alleen aan particulieren maar ook aan bedrijven in Sint-Gillis-Waas en omgeving. De bakkerij beschikt ook over een webshop waar alle producten makkelijk kunnen worden besteld en betaald.

  1. BAKKERIJ DEN TROON

    België

    Bakkerij Den Troon heeft drie vestigingen in Vlaanderen en is een ambachtelijke bakkerij dat met behulp van machines de beste producten maakt. Bij Bakkerij Den troon in Grobbendonk vindt u een uitgebreid assortiment broden en broodjes van hoogste kwaliteit. Die zijn allemaal artisanaal bereid en versgebakken: bij hun geen voorgebakken spul. Alleen artisanaal bereide en versgebakken producten kunnen kwaliteit met een betere houdbaarheid combineren. Bakkerij Den Troon haalt ook inspiratie uit de internationale keuken biedt verschillende soorten Italiaanse ciabatta en Mexicaanse zonneschijven, en andere exotische broden dat verandert van het gebruikelijke dagelijkse brood. Sinds kort biedt de Bakkerij niet alleen maar zoet maar ook hartelijk beleg.

  2. RANSON-CANNIÈRE

    België

    Gegroeid uit een familiaal bakkersbedrijf in het West-Vlaamse Aarsele, evolueerde de ambachtelijk-industriële bakkerij Ranson-Cannière sinds 1955 tot een van de meest toonaangevende ondernemingen in haar soort. Het aanbod van de bakkerij is indrukwekkend groot. Zowel de brood -als de banketafdeling bieden u een enorme diversiteit en een bijzonder rijke schakering aan soorten. Ook grote hoeveelheden worden op een snelle, efficiënte en kwalitatief hoogstaande manier bereid en geleverd. De bakkerij biedt 84 soorten brood, 87 soorten koeken, 20 soorten drooggebak, 59 soorten kleingebak, 381 soorten gebak, 3 seizoen producten en diversen. De volledige en uitgebreide gamma’s vindt u op hun site.

  3. MOLENS DE VLIEGER

    België

    Molens de Vlieger biedt een complete reeks bloemsoorten aan, aangevuld met Arté, een uniek topgamma meergranen. Arté staat voor een gamma met zorg samengestelde meergranen die voldoen aan de hoogste eisen van de ambachtelijke bakker. Een reeks topproducten waarmee u prachtige en overheerlijke broden bakt die stuk voor stuk aanslaan bij uw klanten. Dit gamma is bestemd voor de betere bakker die op een ambachtelijke manier en volgens de regels van de bakkerskunst te werk gaat. Ook bloem en tarwemelen op maat van de klant verkrijgbaar!

  4. BOSSUYT

    België

    Bossuyt is een bakkerij en chocolaterie. Ze maken: ambachtelijke en suikervrije luxe pralines - fotopralines, Chocoladefiguurtjes-Marsepeinfiguurtjes, Frans brood-Koffiekoeken-Petit fours, Taarten met foto's-Huwelijkstaarten, Bruidstaarten -IJstaarten-Communietaarten, Speculaas, Gelegenheidspakketjes en, Relatiegeschenken (Sinterklaas - Pasen), petit-fours.

  5. GUY SCHOONHEYT ET FILS

    België

    Het bedrijf GUY SCHOONHEYT ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gebak, ambachtelijk ijs, Gebak, hazelnoottaarten, en taart met schuimkoekjes. Het is gevestigd in Courcelles, België.

  6. BAKKERIJ LEMMENS

    België

    Bakkerij Lemmens is een familiezaak, waarin ondertussen al de derde generatie werkzaam is.  Wij kunnen een uitgebreid gamma aanbieden aan brood, alle soorten van broodjes, gebak en taarten. Wij hebben een ruime keuze pralines van Arosa. Maar Vlaaienslagen zijn de specialiteit geworden van Bakkerij Lemmens, naast de traditionele bakkerswinkel. Het gamma aan taarten voor de vlaaienslagen is beperkt tot rijst, appel, pruimen, abrikoos, krieken en nougatine. De taarten zijn per stuk verpakt in een vensterdoos en per tien in een bruine karton. Sinds verscheidene jaren leveren wij ook pizza's: de hartige hap als contrast voor de zoete Limburgse vlaai. Wij leveren deze vlaaien over gans België en tot zelfs over de landsgrenzen. Onze sterkte is kwaliteit en service. Wij leveren altijd een vers product en dit op afgesproken plaats en tijdstip.

  7. DEBAILLEUL PRODUCTS

    België

    Het bedrijf DEBAILLEUL PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, Cacao en chocolade, en ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  8. KELLETER

    België

    Het bedrijf KELLETER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bakkerijen, patisserie, ambachtelijk gebak, en vers gebak. Het is gevestigd in Eupen, België.

  1. SO GOOD

    België

    Het bedrijf SO GOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke vervaardiging. Het is gevestigd in Bierges, België.

  2. OCTOGÔN

    België

    Het bedrijf OCTOGÔN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijk gebak. Het is gevestigd in Awans, België.