Verenigde Arabische Emiraten, Dubai Silicon Oasis
...Balsamico-saus, ook wel balsamico-crèmesaus of balsamico-saus genoemd - of gewoon balsamico - elk gerecht smaakt beter met Tamaki.
Portfolio (7)
Duitsland, Düsseldorf
...Wij helpen om een succesvolle HoReCa te creëren in kleine dingen Het algehele succes van een restaurant bestaat uit de kleinste details. Originele bediening en presentatie maken zelfs het eenvoudigste gerecht uniek, een charismatische en stijlvolle ober creëert een sfeer van vertrouwen, en de chef zal zeker zijn volgende gastronomische meesterwerk bereiden in zijn professioneel en esthetisch...
Portfolio (16)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000017980 Historiek : Couscous is een gerecht uit Noord-Afrika, van Berberse oorsprong, populair in veel landen. De oorsprong van het woord couscous is minder zeker. Het komt van het klassieke Arabisch KOUSKOUS en het Berbers K'SEKSU, dat zowel de durumtarwegries als het populaire gerecht aanduidt waarvan het de basisingrediënt is. Couscous wordt vaak geserveerd met een bouillon die "marga" wordt genoemd. Frankrijk ontdekte het onder Charles X tijdens de tijd van de verovering van Algerije.
Portfolio (114)
Frankrijk, Le Plessis Robinson
...Zij is de belichaming van de Japanse levenskunst: een karakteristiek vlees dat delicaat verfijnd is. Geboren uit een lange traditie van veeteelt, is Wagyu-vlees, letterlijk "Rundvlees uit Japan", een haute couture gerecht dat in de schijnwerpers staat bij de grootste chefs ter wereld. Het dier wordt ver weg van stress gehouden, in de schaduw van vrijstaande stallen waar de lucht op de meest...
Portfolio (9)
Spanje, Las Palmas De Gran Canaria
...Tijdens jullie privé rondleiding door Córdoba wandelen we op jullie tempo door de straten van de stad, met pauzes om foto's te maken, te eten of een souvenir te kopen. Bovendien kan onze gids jullie adviseren over de beste plekken om te eten in Córdoba (vooral om salmorejo te proeven, een typisch gerecht uit de regio), hoe je het openbaar vervoer kunt gebruiken, welke gebieden het beste zijn om...
Portfolio (4)
Hongarije, Budapest
...Couscous is van Berberse oorsprong, het woord betekent "goed gerold", wat verwijst naar de traditionele bereiding. Het werd oorspronkelijk met de hand gemaakt van durumtarwegriesmeel: het gestoomde griesmeel werd met de hand tot kleine balletjes gerold, vervolgens in bloem gerold en uitgespreid om te drogen zodat het knapperig bleef. Het is al duizend jaar een nationaal gerecht in Noord-Afrika...
Portfolio (39)
... zijn uitgevoerd. Adel ALTAMIMI Food biedt alle soorten garanties. Deze olie is bestand tegen 240 °C. De kookkracht is 4 keer hoger dan die van andere plantaardige oliën. Bovendien kun je maximaal 600 g van deze olie gebruiken in het gerecht waar je 1 kg plantaardige olie in doet. Je kunt minstens 10 keer frituren op 160 - 180 graden. Het kookt snel van binnen en van buiten. De smaak is met geen enkele plantaardige olie te vergelijken. Je zult het allemaal ervaren wanneer je het probeert. Zuurpercentage: Max. 0,5%...
Portfolio (10)
Frankrijk, Chevilly-Larue
... scala aan recepten. Onze noedels zijn gemaakt met kip, miso en sojasaus-smaak, wat zorgt voor een unieke smaakervaring bij elke hap. Elke doos bevat 22 pakken ramen, en de verpakking is beschikbaar in verschillende talen: Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Duits, Nederlands en Kroatisch. Dompel jezelf onder in Aziatische authenticiteit met elk heerlijk gerecht dat je bereidt.
Portfolio (2)
Slovenië, Krmelj
... natuurlijke gele pigment en geactiveerde houtskool voor zijn intense zwarte tint, zijn deze rigatoni-strengen een feest voor de ogen. Of het nu wordt gecombineerd met een romige Alfredo-saus, gemengd in een pittige tomaten- en kruiden dressing, of verwerkt in een visueel opvallende pastasalade, deze gedurfde gekleurde rigatoni-noedels tillen uw gerecht naar een geheel nieuw niveau. Bovendien zijn ze, net...
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
... geserveerd, heet Thiéré mboum; het wordt heerlijk bereid met vlees en gerookte vis en geserveerd met gierstcouscous! Zeer goed voor ijzertekort, wordt Nebeday ook toegevoegd aan pap. In Niger is er de Kopto, een traditioneel gerecht dat in het hele land wordt gegeten! De bladeren worden gestoomd of gekookt en er wordt pinda-pasta en specerijen aan toegevoegd, en het wordt geserveerd met lokale granen.
Portfolio (32)
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
België, Namur
...UPARTNER biedt een contentcreatiedienst voor de horeca. We vangen de essentie van uw keuken vast door middel van smakelijke visuals en verleidelijke beschrijvingen. Of het nu gaat om uw menu, uw sociale media of uw website, ons team van creatievelingen brengt elk gerecht op een creatieve manier in beeld.
Portfolio (185)
Italië, Paterno'
...Wereldwijd bekend als een typisch gerecht uit de Siciliaanse keuken, is het ook opgenomen in de P.A.T. van het Ministerie van Landbouw. Aubergines, paprika's, uien, selderij, groene en zwarte olijven, kappertjes, azijn, zout, suiker, gepureerde lokale tomaten en extra vierge olijfolie, dit zijn de ingrediënten van de Cataneze versie van de CAPONATA; die samen met het respect voor tradities en de ervaring in de productie bijdragen aan het verspreiden en hooghouden van de naam van de Siciliaanse Keuken in de wereld.
Portfolio (9)
Frankrijk, Marseille
...Gevulde paprika's met kaas 2,9 kg Italiaanse producten in Marseille, Frankrijk Deze heerlijke Croc'Ella paprika's zijn gevuld met kaas en kunnen zowel als aperitief als bij een gerecht worden geserveerd. Een ware traktatie voor jou en je gasten. Ingrediënten Paprika's (38%), zonnebloemolie (37%), schapenricotta (18%) (gepasteuriseerde schapenwei, zout), azijn, zout, suiker, extra vierge olijfolie...
Portfolio (145)
Frankrijk, Castelnaudary
...Haricots lingots oorsprong Frankrijk, gekookte jus (op basis van varkensvlees, specerijen, groenten, knoflook, tomaat), zout, peper. KOKS TIPS: Ze kunnen worden toegevoegd aan een cassoulet of gewoon een vleesgerecht begeleiden. Probeer ze aan het gerecht van de geroosterde kip toe te voegen aan het einde van de kooktijd. Gekookte bonen: een heel eenvoudig recept maar zo lekker!
Portfolio (37)
Frankrijk, Bron
...Als de Grote Chefs dol zijn op Safraan om hun gerechten te verfraaien, is dat geen toeval. Deze specerij is perfect voor het bereiden van zowel zoete als hartige gerechten. Het smaakpalet is zo breed en krachtig dat enkele microgrammen voldoende zijn om een gerecht of ingrediënt te transformeren. U kunt bijvoorbeeld gewoon een snufje saffraan toevoegen aan honing, olie, jam, siropen, kruiden of bereide gerechten, en het is een prestigieus product dat tot leven komt in uw catalogus.
Portfolio (20)
Frankrijk, Lyon
ufs.country_names.RU, Khimki
...Het productassortiment bevat melkeiwit- en wei-eiwitmengsels die helpen om snel af te vallen. De functionele samenstelling van de producten is ontwikkeld door artsen en wetenschappers. Het mengsel kan aan elk gerecht worden toegevoegd als een component die de eiwitinname verhoogt en de honger vermindert. Het mengen van de componenten helpt om in vorm te blijven.
Portfolio (9)
Finland, Turku
...Galvanina herinterpreteert de traditionele smaak van cola op een biologische manier, voor een heerlijke drank voor alle leeftijden. De perfecte metgezel op elk moment van de dag, de frisheid wordt versterkt door de aanhoudende bruis. Verfrissend op zichzelf, is het een geweldige aanvulling op elk gerecht en is het buitengewoon als mixer. Ideaal om te mengen met bruine dranken. Perfecte mixer voor klassieke cocktails en lange dranken. Volume: 355ml...
Portfolio (177)
...De Hojiblanca olijfolie 250 ml geproduceerd door AESTAS is een extra vierge van superieure kwaliteit, gemaakt van geselecteerde olijven van de Hojiblanca variëteit. Dit compacte formaat is perfect voor zowel persoonlijk gebruik als om cadeau te geven. Het smaakprofiel is evenwichtig, met frisse tonen van gras, appel en amandel, aangevuld met een bittere toets en een subtiele pittige afdronk. Ideaal om rauw te gebruiken, in salades of op brood, en ook in de keuken. Bovendien is deze olie rijk aan antioxidanten en gezonde vetzuren, wat een extra voedingswaarde aan elk gerecht toevoegt.
Portfolio (19)
...De complexe kristalstructuur van dit zout, de heldere kleur en het hoge mineraalgehalte maken Bali Pur tot een uitzonderlijk elegant afwerkingszout. Het verfijnde gourmetzout past bij elk gerecht en zorgt voor unieke smaaksensaties als laatste toets op salades, vis, vlees of groenten. Kook het zout niet mee, maar voeg het pas aan het einde aan de gerechten toe.
Portfolio (10)
Italië, Villafranca
...Chicche Napoletane di Patate De Chicche Napoletane zijn een smakelijk alternatief voor de klassieke Gnocchi, een typisch gerecht uit de Italiaanse traditie. Ze zijn ontstaan uit het oorspronkelijke recept dat geselecteerde aardappelen en tarwebloem combineert. Onze Chicche Napoletane zijn gemaakt van alleen verse aardappelen, kwalitatieve grondstoffen die een sterke territoriale karakterisering...
Portfolio (4)
Oostenrijk, St. Oswald Bei Freistadt
...Kartonverpakkingen met venster als wegwerpborden Kartonboxen voor diverse toepassingen Onze kartonboxen zijn veelzijdige alleskunners en bijzonder geschikt voor afhaalgerechten. Ze verschillen in grootte (600 ml tot 2500 ml) en verschillende vormen, zodat bijna elk gerecht erin past.
Portfolio (19)
Italië, Cortazzone
...Hazelnoottaart, geproduceerd met uitsluitend gedeeltelijk ontvet hazelnootmeel zonder het gebruik van tarwemeel. Een typisch zoet gerecht uit de Piemontese traditie, in een elegante geschenkverpakking. Zachte en niet droge textuur met een intense hazelnootsmaak, zonder conserveermiddelen. Houdbaarheid 12 weken.
Portfolio (7)
Zwitserland, Thusis
...Extra scherp is een pittige Sri Lankaanse specerij, voor degenen die hun gerecht krachtig en extra dynamisch willen maken. Puur Sri Lankaanse curry smaak Onze poedervormige curry wordt gemaakt van verse en natuurlijke ingrediënten rechtstreeks uit Jaffna, Sri Lanka, gemalen en bereid door lokale families. Pure curry is bovendien rijk aan vitamines en mineralen. Vegan en zonder toevoegingen Voor...
Portfolio (10)
Portugal, Leiria
...Paddenstoelenmeel Ons productieproces voor het paddenstoelenmeel Aromas en Boletos bestaat uit het vermalen van de paddenstoel tot poeder na het drogen, zonder toevoeging van zetmeel of andere ingrediënten. Suggesties: ons paddenstoelenmeel kan worden toegevoegd aan de bereiding van elk gerecht, zoals soepen, sauzen, brood, pasta, kaas, koekjes, desserts, en meer. Beschikbaar: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Voedingswaarde per 100 g. Vetten - 1,3 % Koolhydraten - 78% Vezels - 14% Eiwitten - 15%...
Portfolio (7)
Italië, Giarre
...De parmigiana di melanzane, ook wel melanzane alla parmigiana of simpelweg parmigiana genoemd, is een gerecht op basis van gefrituurde aubergines die in de oven worden gratineren met tomatensaus, basilicum, knoflook en een of meer kazen, waaronder Parmigiano Reggiano en mozzarella, in handige schalen van 3,00 kg voor 9/12 porties. Diepvriesproduct, klaar voor gebruik.
Portfolio (7)
Italië, Giugliano In Campania
... een prijs van 248,00 € + BTW is het een voordelige investering voor wie zijn keukenapparatuur wil verbeteren. Kies voor de middelgrote enkele gladde gietijzeren plaat LM1 Beckers voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring, waarbij elk gerecht met precisie en smaak kan worden bereid.
Portfolio (4)
Martinique, Rivière-Pilote
...Colombo kan uw rode vlees, witte vlees, vis en alle groentegerechten begeleiden. Colombo, een typisch gerecht uit het Caribisch gebied.
Portfolio (31)
Frankrijk, Riec Sur Belon
...Berceau van onze oesters, de rivier de Belon herbergt schatten... De platte oester van Belon, die voor het tweede jaar op rij een Medaille heeft gewonnen op de Concours Général Agricole. Gerijpt in de Belon, een waarlijk uitzonderlijk gerecht: deze platte oester uit Bretagne, ook wel "La Belon" genoemd, verbergt een unieke smaak en een subtiele nootachtige smaak. Maten: n°000-00-0-1-2-3-4 / Verpakking: x12p-x25p-x50p-x100p...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play