Italië, Prato
... een perfect resultaat te bieden. De Coffee syrups zijn ontworpen om de smaak van koffiedranken te versterken zonder de originele smaken en aroma's te verbergen. Ze lossen onmiddellijk op met een paar draaien van de lepel en mengen perfect met de drank zonder klontjes te vormen, waardoor de textuur van de drank verbetert en een grotere consistentie biedt. U kunt eindelijk uw koffiedranken personaliseren en uw favoriete recept vinden. Een eenvoudige toevoeging van onze koffiesiroops is genoeg om te genieten van een moment van pure passie: elke koffiedrank wordt speciaal en exclusief.
Portfolio (3)
Italië, Giuliano
Al meer dan veertig jaar is Di Rosa een referentiepunt in de zoetwarenindustrie, met een breed scala aan producten die Italiaanse ambachtelijkheid combineren met een passie voor kwaliteit. Met meer dan 200 artikelen klaar voor wereldwijde export, is Di Rosa niet alleen een merk, maar een garantie voor uitmuntendheid en authenticiteit. Onze onderneming distribueert niet alleen producten van hoge...
Portfolio (129)
... gevestigde professionaliteit van degenen die al lange tijd actief zijn, is de garantie dat het genot van Caffè Giordano altijd gepaard gaat met een attente en vriendelijke service, omdat het doel is om de kunst en cultuur van de Napolitaanse koffie over de wereld te verspreiden. Het is een bedrijf dat koffie verhandelt in capsules, speciale koffie capsules (hazelkoffie, chocolade, karamel, ginseng...
Portfolio (14)
... producten als onze sterke punten beschouwen, en met zorg en passie zoetwaren produceren die rijk zijn aan OMEGA 3, OMEGA 6, met een laag gehalte aan verzadigde vetten. Onze producten zijn vrij van palmolie, lactose en gehydrogeneerde vetten. Sinds 2020 produceren we Caprese-taarten met Limoncello en Chocolade, voor Retail en Horeca. We produceren typische kerstproducten uit onze regio Campania, zoals roccoco', mostaccioli, struffoli.
Andere Producten
Zure Kers Koekje
Zure Kers Koekje
Portfolio (1)
Italië, Cintolese-Monsummano Terme
Het bedrijf Slitti is in 1969 opgericht als koffiebranderij. De grote passie en vastberadenheid van Luciano Slitti leiden hem in de daaropvolgende jaren naar prestigieuze locaties, waar hij zich onderscheidt door de kwaliteit van zijn producten. In 1988 voelt hij steeds meer de behoefte om een ander product toe te voegen, en zo ontstaat het idee voor de verwerking van chocolade. Het geheim van...
Italië, Martina Franca
... heeft zijn passie voor koffie verfijnd en is een expert in sensorische analyse en Espresso Italiano Trainer. Hij blijft zich voortdurend bijscholen bij AICAF, IIAC, SCAE en selecteert de koffie rechtstreeks in de landen van herkomst. Momenteel volgt hij voor Marodda® de lijn van biocompatibele monoporcione espresso machines en het volledige assortiment van Morola®. Elke enkele kop Morola-koffie...
Portfolio (5)
...de koffie in capsules of pads die in staat zijn om de volledige aroma van de Pefè blend vast te houden, en de klassieke gemalen koffie in de verpakking van 250 gram, beschikbaar in verschillende blendvarianten. La Torrefazione Caffè Pefè heeft zich ook gespecialiseerd in de productie van chocolade: Cuor di Pefè, een pure chocoladebonbon met een kleine bel van suiker en koffie. Pefè ingepakte bonen...
Italië, Montelupo Fiorentino
... kwaliteit selecteren, zoals Italiaanse amandelen, vijgen uit Cosenza, pistachenoten, chocolade, en creëren we nieuwe en ongebruikelijke combinaties. met delicate en verrassende smaken, gepresenteerd in zorgvuldig ontworpen en moderne verpakkingen die de inhoud altijd goed zichtbaar laten. Alle fasen van onze productie zijn volledig ambachtelijk, van de voorbereiding van de deeg tot het snijden van de...
Italië, Massa Lombarda
... producten. Binnen de Torrefazione bevindt zich "De koffie-oase", een betoverende winkel die een breed scala aan mengsels en koffiebonen, gemalen koffie, oploskoffie, single origin, alternatieve dranken, groene koffie, oplosbare gerst, ginseng capsules en capsules voor elk type machine op de markt aanbiedt. Ook is er een aangenaam hoekje vol met chocolade en lekkere producten, evenals talrijke cadeau-ideeën.
Portfolio (4)
Italië, Monteroduni
We produceren confetti sinds 1975, toen papa Pietro en mama Rosa een familiekennis omzetten in een beroep, dat zich verder heeft ontwikkeld toen we naar Isernia verhuisden, een land rijk aan confetti-historie en ambachtelijke ervaring. Hier is onze passie gegroeid en gevoed, hier hebben we geleerd chocolade te bewerken. Sindsdien is er veel veranderd, de kennis is geëvolueerd door middel van...
Italië, ENNA
La Crema Pistacchio LaGolosina is een merk van TIMPANARO, een jong en dynamisch bedrijf dat is opgericht in ENNA, in het hart van Sicilië. Met inzet en aandacht streeft het bedrijf ernaar te voldoen aan de verwachtingen van een consument die voortdurend evolueert, steeds veeleisender en meer gericht op zijn levensstijl. De sterke punten zijn de voortdurende wens om te verbeteren, de betrouwbaarheid en de passie voor het eigen werk.
Italië, Fara Gera D'adda
Ons bedrijf is ontstaan uit een oud familierecept: creativiteit, ervaring, concurrentievermogen, projectontwikkeling, passie voor dit vak. Het is een recept dat we al vele jaren gebruiken, meer bepaald sinds 1950, toen Enrico Castellazzi het ambachtelijke laboratorium oprichtte. Sindsdien is Casa Del Dolce altijd ook ons huis geweest en de keuze om de leiding en eigendom van het bedrijf in de...
Passie voor chocolade, snoepjes, goede dranken en de heerlijke Napolitaanse espresso. Gecoshop is een toonaangevende e-commerce website voor iedereen die de beste producten in de horeca en bar wil proeven. Uit onze dertig jaar ervaring, opgedaan door direct contact met mensen en professionals in de sector, is ons idee ontstaan: het selecteren van de beste merken op de markt en deze ook online te...
Italië, Andria
Confetteria Mucci Alberto heeft jarenlange ervaring en passie in het bereiden van heerlijke ambachtelijke snoep- en chocoladeproducten. Dankzij het hooggekwalificeerde personeel, de gevestigde traditie, de zorgvuldige selectie van kwaliteitsingrediënten en de nauwkeurige service tot in de kleinste details, biedt het zijn klanten buitengewone producten aan zoals: aromelli, witte chocolade...
Italië, Pachino
... bedrijven in Italië en daarbuiten, waaronder cafés, hotels, B&B's, tabakswinkels, supermarkten en nog veel meer. Alle producten worden met veel liefde en passie gemaakt, met uitsluitend eerlijke en hoogwaardige grondstoffen. Uccaruci exporteert de zoete en hartige specialiteiten van de Siciliaanse traditie en creëert echte auteurproducten die elke klant zullen veroveren.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Italië, Palermo
...biologisch, smakelijk en voedzaam voedsel. Onze selectie vertelt het verhaal van deze passie. Bezoek onze website, je wordt in elke fase van de aankoop ondersteund door onze klantenservice. Snelle en veilige verzending.
Italië, Torino
... maken het mogelijk om de magie en originaliteit van de van generatie op generatie doorgegeven recepten in de productie te behouden en de passie die Stroppiana altijd heeft vergezeld in de reis naar uitmuntendheid over te brengen. Uitmuntendheid die ook het resultaat is van het gebruik van grondstoffen van uitstekende kwaliteit, gekozen en geselecteerd uit de beste Italiaanse producenten, met wie we al jaren vriendschaps- en vertrouwensrelaties hebben opgebouwd.
Italië, Poggibonsi
... cialda moka aan, die de tradities respecteert met als doel de hoogste kwaliteit koffie te behouden. Aan de vreugde van koffie hebben we ook de vreugde van chocolade toegevoegd; in dit geval is "ons doel om onze klanten uitsluitend hoogwaardige handgemaakte chocolade te bieden, die voornamelijk in het laboratorium/bedrijf in de provincie Siena wordt geproduceerd, volgens onze aanwijzingen voor ingrediënten en verpakt in onze verpakkingen. Het bedrijf heeft als doel de productie, handel en distributie in Italië en daarbuiten van hoogwaardige koffie, chocolade en voedingsmiddelen.
Italië, Tocco Da Casauria
... tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten, altijd met respect voor de meest authentieke Abruzzeze traditie. We maken voornamelijk producten uit de Abruzzeze traditie met kwaliteitsgrondstoffen. Onze productie richt zich op knapperige ferratelle, zachte en gevulde met chocolade of Montepulciano-druivenjam. Daarnaast maken we knapperige cantuccini, ambachtelijke melkkoekjes in de vorm van snippers, savoiardi en grootmoeders koekjes. We zijn bekroond in de showroom van Conad Adriatico als de beste producten die aanwezig zijn.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play