Italië, Martina Franca
...De Frise Integrali zijn een variant van de traditionele frise uit Puglia, gemaakt met volkorenmeel voor een rustieke en authentieke smaak. Deze frise worden gebakken in een houtoven, wat zorgt voor een krokante textuur en een unieke smaak. Ze zijn ideaal om te genieten met extra vierge olijfolie en verse tomaten, of als basis voor vissoepen. De Frise Integrali zijn een ambachtelijk product, bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit om een authentieke en onweerstaanbare smaak te garanderen.
Portfolio (29)
Italië, Giarre
...Ambachtelijk product, deeg al uitgerold en klaar om in 4 minuten gevuld en gebakken te worden, vereist geen gespecialiseerd personeel, biedt de kwaliteit van een ambachtelijk product uit een steenoven, verteerbaarheid, textuur en smaak zoals de beste pizzeria's. Het product, verpakt in ATM, is geschikt voor verkoop in alle Europese en aangrenzende landen en kan gedurende 60 dagen worden opgeslagen voor gebruik.
Portfolio (7)
...Ambachtelijk zoet gebak op basis van rijstmeel, boekweitmeel, rijstzetmeel, maïszetmeel, suiker, eieren en boter met toevoeging van yoghurt. Zacht en geurend, de muffins zijn perfect voor een uitnodigend ontbijt, de koffiepauze in de ochtend of voor de middag snack. In praktische porties van 35 gram zijn ze ideaal voor zowel kinderen als volwassenen met coeliakie. Ook beschikbaar in andere smaken.
Portfolio (10)
Italië, altamura
...De basis voor pizza's wordt verkregen door het verwerken van een deeg met eenvoudige en weinige ingrediënten: hergemalen durumtarwegries, aardappelzetmeel, sojalecithine, extra vierge olijfolie, zout, biergist, water. Bevat gluten, soja. Pizza is eenvoudig te bereiden en te beleggen met een aantal specerijen dat alleen door de fantasie wordt beperkt. De vorm is rond, ambachtelijk vervaardigd en...
Portfolio (3)
Italië, Catania
...Voedingsspecialiteit op basis van volkorenmeel van Siciliaanse naakte gerst. Alleen Siciliaanse gerst die op natuurlijke wijze is geteeld, ambachtelijk verwerkt, bronzen getrokken, langzaam gedroogd en met de hand verpakt.
Portfolio (8)
... door de moslimgemeenschap, vegetariërs, veganisten en mensen met een lactose- of ei-intolerantie. De gerechten die in de broodmanden worden geserveerd, zijn niet alleen decoratief, maar worden ook aanbevolen om brood met gist te vermijden; het gewicht is slechts 60 gram. De broodmand kan worden gebruikt door cafés, restaurants, zwembaden, strandpaviljoens, golfclubs, agriturismo's, hotels...
Italië, Pieve Porto Morone
Het bedrijf produceert halffabricaten voor de patisserie: pan di Spagna (Plaque Génoise), pan di Spagna roulé of rollé (Plaque Bavaroise), bigné en meer. Deze producten verkopen we zowel aan de zoetwarenindustrie (patisserie en ijssalon) als aan distributeurs die de individuele verkooppunten bevoorraden (namelijk de patisserie- en ijssalonlaboratoria). Als we de belangrijkste eigenschap van onze p...
Armagni Milano di Milena Armagni biedt haar klanten een prestigieuze en elegante koffie-, bakkerij- en patisserie-service. In de koffiebar vindt u elke dag heerlijke verse croissants met room, chocolade of jam, koffie van uitstekende kwaliteit, warme cappuccino's, geurige broden van allerlei soorten, volkorenbrood, dranken en frisdranken in blik, alcoholische en niet-alcoholische dranken, vruchten...
De diepvries vormt een belangrijk onderdeel van de toekomst van onze sector. We hebben ons assortiment verse producten uitgebreid met een lijn diepvriesproducten specifiek voor de grootdistributie en de horeca. We streven ernaar de authentieke smaken van ambachtelijk brood, typisch voor de Italiaanse traditie, te behouden. Dit is mogelijk dankzij onze constante studie, de voortdurende zoektocht...
Portfolio (9)
Italië, Gravellona Toce
...en mig-lassen van staal, aluminium en ijzer; daarnaast, dankzij externe samenwerkingen, een breed scala aan afwerkingen zoals spiegelpolijsten, satijnen afwerkingen, trommelen, elektro-polijsten, en stralen; - Het buigen en lassen van platen, - De ontwikkeling en productie van eindproducten voor de bakkerijsector, in het bijzonder bakplaten voor brood en pizza met toepassingen van anti-aanbak...
Italië, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza in Albano Laziale in de Castelli Romani (Rome) Bakkerij met een houtoven, productie van ambachtelijk brood, Genzano-brood, Lariano-brood. Romaanse pizza, witte en rode pizza, Velletrana-pizza en productie van typische bakkerijproducten uit de Castelli Romani. Uit de selectie van de beste mengsels van durumtarwe, 00-bloem en volkorenbloem ontstaan onze prachtige...
... ons in staat om de eindklant een product van hoge kwaliteit aan te bieden tegen prijzen die als de meest competitieve op de markt worden beschouwd. Het bedrijf houdt zich ook bezig met de commercialisering van verschillende producten zoals: thee, kruideninfusies, chocolade, Guttiau-brood, bistoccu-brood en producten voor happy hour in het algemeen. De kwaliteit van de producten en de geboden service maken van Quattromorsi zijn kracht. Quattromorsi opereert met strikte inachtneming van de geldende gezondheidsnormen; een garantie ter bescherming van zijn klanten.
Italië, Verolengo
Ambachtelijke productie en directe verkoop van verse en droge gebakjes, panettone, colomba en bugie. Diensten voor ceremonies in het algemeen, gepersonaliseerde cadeauverpakkingen. Aantrekkelijke prijzen.
Italië, Velletri
Wij leveren dagelijks binnen enkele uren in heel Italië ambachtelijk brood, zowel licht als donker, gebakken in een houtoven in de vorm van broden of staven. Dit brood, geproduceerd in de Castelli Romani, kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke gist, semi-volkoren tarwemeel en het bakken in de houtoven. De rijzing wordt verkregen met zuurdesem en een beetje biergist. De ingrediënten worden...
Italië, San Giuliano Milanese
... op alle producten te krijgen. Bestel gemakkelijk via de website en ontvang je bestelling op je locatie. Of neem contact met ons op via e-mail om de prijslijsten die speciaal voor jou zijn gemaakt te ontvangen of om een kennismakingsafspraak te maken. Veel ambachtelijke producten: van jam voor het ontbijt tot confituren voor kaas, van ambachtelijk brood en bier om een goede aperitief te begeleiden tot zoete momenten om een lange dag smakelijk af te sluiten. Kies voor authenticiteit en Made in Italy, voor jou of voor je klanten!
Italië, Frosinone
...Al meer dan drie generaties produceert Panform ambachtelijk brood en banket, waarbij de passie voor het bakken van producten tot uiting komt. De activiteiten van dit historische bedrijf begonnen in de jaren '50 en worden al meer dan 60 jaar van vader op zoon doorgegeven. In lijn met de evoluties en de vraag van de markt, gaat de traditie vandaag verder met het nieuwe bedrijf Panform, dat klaar is...
Biologisch verse pastafabriek (Ambachtelijk, familiebedrijf). Wij produceren dagelijks met biologische semola en gecertificeerde biologische eieren. Daarnaast hebben we zelf de certificering voor het productieproces, afgegeven door ICEA. Wij zijn de biologische operator G2091. Ook bieden we een online bestelservice met levering aan huis. Onze pastafabriek heeft meer dan veertig jaar ervaring.
Italië, Copparo
Ambachtelijk Bakken...
... ambachtelijk uitgevoerd, onder toezicht van ervaren technici. Onze professionele en huishoudelijke refractaire houtovens zijn gemakkelijk te installeren en functioneel, evenals de “gebruiksklare” ovens die al gemonteerd zijn, zoals de “Subito Pronto” en de gloednieuwe “Subito Cotto”. Kom ons bezoeken op onze Facebook-pagina! Tips over installatie, het bakken van heerlijke traditionele pizza's, brood en nog...
Italië, Cavriago
...zorgen ervoor dat "Forno di Campagna" ook een exclusieve service voor productpersonalisatie kan aanbieden, waarbij de kenmerkende smaak en de oude traditie van de verwerking behouden blijven. "Forno di Campagna" volgt met aandacht en zorg de zoektocht naar de beste spelt-, Kamut®- en andere granen, de verschillende verwerkingsfases tot aan het bakken van het brood, en kan zich vandaag de dag...
Italië, PAVONE DEL MELLA
...Concessionaris voor Brescia en provincie van producten met het merk "TRE MARIE", distributeur van Sammontana-delicatessen, brood, pizza's, ambachtelijk ijs, voorgerechten, snacks, panini in ATM, groenten en friet, focaccia, diepvriesbrood, hoofdgerechten, ijsblokjes en gehakt ijs, crêpes, bladerdeeg, hartige snacks en pizzette,...
...Ons bedrijf produceert en verpakt ambachtelijk gebakken producten, zowel zoet als hartig, en is gevestigd in de hoofdstad van de DOP-granen en -brood, ALTAMURA, BARI, PUGLIA, ZUID-ITALIË. Als u geïnteresseerd bent in onze producten, of als u distributeur of groothandelaar bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij verzenden wereldwijd. Michele Mariano IL PANETTIERE DI ALTAMURA Via Mura Megalitiche 53/55 70022 ALTAMURA BA ITALIË email: panettieredialtamura@libero.it http://www.ilpanettiere.altervista.org cell +393927595800 fax +390803143986...
Italië, Suvereto (Li)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play