...De knoflookworst, een van onze klassiekers!
Een perfect afgemeten kruidenmix, die zorgt voor een lichte maar karaktervolle smaak!
Wilt u afwijken van de traditionele worst zonder al te veel extravagantie? De knoflookworst is daar perfect voor!
De knoflookworst kan zowel worden gecombineerd met een goede rode wijn als met een witte wijn!
SKU:2200042000000
Gewicht:0,310 kg...
...DRY BLACK YELLOW LEMON Chili, Paprika Zwarte & Witte Peper, Gedroogde Ui, Knoflook & G - Wij zijn een van de toonaangevende bedrijven die kruiden- en medicinale planten, specerijen, zaden en gedroogde groenten leveren en exporteren.
Wij helpen u de beste kruiden, specerijen, zaden en granen te vinden.
Al onze producten zijn van de beste kwaliteit en tegen betaalbare prijzen.
Neem contact met ons op voor meer informatie en details.
... bederft. Het lachgas van de slagroompatroon verlengt eigenlijk de houdbaarheid, dus laad het op voordat je het bewaart.
250 gram gewassen en schoongemaakte kippenlever
2 eetlepels boter
1 theelepel gehakte peterselie
Een halve theelepel peper
Zout
2 teentjes gehakte knoflook
100 ml dubbele room
23 zakjes Graham-crackers of driehoekjes toast
Rode bessenjam (optionele garnering)
Uitgelekte kappertjes
Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze opzij.
...Wij coaten pinda's in alle maten, zoals heel, stukjes, enz. van verschillende oorsprong.
Al onze gecoate pinda's zijn perfect als een snack of als een ingrediënt in vele applicaties, zoals ijs, ontbijtgranen, chocolade, energierepen, noga, bakkerij producten, salade/groenten toppings, enz.
Naast karamel kunt u ook kiezen voor een van onze andere basissmaken (honing, ahorn, kaneel, vanille en peperkoek), evt. gecombineerd met kruiden e/o specerijen, zoals: Keltisch zeezout, chili (rode peper), rozemarijn, knoflook, kokos, venkel of uw eigen favoriete kruiden/specerijen.
...Pate Rosso – Heerlijke saus gemaakt van gedroogde tomaten.
Licht pittig door de toevoeging van een vleugje chilipeper en knoflook, geschikt voor verschillende gastronomische bereidingen.
Productlabel
In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product.
Combinaties
Uitstekend voor het op smaak brengen van vleesgerechten, ideaal voor het kruiden van...
...Een mengsel van peulvruchten (91,0%) (kleine erwtengruis, kleine rode linzen), gedroogde groenten (in een variabele verhouding: uien, tomaten, zoete paprika, knoflook, peterseliewortel), een mengsel van gedroogde kruiden (in een variabele verhouding: groene peterselie, basilicum), gemalen paprika (0,8%), een mengsel van gemalen specerijen (zwarte peper en piment).
...Vegan paprykarz is een 100% plantaardig product op basis van groenten en gierst. De toevoeging van natuurlijke kruiden benadrukt de delicate smaak. Ideaal voor sandwiches, toast, verse broodjes of ander favoriet brood. <strong>Ingrediënten:</strong> gekookte gierst 34%, tomaten, rode paprika 12%, wortel, ui, natuurlijke knoflook, zeezout, natuurlijke peper, natuurlijke kruiden, sesam ...
... met blauwe bosbes, subtiel geparfumeerd en versierd met de vermelding "Maman d'Amour". Een uniek condiment om gerechten te verfraaien en uw moeder aan al uw liefde en genegenheid te herinneren.
Aromatische Azijn Yaya : Kies uit onze selectie van aromatische azijnen om de meest verfijnde gerechten te begeleiden. Beschikbare opties: azijn met sinaasappel en koriander, azijn met rode vruchten, azijn met knoflook en rozemarijn. Elke azijn biedt een explosie van subtiele en evenwichtige smaken.
Referentie:COFFMAMSALÉ...
...Tkemali is een onmisbaar onderdeel van de Georgische keuken. De saus wordt gemaakt van gekookte kersenpruimen en verschillende specerijen (bijv. koriander, dille, knoflook). Zowel rijpe als onrijpe vruchten kunnen als hoofdingrediënt worden gebruikt, wat resulteert in een rode of groene saus. Tkemali wordt vaak als koude saus geserveerd bij aardappelen of vleesgerechten.
...Nadat de pitten uit de vlezige olijven zijn verwijderd, worden de teentjes knoflook nauwkeurig in die kleine vakjes geplaatst. Naast de smaak voegt het kleur toe aan pasta en salades.
... met een pittige tomatensaus, mengt in een romige knoflook- en kruiden dressing, of samenvoegt met verse groenten en feta, deze fusilli noedels van rode linzen brengen een explosie van smaak en visuele aantrekkingskracht naar je culinaire creaties. Bovendien zijn ze, net als al onze producten, biologisch en veganistisch, wat zorgt voor een gezonde en schuldvrije eetervaring.
Portiegrootte: 100g
Energie-inhoud: 1537kj / 361,9 kcal
Totaal vet: 0,59g
Verzadigd vet: 0,16g
TOTALE KOHYDRAAT: 69,56g
Suikers: 2,42g
Vezels: 3,41g
Eiwit: 19,18g
ZOUT: 0,03g...
...De traditionele begeleiding van Argentijnse steak!
Maar we houden er zoveel van, dat we het ook kunnen gebruiken als dip bij falafels, rundvlees kroketten, burgers, gegrilde groenten of frietjes.
Met deze mix doorlopen we alle stappen: de frisheid van peterselie en oregano, gevolgd door hints van knoflook en tenslotte een smaak van milde peper. Volg de gebruiksaanwijzing: meng 1 dosis Chimichurri + 1 dosis witte azijn + 2 doses olijfolie.
...Oorsprong: Duitsland
Grootte
4,5 cm - 5,0 cm, 5,0 cm - 5,5 cm, 5,5 cm - 6,0 cm, 6,5 cm en meer
Variëteiten
Puur witte knoflook (super witte knoflook)
Normale witte knoflook (rodeknoflook/paarse knoflook)
Leveringsperiode
Het hele jaar door
Jaarlijkse leveringscapaciteit
100.000 MTS
Exportstandaard en kwaliteit
Geen wortels, schoon, geen zwarte schimmel, niet gebroken, geen scheuren in de...
... betoverende geur van vers geplukte basilicum en de zonovergoten zoetheid van tomaten, vakkundig gecombineerd met de aardse tonen van knoflook en de zachte kick van Grana Padano-kaas. De fluweelachtige textuur omhult moeiteloos pasta, bruschetta en een verscheidenheid aan andere culinaire creaties en geeft elke hap een meeslepende smaak-symfonie.
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten.
In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten.
Productnaam: Berber Harissa
Smaak: Heet, pittig
Brix (%): 10
Houdbaarheid: 2 Jaar
Merknaam: MEDILIFE
Oorsprongsland: Tunesië...
...Een gourmet- en chefstijl saus gemaakt van geroosterde tomaten, geroosterde capia-pepers, geroosterde knoflook, dadelsiroop, tijm, tomatenpuree, zonnebloemolie, balsamicoazijn en zout, die een heerlijke en unieke alternatieve biedt voor alle tomatensauzen en ketchup. Het kan zowel warm als koud worden geconsumeerd, geserveerd met hamburgers, frietjes, hotdogs, sandwiches, charcuterieplanken, kaasplankjes, als bruschetta-topping, dipsaus of pastasaus. Dit product is 100% veganistisch, glutenvrij en vrij van toevoegingen.
...Vier het aperitief op Spaanse wijze! Een kleurrijk recept met royale groene olijven, vergezeld van rode pepers en gele paprika, waar aromatische citroen en knoflook perfect samenkomen.
Verschillende productgroottes: 250g, 400g, 1kg, 2kg, 3kg
Herkomst: Algerije...
...Dijonmosterd à la Provençale,
gemaakt met de Steen van Pierre.
Ets Fallot, sinds 1840 in Bourgondië.
Ingrediënten: water, mosterdzaad, rode paprika, alcoholazijn, zout, knoflook, paprika, aroma's, extra vierge olijfolie, specerijen
Glas 210g 190ml...
...Artem Oliva's Extra Vergine Olijfolie is verrijkt met unieke Mediterraanse kruiden en geuren. Een perfect idee om de meest authentieke en traditionele Mediterraanse keuken op een nieuwe manier te ontdekken, heerlijk en gemakkelijk te gebruiken in uw gerechten.
Aroma Variëteiten:
1. Truffel
2. Rode Peper
3. Tijm
4. Citroen
5. Rozemarijn
6. Basilicum
7. Knoflook...
... wordt gebruikt in Mexico en het zuidwesten van Amerika.
De chipotle-saus, populair in de Mexicaanse keuken, is gemaakt van adobo chipotles, gewone yoghurt of Mexicaanse crema, knoflook en limoensap. Het wordt vooral gebruikt voor taco's of fajitas.
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant.
Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc.
Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras.
De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen.
SKU:SGE250...
...Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten.
Chakalaka is een traditionele Afrikaanse saus en een van de bekendste gerechten uit deze keuken.
Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten.
De basis is een rode curry met veel extra ui en knoflook. Probeer...