...Sicilië is een eiland vol kleuren, dat zich uitdrukt door combinaties en spelletjes tussen de verschillende gaven van de natuur. Met dit recept hebben we precies dat gedaan, door delicate contrasten te creëren tussen de zachtheid van de cherrytomaatjes en de olijven en de intensiteit van de tonijn. Een spektakel voor de ogen en de smaakpapillen.
Portfolio (45)
Italië, Palagonia
...Extra vierge olijfolie uit Sicilië, volledig verkregen uit Siciliaanse olijven, koudgeperst. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
Portfolio (55)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)
Italië, San Pietro Clarenza
...Contorno met een elegante smaak en intense aroma's, ideaal om te combineren met vleesgerechten of om heerlijke voorgerechten te creëren. Alle aubergines en andere ingrediënten worden afzonderlijk geselecteerd. INGREDIËNTEN: Verse aubergines (apart gebakken in extra vierge olijfolie), verse rode paprika's (apart gebakken), tomatensaus, kappertjes, verse wortelen, ui, verse SELDERIJ, groene olijven...
Portfolio (8)
Italië, Biancavilla
...Natale vertegenwoordigt de Extra Vergine Olijfolie, een Siciliaans product. Met de speciale fles “Quadra Marasca“. De heerlijkheid van de Nocellara Etnea, rechtstreeks afkomstig van de Cuscunà-landgoederen! De uitmuntendheid in smaak en intense geur. De 100% Siciliaanse olie van Natale heeft verschillende certificeringen behaald, ook dankzij de mogelijkheid van het Filiera-bedrijf om het productieproces te volgen, van de teelt van de olijven tot de oogst. Bovendien garandeert het bedrijf Cuscunà de persing binnen 8-12 uur na de oogst.
Portfolio (8)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
... met een speciale tomatensaus. Ingrediënten: Gefrituurde aubergine in blokjes 37%, tomatensaus, zonnebloemolie, extra vierge olijfolie, uien, selderij, olijven, kappertjes, suiker, natuurlijke aroma's, azijn.
Italië, Venetico
...Wij produceren en verpakken, In olie, Olijven, Kappertjes, Siciliaanse pesto's. Groothandelsleveranciers voor typische winkels, delicatessen, wijnwinkels, pubs, bars, restaurants. Neem contact met ons op voor speciale prijzen. GIURBA Siciliaanse conserven, opgericht in 1995 in Rometta, voortgekomen uit familiale agrarische en gastronomische tradities, en recepten die van generatie op generatie...
Italië, Biancavilla
... toekomst terwijl het de traditie behoudt. Onze olijvenproductie is gelegen in het D.O.P. gebied Monte Etna, precies in de vulkanische gebieden van de gemeenten Biancavilla en Santa Maria di Licodia, (hoogte 555 meter boven zeeniveau), hier worden onze olijfbomen bewerkt zonder het gebruik van chemische producten. De olijven, die rijpen onder de Siciliaanse zon en in de warme vulkanische grond, worden tussen november en januari uitsluitend met de hand geoogst door middel van "Brucatura". Dit proces stelt onze olie in staat om al zijn kwaliteiten en uitstekende organoleptische stoffen te behouden.
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
Italië, Gravina Di Catania
Productie en distributie van hoogwaardige typische Siciliaanse producten: je kunt arancini, cannoli, kazen, meel en pasta van oude granen, conserven, olijven en extra vierge olijfolie, confituren en jam, honing, amandelen, pistachenoten, Modica-chocolade, wijnen, bitters, likeuren en vele andere specialiteiten vinden.
Italië, Belmonte Mezzagno
Biologische extra vierge olijfolie uit Sicilië. Oliosa is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en distributie van Siciliaanse extra vierge olijfolie, geproduceerd en gebotteld in de provincie Palermo. Een biologische olie zonder sporen van pesticiden of andere schadelijke stoffen, verkregen door koude persing van Siciliaanse olijven, met een intense geur en een krachtige smaak, gebotteld in formaten van 750-500-250-100ml, ook beschikbaar in de gearomatiseerde versies met knoflook, chili, basilicum, citroen, salie, rozemarijn en oregano.
Populaire landen voor deze zoekterm