Italië, Sassello
...Harissa-pasta is een mix van pepers, koriander, chili, olijfolie en knoflook. Deze pittige condiment kan worden gebruikt om tomatensauzen te verrijken en is een fantastische aanvulling op veel Marokkaans geïnspireerde gerechten. Harissa-saus heeft een mooie glans en goede diepte. Geweldige rijke textuur, glad en stevig met goede hechting. De smaken zijn allemaal zeer goed in balans met een goed...
Portfolio (9)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
... gehaktballen in tomaten-chilisaus Burger Mix Burgervariaties met interessante ingrediënten gecombineerd Bijgerechten Kleurrijke groentemix Courgette - wortelen - maïs - prei - sugarsnaps Aardappel wedges kruidige aardappelpartjes uit de oven gebakken Brood uit de wilgenmand veel vers witbrood en knoflookbrood Taco's Dips en sauzen grote sauzenvariëteit milde en pittige sauzen om te dippen met vers witbrood of bij het vlees Dessert Pannenkoeken met ahornsiroop Zoete muffins chocolade - bosbes - noot Donuts...
Bijpassende producten
Amerikaans Buffet
Amerikaans Buffet
Andere Producten
DJ en Animatie
DJ en Animatie
Portfolio (3)
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
...Jalapeños worden aanvankelijk groen geoogst en rijpen tot rood naarmate ze volwassen worden. Groene Jalapeños: Ze bieden een pittige kick en verfrissende smaak, vaak gebruikt in marinades, sauzen of vers geserveerd bij verschillende gerechten. Rode Jalapeños: Ze hebben een zoetere smaak en een complexer aroma, vaak gebruikt in augurken, gedroogd en gemalen tot chilipoeder. De verwerkingsmethoden voor Jalapeños variëren op basis van hun type en beoogd gebruik.
Portfolio (6)
Italië, Moio Della Civitella
... geplukte olijven, koudgeperst om een olie van de hoogste kwaliteit te garanderen. Rijk aan antioxidanten, heeft onze olie een fruitige en licht pittige smaak, perfect om elk gerecht uit de mediterrane keuken te versterken. •Jam en conserven: Onze jam en conserven worden gemaakt met vers fruit uit Cilento, geplukt en verwerkt met volledige respect voor de traditie. Zonder kunstmatige conserveermiddelen...
Portfolio (16)
Luxemburg, Munsbach
...milde mosterd, sterke mosterd (met pittige donkere mosterdzaadjes), speciale mosterd (met hele mosterdzaadjes en een selectie van specerijen), eidooiermayonaise, citroenmayonaise en oude stijl mayonaise (op smaak gebracht met oude stijl mosterd).
Duitsland, Hamburg
... Curry, de kruidige Rode Curry en de verwarmende Massaman Curry zijn er drie van de populairste klassiekers uit de Thaise keuken te ontdekken – natuurlijk ook in vegetarische variant. Daarnaast hebben we aromatische sauzen, dips en een heerlijk pittige marinade in ons assortiment.
Frankrijk, Gennevilliers
...Opgericht in 2015, is SENEAFOOD de toonaangevende industriële importeur en fabrikant van exotische Afrikaanse producten. Onze specialiteit: chili pasta's en pittige sauzen in verschillende smaken, exotisch fruit zoals ananas, papaja, mango, kokosnoot, maar ook andere fruitvariëteiten zoals madd, bissap, bouye en moringa. We produceren ook glutenvrije producten op basis van gierst: tiakri (dégué...
Portfolio (9)
Spanje, Madrid
Vertegenwoordigers van de Andes-gastronomie in Spanje Groothandel in Bevroren Producten | Pittige Sauzen...
Italië, Rivarolo Del Re e Uniti
... traditie, dankzij een gevarieerd assortiment producten dat volledig is gemaakt van alleen grondstoffen die in Italië zijn geteeld en verwerkt. Onder de producten bevinden zich sauzen voor pizza, pasta of elk ander gerecht, evenals ketchup met een pittige maar delicate smaak, en zelfs sap om te drinken, zowel puur als in cocktails van allerlei soorten. Via de bedrijfswebsite kunnen alle producten van de lijn, alle waarden en de processen die de productie van Pomì reguleren, en nog veel meer worden ontdekt.
...Lokale Producent van de bekende chilipeper Piment d'Espelette AOP in Ainhoa, Frans Baskenland. Segida is Onderscheiden met diverse prijzen voor de uitstekende kwaliteit van de producten in poedervorm en puree. Piment d’ Espelette is de enige specerij in Frankrijk dat beschermd is door het keurmerk AOP , het wordt ook wel het purperen goud genoemd, een hoogwaardig licht pittige peper met veel...
Portfolio (1)
Italië, Città Di Castello
...truffelboter, truffelrisotto, truffelpasta, truffelpuree, zwarte olijvenpaté, pittige saus, tomaat met truffel of paddenstoelen. Ook gedroogde truffels in pot. Voor de horeca uitstekende bevroren porcini en truffels. Umbrië en Toscaanse wijnen. Sinds 1990 produceert Tartufi Bianconi truffelspecialiteiten en truffelcondimenten zoals truffelolie en risotto. We hebben ook gedroogde/bevroren paddenstoelen en truffels. We bieden ook wijnen en EVO aan. We zijn blij u onze catalogus te kunnen toesturen! We zouden u graag onze nieuwe productcatalogus toesturen en staan tot uw beschikking voor verdere informatie.
Portfolio (2)
Firma Nareo biedt een uiterst ruime keuze aan smaakmakers van originele oorsprong. Wij specialiseren ons in toevoegingen met een zeer pittige toets. Bij ons vindt u verschillende soorten sauzen, dips, kruiden en snacks. Elk product is gemarkeerd op een geschikte schaal wat betreft het niveau van pittigheid. Daarnaast bieden wij biologische producten aan, die vanaf de basis zijn vervaardigd in overeenstemming met de natuur en zonder toevoeging van kunstmatigheden.
Italië, Montesano Sulla Marcellana
... ambachtelijkheid van de producten, maar ook, en vooral, naar het verhaal dat hen verbindt met hun regio: gedroogde of gevulde tomaten, gegrilde aubergines, pompoencrèmes, artisjokken, broccoli, gevulde olijven, gevulde paprika's en pittige pepers zijn slechts enkele van de typische producten uit Cilento die zijn omgevormd tot boccacci onder olie.
Italië, Badolato
... groothandelaars, detailhandelaren en particulieren. Wijn: constante en veeleisende werkzaamheden, net als bij de olie, tot aan botteling en verzending. Conserven: we telen in onze open tuinen onder een sterke Calabrese zon, onze groenten die op optimale rijpheid worden omgevormd tot potten met: gegrilde aubergines, gegrilde paprika's, tomatensaus, pittige sauzen, gedroogde tomaten, artisjokken, zilveruitjes, enz. We genieten van en eisen de grootste ernst, we garanderen de uitstekende kwaliteit en authenticiteit van onze producten. Probeer het en geloof het!!!!!
Frankrijk, Strasbourg
Producent van verschillende Georgische producten: van wijnen, natuurlijke mineraalwaters, pittige sauzen, thee, aloë vera-planten, keramische flessen, maïsmeel, eucalyptusbladeren... enz.
Griekenland, Corfu
...Wij bieden jam van zowel tamme als wilde vruchten van lokale variëteiten, gelei van tamme en wilde bloemen en vruchten, lepelzoetigheden en hapjes van gedroogde lokale vruchten met kruiden en specerijen, en bijzondere voorgerechten (paté) van groene en gedroogde tomaten, kleurrijke paprika's en geitenkaas, pittige zoetzure sauzen (chutney) en kleine Corfiotische olijven. En voor degenen die...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play