België, Grobbendonk
... kunnen kwaliteit met een betere houdbaarheid combineren. Bakkerij Den Troon haalt ook inspiratie uit de internationale keuken biedt verschillende soorten Italiaanse ciabatta en Mexicaanse zonneschijven, en andere exotische broden dat verandert van het gebruikelijke dagelijkse brood. Sinds kort biedt de Bakkerij niet alleen maar zoet maar ook hartelijk beleg. ...
Verenigd Koninkrijk, Purley
Echte experts in plastic verpakkingen. Wij maken trays, wij bedienen mensen Bij Avoncourt Packaging Ltd stellen onze service, concurrerende prijzen en productkwaliteit de industrienorm vast. Onze missie is proactief te zijn en voortdurend te werken aan het begrijpen van de evoluerende behoeften van jou en jouw klanten. Wij produceren trays voor de voedingsindustrie, van trays voor muffins, broden...
De Privé Bakkerij Wimmer staat voor traditioneel bakkersvakmanschap in München. Sinds 1932 voorziet Wimmer de Münchenaars van hoogwaardige bakwaren en vele snacks. De 40 filialen worden dagelijks bevoorraad met verse producten uit eigen productie. In de productie wordt waarde gehecht aan het gebruik van traditionele recepten en geselecteerde grondstoffen. Dit waarborgt de oorspronkelijke smaak van de broden, broodjes, pretzels en vele andere bakwaren van de Privé Bakkerij Wimmer.
Frankrijk, Saint Vt
Sinds 1990 verspreidt PLANETE PAIN over de hele wereld de authentieke Franse baktraditie en cultiveren we onze knowhow in de productie en distributie van voorgebakken broden en kant-en-klare gebakjes met specifieke vereisten. Bent u op zoek naar klassieke, typisch Franse broden en gebakjes, etnische of biologische producten? Innovatieve producten die aangenaam zijn om te consumeren en respectvol...
Spanje, Cartagena
Ambachtelijke bakkerij-patisserie uit Cartagena. We maken broden van zuurdesem, met lange fermentaties en langzame kneding. We gebruiken kwaliteitsmeel, zonder broodverbeteraars en granen zonder pesticiden. We maken creatieve zoetigheden en, als je wilt, ook zonder suiker of voor veganisten.
België, Bruxelles
...vervaardigd in onze werkplaats, verdienen een eigen ruimte. Neem plaats aan de toonbank, waar u rustig uw favoriete zoetigheden kunt proeven en selecteren. Van de werkplaats naar de etalage is het maar een stap. Onze gebakjes, broden en viennoiseries worden elke ochtend ter plaatse bereid om aan uw zoetbehoefte te voldoen.
Frankrijk, FEIGNIES
Het huis MENISSEZ positioneert zich als een van de leiders in de diepgevroren voorgebakken producten onder beschermende atmosfeer en gebakken broden. Het bedrijf genereert vandaag de dag meer dan 50% van zijn omzet uit export met meer dan 100.000 ton die jaarlijks wordt geproduceerd. Al meer dan 50 jaar actief op onze markt, stelt onze ervaring ons in staat om in contact te blijven met onze markt om zo beter in te spelen op uw behoeften en suggesties.
... extra duurzaamheid tegen stoten. Voor onze toostbakken hebben we opties voor een gladde of geribbelde oppervlakte. Onze hamburgerbrood- en sandwichbroodbakken kunnen verschillende producties ondersteunen. Met de modellen die we hebben ontwikkeld, kunnen we kleine, middelgrote of grote hamburgerbroden of sandwichbroden produceren, en dankzij het aantal ogen kunnen we in één keer 15 tot 24 broden bakken. Onze pizzabakken zijn ontworpen met de juiste hoogte voor pizzaranden, waardoor een homogene garing van het deeg mogelijk is.
België, Châtelineau
Bij Pâtisserie Richard vindt u het plezier van goed brood en kwaliteitsdesserts. We bieden u een ruime keuze aan culinaire geneugten: een grote variëteit aan broden voor elke smaak, taarten, gebakjes en heerlijke taarten die u kunt personaliseren naar uw wensen. In onze patisserie worden diabetici niet vergeten: we produceren een breed scala aan producten die speciaal voor hen zijn ontworpen. We leveren ook aan tal van instellingen met alle soorten brood en gebak: scholen, ziekenhuizen, gevangenissen, verzorgingshuizen, broodjeszaken, supermarkten...
Frankrijk, Gron
Sinds 1703 produceren de MOULINS DUMÉE bakmeel, meel voor speciale broden, patisserie-meel, meel voor de industrie, en verbeteringsmiddelen voor duizenden klanten: industriële bakkers, ambachtelijke bakkers en onafhankelijke patissiers. De MOULINS DUMÉE behoren tot de 10 grootste molens van Frankrijk. De nieuwe productielocatie opende zijn deuren in het Salcy-gebied in Gron (89) in september...
Frankrijk, Servon-Sur-Vilaine
Bridor biedt een assortiment van meer dan 30 heerlijke recepten, ontwikkeld door de meesterbakkers van de school Lenôtre in Parijs. Een grote selectie van baguettes. Kleine en grote broden op steen. Krokant en goudbruin, bestemd voor de professionals in de horeca en de restauratie. Producten die uitsluitend van pure boter zijn en zonder gehydrogeneerde vetten. Leverancier van bakkerij...
Frankrijk, Saint-Macaire-En-Mauges
... vervormen voorkomt. OUEST AGRO TECHNOLOGIE biedt waterstraalprocessen voor het scarificeren van broden en brioche, evenals automatische transport- en manipulatiewystemen: laad- en lossystemen voor roosters, wagens. Bestemd voor bakkerijen, verse of diepgevroren patisserie, zoete of hartige gebakjes, banket, vlees en vis, fruit en groenten, maakt de machine, uitgerust met een of meerdere spuitmonden gemonteerd op een XY-as en beheerd door een numerieke besturing, het snijden van alle standaard of gepersonaliseerde vormen mogelijk.
Frankrijk, Ivry Sur Seine
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden van de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een vers kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en bestaat uit drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Spanje, Sant Vicenç Dels Horts
Wij zijn een groep van ambachtelijke bakkers in Barcelona, die een exclusieve service biedt voor bakkerijen, ambachtelijke bakkers en franchiseformules. Precies, we werken met ons exclusieve proces van diepvriezen van rauw deeg om de voedingswaarden en de textuur van elk product zo goed mogelijk te behouden. Met andere woorden, we produceren een grote verscheidenheid aan ambachtelijke broden en brengen ze naar jou, met de hoogste kwaliteitsgaranties.
Ierland, Dublin 24.
Safa Food Sinds onze oprichting in 2005 bakt Safa Food verse kwaliteitsbroden en banketwaren met alleen authentieke recepten en de beste ingrediënten van over de hele wereld. Onze broden en banketwaren zijn bekend om hun kwaliteit en authenticiteit. Voor de foodservice-industrie bieden we een uitzonderlijke bezorgservice, zowel op dezelfde dag als de volgende dag. Wist u dat East to West Bakery...
België, Virton
Bakery met online bestelsysteem. Broden (wit - land - volkoren - graan - country - prokom - rogge), gebak, viennoiseries (acht - jaloezie - taartje - gosette - croissant - chocoladebroodje), sandwiches, enz.
Spanje, Mataro
Wij zijn een bedrijf dat zich richt op het ontwerp en de fabricage van machines en lijnen voor de productie van HOOGGEHYDRATEERD BROOD en zijn al 15 jaar gespecialiseerd in de behandeling van gehydrateerde deeg met lange fermentatietijden. De professionals die het bedrijf vormen, zijn een jong en dynamisch team met ruime ervaring in de bakkerijsector. Wij vervaardigen bakkerijapparatuur die varieert van mini-machines tot grote installaties, altijd voor de productie van ciabatta, rustieke broden, Galicische broden, broodjes, enz.
Duitsland, Rosdorf
Traditioneel bakkerijvak! Sinds 1905 verwent en overtuigt de Feinbäckerei Ruch haar klanten met smaak en variëteit. Traditie wordt daarom ook vandaag de dag in ons bedrijf bijzonder groot geschreven. Van generatie op generatie overgeleverde recepten en productiemethoden waarborgen de constante kwaliteit van onze broden, broodjesvariaties en bakwaren en garanderen u zo een unieke en onmiskenbare smaakervaring.
België, EVERGEM
Molens de Vlieger biedt een complete reeks bloemsoorten aan, aangevuld met Arté, een uniek topgamma meergranen. Arté staat voor een gamma met zorg samengestelde meergranen die voldoen aan de hoogste eisen van de ambachtelijke bakker. Een reeks topproducten waarmee u prachtige en overheerlijke broden bakt die stuk voor stuk aanslaan bij uw klanten. Dit gamma is bestemd voor de betere bakker die op een ambachtelijke manier en volgens de regels van de bakkerskunst te werk gaat. Ook bloem en tarwemelen op maat van de klant verkrijgbaar!
Litouwen, Palanga
...Onze bakkerij is al meer dan 15 jaar op de markt. We zijn gespecialiseerd in broden, taarten, muffins en een breed scala aan banketproducten. In 2008 zijn we begonnen met het bakken van "Sakotis". Onze producten zullen uw tafel op elk moment versieren.
België, Courcelles
...GUY SCHOONHEYT & FILS is uw bakkerij-patisserie. Wij serveren al drie generaties lang kwaliteitsproducten met passie. Onze specialiteiten: op steen gebakken broden, huisgemaakte taarten en ijs, op de computer gepersonaliseerde taarten, diverse soorten stapeltaarten (doop, communie, huwelijk, enz.), traditionele gebakjes,...
Duitsland, Palling
...Wij maken met veel aandacht voor detail gekiemde broden voor particulieren en inkopers/doorverkopers, die bijzonder goed verteerbaar en voedzaam zijn. Onze producten zijn glutenvrij, vrij van meel en zout en kunnen zowel als verse producten als houdbare producten bij ons worden verkregen.
Oekraïne, Lugansk
Ierland, Limerick
Mengen en doorverkopen van gedroogde ingrediënten Thuisgebakken broden, taarten, flapjacks en snoepgoed Eetbare oliën Herverpakken voor oliën en taarten Soepmixen...
Spanje, Barcelona
... 5 kg tot 10 kg. Onze klanten zijn bakkers die op zoek zijn naar ingrediënten voor de bereiding van hun broden, de nougat- en ijsindustrie, evenals groothandels in heel Europa. We zijn actief in de volgende landen: Spanje, Portugal, Frankrijk, Nederland, België, Duitsland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Litouwen, Estland, Letland, Tsjechië, Hongarije en we hebben ook samenwerkingspartners in Turkije en Rusland.
Italië, Velletri
... ongeveer 40 minuten gekneed, waarna het deeg een uur mag rijzen. Het brood wordt vervolgens uitgerold, gevormd tot grote broden of staven van ongeveer 1 of 2 kilo, in houten kisten geplaatst, bestrooid met griesmeel of meel en bedekt met hennepdoeken. Na een bepaalde tijd waarin de tweede rijs plaatsvindt, wordt het brood strikt gebakken in de kastanjeboom houtoven gedurende ongeveer een uur en twintig minuten.
Eigen productie van verse bakkerijproducten; speciale broden, speciale broodjes, banketproducten en lang houdbare bakkerijproducten. Levering met eigen voertuigen van maandag tot zondag.
Frankrijk, Labeuvrière
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Turkije, Istanbul
... gedroogd, zijn bijzonder smaakvol en zacht. Sultana rozijnen worden voornamelijk gebruikt in traditionele taarten, broden en koekjes. De gebleekte en ongebleekte druiven uit de Egeïsche regio worden gebruikt voor de productie van Turkse sultana rozijnen.
Verenigd Koninkrijk, Nelson
Vastgoed- en Landgoedbeheer, Beheer van onroerend goed op basis van vergoeding of contract...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play