Frankrijk, Castelnaudary
Met een lokale verankering in het zuiden van Frankrijk, bedenkt en ontwikkelt de Groupe Rivière, al 3 generaties lang, smakelijke en innovatieve kant-en-klaar gerechten, gebaseerd op traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen en kunstmatige aroma's. Via zijn merken toont de Groupe Rivière zijn toewijding aan de ...
Portfolio (56)
Frankrijk, Avançon
...De honing-sjalotazijn is een perfecte fusie tussen de zoete smaak van honing en de pittige smaak van sjalot. Deze azijn is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een smakelijk alternatief voor traditionele azijnen. Het kan worden gebruikt om je salades, vlees of zelfs om heerlijke sauzen te bereiden. De zoetheid en het unieke aroma maken het een favoriete ingrediënt voor fijnproevers en...
Portfolio (62)
Frankrijk, Gonesse
...De beroemde Harissa-saus met een pittige smaak, perfect om al je gerechten op smaak te brengen. Een puree van traditionele pepers in de oosterse keuken.
Portfolio (33)
Frankrijk, Arengosse
... Limoen: Een aroma dat de frisheid en de kenmerkende pittigheid van limoen vastlegt. Gebruikstips: Onze Sucre Aromatisé au Citron Vert is een perfecte aanvulling om een citrusachtige toets aan uw desserts, warme dranken en favoriete recepten toe te voegen. De fijne textuur en de levendige geur maken het de ideale keuze om uw culinaire creaties op te fleuren. Ideaal voor: Desserts zoals sorbets en fruitsalades te zoeten. Warme dranken, met name thee en infusies, op smaak te brengen. Een zure toets toe te voegen aan marinades en sauzen. Referentie:SUCRE00043A...
Portfolio (200)
Frankrijk, Le Sen
...Peterselie-extracten geven pittige, groene en kruidige tonen aan hartige gerechten. Het is bijzonder geschikt voor zoute smaken en kan worden gebruikt voor culinaire producten zoals sauzen, marinades of groentemengsels. Cosmetica In cosmetica komen peterselie-extracten voor in producten die worden gebruikt voor gezichtsverzorging.
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint-Etienne
Frankrijk, Paris
...Mosterd en Sauzen...
Portfolio (28)
Frankrijk, Wissous
Frankrijk, BRIE
...Ontworpen voor afhaal en/of zelfbediening. Technische houdbaarheid: 12 maanden Verpakking: 150 eenheden per doos Palettisering: 290 dozen per pallet Bewaring: Ambient Pittige olie speciaal ontworpen voor pizza's.
Portfolio (10)
Frankrijk, Mietesheim
...Capers surfines maat 7/8 mm, knapperig en geurend. Gewaardeerd om hun pittige en bittere smaak. Ideaal voor het bereiden van sauzen of als bijgerecht bij vis. Ingrediënten: Capers, water, azijn, zout Ook verkrijgbaar in een pot van 720ml.
Portfolio (80)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3317960007527 Houtachtige, frisse, pittige en aangenaam aromatische geur. Zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens enkele dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, waardoor ze rimpelen en zwart worden. Peper geeft traditioneel smaak aan alle hartige gerechten. Gebruik bij voorkeur hele korrels om vleesbouillons op smaak te brengen. Om te voorkomen dat de peper zijn aroma verliest en een scherpe smaak aan de bereiding geeft, is het beter om deze aan het einde van de kooktijd toe te voegen. Gebruikstips: sauzen, vlees, eieren, vullingen, patés, groenten...
Portfolio (114)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Met mate doseren... Als je van pittig houdt, voeg het dan aan het begin van de bereiding toe; als je echter alleen een lichte pittigheid wilt, voeg het dan aan het einde van de bereiding toe. Te gebruiken met vlees, vis, sauzen, groentegerechten... DE VOORDELEN Pittige peper stimuleert de spijsvertering, vooral van vetten, en verlicht pijn. Gebruik het met mate om te genieten van de smaakvoordelen!
Portfolio (28)
Frankrijk, Malataverne
... heel goed bij de droogste rosé's. Wat betreft het hoofdgerecht, de lichtere rosé's met een lichte kleur passen perfect bij pittige gerechten en exotische keuken zoals couscous, curry's, aioli en gekruide Aziatische specialiteiten. Sterkere rosé's met meer karakter worden genuttigd bij een hoofdgerecht. Ze passen gemakkelijk bij sauzen (vooral tomatensaus) en de Zuid-Europese keuken. Ratatouille, aubergines à la parmigiana, lasagne, pizza's en lamsstoofschotels worden er alleen maar beter van! Wijn koning van de barbecues.
Portfolio (188)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Crème de Poivrons en Piments "La Chinata" 180g Purée van paprika's en (zeer pittige) pepers in tapenade-stijl, Om te smeren voor het aperitief of om toe te voegen aan uw sauzen. Bijzonder lekker als bijgerecht bij wit vlees of groenten. Ingrediënten: Zoete paprika's Pittige pepers Knoflook, extra vierge olijfolie, peterselie.
Portfolio (198)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
...De gembermuntt (of Schotse munt) behoort tot de familie van de Lamiaceae. De plant is niet gerelateerd aan gember; het is de naam van deze variëteit die verwijst naar zijn zeer geurige parfum en de pittige smaak die zowel doet denken aan munt als aan gember. Aromatische plant afkomstig uit West-Europa, deze variëteit wordt gebruikt in de keuken, in fruitsalades, sauzen of ijs. De muntachtige en...
Portfolio (22)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De piment d’Espelette A.O.P. is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal deze peperpuree een fruitige en pittige toets aan uw sauzen toevoegen of gewoon dienen als een pittige condiment. De peper is een...
Portfolio (30)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...is dille ook een schat op gastronomisch vlak. Het voegt een frisse, anijsachtige en citroenachtige toets toe aan marinades, lichte sauzen, rauwkost en fruitsalades en natuurlijk aan vis, waarmee het de perfecte combinatie vormt. In het dagelijks leven wordt dille ook gebruikt om olijfolie, azijnen, augurken of zelfs zout op smaak te brengen door gewoon een paar bladeren in de fles of pot te doen. Op dieetgebied zorgen de geur en de pittige aroma's van dille ervoor dat het gebruik van zout aanzienlijk kan worden verminderd. Een 100% gezondheidsvoordeel!
Bijpassende producten
Aneth
Aneth
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
... smaakervaring. Voeg een explosie van smaken toe aan uw gerechten met onze Citroen-Tijm Mosterd. De pittige en scherpe smaak past perfect bij vlees, vis, gegrilde groenten, marinades en sauzen. Het subtiele aroma van de citroen-tijm voegt een verfrissende zuurheid toe aan uw culinaire bereidingen, om uw smaakpapillen te prikkelen en een vleugje frisheid aan uw gerechten te geven. Onze Citroen-Tijm Mosterd is gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Referentie: AR804067 Ean13: 3760306804067...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Gennevilliers
...Opgericht in 2015, is SENEAFOOD de toonaangevende industriële importeur en fabrikant van exotische Afrikaanse producten. Onze specialiteit: chili pasta's en pittige sauzen in verschillende smaken, exotisch fruit zoals ananas, papaja, mango, kokosnoot, maar ook andere fruitvariëteiten zoals madd, bissap, bouye en moringa. We produceren ook glutenvrije producten op basis van gierst: tiakri (dégué...
Portfolio (9)
...Lokale Producent van de bekende chilipeper Piment d'Espelette AOP in Ainhoa, Frans Baskenland. Segida is Onderscheiden met diverse prijzen voor de uitstekende kwaliteit van de producten in poedervorm en puree. Piment d’ Espelette is de enige specerij in Frankrijk dat beschermd is door het keurmerk AOP , het wordt ook wel het purperen goud genoemd, een hoogwaardig licht pittige peper met veel...
Portfolio (1)
Frankrijk, Strasbourg
Producent van verschillende Georgische producten: van wijnen, natuurlijke mineraalwaters, pittige sauzen, thee, aloë vera-planten, keramische flessen, maïsmeel, eucalyptusbladeren... enz.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play