Spanje, Barcelona
... ontwerpen*, ideaal voor toeristische gebieden; evenals verschillende assortimenten van specialiteiten. In deze dozen vind je koekjes in verschillende smaken (boter, hazelnoot, chocolade, appel en bosvruchten) tot een gevarieerde selectie van ambachtelijke producten uit de Spaanse gastronomie: nougat, marsepein, polvorones, pets de monja, wafels, carquiñoles... *Aragón, Asturias, Barcelona (Ramblas, Sagrada Familia, Gaudí, Montserrat), Bilbao, Costa Brava, Euskadi, Galicië, Ibiza, Málaga, Madrid (Plaza Mayor, Cibeles, Gran Vía), Sevilla, Menorca, Mallorca, Valencia...
Verenigd Koninkrijk, Oakham
...lactosevrije en suikervrije producten geïntroduceerd, evenals producten die biologisch zijn en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Deze omvatten biologische glutenvrije koekjes, suikervrije chocolade repen en veganistische gelatine snoepjes. Zoals bij alle productselecties van Appetitus, zijn deze producten in de eerste plaats geselecteerd omdat ze hoogwaardige producten zijn gemaakt met de beste ingrediënten, heerlijk smaken en gepresenteerd worden in stijlvolle en innovatieve verpakkingen.
Frankrijk, Guerquesalles
ALFALFA SAS is gespecialiseerd in de verkoop van voedingsproducten zoals: graanproducten (vlokken, haver, flakes, crisps, vezels, meel..); zuivelingrediënten (gecondenseerde melk, melkpoeders ...); zoete ingrediënten (chocolade, koekjes, karamel, crèmes, vullingen, noten..); fruitingrediënten (gedroogd fruit, gekonfijt fruit..); textuuringrediënten (zetmeel, technische meelsoorten, voorgekookte rijst..); diervoeding.
Frankrijk, TERRASSON
...pistachenoten, cashewnoten, cacao, koffie, granen, lyofiliseerde vruchten, koekjes… Enkele voorbeelden van verwerkte producten: natuurlijke gedroogde noten, gehakte gedroogde noten, geroosterde gedroogde noten, gepasteuriseerde gedroogde noten, geoxideerde gedroogde noten, ontvelde/witte gedroogde noten, gekarameliseerde gedroogde noten, met suiker bedekte gedroogde noten, met chocolade bedekte gedroogde noten, mengsels van gedroogde noten, puree van gedroogde noten, stukjes gedroogde noten / agglomeraten van verschillende groottes, coatings van lyofiliseerde vruchten of gedroogde vruchten.
België, Yvoir
...Laat premium koekjes ontdekken die ambacht, passie en productiviteit combineren. Elk koekje is anders: of ze nu knapperig of smeltend zijn, met amandelen of met 2 soorten chocolade, er is er altijd wel één die de meest verfijnde fijnproevers tevredenstelt. De koekjesfabriek Destrée maakt ook "op maat gemaakte" koekjes: koekjes op basis van thee voor grote thehuizen, hartige koekjes, altijd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
Frankrijk, Erquinghem-Lys
...DAWN FOODS FRANCE biedt een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve producten: bakmixen, vullingen, stabilisatoren voor room en mousses, fruitbereidingen, glazuren, chocolade, aroma's, ingrediënten voor ijs, toppings en decoraties. DAWN FOODS FRANCE is een van de leiders in de BVP-sector (Bakkerij, Deegwaren, Banket) in Europa en ontwikkelt zijn activiteiten via vier belangrijke markten: ambachtelijke banketbakkerij, horeca, ijsbereiding en de industrie.
Italië, Trento
... onmiskenbare Italiaanse smaak wordt gegarandeerd. Onder de traditionele likeuren springen de limoncello, appel-, bosbes-, zoethout-, kokos-, koffie- en alle soorten amari eruit. Na jaren van onderzoek en ervaring op het gebied van de stabilisatie van likeuren, is Flavor Chimica erin geslaagd een nieuwe soort likeuren te creëren die 'high-tech' worden genoemd. Dit zijn producten op basis van alcoholische room, waaraan ook andere ingrediënten kunnen worden toegevoegd, zoals chocolade, eieren of kleine vruchten zoals aardbeien, frambozen, pistachenoten, hazelnoten en meer.
Italië, Brescia
... het bedrijf springen de verpakte snacks Risibisi met peulvruchten, de grissini Saltelli, de grissini met kaas, de snacks met pizza- en pestosmaak, de grissini met chocolade Zulù, de zoete broodjes Bibì en Bibò, en vele andere smakelijke voedingsvoorstellen van Valledoro eruit. Het bedrijf verzendt in heel Italië, ook naar bars, pizzeria's, restaurants, pubs, en verkooppunten van zowel de kleine als de grote distributie.
Portfolio (10)
Italië, Montelupo Fiorentino
... kwaliteit selecteren, zoals Italiaanse amandelen, vijgen uit Cosenza, pistachenoten, chocolade, en creëren we nieuwe en ongebruikelijke combinaties. met delicate en verrassende smaken, gepresenteerd in zorgvuldig ontworpen en moderne verpakkingen die de inhoud altijd goed zichtbaar laten. Alle fasen van onze productie zijn volledig ambachtelijk, van de voorbereiding van de deeg tot het snijden van de...
België, Kallo (beveren)
... zijn: kaasingrediënten: mozzarella- en cheddarkaas voor pizza-toppings of plakjes, geraspte kaas-mixen; op melkpoeder gebaseerde ingrediënten voor gebruik in bereiding van infant formula, chocolade, snoep en koekjes, (room-)ijs, brood- en banketbakkerij, UHT, yoghurt of kaas; op botervet gebaseerde ingrediënten; wei-ingrediënten. ...
Spanje, Leganés
... sinds 1974 - Smaak en verfijning. Fabrikant van Bladerdeeglussen. Zeer fijne bladerdeegplakjes met een zachte laag honing en suiker, bedekt met poedersuiker. Bayonesas. Zeer fijne lagen bladerdeeg, gevuld met een heerlijke engelenhaar. Chocoladelussen. Heerlijke bladerdeegplakjes, gedompeld in honing en suiker, bedekt met exquisite chocolade. Jerez-donuts. Heerlijke bladerdeeg, ondergedompeld in een zachte laag honing en suiker en bedekt met suiker.
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
Frankrijk, Ancenis
... gecertificeerd. Als expert in fermentatie hebben we een breed scala aan ingrediënten ontwikkeld, zoals yoghurtpoeders, kwark en zelfs gefermenteerde eiwitten die in tal van toepassingen worden gebruikt: vullingen voor chocolade, fruitmousses en zure dessertsauzen, maar ook banketbakkersvullingen en yoghurtsauzen.
... verleiden, worden de beste cacaocru's en hoogwaardige grondstoffen geselecteerd. Ingrediënten gegarandeerd zonder GGO's. Ethische en duurzame chocolade, met pure cacaoboter en zonder toegevoegde plantaardige vetten. Volle melk en verse boter van de zuivelfabriek. Corné Port-Royal is een netwerk van een twintigtal winkels in België en 15 in Frankrijk. Wij bieden u een breed assortiment aan pralines.
Frankrijk, Luc-Sur-Aude
... wensen van onze ontwerpers. Chocolade aanbieden voor alle gelegenheden, verlangens of voor elke attentie die het leven verfraait. Paris Chocolat is ontstaan uit de wens om een breder publiek te bereiken met een bedrijf dat in 1951 onder de naam Nougalet is opgericht, en zo te profiteren van een unieke knowhow van meer dan 60 jaar, ambachtelijke methoden en een selectie van de beste ingrediënten. Paris Chocolat heeft een perfecte symbiose weten te creëren tussen ambachtelijke knowhow en de wensen van onze ontwerpers.
België, Gosselies
... chocolade van BRUYERRE bevat geen conserveermiddelen. Om tegemoet te komen aan de meest gedurfde smaken van chocoladeliefhebbers, zijn de meester-chocolatiers voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties. Bruyerre of de passie voor chocolade.
België, Gozée
... producten, rechtstreeks uit de verbeelding van de getalenteerde Meester Chocolatier, geven geboorte aan heerlijke pralinés, ganaches, gianduja... De geuren van specerijen, citrusvruchten, etherische oliën, gezouten boter, karamel, gekonfijte vruchten en andere ingrediënten prikkelen onze zintuigen... We smelten voor de crunch van de hazelnootstukjes, we vallen voor de zachtheid van het met mandarijn...
België, Gent
cacaOh! is onvermoeibaar op zoek naar nieuwe ingrediënten, smaken en creaties. Het traditioneel productie proces, cacao bonen gebrand en gemalen, de samenstelling van échte chocolade : cacao, cacaoboter en natuurlijk vanille. De keuze voor natuurlijke ingrediënten, subtiel geselecteerd, die elk hun eigen karakter verlenen aan onze Belgische chocolade producten: smakelijk, authentiek en met een verrassende toets.
Turkije, Efeler
Onze elegante gedroogde vruchten, gecombineerd met 60% donkere Belgische chocolade en diverse noten. Alle ingrediënten, behalve de chocolade, worden rechtstreeks ingekocht bij lokale boeren in Aydin, Zuidwest-Turkije, en regionale groothandelaren in fruit die gespecialiseerd zijn in de gewassen waarvoor hun provincie beroemd is. Elk van de Figsbury-producten ondergaat een op maat gemaakte en...
België, Oud-Turnhout
Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. In 2001 werd Chocolaterie Bakkershuys opgericht. Hier produceren wij chocoladen holgoedfiguren, chocoladen lollies en chocopasta op ambachtelijke wijze. Deze producten worden gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Onze collectie is exclusief gecreëerd voor de klanten van de firma Meynendonckx. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en de smaak van onze klanten.
... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
België, Oostende
Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao...
België, Blegny
Pierre Ledent is een meester-chocolatier die gespecialiseerd is in pralines en macarons. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt hij uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao. Alle ingrediënten die in de productie van zijn pralines worden verwerkt, zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Het exclusieve ontwerp van de verpakking...
België, Beerse
...COLAC is een fabrikant/producteur van ingrediënten voor ijs, chocolade-, karamel- en fruitbereidingen. Colac is actief in de sector van ijs en sorbets, patisserie en koekjes, en zuivelproducten. De producten van Colac zijn te vinden in oplossingen voor yoghurt, ijs, desserts en meer.
België, Bruxelles
In de puurste traditie met de beste ingrediënten: patisserie, chocolade, ijs, gebak.
België, Kapelle-Op-Den-Bos
Verjaardag, Moederdag, Sint-Valentijn, vriendenbezoek, een geschenkje zomaar … het geven van geschenkjes is een ware traditie en pralines of chocolade wordt steeds geapprecieerd. Wij kiezen voor de pralines van Pralibel. Door het gebruik van de beste Belgische chocolade, de fijnste ingrediënten en ambachtelijk meesterschap zijn de pralines van Pralibel niet alleen een waar genot voor de...
België, Tessenderlo
...grondstoffen en toebehoren voor bakkers, banketbakkers en gespecialiseerde broodzaken zoals bloemsoorten; suikers; gisten; verwerkbare melk- en eiproducten; boter en vetstoffen; broodverbeteraars; bindmiddelen; chocolade en decoratiefiguren en versieringen; rozijnen en blikfruit; vullingen en toppings; noten en zaden; diepvriesproducten; deegwaren; brood, brood ingrediënten, stokbrood, broodjes, panini...
België, Antwerpen
... productiemethode, de flexibele en snelle levertermijnen en de perfecte prijs/kwaliteit is Chocolaterie Carmina de perfecte partner voor al uw chocolade- en zoetwarenproducten. Ook producten op maat worden door ons niet geschuwd en kunnen door onze jaren ervaring, generatie op generatie als familiebedrijf perfect ontwikkeld worden.
België, Mechelen
Cargill werd opgericht in België als Cargill nv via een graan importeren kantoor. Het bedrijf heeft een aantal verschillende en diverse activiteiten in het land, waaronder de productie van voedsel ingrediënten en de verwerking, distributie en handel in een reeks van landbouwproducten. In België hebben ze de volgende activiteiten; industriële chocolade productie en verkoop, zoetstoffen en zetmeel...
Polen, Lubsko
... chocolade van hoge kwaliteit van de Belgische producent Barry Callebaut in drie couvertures: melk, wit en puur. De vullingen die we gebruiken in onze pralines zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten. We geven de garantie van smaak en de hoogste kwaliteit van onze producten. In ons aanbod vindt u twee soorten pralines: Populair en Premium. Naast ons assortiment werken we graag samen...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play