Duitsland, Cottbus
... Onze koks creëren op geweldige wijze een smeltkroes van Zuid-Amerikaans, Braziliaans geïnspireerde keuken gemengd met moderne invloeden. Verse, natuurlijke producten uit de regio, gecombineerd met speciale ingrediënten, exotische specerijen en vruchten uit Zuid-Amerika, vormen een unieke smaakervaring voor elke fijnproever. Geniet ook van een culinaire reis door de landen en regio's van Zuid-Amerika. Van de Andes in Peru, door het Braziliaanse regenwoud tot aan de pampa van Argentinië.
België, Celles
Dankzij de kaasexpertise van de Trappistenmonniken stelt de Fromagerie de Rochefort uw klanten in staat om heerlijke broodjes te bereiden met Jonge en Half-V oude kazen. De Half-V oude kazen, met Algen en Trappistenbier, zijn uitstekende ingrediënten voor warme culinaire bereidingen zoals croque-monsieur, kaas soufflés, fondues, enz.
België, Heverlee (egenhoven)
... de opzet zijn de begrippen “eerlijkheid” en “eenvoud” troef. Kwalitatieve topproducten, kraakverse kruiden en groenten, smaakvolle bouillons, zachte olijfolie en heel veel liefde voor het vak zijn de ingrediënten voor een lichte, creatieve keuken boordevol gekende en nieuwe smaken, vervolledigd met naar wens aangepaste wijnen !
Polen, Bielsko-Biała
... zelfgemaakte mosterd en ketchup te vinden. Alle producten die door het bedrijf worden aangeboden, garanderen de hoogste concentratie van heilzame ingrediënten, het resultaat van de juiste teeltmethoden, koudpersmethoden voor oliën, evenals de gebruikte bemestingsstoffen van natuurlijke oorsprong. Wij nodigen u van harte uit om ons aanbod te bekijken!
België, Sint-Truiden
‘t Veilinghuis beschikt over alle nodige troeven om culinaire liefhebbers te overtuigen. De ingrediënten voor onze gerechten belanden recht van de versmarkt, via onze open keuken, op uw bord. In onze gezellige brasserie kan u met uw personeel, zakenrelaties of met familie en vrienden komen ontbijten, lunchen of dineren. Bijkomende pluspunten zijn het vernieuwde zonneterras van onze brasserie, de...
Italië, Rivarolo Del Re e Uniti
Wanneer het gaat om het koken van typische gerechten uit de mediterrane keuken, is de keuze van de ingrediënten essentieel om ongeëvenaarde niveaus van smaak te bereiken. Een van de meest voorkomende producten in de mediterrane culinaire traditie is ongetwijfeld de tomaat in al zijn varianten. Pomì voldoet aan de behoeften van zowel variëteit als een sterke band met het gebied en de Italiaanse...
... wekken. De pasta bereiden ze als geen ander en ze maken heerlijke huisgemaakte sauzen - de ruime variëteit springt in het oog. Authentieke dunne pizza's uit de houtoven ontbreken niet. Zwarte rijst met aioli en Iberische presa met mosterd zijn aantrekkelijke lokale alternatieven. Het culinaire aanbod van restaurant Bocafina wordt aangevuld met huisgemaakte desserts en een opmerkelijke selectie nationale wijnen. Ze hebben een dagmenu en het is ook een goede plek om de dag te beginnen met heerlijke ontbijten. Ga je dit missen?
Verenigd Koninkrijk, Wembley, Middlesex
...De Clay Oven is een marktleider in Aziatische bruiloften en omarmt alle culturen en religieuze affiliaties met hun superieure evenementenplanningsdiensten. Onze zorgvuldig geselecteerde chefs combineren de beste ingrediënten en specerijen om de meest sappige en diverse menu's te creëren uit verschillende regio's van het Aziatische subcontinent. Deze brede waaier aan culinaire mogelijkheden stelt u in staat om gerechten op te nemen die aantrekkelijk zijn voor, en voldoen aan, elk van uw gasten.
Spanje, Alicante
... charcuterie, Spaanse kazen. Met meer dan 1000 producten bieden we ook de gastronomische specialiteiten van de verschillende regio's van Spanje aan, zoals de culinaire specialiteiten van Madrid, de culinaire specialiteiten van Catalonië, de culinaire specialiteiten van het Baskenland, de culinaire specialiteiten van Castilla-La Mancha, de culinaire specialiteiten van Valencia, de culinaire...
Uniek gelegen, in het midden van de prachtige Vlaamse Ardennen, tussen Brakel en Geraardsbergen en op ongeveer 20 km van Oudenaarde, Ronse en Zottegem. U vindt hier 9 sfeervolle kamers met bad of douche, flat screen tv ,Wi-Fi en voorzien van ander hedendaags comfort. U vindt hier, volgens traditie, de patron zelf nog in de keuken. Roland bereidt de heerlijkste culinaire streekgerechten die een streling zijn voor de tong. Als Chef- kok staat hij altijd onder stoom daar hij alleen kookt met verse ingrediënten. Daarom kunnen de menu’s aangepast zijn aan het marktaanbod.
Noorwegen, Skedsmokorset
... bruiloft organiseert. We kunnen eten leveren voor bedrijfsuitjes - of voor een gezellig feest thuis! We leveren ook eten voor bedrijfsvergaderingen en seminars, - en we verzorgen ook overwerkmaaltijden. We krijgen veel lof van tevreden klanten! Onze keuken is gebaseerd op hoge vakkennis, echte eetvreugde en de allerbeste ingrediënten. Bekijk onze menu's, of neem contact met ons op - dan vinden we samen het beste eten voor jouw bijeenkomst of evenement.
België, Bornem
... evolueerde tot een vegetarische catering die ter beschikking staat voor grootkeukens, bedrijfsrestaurant en traiteurdienst. Het bedrijf wil zich toeleggen op het bedienen van grootkeukens in ministeries, universiteiten en bedrijfsrestaurants, maar tevens ook de consument rechtsteeks beleveren via groot -distributeurs, natuurwinkels en retail. Gebruik makend van verse en gezonde ingrediënten brengen wij een heel gamma van volwaardige maaltijden, sausen en afgeleide producten , allen volledig ‘meatless’. De missie van Vegabites is om voor iedereen een vegetarisch creatief culinair alternatief aan te bie...
België, Hasselt
... culinaire beleving. Uniek in de streek zijn de Penthouses with a View met een privé buitenterras en een gashaard om vollop te kunnen genieten van de skyline van Hasselt. De aandacht voor detail & de persoonlijke touch geeft onze kamers de juiste harmonie. Chefkok Frank Treunen en zijn team combineren pure smaken tot culinaire sensaties. Zijn centrale ligging op de Groene Boulevard geeft u voeling met het stadsleven en laat u thuiskomen na een bruisend bezoek aan Hasselt. Kortom Hassotel is uw unieke locatie om te genieten van een citytrip, businessmeeting, seminarie, drink of diner.
België, Vilvoorde
...Felix pizza, dat zijn authentieke Italiaanse pizza's met kwaliteitsvolle ingrediënten. Jouw favoriete Italiaanse pizza altijd thuis beschikbaar! Felix Pizza is het culinaire verhaal van Felix Ortiz. Een bekroonde pizzabakker uit Vilvoorde City met 20 jaar ervaring in het vak. De Italiaanse keuken staat bekend om haar eenvoud. Daarom besteden we bij Felix Pizza veel aandacht aan het gebruik van...
België, Bouillon
... willen ontsnappen. Aan de achterkant van het hotel ontdekt u een ruime en mooie tuin waar u heerlijk kunt genieten van een lange drank, volleyballen / badmintonnen of jeu de boules spelen, boeken lezen of gewoon de natuur waarderen. We hebben de mogelijkheid om een groep van 30 personen te ontvangen. Met een slimme mix van lokale en internationale ingrediënten bereidt Bart heerlijke gerechten, te proeven in het charmante restaurant, waar Chrissy al uw wensen en eisen anticipeert.
Griekenland, Bali Rethymnon
... uitzicht op het kristalheldere water van de Middellandse Zee of op de prachtige bergen van Talos. Ontdek de culinaire geschiedenis van Kreta in een van onze restaurants. Onze specialiteiten zijn met de hand gemaakt en zorgvuldig bereid. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de kwaliteitsnormen te voldoen. Dag en nacht staan onze bars tot uw beschikking voor een verfrissende cocktail...
Italië, Sant'egidio Del Monte Albino
... voeding voorop staat, dankzij diëten die uitsluitend op natuurlijke granen zijn gebaseerd. Het hele productieproces vindt plaats in ons ambachtelijke laboratorium, gebaseerd op minutieuze research en voortdurende ontwikkeling, met onwrikbaar respect voor de traditionele kunst van de vleeswaren, met zijn gevestigde en herkenbare kenmerken. Onze vleeswaren worden gedistribueerd en geconsumeerd, met de bewustheid en trots om een product van onbetwistbare kwaliteit en hoge culinaire traditie aan te bieden.
Italië, Peschiera Borromeo
PRODUCTIE VANVERSE EN GEVULDE PASTA: We gebruiken ingrediënten van de hoogste kwaliteit die volgens de oude recepten van de Italiaanse culinaire traditie worden verwerkt.
Frankrijk, Saint Gilles
België, Céroux Mousty
... smaken op basis van landen en culinaire gewoonten. Wij verwerken uitsluitend natuurlijke producten. Als u op zoek bent naar een specifieke smaak en deze niet in ons assortiment kunt vinden, betekent dit niet noodzakelijk dat we deze niet hebben ontwikkeld. Het kan gewoon zijn dat we deze momenteel aan het produceren zijn en in de lanceringsfase zitten. Wij staan tot uw beschikking.
Frankrijk, Eragny
La Cookiserie is een culinaire laboratorium waar goed eten wordt verheven tot een levenskunst. Vanuit deze visie bieden wij steeds smakelijkere cookies aan. We gebruiken verse, biologische, veganistische en caloriearme producten. We hebben ook de ingrediënten verwijderd die ons lichaam van nature moeilijk kan verteren, waarvan gluten de belangrijkste is. La Cookiserie is dus het eerste...
Frankrijk, Marseille
Sun Fruits Secs is een leider in gedroogd fruit in Frankrijk. Voor de fijnproevers en degenen die gezond willen eten, produceert Sun heerlijke gedroogde vruchten: amandelen, noten, cranberries, dadels, abrikozen, diverse zaden, enz. Het merk heeft verschillende lijnen in culinaire hulpstoffen, aperitief en snacks. Sun is trots op zijn Marseillaise oorsprong en zijn prioriteit is om zijn klanten...
Slovenië, Koper-Capodistria
...kwark, fruit, enzovoort. Op deze manier tonen we respect voor natuurlijke, verse en lokale ingrediënten. Onze patissier Ana houdt ervan om verschillende, soms zeer gedurfde desserts te creëren, waarbij ze atypische ingrediënten gebruikt zoals lavendel, cactus, zwarte vanille, olijfolie en rozemarijn.
Portfolio (3)
Frankrijk, Servas
...Onze inzet is gebaseerd op drie pijlers: de strenge selectie van onze leveranciers en grondstoffen, de traceerbaarheid van de producten en ons industriële vakmanschap. Onze producten zijn rechtstreeks geïnspireerd op de recepten uit de regio Bresse en worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. We produceren hammen, zwarte en witte bloedworst, en tal van charcuterieproducten zoals kopvlees, Bressan civiers, Lyonse kookworst en andouillettes.
Polen, Łódź
...Restaurant HOT WOK & POT - Thaise & Indische & Japanse keuken. Een nieuwe plek op de culinaire kaart van Łódź, waar je je kunt laten meenemen in de kleurrijke wereld van de oosterse keuken. Ons restaurant onderscheidt zich door een uiterst gezellige sfeer, waarin je de smaken van het verre Azië kunt ontdekken. Onze medewerkers kiezen dagelijks de hoogste kwaliteit ingrediënten zoals groenten...
Italië, Milano
... kwaliteit en zorgvuldig geselecteerd om altijd de hoogste marktstandaarden te garanderen en een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Valentino Legend bevindt zich op Via Agnello 8 in Milaan. Voor meer informatie of om een tafel te reserveren, bel 0289096673.
Frankrijk, St Etienne
... Mijn ballotin Ik stel mijn ballotin samen - Ballotin met chocolade Ballotin Orangettes - Ballotin Palet Or. Cadeauset van chocolade Cadeauset met snoep en chocolade. Napolitains Chocolade Ibaria 67% - Chocolade Ebène 72% - Chocolade Acarigua 70% - Chocolade Tribago 64% - Chocolade Melk 37% - Chocolade Grand Noir 57% - Cube Café Napolitains - Prestige Cadeauset - Culinaire Ontdekking - Biologische...
Spanje, Montblanc
Van onze gewassen en de gewassen van andere biologische boeren maken we een breed scala aan gecertificeerde producten: groenteconserven, sauzen, culinaire basisproducten, jam, noten en olijfolie. De voedingsmiddelen die we aanbieden zijn het resultaat van een zorgvuldige huisbereiding: traditionele recepten, langzame kookmethoden, een bewuste selectie van ingrediënten en een handmatig verpakkings...
Verenigd Koninkrijk, Worcestershire, England
... een familiebijeenkomst. Met ons diner menu van het Brookes restaurant dat verandert om de seizoenen te accommoderen en het allerbeste van Britse ingrediënten te presenteren, zult u altijd veel creatieve en interessante gerechten vinden om uit te kiezen. Het team gebruikt hun fine dining culinaire vaardigheden, opgedaan in tientallen jaren ervaring, om ervoor te zorgen dat elke avond een feest is om te onthouden.
Polen, Gdynia
...De makers van Atelier Smaku hebben ervoor gezorgd dat alle ingrediënten van de glutenvrije keuken proportioneel zijn samengesteld en op smaak zijn gebracht met verse kruiden en specerijen. Wil je je dieet veranderen om ideologische of gezondheidsredenen? Ongeacht wat jouw motivatie is, de keuken van Atelier Smaku zal je verrassen met zijn creatieve benadering van koken. De makers van Atelier...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play