België, Wingene
...Inca’cao is een gastronomische artisan die luxe chocolade produceert met aandacht voor metabolisch vriendelijke ingrediënten die toegankelijk zijn voor een groot publiek. Waar voedseltechnologie en culinaire vreugde gelijkwaardig zijn. Dappere ambachtelijkheid met oog voor de artisan. We brengen wereldwijde culinaire ingrediënten samen en transformeren ze tot unieke creaties. Van respect en welzijn onder cacao- en vanilleboeren, tot unieke creaties voor de klant. Een gastronomische ervaring reis.
Portfolio (49)
België, Ramsdonk
... chocolade truffel waar u naar op zoek bent! Onze chocolade truffels worden gemaakt met de beste ingrediënten, terwijl we voortdurend de trends in de gaten houden. De standaard chocolade truffelassortimenten zijn ofwel bestoven ofwel geflaked. De truffels worden geproduceerd en verpakt in onze fabriek onder ons huismerk, Lemaître. Onze heerlijke chocolade truffels kunnen ook in verschillende dozen als...
Portfolio (43)
...WAX WAX is een unieke wax, gemaakt van de beste harsen en met extra zuivering, want alleen het beste is goed genoeg voor onze huid, nietwaar? Speciaal ontwikkeld voor elk huidtype, plakt WAX WAX niet aan de huid, alleen aan de haren (en dat omvat ook de kleinste haartjes), waardoor het minder pijnlijk is dan andere waxen en het risico op huidirritatie aanzienlijk vermindert. Chocolade, banaan, avocado of perzik: onze unieke samenstellingen, gevuld met natuurlijke ingrediënten, hebben ook een voedende en huidherstellende werking.
Portfolio (410)
België, Wommelgem
...Mix van duo chocolade-eieren met hazelnootcrème vulling. Donkere chocolade bevat minimaal 50% cacaomassa. Melkchocolade bevat 33% cacaomassa, minimaal 14% melkbestanddelen. Witte chocolade bevat 26% cacaomassa, minimaal 22% melkbestanddelen. Ingrediënten: suiker, plantaardige vetten (palm, palmkern), cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder, hazelnoten 2,2%, magere melkpoeder, magere cacaopoeder, lactose (melk), emulgator: sojalecithine; natuurlijke vanille-aroma.
Portfolio (38)
België, Ghislengien
...Ingrediënten : - Chocolade (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - gehydrogeneerde plantaardige oliën - Aroma: natuurlijk sinaasappelaroma - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
België, Namur
...Ingrediënten: Suiker, Cacao 31%, natuurlijke zetmeel, dextrose, zout, sinaasolie, guargom [E412], xanthaangom [E415]. Allergenen: Kan sporen van melk, gluten, noten en natuurlijke sulfieten bevatten vanwege de aanwezigheid in het gebied. Selectie: Zak - 500 gr Energie: 407 Kcal / 1722 Kj Voedingswaarden: Per 100g Vetten: 7,3g Waarvan verzadigd: 5,1g Koolhydraten: 78,6g Waarvan suikers: 63,3g Eiwitten: 6,8g Zout: 0,48g...
Portfolio (46)
België, Houdeng-Goegnies
... normaal gesproken worden genoten bij consumptie. Ingrediënten Prunus amygdalus dulcis (amandel) olie, Prunus armeniaca (abrikozen) pitolie, Simmondsia chinensis (Jojoba) zaadolie, Vanilla planifolia vruchtextract, Elettaria cardamomum (kardemom) zaadolie, hennepextract (273mg), Theobroma cacao (cacao) extract, Cinnamomum zeylanicum (kaneel) schorsolie. Natuurlijk voorkomende terpenen: d-Limonene, Geraniol, Linalool, Citral, Benzyl Benzoaat, Eugenol Europese verantwoordelijke: Green Industries - Pura Vida CBD...
Portfolio (42)
België, Lokeren
...Voor professionele bakkerijen en cafés bieden wij zorgvuldig geselecteerde chocolade- en banketbakkerijbenodigdheden die kwaliteit en smaak combineren. Ons uitgebreide assortiment stelt vakmensen in staat om meesterwerken te creëren. Van chocolade, snoep en meelproducten tot decoratieve materialen, alles wat u nodig heeft, vindt u op één plek. Maak het verschil voor uw klanten met verse en hoogwaardige ingrediënten, en til uw creaties naar een hoger niveau. Met de betrouwbare producten van onze leveranciers, bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw bakkerij of café.
Portfolio (1)
België, Ghislenghien
... aanwezig zijn). Ons motto: alleen het natuurlijke, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de biologische amandelen uit Murcia, de biologische hazelnoten uit Piemonte, de biologische pistachenoten uit Sicilië, de biologische verse room (natuurlijk lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die in de chocolaterie worden gebruikt. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen...
België, Gullegem
GEDIMEX BV is een Belgische onderneming met meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van export voor en naar voedingsindustrieën, over de hele wereld. De focus ligt op gedroogde ingrediënten, gebruikt in volgende sectoren : - bereide maaltijden - bakkerij industrie - chocolade industrie - sauzen, mayonaise en dressing productie - herverpakkingsnijverheid (vanuit bulk naar retail verpakkingen...
België, Bruxelles
... ter wereld naar zijn ateliers in Brussel, mengt deze smaakalchemist vervolgens subtiel de verschillende herkomsten en werkt hij met originele aroma's om ongeëvenaarde smaken te bieden: ganaches op basis van theeën uit de hele wereld, tabletten van oorsprong... Het voordeel van het zelf maken van je couverture is onmiskenbaar: echte producten, rigoureus geselecteerde ingrediënten die hun pure smaak teruggeven in elk van zijn steeds verschillende, originele, soms gedurfde specialiteiten, die niet zonder herinnering aan de grote wijnen van de beste crus zijn.
België, Betekom
Delvora pralines worden met veel zorg en vakkennis vervaardigd in ons eigen atelier. Hun verfijnde kwaliteit berust op het gebruik van de beste ingredienten zoals Belgische chocolade, verse room en boter. Hun versheid is optimaal dankzij de strenge hygienische voorwaarden tijdens de productie en de ideale bewaring in een droge atmosfeer bij 15°C. Het Delvora-assortiment is zeer gevarieerd in...
... fabrikanten, grootwarenhuisketens en de catering sector. ECC profileert zich sterk als co-worker voor de belangrijkste binnen- en buitenlandse chocolade producenten. ECC is eveneens een gekend en gewaardeerd leverancier van private label producten. Voedselhygiëne en voedselveiligheid staan hoog in het vaandel bij ECC nv. ECC is eveneens gecertificeerd voor de productie van BIO, NOP en Kosher parve producten. ...
België, Herstal
...Ons bedrijf is opgericht in 1974, we produceren hoogwaardige chocolade die alleen natuurlijke ingrediënten bevat, zonder GGO's of toegevoegde oliën. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een vertrouwensrelatie, op lange termijn, met al onze klanten. We werken samen met luxe winkels over de hele wereld: 80% van onze productie is bestemd voor export. Onze chocolade is te vinden in München, Londen, Wenen, Tokio, Parijs, New York, Miami, enz. Chocolats Charlemagne biedt u een unieke reeks, van hoge kwaliteit, met natuurlijke vanille. Bezoek onze website voor meer informatie,...
België, Wauthier-Braine
... smakelijk en innovatief. Alle producten van de Tohi-lijn zijn uitsluitend afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw. Geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteit, onthullen onze ingrediënten die in de chocolade zijn verwerkt hun subtiele en echte smaken. Tohi respecteert de ecologie. De chocoladefabriek is ook CO2-neutraal gecertificeerd. Tohi produceert gegarandeerde chocolade. Kwaliteitscontroles - zowel technisch als organoleptisch - worden op elke stap van het productieproces uitgevoerd. De chocolade van Tohi is dus Fair Trade gecertificeerd.
België, Zonhoven
De smaakfabrikant Lecocq Flavours, afkomstig uit de alcoholische drankenindustrie, ontwikkelt al meer dan een eeuw een breed scala aan smaken en vloeibare distillaten en geeft smaak aan zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken, evenals aan voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, chocolade en snoep. De klanten van Lecocq Flavours zijn voornamelijk professionals. Lecocq Flavours heeft de...
België, Brussels
...Godiva Chocolatier werd opgericht in 1926 in Brussel en groeide uit tot een van de meest prestigieuze chocolademerken ter wereld. Vandaag gebruiken de Meester Chocolatiers van Godiva hun waardevolle talenten om vernieuwende recepten te creëren met de fijnste ingrediënten. Godiva's weelderige geschenkdozen bevatten verleidelijke smaken, fijne texturen en oogstrelende versieringen.
België, Bruxelles
... Vanille, kaneel, kruidencomposities... FRUITIG Boomvruchten, citrusvruchten, bessen, exotische vruchten... ZUIVEL Romig, boterachtig, kaasachtig... HEERLIJK Chocolade, karamel, patisserie-noten... ZOUT Fijne kruiden, specerijen, groenten, kruidencomposities...
België, Marquain
... mee te nemen is en onderweg kan worden genuttigd. Onze producten (deeg & mixes) worden al 25 jaar gemaakt met de beste ingrediënten. Ons recept, van generatie op generatie doorgegeven, is onveranderlijk en authentiek. Belgaufre is ook een uitzonderlijk vakmanschap dat is ontwikkeld in een nieuw concept genaamd "Waffle Factory" www.wafflefactory.com...
Portfolio (3)
... biscuiterie : functionele hoogactieve hulpstofconcentraten voor kwaliteitsoptimalisatie van pannenkoeken, wafels, malse banketwaren en krokante biscuitproducten. Voor chocolade: hoog natuurlijke stabilisatiesystemen voor structuuroptimalisatie en houdbaarheidsverlenging van authentieke ganaches, vetcremes en andere pralinevullingen. Voor kant- en klaar : oplossing voor uw kant- en klare maaltijd. Voor vlees: wij verschaffen u de gepaste know how en ondersteuning bij uw vragen aangaande vleesproducten, bereide vleeswaren en vleesbereidingen.
België, Groot-Bijgaarden
De Delacre © koekjes zijn heerlijke koekjes bereid met de beste ingrediënten op basis van authentieke recepten gemaakt door de Belgische meester-chocolatier Charles Delacre. Een mooie en smakelijke traditie die al meer dan 120 jaar voortduurt. Producten: de assortimenten, de klassiekers (marquisettes, biarritz, matadi, maltao, Russische sigaretten, brazil, zwarte koffie, coustifondant vanille,…), de délichoc, de taarten (natuur, choco of 7 granen), de hartige koekjes (stokken en canasta) en de schtroumpfs.
België, Seneffe
Opgericht in 2007 door de Bakels-groep (sinds 1904), is BAKBEL een Belgische KMO die gespecialiseerd is in de productie van fruitgebaseerde ingrediënten, speciaal ontwikkeld voor de fijne patisserie en ambacht, maar ook voor de horeca. Het assortiment omvat alle soorten technische glazuren (koud, warm, chocolade, spray), hoogwaardige fruitvullingen, waterbasiscrèmes (zonder ei of melk), jam...
Portfolio (9)
België, Mouscron
... Products, maar ook onder de merken van distributeurs. We gebruiken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten. Zo maken chocolade van Callebaut, fruitpurees (en geen poeder), de echte mascarpone uit Italië... deel uit van onze recepten. Ons team bestaat uit ervaren en professionele patissiers, waar handwerk nog steeds een belangrijke rol speelt. Onze producten blijven dus ambachtelijk.
België, Yvoir
...Laat premium koekjes ontdekken die ambacht, passie en productiviteit combineren. Elk koekje is anders: of ze nu knapperig of smeltend zijn, met amandelen of met 2 soorten chocolade, er is er altijd wel één die de meest verfijnde fijnproevers tevredenstelt. De koekjesfabriek Destrée maakt ook "op maat gemaakte" koekjes: koekjes op basis van thee voor grote thehuizen, hartige koekjes, altijd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
België, Kallo (beveren)
... zijn: kaasingrediënten: mozzarella- en cheddarkaas voor pizza-toppings of plakjes, geraspte kaas-mixen; op melkpoeder gebaseerde ingrediënten voor gebruik in bereiding van infant formula, chocolade, snoep en koekjes, (room-)ijs, brood- en banketbakkerij, UHT, yoghurt of kaas; op botervet gebaseerde ingrediënten; wei-ingrediënten. ...
... verleiden, worden de beste cacaocru's en hoogwaardige grondstoffen geselecteerd. Ingrediënten gegarandeerd zonder GGO's. Ethische en duurzame chocolade, met pure cacaoboter en zonder toegevoegde plantaardige vetten. Volle melk en verse boter van de zuivelfabriek. Corné Port-Royal is een netwerk van een twintigtal winkels in België en 15 in Frankrijk. Wij bieden u een breed assortiment aan pralines.
België, Gosselies
... chocolade van BRUYERRE bevat geen conserveermiddelen. Om tegemoet te komen aan de meest gedurfde smaken van chocoladeliefhebbers, zijn de meester-chocolatiers voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties. Bruyerre of de passie voor chocolade.
België, Gozée
... producten, rechtstreeks uit de verbeelding van de getalenteerde Meester Chocolatier, geven geboorte aan heerlijke pralinés, ganaches, gianduja... De geuren van specerijen, citrusvruchten, etherische oliën, gezouten boter, karamel, gekonfijte vruchten en andere ingrediënten prikkelen onze zintuigen... We smelten voor de crunch van de hazelnootstukjes, we vallen voor de zachtheid van het met mandarijn...
België, Gent
cacaOh! is onvermoeibaar op zoek naar nieuwe ingrediënten, smaken en creaties. Het traditioneel productie proces, cacao bonen gebrand en gemalen, de samenstelling van échte chocolade : cacao, cacaoboter en natuurlijk vanille. De keuze voor natuurlijke ingrediënten, subtiel geselecteerd, die elk hun eigen karakter verlenen aan onze Belgische chocolade producten: smakelijk, authentiek en met een verrassende toets.
België, Oud-Turnhout
Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. In 2001 werd Chocolaterie Bakkershuys opgericht. Hier produceren wij chocoladen holgoedfiguren, chocoladen lollies en chocopasta op ambachtelijke wijze. Deze producten worden gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Onze collectie is exclusief gecreëerd voor de klanten van de firma Meynendonckx. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en de smaak van onze klanten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play