Italië, Bronte
...Pesto met 60% pistache, verschillende maten. Heerlijke ambachtelijke pistachepesto, perfect om pasta's op smaak te brengen of als basis voor creatieve recepten.
Portfolio (21)
België, Wingene
...De meeste notenboters baseren hun marketing op 'gemaakt van 100% pistache'. Het probleem is dat je nu een vloeibare pistachepasta hebt die niet smeerbaar is. Eigenlijk zou je het bijna met een rietje kunnen drinken. Een pure pasta is belangrijk als je een gebakstoepassing maakt. Als je het wilt gebruiken als dipsaus voor je groenten, zou het te vloeibaar zijn. Wij kiezen ervoor om 80...
Portfolio (49)
Italië, Messina
La Truscia, een jong en dynamisch Siciliaans bedrijf, heeft als doel een referentiepunt te worden voor zowel retailers als particulieren in de zoektocht naar typische Siciliaanse ambachtelijke producten die gekenmerkt worden door de hoogste kwaliteit van productie en vervaardiging. La Truscia is ontstaan uit de wens om de Siciliaanse gastronomische tradities te behouden en te delen, evenals de sma...
Portfolio (10)
Frankrijk, Lamothe-Montravel
...Ontdek deze pistache praliné spread, gemaakt met hele pistachenoten. Deze intense praliné nodigt uit om met gesloten ogen met een kleine lepel te genieten! Het voegt ook ultieme lekkernij toe aan al uw gebak en verheft uw kleine reisgebakjes. Van Délicatisserie, de patisserie van de beste chef ter wereld 2023, Nina Métayer.
Portfolio (4)
...Ontworpen voor kleine chocoladefabrieken. De machine bestaat uit een bovenbreker en een ondermolen. De bovenbreker vermaalt alle noten of cacaobonen tot kleinere stukken en transporteert deze naar de ondermolen. De ondermolen maalt de gebroken noten of cacaostukken tot een dikke pasta. De snelheden van de bovenbreker en de ondermolen kunnen afzonderlijk worden ingesteld. De maalsnelheid heeft directe invloed op de fijnheid van het eindproduct.
Portfolio (10)
Italië, Trecastagni
...Pistachepesto, een uitstekende smaakmaker voor pasta. INGREDIËNTEN: Pistache 50%, zonnebloemolie, zout en peper.
Bijpassende producten
Pistachepesto - 190 Gr.
Pistachepesto - 190 Gr.
Andere Producten
Pistachecrème - 200 g
Pistachecrème - 200 g
Portfolio (2)
Italië, Paternó
... voor wie houdt van een exotische toets in een klassiek recept. 2. Amandelpasta met pistache: een explosie van Siciliaanse smaak, verrijkt met de intense en romige smaak van pistache. Deze pasta's zijn onweerstaanbaar voor liefhebbers van rijke en krachtige smaken. 3. Amandelpasta met sinaasappel: de essentie van sinaasappel smelt samen met de zoetheid van amandel, waardoor een perfecte...
Bijpassende producten
Amandelpasta in verschillende smaken
amandelpasta
Portfolio (1)
Italië, Latina
...Cacao | exotisch fruit | gedroogd fruit | vers fruit | Tarwe bloem / Harde tarwe bloem / Tarwe / Pistache uit Bronte / Pistache korrels uit Bronte / Pistache bloem uit Bronte / Soja olie/ Siciliaanse Cannoli / Siciliaanse Arancini / Ambachtelijke Panettoni / breed assortiment van taarten en zoetigheden uit Sicilië / import & export van alle producten van uitmuntendheid...
Italië, S. Giovanni La Punta
... DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: SEMILAVORATEN VOOR PATISSERIE TYPE: TARTELLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’S, CANNOLI SFOGLIA...
Portfolio (1)
... CHIACCHIERE VOOR CARNAVAL, DE DUIFJES EN LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN BEDRIJF DAT ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE SNOEPPRODUCTEN DISTRIBUTEERT, HALFFABRIKAATEN VOOR PATISSERIE EN EEN UITGESTREKT ASSORTIMENT VAN TYPISCHE SICILIAANSE BEVROREN PRODUCTEN, WAARONDER: ARANCINI (MEER DAN 15 SMAKEN: MET SAUS, MET...
Italië, S. Giovanni La Punta
... LAMMETJES VAN PASTA REALE VOOR PASEN, DE KOEKJES VAN DE OVERLEDEN EN DE PANETTONI VOOR KERST). BARBAGALLO DOLCIARIA IS OOK EEN ONDERNEMING DIE ANDERE TRADITIONELE SICILIAANSE ZOETWAREN DISTRIBUTEERT, MET ENKELE EXCLUSIVES VOOR REPRESENTATIE. BIJVOORBEELD: HALFFABRICAATEN VOOR PATISSERIE, SOORT: TARTLETTE EN BARCHETTE VAN DEEG (VERSCHILLENDE MAATEN), DROGE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (VERSCHILLENDE...
Italië, Bronte
...DOSicily is het perfecte instrument voor commerciële activiteiten zoals ijssalons, patisserieën en restaurants, met een lijst van halffabricaten van pistache en pure pasta voor de bereiding van fantastische pistache-ijsjes, Siciliaanse granita van pistache, pesto's en pistachecrèmes voor verse pasta en heerlijke vullingen. En wat te denken van pistache in al zijn vormen, in de schaal, gepeld...
Italië, Acicastello
... gastronomische uitmuntendheid die een bijzondere plaats innemen in de gastronomische cultuur en tradities van andere landen. Wijnen van de Etna en van Paceco, Groene Pistache van Bronte, Verse Oregano van Cerami, Groenten van Santa Croce Camerina, Druiven van Vittoria of Mazzarone, Honing van de Etna, Likeuren van de Etna, Passito van Pantelleria, Kant-en-klare sauzen, Verse Pasta.
Portfolio (10)
...Fabrikant van biologische basismixen voor ambachtelijke ijsproductie. Aanbieder van biologische smaakstoffen zoals hazelnoot-, pistache-, walnoot- en amandelpasta. Biologische fruitpurees, seminars en ijs-techniek. De biologische ijscomponenten van het merk 32°Fahrenheit bieden de ambachtelijke ijsmaker een eenvoudige manier om het fijnste natuurijs in biologische kwaliteit te maken. De 32°Fahrenheit biologische basen en -pasta's zijn perfect op elkaar afgestemd en garanderen een volle, stabiele ijsstructuur - natuurlijk zonder emulgatoren, zonder smaakversterkers en zonder kleurstoffen.
Italië, Milano
... veel variëteiten van zowel pistache als hazelnoot en amandel; de belangrijkste variëteiten zijn zonder twijfel de Pistacchio Verde di Bronte Dop en de Nocciola del Piemonte Igp. Naast een jarenlange aanwezigheid in de sector Industrie en HoReCa, heeft La Pistacchio S.p.A. een hecht verkoopnetwerk binnen de G.D.O., wat het bedrijf in staat stelt om te diversifiëren op de markt en kwaliteitsdiensten...
Italië, Palermo
...Pasta, couscous, brood, koekjes, zoetigheden en ontbijtgranen bereid met hoogwaardige meelsoorten zoals Timilia, Russello en Maiorca. Ook ontbreken linzen, kikkererwten, amandelen, hazelnoten en andere peulvruchten en biologische gedroogde vruchten niet. Veel producten uit de Siciliaanse patisserie: cannoli, cassata, amandelgebak, krokante snoepjes en pistache nougat. We houden van gezond...
Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verwerking van pistachenoten. Onze producten zijn: pesto, crème, knapperige snacks, nougat, likeur, pasta (fusilli met pistache), enz. Bezoek onze website www.iverisaporidelletna.com.
... Italiaanse hazelnoot Hazelnoot Noce dell'Etna Noce Siciliaanse pijnboompitten Pijnboompitten Finger Lime (citrus caviar) Extra vierge olijfolie Noten in de schaal, gepeld, geschild, in stukjes, in meel, pure pasta en halffabricaten voor ijsbereiding en patisserie, crème en pesto van noten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play