Frankrijk, Paris
...wanneer de vrucht zijn mooie gekleurde reflecties krijgt. Ze worden ontdaan van hun bitterheid dankzij de Griekse methode die gebruikmaakt van natuurlijk zeezout en niet van bijtende soda, wat de smaakkwaliteiten intact houdt. Ingrediënten: ontpitte Kalamata-olijven* 54 %, water, zout *van biologische landbouw. Kan sporen van olijvenpitten bevatten. Netto gewicht: 8 kg Afgegoten netto gewicht: 4,3 kg Houdbaarheidsdatum: 24 maanden.
Portfolio (21)
Frankrijk, Marseille
... Sojaolie Importeur en leverancier van olijven (uit Marokko en Italië), antipasti, gedroogd fruit (gepeld, geroosterd, mix van gedroogd fruit) in de regio PACA in het departement Bouches-du-Rhône, meer specifiek in Marseille. CROC'ELLA biedt levering aan in het Franse vasteland met de mogelijkheid van FRANCO DE PORT*. *Afhankelijk van de minimale bestelhoeveelheden...
Portfolio (145)
Frankrijk, Mietesheim
...Stevig en smaakvol, de Alélor groene olijven zijn ontpit voor een gemakkelijke toepassing. Geniet van ze in uw bereidingen van verrines, salades, tapenades, olivades of als aperitief. Ingrediënten: Ontpitte groene olijven, water, zeezout, citroenzuur...
Portfolio (80)
Italië, Casoria
...Gaeta-olijven, ontpitte Italiaanse Gaeta-olijven, gigantische Italiaanse groene olijven, papaccelle (paprika) in 5 kg emmers. Scarole, friarielli, aubergines en artisjokken in olie in 1 kg potten, perfect voor vulling of als voorgerechten.
Portfolio (7)
...Een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten olijven, Het bedrijf is gevestigd in Kalives in Halkidiki, in de regio waar de beste groene olijven groeien. Groene olijven: Zwarte olijven Ontpitte olijven: Groene olijven gevuld met knoflook Gevolle olijven met amandelen: Zwarte ontpitte olijven...
Portfolio (2)
Italië, Biancavilla
...Vaas met zwarte of groene olijven in pekel van 3100 gr (Kg 3,1), van 300 gr, emmers van 1 kg, emmers van 5 kg. Hele of geplette zoute olijven. Onze olijven zijn biologisch gecertificeerd, geteeld in onze olijfgaarden, zonder het gebruik van pesticiden, met de hand geplukt met passie en toewijding. Sinds 1904 teelt en produceert het bedrijf Cuscunà extra vierge olijfolie en olijven in pekel...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Vérand
... kwaliteit. Voedsel- en wijncombinatie : De Blanc de Blancs is een ideale aanvulling op aperitieven of gewoon gegrilde vis. gewoon gegrilde vis of gebraden kalfsvlees met olijven. Aroma's & Smaken : Deze Crémant de Bourgogne heeft een licht gouden kleur met fijne bubbels. met tonen van citrusvruchten. Citroen en limoen domineren en brengen een mooie frisheid naar de mond. frisheid op de mond...
Portfolio (18)
Spanje, Sevilla
...Tripack is het innovatieve en handige formaat om te voldoen aan de consumptiebehoefte van onze klanten en ons aan te passen aan speciale viermomenten. In dit formaat behouden we de ambachtelijke behandeling met grote, kwaliteitsvolle en handmatig bewerkte stukken. Een smaak waarin ansjovis, boquerones en uitstekende olijven perfect met elkaar verweven zijn, wat resulteert in een product van uitzonderlijke kwaliteit. Het bestaat uit ansjovis, boquerones en olijven gevuld met paprika. Gekruid met azijn, olijfolie, andere oliën en zout.
Portfolio (3)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
...La Tapen'Ail is een tapenade op basis van zwarte olijven en zwarte knoflook. De zwarte knoflook voegt zijn gekarameliseerde smaak toe, die perfect samengaat met de zwarte olijven uit Nyons en je meeneemt met deze zeer zachte en smakelijke tapenade. Ideaal voor een buitengewone aperitief. Onze zwarte knoflook is gemaakt van een BIO IGP witte knoflook uit de Drôme. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Glazen pot van 100g Tapen'ail - Glazen pot van 50g Tapen'ail Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht. Snel consumeren na opening.
Portfolio (5)
...Turkse Zwarte Olijven worden geselecteerd en geoogst in de beste olijfteeltgebieden van Turkije. Turkse zwarte soorten worden verwerkt volgens de wensen van de klant. Oorsprong: Turkije Proces: In pekel, in water, droog Type: Heel, Ontpit, Gesneden, Geplet Toepassing: Gerechten, Salades, directe consumptie Verpakking: Plastic potten, Glazen potten, Blikken, Vacuümverpakkingen Opslag: Bewaar op een droge en koele plaats...
Portfolio (11)
...Heerlijke olijven gekruid in de stijl van 'oma'.
Portfolio (3)
...Zwarte olijven gemarineerd. Uiterlijk zwart en kleur voor de olijven, met kruiden. Smaak/Aroma typisch voor de variëteit, zout met een krachtige smaak, aangenaam afgerond.
Portfolio (37)
Spanje, Murcia
...Klassieke olijven met de mediterrane smaak, met olijfolie en een frisse toets die je snacks vriendelijker en leuker maakt.
Portfolio (178)
Griekenland, Chalkidiki
...Uiterlijk dat doet alsof het iets schokkends is. Combinatie van kleuren geel van olijf en rood van peper, wat "gevaar" betekent. Dit is wat men voelt wanneer men verschillende gevulde olijven met piri piri-peper proeft. Na de eerste smaakexplosie op de tong is het onmogelijk om te stoppen met consumeren, zolang je een liefhebber bent van pittig eten.
Portfolio (10)
Spanje, Cox (alicante)
...Geklasseerd als de 2e pittigste olijf van onze producten, worden de gordal-olijven gevuld met pittige chili met de hand gemaakt.
Portfolio (45)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Exquise Olivada of zwarte olijven salsa uit het Bajo Aragón, zeer gewaardeerd om zijn geweldige smaak en intense aroma. De Olivada Olivera d’Atenea is een zachte en delicate olijvenpasta, ideaal om te smeren op toast en canapés en om verrassende dressings voor vinaigrettes, carpaccio's of salades te bereiden. Gekookt dient de Olivada als basis voor wildstoofschotels waaraan het zijn intense aroma toevoegt. VEGAN · GLUTENVRIJ · MET OLIEVENOLIE...
Portfolio (10)
Polen, Andrychów
... serveren uit de pekel gehaald. Je kunt ze extra besprenkelen met extra vierge olijfolie "MANZANO" en dan kun je hun smaak volledig waarderen. Olijven zijn ook een smakelijke aanvulling op gerechten. Ze passen goed bij vlees, vleeswaren, vis, pasta, risotto, pizza, spaghetti en salades. Olijven zijn rijk aan B-vitamines, provitamine A en vitamine C en E, evenals mineralen - vooral fosfor, kalium en ijzer. Tegelijkertijd zijn ze licht verteerbaar.
Portfolio (7)
Turkije, Ankara
...Kalamata-olijf is een type olijf met een grote, vlezige textuur. Kalamata-olijven voorkomen ontstekingen door antioxidanten naar de vetweefsels in het lichaam te transporteren. Ze spelen een actieve rol in het voorkomen van de ophoping van overtollig vet in het lichaam.
Portfolio (9)
...N, vitamines E, D, K, voedt en versterkt de haarfollikels. Het maakt de huid zacht en geeft een natuurlijke en glanzende uitstraling. Kan veilig worden gebruikt op gevoelige huid. SKU:8756198 UPC:AGK-86965440...
Portfolio (393)
...De hartige tomatige samenstelling van tomatenvlokken, basilicum, oregano, olijven - Hela Mistura de Tomato Olive, 460g Voor tomatensauzen en -soepen, bakwaren, dips (mayonaise, kwark, yoghurt), tomatenboter, tomatensalades, tomaat-mozzarella, pizza's, gehaktgerechten, mediterrane gerechten, antipasti, chutneys, vis, vlees, gevogelte. Zonder declaratieplichtige toevoegingen op menukaarten...
Portfolio (91)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Veel mensen voegen olijfolie toe aan salades om de smaak te verbeteren. Maar wat als u een stap verder gaat en een met citroen gearomatiseerde olijfolie maakt die uw rauwe groenten nog smakelijker maakt? Het maken van olijfolie met citroensmaak is heel eenvoudig. U hoeft alleen de schil van de citroenen te verwijderen en ze met wat olijfolie in een slagroomspuit te doen. Nadat u uw slagroomspuit eenmaal heeft gevuld, moet u hem een paar keer schudden en de mix 5 minuten zo laten staan zoals hij is. 1 grote citroen – 1 kop olijfolie...
Portfolio (241)
Griekenland, Naousa
...Selectie van een hellende locatie die eindigt op een vlakke oppervlakte voor de installatie van een olijfgaard om vorstschade te voorkomen. Vlakke locaties zijn geschikt wanneer er geen vorst is. Er is veel zonlicht nodig. Rijk: Plantae (ongeclassificeerd): Angiospermen (ongeclassificeerd): Eudicots (ongeclassificeerd): Asterids Orde: Lamiales Familie: Oleaceae Geslacht: Olea Soort: O. Europaea...
Portfolio (90)
Spanje, Cuarte De Huerva
...% natuurlijk, zonder toevoegingen of conserveermiddelen. José Lou heeft een nieuwe en pittige twist gegeven aan een van zijn populairste patés door Harissa toe te voegen, een pittige saus op basis van rode pepers. Bedoeld om te smeren op broodjes en toastjes, maar ook om sauzen, stoofschotels, enz. te bereiden... Netto gewicht: 120 g of 220 g Ingrediënten: zwarte olijven van de variëteit "Empeltre", pittige rode peper, extra vierge olijfolie, knoflook, koriander, karwij.
Portfolio (10)
Spanje, Cijuelas (granada)
...Campotoro produceert deze olijven voor de fijnproevers; ze hebben een textuur en smaak die door kenners gewaardeerd worden vanwege hun aangename structuur. Met een stevige en vlezige kern en een onmiskenbare zoetheid, vallen deze olijven in de categorie van olijven van topkwaliteit. De GEKARAMELISEERDE GEVULDE OLIVEN (ZOET) hebben een onontdekte maar verrassende smaak. Culinaire toepassingen...
Portfolio (9)
...De zaagpalm (Serenoa repens) is een bossige dwergpalm die uitsluitend voorkomt in het zuidoosten van de VS en tot vier meter hoog kan worden. Ze heeft waaierachtige bladeren die bestaan uit 18 tot 24 afzonderlijke bladeren. Deze zijn aan de rand scherpgezaagd. De bloemen zijn gerangschikt in dicht behaarde, kolfachtige bloeiwijzen. De vruchten lijken op olijven en verkleuren naar donkerrood. Het zijn eenzaadige bessen die bij het drogen zwart worden. Vetzurenpercentage: minimaal 25 %...
Portfolio (21)
...Met onze olijfolievariëteiten, zorgvuldig geproduceerd van de beste olijven, bieden we gezonde en smakelijke opties voor uw tafels. Extra vierge olijfolie is ideaal voor salades en rauwe consumptie dankzij de intense aroma en lage zuurgraad, en biedt de unieke natuurlijkheid van de Egeïsche regio. Voor degenen die op zoek zijn naar een mildere smaak, komt de natuurlijke olijfolie tot zijn recht...
Portfolio (5)
Zweden, Vellinge
...Wij werken samen met de toonaangevende bedrijven in Tunesië op het gebied van couscous, tarwebloem, pasta, olijven, olijfolie, tonijn/sardines (in blik), harissa, geplette tomaten, tomatenpuree, pizzasauzen, dadels, koolzuurhoudende dranken, specerijen en nog veel meer... Minimum bestelling 20" gemengde container. De prijzen zijn tot de dichtstbijzijnde haven (Helsingborg, Göteborg of Stockholm). Natuurlijk nemen wij alle logistieke en douanekosten voor onze rekening.
Portfolio (6)
...Şems Izgara Groene Olijven 380G Onze olijven, die rijpen in de vruchtbare grond en de wind van de Egeïsche regio, worden zonder gebruik van chemische stoffen of toevoegingen bereid. We laten de olijven, die we verzamelen uit de dorpen in de bergen en op de vlaktes, rijpen in fermentatieputten met de traditionele stenen persmethode. Gedurende dit proces, dat minimaal 8 maanden tot 1 jaar duurt...
Portfolio (9)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play