Italië, Trepuzzi
... komt tot leven in mengsels en blijkt het sterrengerecht van zomerse drankjes het hele jaar door te zijn! De Gin Tiptoe is een ambachtelijke gin geproduceerd in Italië. - het bouquet van aroma's opent het fruitige scenario met een exotisch echo en frisse verwijzingen. Zomerse opening en aanhoudende finale - aangename en fruitige smaak...
Portfolio (89)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Italië, MILANO
... gebruikt voor het maken van absint, een zeer bittere gedistilleerde drank die meestal verdund of gezoet wordt genuttigd. Martini Rosso is een vermouth met een rijke en intense aroma van aromatische kruiden en een unieke, onmiskenbaar bittere smaak. Het is perfect om te genieten, strikt met ijs, puur of gemixt in een klassieke Negroni. DOOS VAN 6 STUKS 1 STUK = EURO 3,80 1 PALLET 105 DOZEN VAN 6 MINIMALE BESTELLING 30 PALLETS...
Portfolio (229)
Italië, Barletta
...Krokante, bedekt met pure chocolade. Granen en pralines voor de ijs- en yoghurtindustrie, beschikbaar, lage prijs, azo-vrij, glutenvrij, biologisch, veganistisch, private label, enkele kleur, en met de smaak van fruit, karamel zeezout, koffie, en met gekleurde chocolade in geel, rood, groen en andere.
Portfolio (10)
Italië, Acerra
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren. Schudden voor gebruik INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
Portfolio (61)
Italië, Orio Al Serio
...Top Load machines voor de productie van ijs, softijs, frozen yogurt. Dankzij de verschillende configuraties kunnen de Gel Matic machines voor express bevriezing in elke omgeving worden geïntegreerd. De keuze tussen een enkele smaak, dubbele smaak of drie smaken en tussen het productie systeem met zwaartekracht of pomp maakt het mogelijk om met elk type mengsel te werken en het is mogelijk om de machine te kiezen met de productiecapaciteit die het dichtst bij uw zakelijke behoeften ligt. Het produceren van goed ijs is nog nooit zo eenvoudig geweest.
Italië, Monterotondo
... gedroogd en met andere niveaus van ficocyanine. Oplosbaar en met een kenmerkende umami-smaak, dat wil zeggen hartig en vaag 'zeewaterachtig', is het geschikt voor gebruik in deeg en bereidingen, zowel zoet als hartig, van de zoetwarenindustrie tot bakkerijproducten, van ijs tot pasta en zelfs dranken.
Portfolio (10)
Italië, Forlì
...mineralen en antioxidanten, en bovendien worden ze beschouwd als het voedsel met de hoogste vezelinhoud. De organoleptische eigenschappen van ongebrande, gepelde amandelen zijn echter zo interessant dat ze in verschillende sectoren van de keuken kunnen worden gebruikt. We vinden ze terug in de bakkerij en patisserie, in de productie van dranken, kruidenthee en ijs, en in de bereiding van voorgerechten, snacks, en hoofdgerechten. Ze kunnen ook geroosterd, gekarameliseerd, tot kruimels of meel vermalen worden, wat hun veelzijdige karakter toont.
Portfolio (50)
Italië, Trino
Sinds 1981 is GELPAS gespecialiseerd in ijs, croissants en snacks voor cafés en restaurants. Met onnavolgbare producten zijn wij het enige echte alternatief voor jouw café! Service, kwaliteit en voordeligheid. Deze filosofie is altijd het fundament geweest en wordt nog steeds met passie en vastberadenheid nageleefd. GELPAS is uitsluitend gespecialiseerd in de levering aan cafés, restaurants, pubs ...
Portfolio (9)
...De Concentrati per Cocktail Bicom zijn bereidingen van geconcentreerde vruchtvlees van de beste kwaliteit voor professioneel gebruik. De Cocktailproducten worden gebruikt voor het bereiden van cocktails en long-drinks; ze zijn ook uitstekend om smaak te geven aan room, ijs en om vruchtensappen te creëren. De gehele lijn van Concentrati per Cocktail wordt geleverd met een precisiedoseringstop als...
Portfolio (8)
Italië, Torino
... gemakkelijk met andere smaken. Meng onze gedroogde kiwi-poeder in je formuleringen voor een boost van superfood-nutriënten en rijke smaak. Ze zijn gebruikt in de bereiding van sapdranken, gelatine, conserven, siropen, likeuren en ijs.
Portfolio (10)
Italië, Turin
...geroosterde, geblancheerde, in blokjes gesneden en pasta-ingrediënten zijn altijd traceerbaar, en sommige zijn biologisch gecertificeerd. Het handhaven van strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen resulteert in de beste smaak, textuur en aroma. Beschikbare Producten: -Hazelnoten in de schaal, -Natuurlijke / Geroosterde In Blokjes Gesneden Hazelnoten -Natuurlijke / Geroosterde Hazelnootmeel -Hazelnootpasta...
Portfolio (10)
Italië, Lauro
... zijn een essentieel ingrediënt om taarten, koekjes en ijs te verrijken en te garneren. Ze passen perfect bij alle chocoladecreaties en dankzij hen is het mogelijk om heerlijke smeersels te maken. Net als de meeste noten voldoen hazelnoten, de basis van onze granulaat, aan de behoefte aan smaak en gezondheid, omdat ze zorgen voor een uitstekende energievoorziening en ook het gevoel van verzadiging moduleren.
Portfolio (10)
Italië, Palagonia
... gebruikt om veel gerechten op smaak te brengen, van vis tot zeevruchten, van salades tot fruitdesserts, en om ijs en verfrissende dranken te bereiden. De citroen wordt ook therapeutisch gebruikt in de strijd tegen kanker en reuma. Eén citroen bevat 35% van de dagelijkse behoefte aan vitamine C. Waarschijnlijk heeft deze vrucht Aziatische oorsprong, mogelijk uit India; het werd ongeveer duizend jaar geleden door de Arabieren in de Middellandse Zee geïntroduceerd. Momenteel is Sicilië een van de meest productieve regio's voor citroenen. Product is bijna het hele jaar door beschikbaar.
Portfolio (55)
Italië, Vairano Scalo
...DE 100% PURE HAZELNOOTPASTA, ZONDER ADDITIEVEN OF STABILISATOREN, WORDT VERKREGEN UIT VERSCHILLENDE ROOSTGRADEN. DE HAZELNOOTPASTA IS EEN HALFBARICHT, KENMERKEND VOOR EEN ROOSTING DIE HET EEN INTENSIEVE SMAAK GEEFT EN LANG HOMOGEEN EN CRÈMEACHTIG BLIJFT. HET WORDT ALS HOOFDBESTANDDEEL GEWENST DOOR DE FABRIKANTEN VAN WAFELS, SPREADS, CHOCOLADE, HAZELNOOTDRANKEN, EN OOK IN DE IJS- EN BAKKERIJINDUSTRIE. DIT PRODUCT WORDT GEBRUIKT VOOR DE BEREIDING VAN SNOEP EN IJS EN GEEFT KOFFIE EN CHOCOLADE EEN BIJZONDERE SMAAK.
Portfolio (6)
Italië, Sant'Atto
...Wij zijn gespecialiseerd in de productie van bereidingen voor gebak, desserts, ijs, eiwitbereidingen, glutenvrije opties en ook op verzoek van de klant. We werken ook op contractbasis, met verschillende productieketens, retail- en professionele lijnen.
Bijpassende producten
Gezond voedsel. Beste keuzes, beste smaak.
Bereidingen voor desserts
Portfolio (1)
Italië, Bertinoro
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure...
...aroma's voor de zoetwarenindustrie; aroma's voor bakproducten; aroma's voor alcoholische dranken; natuurlijke essentiële oliën voor de drankindustrie; natuurlijke aroma's voor de drankindustrie; aroma's voor de voedingsindustrie; aroma's voor ijs; leveringen voor de drankindustrie; leveringen voor de voedingsindustrie; natuurlijke additieven voor de voedings- en conserveringsindustrie; essences voor de drankindustrie; fytoprodukten. Het bedrijf Augusto Bellinvia is gevestigd aan de Via Giacosa 9 in Rivoli (TO).
... ervaring in de teelt en commercialisering van pistache. Het motto van het bedrijf is dan ook altijd geweest: "Respecteer de traditie en zoek naar innovatie". De traditie wordt vertegenwoordigd door deze prachtige vrucht die wereldwijd gewaardeerd wordt, terwijl de innovatie bestaat uit onze verwerkingen die de smaak versterken. Wij van Evergreen kunnen de ongepelde vrucht, de bloem en de uitstekende pistachepasta aanbieden voor de productie van ijs. We maken ook deel uit van de slow food beweging, wat onze toewijding aan de PISTACCHIO VERDE DI BRONTE DOP nog verder garandeert.
Italië, Scandolara Di Zero Branco
... poederproducten op basis van gelatine en emulgatoren voor de warme of koude bereiding van melk- of fruitijs. Hun samenstelling geeft het ijs zachtheid, romigheid en een uitstekende volumevergroting. Tuttacrema is een lijn van klassieke pasta's die geschikt zijn om melk- en roomijs, mousses, banketcrèmes en semifreddo's op smaak te brengen: een combinatie van pure ingrediënten, zorgvuldig afgemeten volgens de recepten van de klassieke Venetiaanse traditie. Albert srl heeft in 1996 de certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de norm UNI EN ISO 9001 behaald.
Italië, Marciano Della Chiana
KingoFood verkoopt Italiaanse producten van uitmuntende kwaliteit. Vleeswaren zoals Finocchiona IGP, vlees van de hoogste kwaliteit gekruid met zout, peper, knoflook en wilde venkel. Of de pecorino, gerijpt in een grot, met een krachtige smaak. En wijn: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selectie - D.O.C.G. De tijden en manieren van verzending van de goederen zijn een zeer belangrijke factor. We hebben specifieke verzendsystemen gekozen met isotermisch materiaal en synthetisch ijs, waarmee de temperaturen van de goederen tot zesennegentig uur (4 dagen) kunnen worden behouden.
Portfolio (10)
Italië, Jesi
...Het succes van het ambachtelijke ijs "Ciro & Pio" komt voort uit de onmiskenbare smaak, gecreëerd door een mix van de allerbeste verse ingrediënten en vakkundige ambachtelijke verwerking, ondersteund door 60 jaar ervaring. De meest kenmerkende uitdrukking van het merk "Ciro & Pio" is de prestigieuze ijssalon die direct wordt beheerd in de stad Jesi (AN), met de kinderen en kleinkinderen van de...
Italië, Corsico
... en formuleringsexpertise worden samengebracht. De formuleringsexpertise stelt ons in staat om de gevestigde smaken van de traditie en de nieuwe smaken die de markt vraagt, aan te bieden. IJs, chocolade, snoep, dranken, likeuren, bakproducten, voedingssupplementen, hartige producten, vlees, veeteelt en tabak zijn de sectoren waarin onze service de waarde van uw product verhoogt. Laboratorium. DKS...
Italië, Milano
... staat te stellen hun culinaire creativiteit de vrije loop te laten en kleur, smaak en magie aan alle recepten toe te voegen. Van aroma's voor desserts tot natuurlijke smaken voor ijs en zelfs voor hartige recepten, zoals onze paddenstoelaroma.
Italië, Cirò Marina
... andere smaken op uw verzoek. Daarnaast hebben we nog veel andere producten zoals Yoghurt, Ginseng, Gerst, Thee, Basis voor ijs, Warme en koude chocolade en nog veel meer. Ons bedrijf staat tot uw beschikking voor de verpakking van de producten onder UW MERK en voor al uw andere verzoeken.
Italië, Puegnago Del Garda
... van saffraan? De eerste en meest bekende is de culinaire toepassing om aroma, kleur en smaak toe te voegen aan de recepten van uw restaurant, patisserie of ijssalon (de Iraanse ijs met saffraanroom en pistache of de saffraancrème). Bovendien wordt saffraan, dankzij de vele gezondheidsvoordelen, gebruikt in de cosmetische en farmaceutische sector; er zijn namelijk talrijke internationale...
Portfolio (1)
Italië, Trieste
... originaliteit en kwaliteit van smaak. Geweldig voor deeg, ze lenen zich gemakkelijk als ondersteunende noten voor fruit en om frisheid te geven aan crèmes en ijs. Baker Distilleria biedt de klant de mogelijkheid om de etiketten van de aangekochte producten te personaliseren.
Italië, Siderno
...Ambachtelijke, individuele gelato's, snel te serveren en snel; met een onmiskenbare smaak. Gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, ideaal voor hotels, restaurants, bars, catering en evenementen. Uitmuntendheid van Made in Italy. Glutenvrij. Heerlijk en gewaardeerd om hun uniciteit en kwaliteit. Elke individuele portie is verpakt in voedselveilige polyethyleenfolie. Eenheidsgewicht: 130 g...
... worden gevormd volgens de wensen van de klant en de creativiteit van de patissier. Maar voor wie zich koste wat het kost wil onderscheiden, is het ook mogelijk om exclusieve en gepersonaliseerde dozen te verkrijgen. Een manier om de smaken en kleuren van vroeger niet te vergeten, met een vleugje moderniteit. Kortom, een idee dat niet alleen zoet is, maar ook van smaak. Want de smaakpapillen (en...
Italië, Torre Annunzuata
...Della Palma biedt sinds 1949 producten van hoge ambachtelijke patisserie aan, waarbij de smaak van de traditie behouden blijft met een zorgvuldig geselecteerde keuze van grondstoffen die op een innovatieve manier worden gebruikt. De koffiebar is een ander sterk punt, samen met de ambachtelijke ijssalon. We zijn 's nachts geopend van vrijdag tot zondag, zodat u kunt genieten van de warme specialiteiten waar we trots op zijn.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play