Italië, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produceert de traditionele tortellini van Valeggio sul Mincio. De verse pasta van Pastificio al Ponte wordt gebruikt om een lijn producten te maken die de culinaire traditie van Verona en Mantova oproepen: Klassieke Vlees Tortellini, Lokale Pompoen Tortellini, Ricotta en Spinazie Tortellini, Ricotta en Rode Witlof IGP Tortellini.
...De Pasta "dei PASTAI DEL METAPONTINO" ontstaat uit een zorgvuldige selectie van harde granen uit de regio Lucana, die de hoogste gele index hebben, met een eiwitwaarde van minimaal 14%. De productie is volledig ambachtelijk, te beginnen met de bloem, waarbij alleen semola van extractie, het zogenaamde Fiore, wordt gebruikt, tot het proces van het maken van de pasta en de langzame droging die kan...
Italië, Brienza
... beginnen met onze regio, Basilicata, waarvan we verzekeren dat deze rijk is aan "authentieke" producten. De belofte die we doen, is om een uiterst zorgvuldige selectie van elk afzonderlijk product dat we verkopen te maken, om altijd een uitstekende kwaliteitsnorm te garanderen en vooral... onze klanten tevreden te stellen! Niet alleen Basilicata: als we tijdens onze zoektocht echt bijzondere...
Ons bedrijf richt zich op de teelt van seizoensgroenten, waarbij we zowel onze eigen winkel bevoorraden als restauranthouders en hoteliers. Daarnaast vindt u in onze winkel afhaalmaaltijden, pasta met groenten, natuurlijke jam zonder toevoeging van kleurstoffen of conserveermiddelen, ambachtelijke koekjes van eigen productie, evenals volkoren koekjes, ook van eigen productie. Op bestelling maken we ook taarten voor elke gelegenheid met een minimale besteding van 25 euro. We bieden ook thuisbezorging aan. Onze winkel garandeert elke dag kwaliteit en versheid voor onze klanten.
Italië, Racale
... kwaliteit en maximale verteerbaarheid te bieden. De agriturismo strekt zich uit over 20 hectare, waar fruitbomen staan waarvan we onze confituren maken: granaatappels, moerbeien, vijgen, kweeperen, witte vijgen en fioroni-vijgen. We hebben bramenplanten en velden waar we raapstelen, verschillende tomatensoorten, paprika-conserven, artisjokken, gedroogde tomaten, aubergines en bereidingen zoals puree...
... stukken in een traditionele Arabische oven uit Agost bakt. We nodigen u uit om onze werkplaats en de ambachtelijke producten die onze identiteit vormen, te leren kennen. We werken met de traditionele vormen van het aardewerk uit Agost, die van alle tijden. Maar we maken ook verschillende stukken voor de keuken, decoratie, tuinieren en andere toepassingen. Als u geïnteresseerd bent om onze productlijn beter te leren kennen, vraag dan onze catalogus per e-mail aan.
Italië, Altamura
...waaronder biologische wijnen, pasta van harde tarwe Senatore Cappelli, ambachtelijke bieren, kruidenlikeuren en rosoli van wilde kruiden uit de Murgia, extra jam en confituren van fruit, honing, ingelegde producten en oliën, diverse peulvruchten, gedroogd fruit en amandelpasta.
Italië, Saviano
Ons bedrijf produceert ambachtelijke pasta van harde tarwegries, maar met de modernste machines. We maken gebruik van een volledig ambachtelijk proces, zoals langzame en langdurige droging (ongeveer 3-4 dagen) bij zeer lage temperaturen (40°-45°). De matrijzen zijn uitsluitend van brons, voor een unieke porositeit. Dit, samen met onze speciale selectie van gries, en de kennis van onze meester-pasta-maker, resulteert in een uniek product.
Italië, Milano
Wij zijn een bedrijf dat bedrijven in de voedingssector vertegenwoordigt, zoals Gragnano-pasta en extra vierge olijfolie in Zuid-Amerika. We willen onze producten in Argentinië uitbreiden en zijn op zoek naar mensen die bereid zijn om onze producten bekend te maken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play