...De specialiteitenbakkerij ANA & ANDA in Karlsruhe is een van de kleinste en meest ongebruikelijke bakkerijen die er zijn. Elk brood, elke bol, hartige of natuurlijk zoete lekkernij wordt hier met liefde met de hand gemaakt. Wij kennen geen toevoegingen en kunstmatige hulpstoffen, maar bakken uitsluitend met onbewerkte biologische ingrediënten.
Onze specialiteit zijn ambachtelijk en traditioneel...
Ons bedrijf begon in 1987 met de productie van bakkerij- en patisserie-machines en bedient nu de bakkerij- en patisserie-sector met zijn deskundige personeel. MATAŞ heeft zich bewezen op de binnenlandse markt in de broodsnijders, planet mixers, spiraalmixers, deegkneders en zeefmachines en vergroot voortdurend zijn internationale marktaandeel. Onze organisatie is gebaseerd op klanttevredenheid in...
... prestaties levert en uit te breiden naar de internationale markt door voortdurende verbetering van alle segmenten. Onze kernwaarden zijn eerlijkheid, doorzettingsvermogen en het volgen van nieuwe principes, technieken en trends in de bakkerijsector. Een van de belangrijkste voorwaarden voor het succes van een bakkerij is het handhaven van kwaliteit, wat kwaliteitsingrediënten, uiterst hygiënische...
... 2002, in Geel openden de deuren in 2006, in 2011 in Herentals en in 2014 kwam er zowel in Dessel als in Achterbos een winkel bij. Elke winkel is ingericht naar hetzelfde concept.(tijdlijn toevoegen of vervangen door tijdlijn)
De volledige productie gebeurt in de nieuwe bakkerij in de Metaalstraat in Balen. Alles staat of valt met een goede organisatie! De klant (business to business) bestelt van...
De familie Beckers oefent reeds drie generaties lang het bakkersambacht uit in Lummen. Nu is Bakkerij Beckers een onmisbaar begrip geworden voor de streek.
...
... geautomatiseerde 'bakkerij en banket' lijnen uitgerust met 3D-visie. Onze volledig geautomatiseerde machines en lijnen, van de vormer tot de doosafsluiter, worden gebruikt in verschillende industrieën: voedingsoliën en -vetten, vis, vlees, fruit, groenten, noten, brood, banket, chocolade, poeders en voedingsingrediënten, doppen en voedselverpakkingen, preforms, tabak en andere industrieën. Continue...
... brood en geroosterde hazelnoten. De infusie kan worden gedaan met theebenodigdheden (infusiebol, theepot, filters) of met koffiebenodigdheden (piston, filter, v60, chemex). De dranken kunnen warm of koud worden geconsumeerd.
BIBO verkoopt zijn gebrande ingrediënten met de mogelijkheid tot maatwerk. Het gebruik is niet beperkt tot dranken en kan ook in de keuken, bakkerij, patisserie, als condiment...
„Om een goed brood te bakken, heb je niet veel nodig: alleen de beste ingrediënten en 100 jaar ervaring.“
De naam Grimminger staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid – en meer dan 100 jaar ervaring in het bakken. Als een traditioneel familiebedrijf voorziet onze bakkerij zakelijke klanten van ambachtelijke kwaliteitsbroodproducten. Door de modernste baktechnologie en de hoge eisen...
IL Michelangelo della Pizza in Albano Laziale in de Castelli Romani (Rome) Bakkerij met een houtoven, productie van ambachtelijk brood, Genzano-brood, Lariano-brood. Romaanse pizza, witte en rode pizza, Velletrana-pizza en productie van typische bakkerijproducten uit de Castelli Romani. Uit de selectie van de beste mengsels van durumtarwe, 00-bloem en volkorenbloem ontstaan onze prachtige...
De Groep Da Cunha is een bedrijfsgroep in de voedingssector die nationaal actief is. Sinds de oprichting van de Bakkerij Da Cunha in 1986, is dit kleine familiebedrijf zijn horizon gaan verbreden. Momenteel bestaat de groep uit 3 grote bedrijven.
In 2016 werd de Leerstoel voor Brood en Granen opgericht, een institutionele leerstoel tussen de Universiteit van Santiago de Compostela (Campus Terra...
... van bakkerij Sternenbäck worden voornamelijk ingrediënten van geselecteerde en gecertificeerde leveranciers gebruikt. Onze vakmensen maken heerlijk brood en onze bakwaren. Naast de modernste productietechnieken hechten we in ons bedrijf ook veel waarde aan het ambacht. Zo wordt in onze patisserie-afdelingen vrijwel volledig met de hand gewerkt. Bovendien worden veel bakwaren in onze bakkerijen ambachtelijk vervaardigd en met de hand afgewerkt.
... verkoop per post van Poilane-koekjes! Poilane in Parijs is een gerenommeerde bakkerij, opgericht in 1932. Men zegt dat het de beste bakkerij van Frankrijk is en in feite serveren veel Parijse cafés Poilane-brood. Veel Parijse cafés serveren ook Poilane-brood, en misschien heb je het zelfs gegeten in een restaurant tijdens je reis naar Parijs! In deze gevestigde bakkerij worden klanten van over de...