Verenigd Koninkrijk, Ongar
... van Francis Starkey in 1884. De uitstraling van het gebouw suggereert dat het uit de 19e eeuw dateert, maar dit kan natuurlijk een eerder gebouw verbergen. We zijn verheugd om samen te werken met Gray & Sons. Opgericht in 1828, bezit dit familiebedrijf 50 openbare huizen in de provincie Essex. Jack Bell heeft als chef-kok in Cornwall getraind en, na naar Ongar te zijn verhuisd om bij Smiths...
België, Maldegem
Eigenaar – chef-kok Peter De Clercq van restaurant Elckerlijc kan grillen als geen ander. Hij behaalde terecht de titel ‘Wereldkampioen Barbecue 2003’ met het Belgische team. In restaurant Elckerlijc serveren ze meer dan 20 rundrassen afkomstig van topslager Hendrik Dierendonck uit Sint-Idesbald en Van Landschoot uit Adegem. Elk stuk is met zorg twee tot acht weken vakkundig gerijpt om zijn...
Frankrijk, Peymeinade
... halve dag Beschikbaarheid hele dag - Congressen en seminars - Zakenreizen - Excursies met of zonder gids Concierge-service: Verhuur / Verkoop van Villa/Appartement Verhuur / Verkoop van Jachten Verhuur / Verkoop van Privéjets Diverse reserveringen: Restaurants, hotelkamers, theaterkaartjes, enz. Inzet van: Chef-kok, beveiligingsagent, schoonmaakster, oppas, enz.
Polen, Kraków
... het hotelrestaurant, geleid door een uitstekende chef-kok, kunnen gasten genieten van verfijnde maaltijden. De combinatie van de Poolse, Joodse en fusionkeuken zal elke smaakpapil tevredenstellen. Een van de voordelen van het hotel is de ligging in het hart van de stad en dichtbij de bezienswaardigheden. Slechts een paar stappen scheiden het hotel van de Tempel-synagoge. Dichtbij ligt de Józefa...
België, Sint-Pieters-Leeuw
...Verrax staat al sinds 1946 voor traditie & trends. In de horeca en de cateringsector liggen de eisen hoog. En terecht. Ons uitgebreid en hoogwaardig kwalitatief gamma helpt u uw ambitie waar te maken. Alle keukenbenodigdheden voor de professionele kok, instelling of hobbykok met ambitie. Van bestek,hotelporselein tot glaswerk. Van aller handigste keukenmessen tot ingenieuze kookpotten. Van borden...
... verplichtingen. In Relais La Tenuta del Gallo kunt u, naast ontspannen, genieten van verfijnde gerechten bereid met producten van lokale oorsprong in ons restaurant, door onze chef-kok, vergezeld van prestigieuze wijnen van lokale wijnhuizen.
Frankrijk, Saint Tropez
... hebben ook een jacuzzi. Ze zijn gelegen rondom het prachtige zwembad in het park. La Bastide Saint Tropez biedt haar gasten een fitnessruimte en een schoonheidssalon die massages, schoonheidsbehandelingen en lichaamsverzorging aanbiedt. De jonge chef-kok Nicolas Sintes biedt in de twee restaurants van de Bastide verfijnde gerechten vol finesse en smaak. Het Bistro de La Bastide biedt een korte kaart met regionale accenten, terwijl het gastronomische restaurant L'Olivier de chef in staat stelt zijn talent te tonen.
België, Gent
... onze producten nog steeds huisbereid en dat met een wakend oog op eerlijke en verse ingrediënten. In ons assortiment beogen wij zowel de ware keukenliefhebber als de snelle kok. Slagerij Aula is nog steeds niet verloren met wat ze begonnen is: liefde voor het vak en verse voeding.
Denemarken, Frederiksberg
... bekende zorba-stappen leren. Wij leveren ook Griekse gerechten die worden gepresenteerd als een Griekse buffet, zodat de gerechten gemakkelijk te pakken zijn. Ons Griekse eten bestaat uit 10 verschillende authentieke Griekse gerechten en wordt bereid door onze eigen Griekse kok. Bovendien kan onze kok worden geboekt om de Griekse gerechten op jullie feest te bereiden en deze voor jullie te...
Duitsland, Landshut
...Derhobbykoch.nl is onze online winkel voor de ambitieuze kok. Het assortiment rondom koken, bakken en grillen wordt aangevuld met recepten en tips. Daarnaast zijn er veel video's met keukentechnieken, productpresentaties en recepten. Het bedrijf Grimm werd in 1847 in Freising opgericht. Door de jaren heen is het van een smederij uitgegroeid tot een speciaalzaak voor de gedekte tafel en de...
Verenigd Koninkrijk, Fulwood
Opgegroeid in een Italiaans gezin was mijn dieet van jongs af aan eerlijk gezegd niet het beste; het draaide allemaal om witte pasta, verschillende kazen en romige sauzen. Ik had moeite met een uitgebalanceerd dieet en het krijgen van de juiste voeding. Ik ben de afgelopen 15 jaar chef-kok geweest en dat is wanneer alles veranderde. Ik leerde hoe ik maaltijden kon bereiden die niet alleen vullend...
...Gezonde brunch & poke bowls op een ruime terras van Kaymana ontbijt/lunch café aan het strand in Barceloneta, de zonnigste en meest positieve buurt van Barcelona. Gelegen op de meest spectaculaire locatie, serveert het Kaymana Brunch restaurant een menu dat de hele dag door is samengesteld door onze chef-kok en een voedingsdeskundige, zodat jullie gelukkig en fit blijven. Het menu en de...
Denemarken, Farum
... vinden op de website, maar andere wensen kunnen ook gemakkelijk worden gerealiseerd. Het is ook mogelijk om een feest- of vergaderruimte te huren via Lomanto Catering. Het enige wat je hoeft te doen om eten of ruimtes te bestellen, is bellen, een e-mail te sturen of het contactformulier op de website in te vullen - alle contactgegevens zijn op de website te vinden. Marco Lomanto is de chef-kok en...
Frankrijk, Angers
...Gelegen nabij het stadscentrum, is restaurant La Réserve d'Angers de favoriete plek om de stad te verkennen. Met een panoramisch uitzicht op de oude stad, biedt La Réserve een pauze voor een drankje of een maaltijd met een creatieve bistrokeuken. De chef-kok benadrukt de lokale producten uit Angers en werkt nauw samen met lokale leveranciers, en belooft u evenwichtige gerechten die zorgvuldig...
Frankrijk, Montbozon
... bij het koninklijk paar. Toen kwam de Franse Revolutie van 1789. De kok van de koning, op de vlucht, vond onderdak in het kleine dorpje Montbozon bij de familie Lanternier. Om zijn gastheer en gastvrouw te bedanken voor hun ontvangst, vertrouwde hij hen het waardevolle recept van zijn biscuit toe. Wat ooit het dessert van de koningen was, werd toen de koning der desserts. Deze maxime zal het biscuit de Montbozon nooit meer verlaten, zelfs niet toen de grootvader van de huidige beheerder het beroemde recept aan de familie Lanternier kocht aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog.
Frankrijk, Doué-la-fontaine
L’Auberge de la Rose, gelegen in Doué la Fontaine, in Maine et Loire (49), is een charmant en gastvrij hotel-restaurant, dat het hele jaar door geopend is. Dit tweesterrenhotel biedt 15 aangename en rustige kamers, smaakvol ingericht en uitgerust voor uw comfort: badkamer, toilet, flatscreen, Canal +, Wifi-toegang, babybedje en extra kinderbed indien nodig. Chef-kok Christian Patural biedt een...
Duitsland, München
... wij u desgewenst van dranken, meubilair, decoratie en nog veel meer. Boek ook uw privé-kok bij u thuis, die u en uw gasten culinair verwent. Wees zelf gast op uw privéfeest. Wij zijn gespecialiseerd in verjaardagsfeesten, kerstfeesten, winkel evenementen, zomerfeesten, showcooking, bedrijfs evenementen, schüsseltreiben en dinerfeesten. Onze ambitie is om elke gelegenheid, van een privéverjaardag tot een bedrijfs evenement, te transformeren in een onvergetelijke culinaire ervaring. Hoogste kwaliteit, creativiteit en voelbare passie moeten zich weerspiegelen in de flying buffets.
Cyprus, Paphos
...Wij zijn een bureau dat dag- en avondentertainment biedt in de meeste hotels in Cyprus en Griekenland, evenals personeel voor hotelrestaurantmedewerkers. Wij bieden de hotels activiteiten gedurende de dag (hotelanimators), avondentertainment (live zangers, tributes, illusionisten...) met permanente boekingen (dagelijks) en hotelpersoneel (ober/serveerster, kamermeisje, receptionist, PR, kok...). Accommodatie wordt aangeboden. Salarissen van 500-1000 euro per maand.
België, Eke
...Uw specialist in Horeca materiaal Koken, Tafelen, Cadeautjes, en veel meer... voor Kok & Hobby Professioneel voor iedereen ! Horecare blijft ook in 2016 de specialist in : porselein, bestekken, glazen, kookgerei, geschenkartikelen ...voor professioneel gebruik en voor dagelijks gebruik.
Uniek gelegen, in het midden van de prachtige Vlaamse Ardennen, tussen Brakel en Geraardsbergen en op ongeveer 20 km van Oudenaarde, Ronse en Zottegem. U vindt hier 9 sfeervolle kamers met bad of douche, flat screen tv ,Wi-Fi en voorzien van ander hedendaags comfort. U vindt hier, volgens traditie, de patron zelf nog in de keuken. Roland bereidt de heerlijkste culinaire streekgerechten die een streling zijn voor de tong. Als Chef- kok staat hij altijd onder stoom daar hij alleen kookt met verse ingrediënten. Daarom kunnen de menu’s aangepast zijn aan het marktaanbod.
De Campus voor Gastronomie en Culinaire Management Bij Gasma leiden we professionals op die onzekerheid omzetten in kansen. We weten dat het weinig nut heeft om een geweldige kok te zijn als die technische excellentie niet gepaard gaat met een stevige basis in management, en die heb je hier, omdat we elke dag werken aan het opleiden van professionals die in staat zijn om vooruit te lopen op de...
Bulgarije, Sofia
Grieks restaurant Yamas biedt authentieke en klassieke Griekse gerechten, altijd verse vis van de houtskool, zeevruchten, Griekse specialiteiten bereid met verse en hoogwaardige producten. De recepten en hun strikte uitvoering worden verzorgd door de chef-kok, die jarenlang in Griekenland heeft gewerkt.
Italië, Parghelia
... genieten van het uitzicht op de prachtige kust van Tropea. Onze chef-kok is verheugd u te verwennen met gerechten op basis van verse vis, vlees en typische producten uit onze regio tegen speciale prijzen voor onze gasten. La Locanda beschikt over gratis privéparkeergelegenheid binnen de accommodatie.
België, Oudenaarde
... thematisch restaurant, met een gemoedelijke landelijke uitstraling, kan u zich laten verwennen door onze Chef-kok & Grill-Master Adriatico, die met een verbluffende eenvoud én kwaliteit weet te toveren en daardoor ieders smaak kan veroveren.
België, Rendeux
...Grote parkeerplaats binnen het kasteel en dicht bij de ingang van het hotel. Onze grote Franse chef-kok van internationale faam biedt u gastronomische Franse keuken aan. We stellen een prachtige ontvangstruimte ter beschikking voor bruiloften en banketten van +/- 80 personen. 40 couverts binnen in het restaurant en 30 couverts op ons ruime terras. We bieden gastronomische Franse keuken aan, het menu varieert met de seizoenen en onze beste selectie van Grand Cru Franse wijnen.
Monaco, Monaco
...waardoor de koffie zich beter kan ontwikkelen. Net als een goede kok in de gastronomie, is deze methode van koffiebranden direct verantwoordelijk voor de kwaliteit en de aromatische complexiteit die je in elke kop van onze uitzonderlijke recepten vindt! We hebben gekozen voor de methoden van "gescheiden branden" en "langzaam branden".
Verenigd Koninkrijk, Crickhowell
Handgemaakte, bekroonde chocolade van Jules James, Meester Chocolatier. Sinds hij op 12-jarige leeftijd naar Canada emigreerde, afstudeerde als chef-kok op 18-jarige leeftijd en vervolgens over de hele wereld werkte - van Vancouver tot Bali, New York tot Australië, Dubai tot Japan, om maar een paar te noemen. Nu, terug in de prachtige Brecon Beacons, Crickhowell in 2010, delen Jules en zijn...
Verenigd Koninkrijk, West Malling
...Amano komt van de Italiaanse uitdrukking 'met de hand' en verwijst naar de manier waarop we elk gerecht benaderen. Met ambachtelijke producten die vers uit Italië worden gehaald, bevatten onze menu's klassieke Italiaanse specialiteiten, waaronder antipasti, gelato en pizza's gemaakt met het bekroonde deeg van chef-kok Fabio Moschini.
Polen, Zabrze
... het aanbod van Artigiano vinden we onder andere: - een stenen vijzel, - snijplanken van graniet, - een grillsteen, - pizzastenen, - sets voor het bakken van steaks, - planken voor de chef-kok, - badkameraccessoires, - reinigings- en impregneermiddelen voor steen. Artigiano verkoopt zijn producten ook online. Voordat u uw eerste aankoop doet, moet u een klantenaccount aanmaken door uw persoonlijke...
Hotel Belfort kijkt uit over de Grote Markt van Poperinge. In de keuken van dit charmant familiaal hotel in rustieke stijl regeert onze uitstekende kok. Behalve de hotelgasten schuiven ook andere hongerige bourgondiërs er aan tafel. Je voelt je meteen thuis in het comfortabele hotel. Het smaakvolle restaurant biedt je lekkere gerechten uit het hoppeland. Achteraf geniet je van een fris streekbiertje op het zonneterras. De ideale uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars of motorrijders naar het Hoppe -en Heuvelland of Frans-Vlaanderen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play