... verwerkt om de natuurlijke smaak en voedingswaarde te behouden, waardoor het een perfecte keuze is voor elke culinaire enthousiasteling. Ervaar de rijke smaak van ons 6002 Rundvlees Hart, een snit die belooft uw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. Deze snit is perfect voor degenen die de kunst van het langzaam koken waarderen, waardoor de smaken in de loop van de tijd kunnen...
Spanje, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) heeft zijn maatschappelijke zetel in Guijuelo (Salamanca) en is bijna uitsluitend actief in de industrialisatie van het Iberische varken. Het doel was om een slachthuis te bouwen met een snijafdeling en vetverwerkingsinstallatie, die hen zou voorzien van de slachting en het snijden van de varkens die hun industrieën nodig hadden, evenals de transformatie van spek ...
Portfolio (8)
Portugal, Santarém
...Mixed grill, of gemengde grill, is een heerlijke verzameling van vlees die de essentie van de Portugese barbecue vastlegt. Monte Safira's Mixed grill bevat een selectie van de beste nationale vleessoorten, waaronder varkensvlees, rundvlees en worstjes, allemaal vakkundig gegrild tot perfectie. Het resultaat is een verrukkelijke combinatie van smaken en texturen die zeker de honger van elke...
Portfolio (14)
België, Bruxelles
Wij zijn een exportbedrijf van agrovoedingsproducten, diepvriesproducten en FMCG (luiers, tape,…). We zijn actief in Europa en Afrika. In de loop der jaren hebben we ons productassortiment aanzienlijk uitgebreid en ons distributienetwerk vergroot tot tevredenheid van onze gewaardeerde klanten. We exporteren naar heel Sub-Sahara Afrika met controle van het veld/fabriek (EU, Amerika,…) tot aan de le...
Portfolio (26)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Echt een symbool van de Normandische gastronomie, de traditionele tripes zijn herzien om u een versie met hooi-smaken aan te bieden. Bedacht door chef Hubert Nobis, is dit recept opnieuw het resultaat van een driepartijenpartnerschap tussen de chef, de verwerkingswerkplaats "les Gorronnaises" en ons. Sinds 1988 ontwikkelt de familie Cousin diverse vleeswaren in hun atelier in Gorron, met als doel altijd de traditie te benadrukken. Ingrediënten: Pens en voeten van rundvlees, wortelen, witte wijn, uien, water, zout, peper, hooi...
Portfolio (15)
Frankrijk, Brive La Gaillarde
...Mooie purperrode jurk met paarse reflecties. Zeer fruitige aroma's: rode vruchten, zure kersen, sleedoorn, specerijen en karakter... een levendige, lichte, vloeiende, evenwichtige geur... met een duidelijke afdronk en een mooie lengte. Ideaal te combineren met: appelbloedworst, lam, Limousin rundvlees, eendenborst...
Portfolio (71)
Duitsland, Klein Offenseth-Sparrieshoop
... de latere prestatiebereidheid. SALVANA Mineralvoeders Mineralen, vitamines en sporenelementen worden gericht en op maat aangevuld in elke prestatiefase en ter compensatie van typische belastingssituaties bieden SALVANA specialiteiten bewezen ondersteuning van stofwisselingsgezondheid, prestatiebereidheid, diarree en vruchtbaarheid.
Portfolio (7)
Nederland, Oosterhout Nb
Roemenië, Bucharest
... bot, snijresten, vet en bijproducten. De groothandelssector wordt voorzien van prime cuts en specialiteiten, verschillende verpakkingen, naast het bovenstaande. De groep van Optimeat heeft een door de EU goedgekeurde snij- en verpakkingsfabriek, waar karkassen en stukken worden ontbeend, geporioneerd en verpakt voor de retailmarkt, zoals supermarkten, verkooppunten, restaurants, hotels en...
Portfolio (46)
Machinevervoer, speciaal vervoer, vleesvervoer, gekoeld vervoer, plantenvervoer, groentevervoer, opslag, koelopslag, opslag van lege containers...
Portfolio (5)
Spanje, Perín, Cartagena
...Rational Food bereidt gerechten van de vijfde gamma, traditionele recepten die met grote aandacht voor detail zijn gekookt, waaronder: Russische Salade, Paprika Salade met Kabeljauw, Vlees met Tomaat, Paella's en Rijstgerechten, Wangetjes met Gekarameliseerde Ui, Geroosterd Varkensschenkel, Aardappelen Ali Oli, Kip al Chilindrón, Vleugels in Barbecuesaus, Bereiding voor Krab- en Garnalensalade, Groentestoofpot, Rundvlees in Saus, Gehaktballen met Tomaat, Tonijn met Tomaat en Paprika, Stoofvlees van Iberisch Varkensvlees, Gestoofde Varkenssnuit met Kikkererwten, Bolognesesaus, enzovoort...
Spanje, Terrassa
...Leiders in verse vleeswaren. Specialisten in het fileren van rundvlees en gevogelte. Complete collectie producten voor alle behoeften. Roler Summumm van producten van de hoogste kwaliteit. Groot scala aan specialiteiten zoals Carpaccio, Roast Beef, Steak Tartaar. Winterproducten en speciale feestproducten zoals Extra Tedere Ataditos en gevulde producten. Seizoensgebonden producten zoals BBQ-voorbereidingen, spiezen en saté; bereidingen voor bouillon, Gezonde en vetarme gamma's. Bedrijf met een grote aanpassingscapaciteit aan de behoeften van onze nationale en internationale klanten.
... andouille uit Guéméné tot gerookte eendenborst uit het Zuidwesten, van andouillette uit Troyes tot pâtés of rillettes uit Le Mans, van eendenfoie gras tot Bresse-kip, van oude Cantal tot Saint Maure de Touraine, rundvlees uit Aubrac tot zwart varkensvlees uit Bigorre, van roze koekjes uit Reims tot Four quarter breton, en niet te vergeten Bordeaux, Bourgondische of Loire-wijnen, je vindt al je...
België, Moxhe (hannut)
Onze specialiteiten: maaltijden op basis van pasta, sauzen op basis van tomaten, sauzen van rauwe melk, schaaldierensauzen, verse eierenpasta en gedroogde eierenpasta, sauzen en maaltijden zonder vlees, en maaltijden met puur rundvlees. Als producenten van grondstoffen geven we de voorkeur aan korte ketens, het behoud van de natuur en de versheid van voedsel. De ambachtelijke productie die we...
België, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht is een groothandel in vlees die zijn eigen winkel heeft, waardoor particulieren direct hun vlees tegen groothandelsprijzen kunnen kopen. We beschikken ook over onze eigen werkplaats waar gekwalificeerde slagers het vlees op ambachtelijke wijze snijden en verpakken. De keuze is groot: lamsvlees, rundvlees, paardenvlees, bizonvlees, varkensvlees, kalfsvlees, wild en gevogelte, enkele specialiteiten van charcuterie en een uitgebreid assortiment kwaliteitsdiepvriesproducten zoals exotisch vlees en lamsvlees uit Nieuw-Zeeland.
Frankrijk, Laguiole
La Maison CONQUET is gespecialiseerd in de gastronomische tradities van Aubrac. La Maison produceert daarom vleeswaren, conserven en tal van vlees- en specialiteiten op basis van puur Aubrac-rundvlees, varkensvlees, lamsvlees uit Aveyron en kalfsvlees. Het bedrijf produceert ook bereide gerechten, orgaanvlees, aligot en lokale kazen zoals de tome. De bereide gerechten die door de Maison worden aangeboden, zijn voornamelijk tripoux, gevulde kool en Aveyronse farçous met pruimen.
België, Rochefort
... Italiaanse keuken (houtgestookte pizzaoven), specialiteiten van mosselen, wild uit de regio (in het seizoen). Het restaurant is beroemd om zijn rundvlees, waaronder de entrecôte voor twee personen. Het wildreservaat. Het reservaat herbergt de fauna van de Ardennenbossen en de belangrijkste dieren die ooit in de regio hebben geleefd. Vanuit het centrum van het dorp brengt een klein trammetje u naar de ingang van de grotten. Vervolgens kunt u de prachtigste zalen ontdekken. U kunt ook uw favoriete sport beoefenen.
De activiteit van Embutidos Bernal is gericht op twee blokken. Aan de ene kant hebben we de Snijzaal met vers vlees van Varkens, Lam en Rundvlees. De Ternasco en de Lendenbiefstuk van Rundvlees zijn onze meest opvallende producten. Aan de andere kant hebben we de Worstfabriek. Hier zijn onze specialiteiten Duitse stijl worsten (gekookt en gerookt) en de knuckle. Daarnaast hebben we andere...
Duitsland, München
...Ivy & Brück biedt de eerste vers bereide Yumbau in Europa aan. Bij ons ontvangt u traditionele handgemaakte Yumbau (Dim Sum) uit eigen productie, altijd vers en van de hoogste kwaliteit. Yumbau zijn gevulde hartige deegwaren. Zo zijn er de Chengdu Yumbau met rundvlees, Xian Yumbau met kip, Qinghai Yumbau met garnalen en varkensvlees, vegetarische Kaifeng Yumbau en veganistische Suzhou Yumbau...
Italië, Cappelle Sul Tavo
Historisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van gebakken, opgerolde producten op basis van gevogelte, varkens- en rundvlees. Gevulde kip en kalkoen, Porchetta, kruidenbraadstuk, vegetarische galantine. In stukken gesneden kip en kalkoen met op maat gemaakte bewerkingen op aanvraag.
Duitsland, Annaberg-Buchholz
Wij produceren op maat gemaakte diepvries snacks zoals kipnuggets, fingerfood en appetizers van kip, lam en rundvlees, kaas, evenals vegetarische ingrediënten, inclusief productontwikkeling.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play