Italië, Forlì
...mineralen en antioxidanten, en bovendien worden ze beschouwd als het voedsel met de hoogste vezelinhoud. De organoleptische eigenschappen van ongebrande, gepelde amandelen zijn echter zo interessant dat ze in verschillende sectoren van de keuken kunnen worden gebruikt. We vinden ze terug in de bakkerij en patisserie, in de productie van dranken, kruidenthee en ijs, en in de bereiding van voorgerechten, snacks, en hoofdgerechten. Ze kunnen ook geroosterd, gekarameliseerd, tot kruimels of meel vermalen worden, wat hun veelzijdige karakter toont.
Portfolio (50)
Turkije, Gaziantep
...Mawardi Type Kernel Pistachenoten worden geproduceerd van de vroege oogst. Er is een klein kleurverschil met groene kernpistachenoten. De smaak is bijna hetzelfde. Oogsttijd is tussen 15 en 30 augustus en de schil wordt gescheiden. De kernen zijn grof en 70% is groen. Bevat minder olie. Gebruikt in de sectoren van lekkernijen, halva en baklava-ijs.
Portfolio (10)
Frankrijk, St Julien De Concelles
Het laboratorium Lips France biedt een compleet assortiment hoogwaardige producten op basis van CBD en andere cannabinoïden. Met een diepgaande kennis van de markt en de verschillende spelers heeft het bedrijf zich natuurlijk gericht op cannabinoïde-moleculen, overtuigd van de vele voordelen en welzijn die het biedt voor veel mensen. Naast oplossingen voor het vapen, strekt het assortiment zich ui...
Portfolio (36)
Bulgarije, Sofia
... sterke rode kleur. Hibiscusthee kan zowel warm als koud met ijs worden genoten. Toepassingen: gedroogde hibiscusbloemen worden vaak gebruikt om thee te maken. Voor warme thee: giet 1 of 2 theelepels per persoon in net gekookt water in een kop (250 ml) en dek af gedurende ongeveer 3-5 minuten. Verpakking: 125g, 250g en los.
Portfolio (154)
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...De lijn van gelvoedingsadditieven Kreda ArCol-gel (7 kleuren) met kleur en smaak. De gelformule zorgt voor een uitstekende integratie in de meeste populaire basismaterialen (glazuur, fondant, room, biscuit, gelatine, dranken, ijs, enz.). Een uitstekende keuze voor zelfgemaakte desserts.
Portfolio (18)
Griekenland, Gazi
...Op basis van de Kretenzische Tsikoudia - Raki en smaken uit het Griekse platteland hebben we de ByRaki smaak 25% vol alc gecreëerd met 9 verschillende smaken. Aardbei, Chocolade, Kers, Bosbes, Karamel, Kaneel, Watermeloen, Munt en Perzik. We kunnen het puur, warm, met ijs, met bruisende frisdrank, met energy drink, in de keuken of in de patisserie genieten.
Portfolio (1)
Duitsland, Berlin
...Met de DEAV - Banana Ice Vape krijg je de onweerstaanbare smaak van zoete banaan met ijs. Deze smaak is perfect voor alle bananenliefhebbers.
Portfolio (19)
Frankrijk, Valence
...Creëer een heerlijke ijs, granita, bavarois, mousse, smoothies, bevroren desserts en nog veel meer... Vanaf het moment van oogsten worden onze vruchten onmiddellijk verwerkt en ingevroren om hun smaak en natuurlijke versheid te behouden. Verkoopeenheid Tetra van 1 kg (6 per doos) of 500 gr (12 per doos) Enkele smaken in plastic bakjes van 1 kg Een assortiment in plastic bakken van 11 kg...
Portfolio (68)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 9990000010028 Perfect voor gebak en desserts (petits fours, tuiles, taarten, ijs) of in hartige gerechten: vis, vlees, groenten, salades... De amandel is een uitstekende notenkeuze, geliefd om zijn smaak en ook geconsumeerd om zijn voordelen. Een uitstekende bron van enkelvoudig onverzadigde vetten, antioxidanten, vezels en eiwitten, de amandel geeft een langdurig verzadigd gevoel. Proefadvies Toevoegen aan uw bereidingen (muesli, desserts, vlees, salades…). Bewaren op een koele, droge plaats, beschermd tegen licht. Ingrediënten Amandelen uit de Biologische Landbouw...
Portfolio (114)
Martinique, Saint Joseph
...PARADIS GLACES, dat zijn tropische fruitsorbetten vol zon en romige ijsjes... Kies de smaak die je doet denken aan de heerlijke smaak van ambachtelijk ijs van vroeger! Originele recepten geïnspireerd op traditionele knowhow, zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsingrediënten en lokale productie garanderen authentieke smaken in onze ijsjes en sorbets. Het brede scala aan smaken weerspiegelt de overvloed die de Caribische natuur biedt: ervaar een waar tropisch paradijs terwijl je deze ijsjes en sorbets proeft! Bakjes van 1 liter...
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Häagen-Dazs Vanille-ijs in een bakje. Onze klassieke smaak: een romig vanille-ijs. Kwaliteitsvanille met echte vanille-extract uit Madagaskar. Geen kunstmatige smaken of kleurstoffen, voor ultiem genot.
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Italië, Trino
Sinds 1981 is GELPAS gespecialiseerd in ijs, croissants en snacks voor cafés en restaurants. Met onnavolgbare producten zijn wij het enige echte alternatief voor jouw café! Service, kwaliteit en voordeligheid. Deze filosofie is altijd het fundament geweest en wordt nog steeds met passie en vastberadenheid nageleefd. GELPAS is uitsluitend gespecialiseerd in de levering aan cafés, restaurants, pubs ...
Portfolio (9)
Slovenië, Koper-Capodistria
...Ons culinaire of cateringverhaal begon met ijs, dus we besteden er vandaag de dag nog steeds extra aandacht aan. We hebben meer dan 35 verschillende smaken, sommige heel speciaal, zoals lavendel, olijfolie met citroen, framboos rozemarijn, kaki. IJs wordt gemaakt van verse melk, room en cacaoboter. We gebruiken hazelnoten, chocolade en vers fruit voor de smaak. We hebben ook ijs dat uitsluitend van fruit is gemaakt, glutenvrij is en 100% vegan.
Bijpassende producten
IJs
IJs
Andere Producten
IJsjeshoorntjes
IJsjeshoorntjes
Portfolio (3)
Turkije, Gaziantep
...We begrijpen het belang van smaak en hoe het de algehele ervaring van een product kan verbeteren. Of het nu gaat om voedsel en dranken, cosmetica of zelfs medicijnen, ons team van deskundige smaakexperts en wetenschappers werkt onvermoeibaar om perfecte smaakprofielen te ontwikkelen en aan te bieden die een blijvende indruk op uw klanten zullen achterlaten.
Portfolio (1)
Frankrijk, Malataverne
..."Rafraichir" van een fruit is een culinaire praktijk waarbij een scheut alcohol in de siroop van het fruit wordt gegoten om de smaak te versterken, terwijl het een originele en lichte alcoholsmaak toevoegt. Geniet ervan puur, als begeleiding bij kazen, ijs of gebruik het in uw culinaire recepten (taarten of cakes), in een chocoladefondue of om uw cocktails te versieren... Verwen uzelf.
Portfolio (188)
Spanje, Lanjarón (granada)
... geur (de laatste neemt toe in de retronasale geur). De smaak is zoet, met lichte zure en zoute tonen. Het heeft een lage viscositeit en een iets hoge vochtigheid. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel de avocado een teeltplant uit Amerika is, er in de tropische kust van Granada grote uitgestrektheden van deze teelt te vinden zijn. Dit type honing past zeer goed bij gerechten van gezouten kabeljauw, gebraden en vervolgens gestoofde lamsvlees met een kruidenmengsel, gebraden varkensvlees of met ijs en kazen, vooral met niet te sterke geitenkazen, zoals verse, zachte of zelfs halfgerijpte.
Portfolio (6)
Duitsland, Taunusstein
...zijn ze niet toegevoegd met extra vetten of onnodige suikers. Rijk aan vezels, eiwitten, ijzer, magnesium en kalium. Je kunt ze genieten met fruit, ontbijtgranen, ijs of je favoriete yoghurt. Ze kunnen zelfs worden gebruikt om gebak te decoreren of toegevoegd aan smoothies.
Portfolio (173)
Duitsland, Darmstadt
... gerechten worden gebruikt. Ze kunnen worden toegevoegd aan ontbijtgranen, muesli-mengsels of granola, gecombineerd tot een heerlijk dessert, een fruit- en notenmengsel, een mueslireep en zelfs als bijgerecht bij yoghurt en ijs worden gebruikt, verwerkt tot een voedzame notenboter en gemengd met uw ochtend-smoothies voor een extra smaak! Hazelnoten - Variëteiten: Gehakt...
Portfolio (23)
Frankrijk, Mandelieu
...Balsamico-crème is een product dat geliefd is bij chefs en fijnproevers. De unieke, fluweelachtige textuur en de zowel zure als zoete smaak zorgen voor een bijzondere en onmiskenbare smaak. De balsamico-crème van François Roméo is ongeëvenaard om gegrild vlees, groenten, voorgerechten en kaas mee te verrijken. Ze is ook buitengewoon waar je het het minst verwacht: op desserts zoals panna cotta, op verse vruchten en niet te vergeten op ijs. Netto gewicht: 0,250 KG Inhoud: 25 CL...
Portfolio (45)
Turkije, Ordu
...Het product dat wordt verkregen door vers geroosterde hazelnoten fijn te hakken, is een heerlijke aanvulling om de smaak en textuur van desserts, taarten, ontbijtproducten, ijs, koekjes en chocolade te verbeteren.
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Omer
... serveren als basis voor alcoholvrije dranken, bijvoorbeeld met tonic, limoen en ijs als "hibiscus spritz". De geschikte wijn-spijs combinaties zijn chocolade, vijgen, noten en geitenkaas. Het alternatief voor Aperol Spritz - zonder alcohol. Netto gewicht: 800g Volume: 500 ml...
Portfolio (189)
België, Seneffe
...Geef een uitzonderlijke smaak aan uw desserts met onze smaakpasta's. Bakbel biedt een uitgebreid assortiment smaak- en kleurpasta's die gebruikt kunnen worden bij de bereiding van mousses, bavarois, deeg, ijs, enz. - Zonder conserveermiddelen - Hoge fruitgehalte - Zeer geconcentreerd (economisch product) met een aanbevolen dosering van ongeveer 5%. - Stimuleert creativiteit Banaan, citroen...
Portfolio (9)
...Productbeschrijving: Bourbon vanillepeulen van gourmetkwaliteit, graad A, langer dan 18 cm, niet gesplitst, met een uitgesproken smaak, intense aroma's en een donkere, olieachtige uitstraling. Ze staan bekend om hun rijke aardse vanille-aroma en hun noten van boterachtige karamel en kaneel, ideaal voor ijs, desserts en bakwaren. Variëteit / Oorsprong: Planifolia. Oorsprong SAVA, Madagaskar...
Portfolio (4)
...De Concentrati per Cocktail Bicom zijn bereidingen van geconcentreerde vruchtvlees van de beste kwaliteit voor professioneel gebruik. De Cocktailproducten worden gebruikt voor het bereiden van cocktails en long-drinks; ze zijn ook uitstekend om smaak te geven aan room, ijs en om vruchtensappen te creëren. De gehele lijn van Concentrati per Cocktail wordt geleverd met een precisiedoseringstop als...
Portfolio (8)
Verenigd Koninkrijk, Petersfield
...Madagascar Bourbon Vanille-extract met een Kenmerkende Pure Bloemige Aroma Met een exotische geur recht uit de fles, geeft ons extract een heerlijke zachte vanillesmaak en -aroma zodra het wordt toegevoegd aan ijs, taarten, koekjes, enz. Vanille-extract wordt nu veel gebruikt als smaakstof in zoete voedingsmiddelen, dranken en farmaceutische producten om de belangrijkste smaak en aroma te...
Portfolio (2)
...Natuurlijke Siropen Purees, Voor Cocktails, Mocktails, Limonades. Onze siropen zijn veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor cocktails, mocktails, het garneren van desserts, koffie en ijs. Onze siropen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, wat ze hun unieke smaak en hoogwaardige textuur geeft. Kwaliteit staat centraal in wat we doen. We zijn toegewijd aan het alleen inkopen van ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor al onze producten. De smaken van de siropen zijn onder andere: - zure kers - passievrucht - framboos - komkommer - aardbei - citroen - sinaasappel - grapefruit...
Portfolio (8)
Frankrijk, Lully
...Smaak: IJswatermeloen Mijn Kleine Vape: 600 puffs in een ultra compact formaat met 2 doseringen nicotinezout voor een optimale ervaring! 1% nicotine.
Portfolio (53)
Frankrijk, Aix En Provence
...REINE DES PRÈS - Filipendula ulmaria Interessante plant vanwege zijn overvloed en zeer uitgesproken aromatische smaak. Bladeren en bloemen hebben een geur en smaak van bittere amandelen en vanille, die worden gebruikt om desserts op smaak te brengen. Plant Reine des près - Filipendula ulmaria. Keuken Infusie, melk, ijs, crèmes, desserts, donuts. Vorm / Hoeveelheid BIO GEBROKEN BLOEM / 40g - 250g. Oorsprong Frankrijk - 100% biologische plant. Deugden anti-reuma, drainend, koorts, diuretisch, transpiratiebevorderend, antispasmodisch.
Portfolio (9)
Griekenland, Thessaloniki
...Een innovatieve manier van slush met slechts één enkele slushmachine, waarmee je tien geweldige smaken kunt maken. Een basis voor slush met een neutrale smaak en aroma die het ijs in vloeibare vorm houdt en met slechts een paar seconden roeren een heerlijke, homogeen drankje mogelijk maakt. AANVULLENDE Kenmerken Verdunning één (1) deel product en vijf (5) delen water. Houdbaarheidsdatum 24 maanden. 100% Grieks Product...
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play