...
Gebruik voor de bereiding van soepen, sauzen, salades, marinades, vleesgerechten en anderen.
Voedingswaarde per 100 gr.
Koolhydraten (g / 100g)… 11
Vetten (g / 100g)… 3,0
Eiwitten (g / 100g)… 46
Energie waarde (kcal / 100g)… 250...
... over de hele wereld waarborgt.
Halal kipdelen:
Kippenpoten Graad A: Zacht en sappig, perfect voor culinaire creaties.
Kippenvoeten Graad A: Ideaal voor soepen, stoofschotels en exotische gerechten.
MJW Kip (Mid Joint Wings) Graad A: Heerlijke vleugels om je vingers bij af te likken.
Hele Kip Graad A: Vers en vlezig, klaar om te braden of te grillen.
Kip met 3 Gewrichten Graad A: Perfect voor hapjes en snacks.
Kipfilet Zonder Vel en Bot Graad A: Malse en magere filets voor diverse gerechten. Kippenbouten Graad A: Rijk aan smaak, ideaal voor barbecues of frituren.
...Er is zelfs een erwtmonument – een standbeeld van een groene reus in Minnesota. Gerechten met erwten zijn divers: soepen, pap, puree, puddingen, vullingen voor taarten en nog veel meer. Voeg het ook toe aan je dieet!
Als je meer informatie wilt, neem dan contact op met onze manager.
... - 15 % water en 5 % eiwitten. Het grootste deel bestaat uit Guaran, een langketen polysaccharide. Deze koolhydraatverbinding zorgt voor een zeer goede waterbinding. Zelfs de kleinste hoeveelheden Guarkernmehl zijn voldoende om water een taaie consistentie te geven.
Gebruik:
Voedsel:
* Verdikkings- en gelvormingsmiddel
* Vulmiddel
* Bakwaren
* Soepen en sauzen
Cosmetica:
* Verdikkingsmiddel in...
...Herbruikbare pot
Dichtingsring
Klemdeksel
Gemaakt in Frankrijk
Materiaal: glas
Kleur: kleurloos
Geschikt voor het bewaren van de beste recepten van verse groenten en fruit, soepen, sauzen, bereide gerechten...
De oranje ring zorgt voor een perfecte afsluiting voor langdurige conservering. Deze is eenmalig te gebruiken en moet bij elke gebruik vervangen worden.
Inhoud: 0,50 liter, diameter 85 mm
0,75 liter, diameter 85 mm
1,00 liter, diameter 85 mm
1,50 liter, diameter 85 mm
2,00 liter, diameter 85 mm
Verkocht per verpakking van 6 potten + ringen, minimaal 4 verpakkingen = 24 potten...
...Onze bloem bevat de volledige graankorrel. Rijk aan koolhydraten is het een bron van duurzame energie voor ons lichaam. Aangezien het volkoren is, bevat het ook vezels en tal van voedingsstoffen zoals de B-vitamines die nuttig zijn voor ons algemeen welzijn.
Pasta? Dat maak ik zelf!
Gebruik: alleen of in combinatie voor uw zelfgemaakte pasta, soepen, nagerechten, taarten, broden...
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak.
Gebruik van de zoete peper in de keuken:
Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui.
Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis...
De voordelen van de zoete peper:
Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
... vleesextract voor het verfijnen van soepen, sauzen of fonds. Afhankelijk van de smaak en hoeveelheid van het gerecht is al een mespuntje vleesextract voldoende.
Rundvleesextract werd uitgevonden door de Duitse chemicus Justus von Liebig (1803-1873) om het vleesoverschot in Uruguay en Argentinië te benutten. Justus von Liebig ontwikkelde een methode waarmee het mogelijk was om uit het niet-verwerkte spiervlees een extract te winnen, waarin de waardevolste voedingsstoffen behouden bleven. Liebig's vleesextract is tegenwoordig een geheime tip van professionele en hobbykoks. Sommige...
...4 potten WECK Corolle ® 1750 ml met glazen deksels en rubberen ringen (clips niet inbegrepen)
Inhoud in ml: 1750
Diameter van de opening in mm: 100
Hoogte in mm: 193
Inhoud in grammen: 1450 afhankelijk van het type product
Verkocht per set van 4 potten, met deksels en rubberen ringen inbegrepen.
Ideaal voor gekookte gerechten, zoals standaard cassoulet, zuurkool, soepen, eendenbouten, enzovoort...
... veelzijdig ingrediënt dat uw gerechten kan verrijken. De licht pittige en aromatische smaak past perfect bij tomaten- en courgettegerechten, evenals bij pasta-, rijstgerechten, soepen, eieren, gegrild vlees en braadstukken.
Het gebruik ervan is essentieel in de Zuid-Europese keuken en het wordt vaak opgenomen in het traditionele bouquet garni, samen met peterselie en laurier.
Referentie: AR803657
Ean13: 3760306803657...
...De must-have om een gerecht 'gastronomisch' te maken, de Porcini-molen! Ideaal voor rijst, sauzen, gegrild vlees, soepen... 100% extra Porcini. Pot van 30 g. Houdbaarheid 18 maanden.
...IN DE KEUKEN
Past goed bij: Kurkuma, knoflook, gember, kaneel, tijm, oregano en anijs. Het gaat heel goed samen met vis, maar ook met lamsvlees, kip, en met groenten, sauzen en soepen.
DE VOORDELEN
Komijn is een effectieve specerij om de meeste spijsverteringsproblemen te voorkomen en te verlichten. Het verhoogt de afgifte van spijsverteringsproteïnen in de mond, de maag en de dunne darm, voor...
...WIJ ZIJN EXPORTEUR VAN BAKHULPMIDDELEN EN ALLE BELANGRIJKSTE VOEDSELPRODUCTEN UIT TURKIJE ALS VOLGT:
Bakhulpmiddelen
Meel en zetmeel
Taartmixen
Desserts
Deeghulpmiddelen
Smaakversterkers
Soepen
Instantkoffie
Hazelnootcrème
Professionele producten
Tahini en halva...
...Bekend als pinda, is de pinda een jaarlijkse soort van peulvrucht.
Hij kan rauw, geroosterd, gekookt, gemalen tot boter of geperst tot olie worden geconsumeerd; pindakaas is zeer populair in soepen en sauzen.
Onze pinda's worden doorgaans verpakt in formaten van 25 kg.
Neem contact met ons op voor een offerte.
...
stabiele en levendige natuurlijke kleur.
in tal van voedingsmiddelen om heldere roze tinten te geven.
Toepassingen:
Frisdranken, alcoholische dranken, snoep, kruiden, bakproducten, vlees,
Desserts, soepen en sauzen, vetcoatings, jam en gelei, zuivelproducten.
...Het is goed voor je omdat…
Het bevat: water, veel vezels, vitamines B1, B2, B6 en C, mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en koper, micro-elementen zoals selenium, carotenoïden. Vitamine C versterkt het immuunsysteem en de B-vitamines zijn goed voor de zenuwen en de huid.
In de keuken is knolraap geschikt voor verschillende bereidingen, zowel rauw als gekookt. Gewoonlijk wordt het verdikte deel van de stengel gekookt, maar de bladeren bevatten drie keer zoveel vitamines. Gebruik ze dus kort gekookt in gezouten water om omeletten of soepen op smaak te brengen.
... gerecycled.
Gebruik: Ideaal voor het serveren van soepen, salades, noedels en andere afhaalmaaltijden. Het goed sluitende deksel helpt morsen te voorkomen en houdt de inhoud vers.
Capaciteit: Typisch verkrijgbaar in verschillende maten, heeft de schaal op de afbeelding een capaciteit van 360 ml. We hebben veel verschillende soorten.
Milieuvriendelijk: Zowel de schaal als het deksel dragen bij aan de vermindering van de milieubelasting door het gebruik van gerecycleerde en biologisch afbreekbare materialen.
...de opgeblazen buik verminderen en een verzadigd gevoel creëren.
- vitamines, mineralen en sporenelementen om je immuunsysteem te versterken en je fit te voelen!
Ze kunnen worden gebruikt zoals alle andere zaden (sesam, pompoen..): als topping op hartige of zoete gerechten (salades, romige soepen, groenten, pasta, fruit, desserts of om je muesli 's ochtends mee te verrijken!). Ze kunnen rauw gegeten worden, maar ook geroosterd gedurende enkele seconden in de pan of gemixt met water om een zelfgemaakte plantaardige drank van hennep te maken!
...Rosmarinus officinalis is een houtachtige, vaste kruidenplant met geurige, altijd groene, naaldachtige bladeren. Het is inheems in de Middellandse Zee-regio. Het behoort tot de lipbloemenfamilie Lamiaceae, die ook veel andere kruiden omvat. De bladeren met een dennen/munt-smaak worden gebruikt om vlees, soepen en stoofschotels op smaak te brengen. Zowel vers als gedroogd te gebruiken.
Rozemarijn...
...Vlees, pap en groenten gestoofd en gekookt in een gietijzeren pan zijn bijzonder origineel, delicaat en expressief. Langzaam stoven op laag vuur zal de smaak van het gerecht versterken, de sappigheid behouden en verrassen met een ongeëvenaarde aroma. Zelfs soepen in zo'n gerecht kunnen elke fijnproever verbazen met hun originaliteit, kleur en variëteit.
SKU: P-6L-4
Diameter, mm: 240
Gewicht, kg: 2,9
Volume, l: 4
Wanddikte, mm: 3,8
Materiaal: Gietijzer...
... controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren.
In vergelijking met andere autoclavens voor sterilisatie van Frigojollinox, kan men met STERYcook ook koken, stomen en sudderen zoals met een normale kookketel. De dubbele wand met thermische vloeistof zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling aan de wanden en op de bodem met een uitgebreide temperatuurgeleiding. Het maken van roux, soepen, sauzen en meer is zeer eenvoudig, dankzij de extreme eenvoud waarmee men de installatie ook bij grote hoeveelheden kan hanteren.
...De onderstaande lijst is niet uitputtend. Ze dient ter oriëntatie voor uw keuze. Als u andere wensen heeft, aarzel dan niet om het ons te laten weten.
Al onze gerechten worden bereid met verse producten die variëren afhankelijk van het seizoen.
– de aperitiefformule
– De warme voorgerechten
– De koude voorgerechten
– De soepen
– De nagerechten
– De hoofdgerechten
– De kazen
– De desserts
– Koude of warme buffetformule
– Diner cocktailformule
– Barbecues...
...Dit mooie paarse zaad zal je verbazen met zijn sterke en pittige smaak! Gebruik het om je borden met rauwe groenten, je toast en aperitiefhapjes of zelfs je soepen, net voor het serveren, op te fleuren!
...Elektrische draaibare kookpan met mixer, ontworpen voor het koken van producten zoals bouillons, soepen, papjes, enz. en voor het koken van water. Het is uitgerust met een gemakkelijk verwijderbare mixer voor het mengen van producten tijdens het koken. De mixer heeft een regelbare rotatiesnelheid en een omgekeerde modus. Producten kunnen met of zonder mixer worden bereid. De mengtemperatuur bedraagt tot 100°C. Het water wordt verwarmd via de stoommantel. Het verwarmingsvermogen wordt geregeld met een draaischakelaar met 3 posities. NIEUW. MEER FORMATEN.
...Extra vierge olie die bij elk type gerecht past. Het is uitstekend voor het bereiden van sauzen en soepen of voor het verkrijgen van heerlijke frituren, gezien de aanzienlijke weerstand tegen hoge temperaturen.
VERPAKKINGEN
flessen van 0,50 en 0,75 liter
blik van 1-2-3 en 5 liter...
... andere aroma's.
Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.