Frankrijk, Rungis
Na meer dan een halve eeuw in dienst van kaas en kaasmakers, bevestigt Odéon jaar na jaar zijn positie als de grootste specialist in kazen en zuivelproducten op de Rungis-markt. De producten: de passie van Odéon! Boter, Eieren, Kaas… alles behalve Bof! Een unieke kaasplank, een palet van room vol nuances, een ongeëvenaarde boterlijn en natuurlijk verse eieren! Het assortiment van Odéon omvat...
België, Queue-Du-Bois
... REGAL in Fléron over. Deze overname heeft als doel toegang te krijgen tot de specifieke technologie die door dit bedrijf is ontwikkeld en om aan het assortiment van geproduceerde producten een typische verse kaas, de Régalou, toe te voegen. Ons bedrijf besluit zijn commerciële aanwezigheid in het Duitstalige gebied te versterken door de overname van het bedrijf DISTRIFRAIS in Eupen. In 1996 zijn er dus nieuwe exclusiviteiten die het aanbod van zuivelproducten voor de klanten uitbreiden: Oostenrijkse Emmental ALMA, verse producten EHRMANN, MÜLLER, BAUER, verse Maquée "La Prihel",...
... bereidingswijze van de producten en het te volgen proces onveranderd te behouden. De middelen die worden gebruikt bij de productie van de producten voldoen aan alle hygiëne-eisen van HACCP, zodat ze veilig, hygiënisch en zonder de pure smaak van het product te veranderen, bij de consument aankomen. De producten die we produceren zijn halloumi, verse yoghurt, anari, trahanas en kaas (Flauonas).
België, Mol
...Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), Engelse (Cheddar). Naast kazen, bieden ze Boter, Room, Yoghurt, Fruityoghurt, Platte Kaas en Fruitkaas, Desserts, Rijstpap, Karnemelk, Smeerkaas, maar ook Kruidenboter, Verse Room, Culinaire Room, Choco, Choco Light, Chocomousse, Pudding uit verschillende merken (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
België, Acremont
De schapenboerderij Acremont is gespecialiseerd in de fokkerij van melkgevende schapen. Ze biedt een breed scala aan producten aan: rauwe schapenmelk, natuurlijke yoghurt, fruityoghurt, drinkyoghurt, tzatziki, verse kaas, verse kaas met bieslook, schapenmelk crottin, ricotta, wei, fetarella, vanillepudding, rijst met melk, melkjam, schapenkaas gouda, lam, bècherin, blauw van Scailton, ijs, schapenvlees, zeep,… Voor uw recepties, desserts en kaasgerechten kunnen we kaasplanken voorbereiden.
Wij zijn een kaasbedrijf, gespecialiseerd in verse kazen en Burgos. Met een fabriek voor het maken van roomkaas en alle soorten kaascrème. Met een lijn van wedges, gesneden wedges en tapas. Ook in geperste kazen van Spaanse kaas in alle varianten, koe, Murciana-geit en schaap, zowel 100% puur als gemengd. We staan op plaats 30 in de ranking van kaasbedrijven, in een markt van meer dan 3000 in Spanje.
Italië, Sant'elpidio a Mare
... commercialiseert La Prestigio Italiano kaas, verse pasta, droge pasta, olie en wijn... Alles komt van hun eigen land en laboratoria. Alles wordt ambachtelijk geproduceerd. Alleen om de smaak van zowel de traditie als de culinaire inventiviteit te laten proeven die hen kenmerkt.
Spanje, Llinars Del Vallès-Barcelona
Bij INTERMAS zijn we gespecialiseerd in de productie van geëxtrudeerde netten voor verschillende toepassingen. Wat betreft onze activiteiten in de industrie, worden de netten gebruikt in de vloeistof- en luchtfiltratie, in de verpakkingssector voor de bescherming en scheiding van mechanische onderdelen, of ook in composieten voor de productie van windturbinebladen, naast andere toepassingen. De pr...
Italië, Bibbiano
De kaasfabriek is gevestigd aan de Via Vittorio Veneto 4, natuurlijk in Bibbiano (RE), en elke dag worden er gemiddeld 16 vormen van Parmiggiano Reggiano geproduceerd (bijna zesduizend per jaar), gekenmerkt met het registratienummer 629. In de winkel: "De binnenplaats van de Parmiggiano Reggiano" vindt directe verkoop aan het publiek plaats van Parmiggiano Reggiano, boter en ricotta. Ondanks wat e...
Spanje, Sant Cugat Del Valles
...Parmigiano Reggiano), plakken kaas, Mozzarella parels, IQF kazen voor de industrie, kaasvlokken en blokjes voor de industriële salade sector (IVe gamma), roomkazen. Geraspte Emmental, Geraspte Gouda, Geraspte Edam, Geraspte Cheddar. Plakken Emmental, Plakken Gouda, Plakken Edam, Plakken Cheddar. Geraspte Mozzarella, Gesmolten Mozzarella, Verse Mozzarella, IQF Mozzarella, Mozzarella Blok voor de industrie.
ÉireLux Food & Drink Supplies levert supermarkten, restaurants en bars in heel Europa een breed scala aan kwaliteitsvoedsel en -dranken uit Ierland. Veel van onze producten worden voor de eerste keer vanuit Ierland geëxporteerd: kazen, Iers rundvlees, lamsvlees, Ierse ontbijtproducten, vis, voorraad, thee, alcohol, bier, frisdranken, snacks...
Bedrijf gespecialiseerd in verse Burgos-kazen, DOP-kazen uit Murcia Cabra, specialiteiten zoals wijnkaas, gerijpte kaas, verse kaas. Met een breed portfolio in vacuüm verpakte kaaswafels of gesneden kaas, hebben we ook formaten TAPA IN VOORGESNEDEN WAFELS. Met BRC- en IFS-certificering. We werken aan specifieke samenwerkingsprojecten met verschillende nationale en internationale merken...
Frankrijk, Maulevrier
Eleveur en producent van biologische melk sinds 1979 in de omgeving van Cholet, Bernard Gaborit is vandaag de dag melkverzamelaar in de departementen Vendée, Deux Sèvres en Maine et Loire. Hij produceert yoghurt, zuiveltoetjes, boter (rauw), room (rauw en gepasteuriseerd), verse kaas en gerijpte kazen. Dit alles met melk van de Jersiaise, een mooi klein koeienras dat, zoals de naam al aangeeft, afkomstig is van de Kanaaleilanden, en met geitenmelk. Producent van natuur yoghurt van volle koemelk. Producent van rauwe melk van Jersiaise koeien. Producent van natuur yoghurt van geitenmelk.
België, Andenne
Goumanisto is gespecialiseerd in de productie en verpakking van verse producten voor de aperitief en het dinatoire aperitief, gericht op onze klanten in de grootdistributie en de foodservice. Onze toegevoegde waarde ligt in onze passie voor het ontdekken van kwaliteitsproducten en onze wendbaarheid om complete assortimenten te creëren die klaar zijn om te proeven of op te warmen in de oven voor...
...100% Italia International Trade biedt haar klanten een uitgebreide selectie van de beste producten uit de Italiaanse regio's: D.O.P. buffelmozzarella, buffel- en koemelkkaas, groenten, ingelegde producten, D.O.P. extra vierge olijfolie, truffel uit Bagnoli, Gragnano pasta, verse pasta, zeevruchten, gepelde tomaten, bakproducten, pizza-ingrediënten, vleeswaren, enz. Dankzij een goed georganiseerde logistiek en meertalig personeel kunnen klanten beschikken over een uitgebreid catalogus en de goederen één of twee keer per week in heel Europa ontvangen, net zoals in Italië.
Portfolio (9)
Italië, Busto Arsizio
La Castellanza spa houdt zich bezig met de productie en distributie van zuivelproducten en kazen, waaronder mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, van pure geitenmelk en vele andere lekkernijen, waarbij we altijd alleen verse melk gebruiken. Een van onze specialiteiten zijn de geitenkazen, die een betere verteerbaarheid hebben dan andere kazen. We produceren ook boter en mascarpone van de hoogste kwaliteit.
Italië, Mercatale Di Sassocorvaro Auditore
Gianluca en Luigi Tontini doorkruisen al sinds hun jeugd de bossen en hellingen van het rijke Montefeltro in het gezelschap van hun honden. Het is hun werk, dat van zoekers, dat ze al meer dan 20 jaar uitvoeren, waarbij ze de beste plekken, de ideale periodes en alle aanwijzingen kennen die leiden naar de felbegeerde truffel. Gianluca en Luigi hebben besloten om hun activiteit als zoekers te combineren met die van handelaren, waardoor ze de enige tussenpersonen van hun product zijn. Verse, superverse truffels, net ...
De geschiedenis van de Gligora Zuivelfabriek is verbonden met het leven en werk van de oprichter en eigenaar Ivan Gligora en zijn familie. Op zoek naar meer uitdagingen verliet Ivan het eiland Pag voor de stad Zadar, waar hij overstapte naar de afdeling pure zuivelculturen van de Zuivelfabriek in Zagreb. Ivan werkte hier de volgende 20 jaar, waarin zijn kennis, vaardigheden en inzicht werden beloo...
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
Duitsland, BOCHUM
Wij zijn al meerdere jaren succesvol actief op de Europese markt in de fine-food en ethnic-food sector. Ons productassortiment omvat honing – kaas – kastanjes. Dankzij onze jarenlange ervaring en internationale contacten zijn wij in staat om onze producten tegen de best mogelijke marktprijs aan te bieden. Echter, wij wijken niet af van onze kwaliteitsnormen. Wij hechten veel waarde aan de...
Spanje, Fuente El Saz (madrid)
LÁCTEAS DEL JARAMA is een Spaans familiebedrijf dat al 45 jaar mozzarella, verse kazen, ricotta, yoghurt, roomkaas, enz. produceert. Het merk ALBE staat voor het hoogste segment van producten, maar het bedrijf biedt ook zeer waardevolle alternatieven onder de merken Pizzarama, Filarela, Pizzabona en La Vaca de Albe. Naast het produceren houdt het zich ook bezig met de distributie van...
België, Ciplet
... en versheid. Wij zijn ook groothandelaar in eieren, kazen, verse room en andere zuivelproducten. Overal in Wallonië hebben we talrijke referenties en tevreden klanten in de grootdistributie, supermarkten, winkels, de horeca, zuivelwinkels, delicatessen... Onze prijzen zijn zeer concurrerend en we zorgen voor leveringen in de kortst mogelijke tijd.
Italië, Gambasca
La Bernardi Formaggi is een familiebedrijf met een hoge expertise en traditie in de zuivelsector, dat al drie generaties zich bezighoudt met de groothandel in kazen, vleeswaren, verse pasta en, in de afgelopen jaren, ook met visproducten. In de loop der tijd hebben we ons assortiment geleidelijk uitgebreid, waarbij we kwaliteitsproducten en gastronomische uitmuntendheden uit heel Italië hebben...
... verse producten en om schokken te weerstaan. Vergezeld van koele gels, garanderen ze dat al je producten koel blijven totdat ze bij jou thuis aankomen, ongeacht de buitentemperatuur. Levering binnen 24/48 uur in heel Europa We verzenden al onze pakketten met de koerier DHL binnen 24/48 uur, of je nu in Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Ierland bent...
België, Saintes
Bedrijf dat gespecialiseerd is in de groothandel in kaas. Het biedt de volgende merken aan: Anny, le Père Saintois, Dombinant.
Frankrijk, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE is een kaasboerderij die gespecialiseerd is in de productie van geiten-, schapen- en koemelkkaas met het label "biologische landbouw". Wij bieden een breed scala aan producten aan: tommes, bûches, crottins, cabécous, camemberts, briques, verse kazen... De kaasboerderij maakt gebruik van methoden van oude meesterkaasmakers die bekend staan om het produceren van producten van uitstekende kwaliteit. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE verkoopt zijn producten in regionale supermarkten, gespecialiseerde winkels en de haute cuisine in Frankrijk en daarbuiten.
Spanje, Alcalá La Real (jaen)
Ambachtelijke kaas- en zuivelproducten. Gespecialiseerd in geperste kazen, verse kazen, halfgerijpte en gerijpte geitenkazen, zowel van gepasteuriseerde melk als van rauwe melk. Ook lactosevrije geitenkaas en natuurlijke geitenyoghurt. Onze producten onderscheiden zich door hun kwaliteit, smaak en authenticiteit, en zijn door de jaren heen erkend in prestigieuze regionale, nationale en internationale wedstrijden.
Italië, Ripalimosani
... NATURA: extractoren voor essentiële oliën met stoom. LINEA APICOLTURA: reinigingsmachines voor pollen, machines voor de productie van romige honing, multifunctionele installaties voor de behandeling van honing. LINEA CASTAGNA: installaties voor het wassen, de thermische behandeling en de pasteurisatie van kastanjes; het pellen van zowel gedroogde als verse kastanjes. LINEA TARTUFO: installaties voor het wassen, koken en steriliseren van truffels. LINEA LATTE EN FORMAGGI: minicaseifabrieken, drogers voor kaas.
Griekenland, Chania/crete
... methoden, met behulp van koude extractie zonder chemische behandeling. We zorgen er altijd voor dat het eindproduct van de hoogste kwaliteit is, met extreem lage zuurgraad (0,25 – 0,8) en unieke kenmerken. Binnenkort zal ELEOFARM ook tijmhoning en andere Griekse landbouwproducten zoals kaas en zoetigheden aanbieden. Onze differentiatie ten opzichte van de meeste van onze concurrenten is dat we iets...
Portfolio (9)
...- Patatje Friet Speciaal, Patat Friet Oorlog, Patat met Mayonaise, Ketchup of Mosterd - Kroket met Mayonaise, Mosterd Kroket (Broodje Kroket) Bitterballen, 1 portie Bitterballen = 6 stuks Frikandel Frikandel (Speciaal) Verse bonenkoffie van KANZI (uit Trumau), daar hebben we ook meerdere variaties; - Bekertje koffie to go 200ml - Bekertje koffie to go 300ml - Cappuccino to go 200ml - Cappuccino to go 300ml - Cacao to go 200ml - Cacao to go 300ml Uiteraard kunt u ook onze producten op bestelling per mail of telefonisch bestellen, zodat de wachttijd in uw lunchpauze niet te lang wordt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play