... die voorheen verborgen was. Als pioniers van de fijnste producten van cacao en chocolade dagen we bestaande conventies uit en zetten we de referenties voor de hoogste kwaliteit. Met uitgesproken hartelijkheid en passie voor uitmuntendheid creëren we unieke klantwaarde en gemeenschapswelzijn en inspireren we mensen tot bewust genieten en een verantwoord levensstijl.
België, Gosselies
... chocolade van BRUYERRE bevat geen conserveermiddelen. Om tegemoet te komen aan de meest gedurfde smaken van chocoladeliefhebbers, zijn de meester-chocolatiers voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties. Bruyerre of de passie voor chocolade.
België, Gozée
Dimitri Salmon bereidt zijn chocolade ambachtelijk met liefde en passie; deze heerlijke creaties zijn het resultaat van langdurig onderzoek en een grote vakkennis. Voor hem is elke chocoladekreatie de interpretatie van een smakelijke symfonie die de zintuigen verheugt. In de werkplaats transformeert chocolade langzaam van droom naar werkelijkheid. De bereidingen, gemaakt van hoogwaardige...
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.
Turkije, Istanbul
... dominantie op het gebied van productvariëteit met kleurrijke suikerwerken, tientallen soorten lokum, chocolade waar je moeite mee hebt om te kiezen, klassieke zoetigheden, speciale marsepeinen, deeg- en melkzoetigheden, jam gemaakt van verse vruchten, en chocolade en snoep voor speciale gelegenheden zoals geboorten, doopfeesten, huwelijken, nieuwjaar en feestdagen. Şekerci Cafer Erol beschouwt zijn...
Verenigd Koninkrijk, Crickhowell
... partner, Kathy Newman, Hoofd Marketing en Ontwerp, beiden de extreme passie voor chocolade en de kunst van het Chocolatier zijn, en om Wales voor altijd op de wereldkaart voor chocolade te zetten...... wat kan er beter zijn!
België, Aalst
... zijn grootkeukens, cateringbedrijven, horeca, enz., ... Wij hebben een passie voor chocolade en confiserie en daarbij is enkel het beste goed genoeg. Onze doelstelling : wij willen een belangrijke aanbieder zijn van confiserie -en chocolade producten. Kwaliteit, service en snelheid zijn onze belangrijkste troeven. Onze klanten waarderen onze stiptheid en correctheid. Wij leveren wat u verwacht!
Italië, Monteroduni
We produceren confetti sinds 1975, toen papa Pietro en mama Rosa een familiekennis omzetten in een beroep, dat zich verder heeft ontwikkeld toen we naar Isernia verhuisden, een land rijk aan confetti-historie en ambachtelijke ervaring. Hier is onze passie gegroeid en gevoed, hier hebben we geleerd chocolade te bewerken. Sindsdien is er veel veranderd, de kennis is geëvolueerd door middel van...
België, Thuin
Bij Couleur Chocolat is de passie voor chocolade en cacao grenzeloos. Deze ambachtelijke chocolaterie biedt een breed scala aan originele pralines en chocoladefiguren. Smeltende chocolade, melkchocolade of zelfs witte chocolade, gevulde pralines, chocoladefiguren, truffels, ambachtelijke chocoladepasta, er is voor ieder wat wils. Of het nu gaat om speciale evenementen (Kerst, Valentijn, Pasen...
Het bedrijf CHOCMOD is een familiebedrijf dat in 1948 in Tourcoing, Frankrijk, werd opgericht onder de naam CHOCOLATERIE ET CONFISERIE MODERNE. De passie voor chocolade die de broers Destombes drijft, stelt hen in staat hun activiteiten te ontwikkelen, die al snel de regionale grenzen overschrijden. Zeer open naar de buitenwereld, breidt de bekendheid van het bedrijf zich sinds het einde van de...
Portfolio (6)
België, Manaihant-Battice
...steken we ons hart en onze vakmanschap in het aanbieden van heerlijke lekkernijen voor verfijnde smaakpapillen... of simpelweg voor liefhebbers van "ECHT". Smaak, aroma's, subtiele mengsels, edele ingrediënten (boter, hazelnoten, noten, amandelpasta, verse room, ...), alles met hart, respect en passie in harmonie gebracht om u een enorme keuze aan zoetigheden te bieden. Om u het water in de mond...
...Voor Chocolate Cube is chocolade een passie die al meer dan 20 jaar duurt! Voor onze creaties selecteren we de beste ingrediënten om u een echte authenticiteit te garanderen. Belgische chocolade van zeer hoge kwaliteit, echte boter die op kamertemperatuur is bewerkt, verse room, afwijzing van kunstmatige aroma's, pralines, ganaches, artistiek vervaardigde nougats, alles is doordacht voor uw...
België, Bruxelles
... Belgique Gourmande genieten van cuberdons met een vloeibare kern, luchtige wafels, exquise pralines, macarons van onschatbare versheid, amandelen omhuld met chocolade, chocolade truffels, traditionele speculaas... Wilt u uw medewerkers of klanten verwennen met prestigieuze geschenkdozen of -manden? Raadpleeg snel onze webshop en ontdek ons geweldige assortiment.
Portfolio (4)
België, Brakel
Chocolaterie Rigaux heeft al 80 jaar een passie voor chocolade. Gespecialiseerd in Belgische pralines en artisanale petits-fours hebben ze een uitstekende reputatie opgebouwd in de markt.
Italië, ENNA
La Crema Pistacchio LaGolosina is een merk van TIMPANARO, een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in ENNA, in het hart van Sicilië. Met inzet en aandacht streeft het bedrijf ernaar te voldoen aan de verwachtingen van een consument die voortdurend evolueert, steeds veeleisender en meer gericht op zijn levensstijl. De sterke punten zijn de voortdurende wens om te verbeteren, de betrouwbaarheid en de passie voor het eigen werk.
Italië, Fara Gera D'adda
Ons bedrijf is ontstaan uit een oud familierecept: creativiteit, ervaring, concurrentievermogen, projectontwikkeling, passie voor dit vak. Het is een recept dat we al vele jaren gebruiken, meer bepaald sinds 1950, toen Enrico Castellazzi het ambachtelijke laboratorium oprichtte. Sindsdien is Casa Del Dolce altijd ook ons huis geweest en de keuze om de leiding en eigendom van het bedrijf in de...
...De ijsjes die wij maken zijn een perfecte combinatie van een creatieve benadering van oude, beproefde recepten en de meest moderne productietechnologie. Natuurlijke producten en de passie en vakmanschap van onze jonge technoloog stellen onze klanten in staat om te genieten van een overvloed aan nieuwe, unieke smaken. Wij nodigen alle fijnproevers van harte uit in onze ijssalon Lodotwórca in Rzeszów, Kreczmera 6/2. We hopen dat onze galerie van natuurlijke ijsjes uw culinaire fantasie zal prikkelen. Wacht niet langer en laat je vandaag nog besmetten door de ijskoorts!
Duitsland, Glauchau
De stap van de huidige directeur Rene Heber naar het ondernemerschap vormde in 1993 de basis van het bedrijf. Een handvol geld, jeugdige onbezonnenheid gecombineerd met naïviteit, maar ook een sterke wil en een schijnbaar eindeloze inzet openden wegen en maakten successen mogelijk die op planningsdocumenten nooit gerealiseerd zouden zijn. Met passie en grote liefde voor het vak van koopman...
Duitsland, Grünkraut
Haal ideeën en inspiratie! Welkom op onze homepage! Wij en onze medewerkers kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan en u persoonlijk telefonisch of in gesprek gedetailleerder te adviseren. De combinatie van het veelzijdige product chocolade met hoge technische knowhow is onze roeping en passie tegelijk. We streven ernaar niet alleen machines te leveren, maar ook uw partner te zijn op...
... productontwikkeling, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen van onze klanten. Gourmet Cake produceert met dezelfde passie en liefde als op de eerste dag een breed scala aan producten, waaronder Frambozen-, Citroen-, Bosbessen-Cheesecake, Kokos-, Wortel-, Chocolade-, San Sebastian Cheesecake, Banaan-Chocolade-, Citroen-Chocolade-, Pistache-, Zwarte Bos...
België, Ittre
Passie en specialisten in chocolade. De kracht van ons bedrijf is gebaseerd op flexibiliteit, innovatie, uitbesteding voor beroemde chocolatiers en ook voor private labels. Onze productietool stelt ons in staat om tal van toepassingen in zeer korte tijd te realiseren om te voldoen aan de voortdurend veranderende marktvraag. De repen en tabletten chocolade, verkrijgbaar in verschillende smaken...
Frankrijk, Paris
Sinds 50 jaar stelt Lenôtre zijn vakmanschap, ervaring en passie voor het mooie en het goede tot uw dienst. Met de medewerking van onze chefs en organisatoren van evenementen, willen we u graag begeleiden bij het in scène zetten van uw bedrijfs evenementen. Catering chocolade Parijs, catering cocktail Parijs, catering diner Parijs, catering evenement Parijs, catering high-end Parijs, catering...
België, Antwerpen
...Sinds 10 jaar delen wij als koffieproducteur onze passie met koffiefijnproevers over heel Europa! Nieuwe uitdagingen brachten ons bij gearomatiseerde gebrande koffie ook wel smaakjeskoffie genoemd. Fijne, niet gesuikerde, natuurlijke aroma's worden aan de koffie toegevoegd gaande van chocolade aroma's , notenaroma's, likeur aroma's, fruitaroma's (amaretto, vanille, hazelnoot, Irish cream...) ed...
Duitsland, Berlin
... chocolade. Bijzonder zijn de zeer exclusieve producten, zoals de eigen Vidamo chocolade, die speciaal is afgestemd op wijn, whisky en dergelijke. In de categorie "Tastings" verschijnen elke week artikelen over de proeverijen, die informeren over de nieuwste top-combinaties. De klankvolle bedrijfsnaam is samengesteld uit "Vida" (leven), "Ramo" (boeket, geur, aroma) en "Amor" (liefde), wat al veel zegt over onze filosofie. De klant moet met plezier en passie de producten uitproberen, genieten en bij het combineren geheel nieuwe aroma-facetten ontdekken.
Passie voor chocolade, snoepjes, goede dranken en de heerlijke Napolitaanse espresso. Gecoshop is een toonaangevende e-commerce website voor iedereen die de beste producten in de horeca en bar wil proeven. Uit onze dertig jaar ervaring, opgedaan door direct contact met mensen en professionals in de sector, is ons idee ontstaan: het selecteren van de beste merken op de markt en deze ook online te...
Italië, Andria
Confetteria Mucci Alberto heeft jarenlange ervaring en passie in het bereiden van heerlijke ambachtelijke snoep- en chocoladeproducten. Dankzij het hooggekwalificeerde personeel, de gevestigde traditie, de zorgvuldige selectie van kwaliteitsingrediënten en de nauwkeurige service tot in de kleinste details, biedt het zijn klanten buitengewone producten aan zoals: aromelli, witte chocolade...
Italië, Pachino
... bedrijven in Italië en daarbuiten, waaronder cafés, hotels, B&B's, tabakswinkels, supermarkten en nog veel meer. Alle producten worden met veel liefde en passie gemaakt, met uitsluitend eerlijke en hoogwaardige grondstoffen. Uccaruci exporteert de zoete en hartige specialiteiten van de Siciliaanse traditie en creëert echte auteurproducten die elke klant zullen veroveren.
België, Embourg
... te ontdekken, dan komen liefhebbers het hele jaar door naar de delicatessenwinkel die heerlijk ruikt naar de Périgordse streekproducten. Tijdens zijn reizen heeft Patrice Gauvry ook verse pasta, worstjes en risotto met witte truffel uit Italië, thee uit Rusland, het Huis Kusmi, voormalige leverancier van het Hof der Tsaren, specerijen uit de wereld en natuurlijk Belgische chocolade meegebracht...
Oostenrijk, Seitenstetten
... zich buiten de bakkerij zeer succesvol bezig met grafisch ontwerp. Dit betekent dat hij de kunstwerken van Ilona digitaliseert en bewerkt voor drukwerk of de website ontwerpt. Zo kunnen de twee heel gemakkelijk inspelen op individuele klantwensen, wat natuurlijk ook kosten bespaart, aangezien in hetzelfde huis hoogwaardige chocolade en het bijpassende ontwerp worden vervaardigd.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play