Italië, Guardiagrele
...Compleet halffabrikaat voor de productie van brood, broodjes en hartige quinoa-snacks. Uitstekende natuurlijke bron van mineralen en antioxidanten. Formaat: 10 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, Castel Mella
...De bakkerij is een panoramische zelfbedieningsdisplay voor bakkerijproducten met directe service, aan de bovenkant samengesteld uit 35-liter lades die geschikt zijn voor de verkoop van verschillende kwaliteiten bakkerijwaren. Elke lade is afgesloten met een glazen deur van gehard glas, ondersteund door een scharnier ontworpen door ARREBO, compleet met een zelfklevend prijslabel. Het onderste deel bestaat uit 99-liter zelfterugtrekkende lades voor broden van grote calibratie of groter verbruik.
Portfolio (10)
Italië, Mason Vicentino
...in combinatie met de rotatie van het rek en een gecontroleerde stoominvoer, zorgt voor een constante en gelijkmatige bakresultaat, wat de rijzing en geur van het product verbetert. De perfecte stabiele bakresultaten maken het mogelijk om volumineus en zacht brood van elke afmeting te verkrijgen. Gemaakt van roestvrij staal, met een modulair constructiesysteem dat de installatietijd verkort en verhoogde bescherming en duurzaamheid biedt tegen de structurele thermische uitzetting die tijdens het gebruik optreedt. De Rotor kan werken met gas- of dieselbranders of met elektrische energie.
Portfolio (10)
...Het Bakkerij Le Bontà Trecchinesi biedt al meer dan twintig jaar zijn producten aan een trouwe en voortdurend groeiende klantenkring. In de loop der jaren heeft de bakkerij Le Bontà Trecchinesi zijn producten gediversifieerd en biedt het niet alleen brood aan, maar ook frese, tozzetti, witte en rode pizza's, panettoni, brood en paneermeel. Maar wat is het geheim van de geurigheid van dit brood? Simpel: natuurlijke ingrediënten zoals meel, water, zout en zuurdesem, met passie en vakmanschap bewerkt, volgens de lessen van de meesterbakkers van vroeger.
Italië, Salerno
Onze bakkerij bestaat al dertig jaar, is familiebedrijf en dat kon niet anders gezien onze oorsprong; we komen uit Gragnano, het thuisland van de pasta, waar de geur van griesmeel in de lucht hangt. Brood, gebak en alles wat van meel gemaakt is, is voor ons een grote passie die we hebben omgevormd tot ons werk. De tekenen van die passie zijn zichtbaar in de zorg en de authenticiteit van alles...
Italië, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza in Albano Laziale in de Castelli Romani (Rome) Bakkerij met een houtoven, productie van ambachtelijk brood, Genzano-brood, Lariano-brood. Romaanse pizza, witte en rode pizza, Velletrana-pizza en productie van typische bakkerijproducten uit de Castelli Romani. Uit de selectie van de beste mengsels van durumtarwe, 00-bloem en volkorenbloem ontstaan onze prachtige...
Italië, Pratiglione
... in Italy. Ons productassortiment bestaat uit machines en lijnen voor de productie van grissini, brood en torcetti, en vele andere bakproducten. Van machines voor de ambachtelijke bakker tot complete lijnen voor de middelgrote en grote industrie. Daarnaast bieden we onze klanten ook op maat gemaakte machines aan om specifieke behoeften te vervullen en de productieprocessen te optimaliseren. Bewust...
Italië, Lazise
...Vandaag de dag is Il Germoglio een gevestigde speler op de Italiaanse broodmarkt. Elke dag wordt er een breed scala aan voorgebakken diepvriesbrood geproduceerd, gemaakt van geselecteerde en hoogwaardige ingrediënten. Tegelijkertijd vindt de commercialisering van andere bakkerij- en voedingsproducten plaats om te voldoen aan de behoeften van klanten die Il Germoglio als een betrouwbare partner beschouwen.
Italië, Gallarate
... patisserie-specialiteiten. IRCA biedt een verscheidenheid aan preparaten voor speciale broden en garandeert de productie van eindproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Bijzondere aandacht is besteed aan de geur en smaak van de verschillende soorten brood die worden verkregen. Bij de vervaardiging van elk van deze preparaten hebben we zorgvuldig en met veel kennis de ingrediënten gekozen en gecombineerd die het beste samenkomen om simpelweg unieke en onnavolgbare smaken en geuren te creëren. Het bedrijf heeft de ISO EN9001-certificering behaald en exporteert zijn producten naar meer dan 70 landen.
Italië, Mondragone
Onze bakkerij heeft een lange geschiedenis; we produceren al meer dan 20 jaar brood en bakkerijproducten. De kwaliteit van de grondstoffen en de passie die we in ons werk steken, hebben ons in de loop der jaren in staat gesteld om steeds meer klanten uit onze stad en omgeving tevreden te stellen. U kunt onze producten vinden bij de verkooppunten in Mondragone, Falciano en Cellole, evenals bij...
De diepvries vormt een belangrijk onderdeel van de toekomst van onze sector. We hebben ons assortiment verse producten uitgebreid met een lijn diepvriesproducten specifiek voor de grootdistributie en de horeca. We streven ernaar de authentieke smaken van ambachtelijk brood, typisch voor de Italiaanse traditie, te behouden. Dit is mogelijk dankzij onze constante studie, de voortdurende zoektocht...
Portfolio (9)
... Traditionele, de Bruschetta, de Bruschettine, de Grissini Crocchini, het Tramezzino-brood, het BIO witte brood in een verpakking, de Piadina, het Hamburger-brood, het Hot Dog-brood, gesneden brood, de Tortillas en nog veel meer. Roberto Alimentare srl is gevoelig voor het milieu en voor consumenten van biologische producten en heeft daarom de lijn "Essenza" geïntroduceerd, vrij van dierlijke vetten en palmolie. Roberto is een innovatief bedrijf met sterke wortels in de traditie en maakt van de kwaliteit van zijn producten zijn sterke punt.
Italië, Montecosaro
... te verlagen. Bakkerij-patisserie Pietro Quercia Onze bakkerij-patisserie Pietro Quercia, gelegen in Montecosaro, is ontstaan uit de gedachte om een brood te produceren dat zowel smaakvol als goed verteerbaar is, dankzij de lange rijstijd met zuurdesem, dat we dagelijks verfrissen. De oude granen uit de Marche-regio, die we zorgvuldig selecteren, zijn het resultaat van ecologisch duurzame teelt...
...Sinds 1968 produceren we brood, pizza's, focaccia, grissini, rubatà, freselle, krokante focaccia en banket, waarbij we Italiaanse grondstoffen gebruiken en deze op ambachtelijke wijze verwerken. We bedienen supermarkten, discounters en winkels. Onze productiecapaciteit is uitbreidbaar en we kunnen onze droge bakproducten in heel Europa leveren.
Italië, Acri
... en pas daarna bestemd was voor verkoop. Deze aanpak vertegenwoordigt vandaag meer dan ooit de ziel van het bedrijf Burlato, een herkenningspunt voor onze klanten. Er ontstaan producten als echte vervangers van brood: de Frese Oro Fragranti en Nature Fibre en de Crostini; de lijn van Taralli zonder toegevoegde gehydrogeneerde vetten: Squadatielli en Campagnoli; De “SQUADATIELLI” geregistreerd merk...
Italië, Rovereto
B.A. Systems Srl, gevestigd in Rovereto, is een bedrijf uit Trentino dat technologisch geavanceerde automatische installaties en machines produceert voor bakkerijproducten zoals verschillende soorten brood, pizza, focaccia, croissants en koekjes. Het productassortiment omvat verschillende soorten vormlijnen, rijskamers, ovens, koelsystemen en vriesinstallaties.
Met meer dan 100 jaar ervaring is Pietroberto een toonaangevend bedrijf in de productie van machines voor de bakkerij- en patisserie-industrie. Onze producten zijn grondig ontworpen en getest in de meest veeleisende laboratoria van Italië en de wereld. Pietroberto is gekozen door de beste voedingsbedrijven vanwege de soliditeit en betrouwbaarheid van zijn productassortiment, samen met de...
Italië, Rovereto
BK Technologies produceert met succes automatische installaties voor de bakkerij. Het bedrijf ontwikkelt automatische lijnen voor het snijden en vormen, rijskasten met bewegende platen en schommels, ontkurkers en vormgevers, en tunnelovens. De automatische lijnen van BK Technologies onderscheiden zich vooral door hun hoge efficiëntie, betrouwbaarheid en lange levensduur. Dankzij zijn...
Italië, Molina Di Malo
Avancini Spa, opgericht in 1963, is actief in de voedingsmiddelenmachine-industrie sinds 1963. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van spiraalkneders met verschillende capaciteiten, planetair mixers en machines voor verse pasta, om te voldoen aan de behoeften van de bakkerij-, patisserie-, horeca- en cateringsector.
Italië, Bussolengo
La Conti srl, opgericht in 1970 door zijn oprichter Tarcisio Conti, biedt een breed scala aan machines voor kleine en middelgrote bakkerij- en patisserie-laboratoria. Een dynamisch bedrijf dat in staat is om te voldoen aan de vele verzoeken en aanpassingen, dankzij onze filosofie van constante verbetering en voortdurende evolutie voor de optimalisatie van onze machines. Het assortiment dat wij produceren is zeer gewaardeerd en erkend, zowel op de Italiaanse als op de buitenlandse markt.
Italië, Pineta-Laives
Sinds 1968 is Gilli synoniem voor hoogwaardige voedingsspecialiteiten, bakproducten en fruitcompotes. Ons familiebedrijf richt zich altijd op de hoogste kwaliteit en authenticiteit. Delicatessen geselecteerd met passie voor iedereen die houdt van bijzonderheden en exclusiviteit!
Italië, Somma Vesuviana
Sinds 1991 vertegenwoordigt Bonsnack de authentieke Italiaanse uitmuntendheid in de ambachtelijke productie van premium bakkerijproducten. Gevestigd aan de voet van de Vesuvius, combineert ons bedrijf op meesterlijke wijze de Napolitaanse traditie met technologische innovatie, waardoor een exclusief assortiment van bakspecialiteiten ontstaat. Ons assortiment varieert van de traditionele pizzabode...
Italië, Andria
Wij verwelkomen u in de glutenvrije bakkerij. Wij geven om de gezondheid van anderen, vooral degenen die zich moeten onthouden van gluten. We zijn begonnen als pizzeria Imperiale, maar in de loop der tijd hebben we de problemen van veel klanten opgemerkt en hebben we geprobeerd hen zo goed mogelijk te helpen, zonder ooit concessies te doen aan de heerlijke smaak van pizza, taralli, pasta en brood. Onmisbare voedingsmiddelen voor een gezonde voeding, maar vooral voor ons Italianen en Pugliese.
Italië, Camposanto
...De bakkerij "ISOLA DEL PANE" gevestigd in Camposanto di Modena produceert 30 soorten brood, Franse baguettes, broodjes, Napolitaans brood, Arabisch brood, 1000 soorten zoetigheden, met een focus op goede smaak, versheid en zachtheid.
Italië, Frosinone
... om de combinatie van traditie en innovatie nieuw leven in te blazen, iets wat jonge Italiaanse ondernemers zeer dierbaar is. De bakkerij is een activiteit die zeer belangrijk is voor de familie Affinati. Eerst de kinderen en nu de kleinkinderen, blijven betrokken bij het strikt familiebedrijf. Onder de sterke punten die de productie van Panform kenmerken, zijn er zeker de smaak en de puurheid van...
... dankzij de ergonomie en de rationalisering van de ruimtes en de geavanceerde machines. Dagelijks wordt de sanering en de onberispelijke reiniging van de werkruimtes gegarandeerd. Wij produceren volgens traditie Pugliese bakproducten zoals huisgemaakt brood, Pugliese taralli, Pugliese friselle, Barese focaccia, uien calzone, Pugliese amandelgebak, en nog veel meer. Wij produceren volgens traditie Pugliese bakproducten zoals huisgemaakt brood, Pugliese taralli, Pugliese friselle, Barese focaccia, uien calzone, Pugliese amandelgebak, en nog veel meer.
Productie van brood en bakkerijproducten...
Italië, Mazzano Romano
Bakery, brood, pizza...
Italië, Cavriago
... ambachtelijke verwerkingsmethoden die tegelijkertijd in staat zijn om de onveranderde kenmerken van authenticiteit en versheid te behouden, typisch voor de smaak van goed biologisch handgemaakt brood zoals vroeger.
Italië, Andria
Mijn bedrijf is een Apulische bakkerij, dus binnen vind je een ruime keuze aan zoete en hartige gebakken goederen en een pizzeria.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play