Frankrijk, Biguglia
...voedingswaarden per 100 g energie(kcal)= 557.1 ergie(Kj)=2317.6 vetten(g)=38.3 waarvan verzadigde vetzuren(g)=8.3 koolhydraten(g)=43.5 waarvan suikers(g)=32.8 eiwitten(g)=7.2 zout(g)=0.1 Staat: Nieuw INGREDIËNTEN: Praliné 30.5% Hazelaars uit Cervioni 21.8%, pure chocolade 70% (cacao, cacaoboter) Netto gewicht: 40 g Oorsprong: Corsica...
Portfolio (68)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Carob melkbar is een goed alternatief voor traditionele chocolade. Het is gemaakt van carob (dat natuurlijke zoetheid geeft), gedroogde melk, hoogwaardige biologische cacaoboter en andere biologische ingrediënten - noten, fruit en urbeches (koudgeperste zaad- en notenpasta). We voegen geen suiker of andere schadelijke toevoegingen toe. De carobbar is een goede dagelijkse snack voor mensen die geen suiker eten, waaronder kinderen, zwangere vrouwen en borstvoeding gevende moeders. Netto gewicht: 50 g Energiewaarde per 100 g: 540 kcal Houdbaarheid: 9 maanden...
Portfolio (111)
Bulgarije, Gabrovo
... melkchocolade. De abrikozennoten, ook wel supernoten genoemd, zijn beroemd om hun mineralen, vitamine D en eiwitgehalte. Tegelijkertijd vermijden we alles wat schadelijk is: GEEN SOJA, GEEN KLEURSTOFFEN, GEEN CHEMISCHE ZOETMAKERS, GEEN CONSERVANTIA, GEEN GMO, GEEN GLUTEN, GEEN PALMOLIE. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten om ervoor te zorgen dat onze melkchocolade niet alleen heerlijk is...
Portfolio (10)
Duitsland, Berlin
...De kleine versie van onze winterwereldreis. Tien geselecteerde mini-tabletten van melk-, witte en pure chocolade, bestrooid met kerstachtige ingrediënten. Door de transparante verpakking komen de tabletten perfect tot hun recht. Gewicht: 60 g...
Portfolio (10)
Italië, Messina
... chocolade, pandorato. Wij zetten ons in om alleen de beste grondstoffen te gebruiken. De eidooiers komen van scharrelkippen, terwijl de roomboter wordt verkregen door het centrifugeren van rauwe koemelk. Onze bloem is van hoge kwaliteit en onze citrusvruchten komen uit het beroemde gebied van Paternò, in de "Piana di Catania", beroemd om zijn Bloedappelsienen, geurige citroenen en sappige mandarijnen. Onze Panettoni zijn verpakt in heerlijke stoffen servetten. Elke hap vertelt het verhaal van een eeuwenoude traditie en de liefde voor authentieke ingrediënten.
Portfolio (10)
Frankrijk, Essey-Les-Nancy
...De Doucelette kokosmelk is een Caribische lekkernij van kokosmelk en rietsuiker. Een smeltende zoetheid in de mond. * Ingrediënten afkomstig uit de biologische landbouw Verpakking van ongeveer 100 g. Bewaren op een droge plaats, beschermd tegen warmte en licht. Ingrediënten: rietsuiker, kokosmelk, melk Gemiddelde voedingswaarden per 100 g: 1719,6 KJ / 411 Kcal vetten: 8 g verzadigde vetzuren: 5,62 g koolhydraten: 78,5 g eiwitten: 2,95 g...
Portfolio (3)
Slovenië, Ljubljana
...Kleine Coatingmachine (Panningmachine) kan dragees produceren door het product gelijkmatig te coaten en te mengen in de draaiende trommel. Het heeft twee optimale snelheden en is handig voor verschillende ingrediënten. De desktopversie van de coatingmachine is geschikt voor thuisgebruik, cafés, laboratoria en voor kleinschalige productie. Afmetingen 430х280х370 mm; Gewicht 10 kg; Laadcapaciteit 2 liter; Elektrische voeding 220 V / 50 Hz; Vermogen ≤ 0,1 kW/u; Behuizingsmateriaal RVS AISI 304; Bowl-materiaal RVS AISI 304; Rotatiesnelheid 30; 45 rpm; Aantal snelheden 2; Snelheidsaanpassing Ja...
Portfolio (7)
...Onze zogenaamde fijnkostroom ontvangt u als verse of zacht verwarmde room (room) en op verzoek ook met een stabilisatiesysteem zoals bijvoorbeeld carrageen. Daarnaast is het ook mogelijk om andere ingrediënten toe te voegen. Deze room is bijzonder geschikt voor de productie van fijnkostsalades, sauzen en dressings en heeft uitstekende eigenschappen bij de industriële verwerking.
Portfolio (2)
...Joynut Gold Hazelnootcrème (%13 Hazelnootpuree) valt op door de zorgvuldige selectie van ingrediënten die samenkomen voor een geweldige smaakervaring. Tijdens het productieproces is het doel om consumenten een betrouwbare en heerlijke smaakervaring te bieden. De %13 Hazelnootpuree Joynut Gold Hazelnootcrème heeft een unieke plaats verworven in de gastronomie en wordt vaak gekozen in de...
Portfolio (1)
Frankrijk, Issou
... inname! Erwten zijn rijk aan vitamine A, een goede bron van kalium en vezels, en leveren vier gram eiwit per 100 gram. Ingrediënten Erwten- en rijsteiwitten Cacaopoeder Cacao-aroma Sucralose Vitamine B12 Om af te vallen: gebruik het als maaltijdvervanger of als snack.
Portfolio (8)
Duitsland, Stuttgart
... verschillende texturen en ingrediënten met zachte Milka Alpenmelkchocolade. Pralines: Milka Pralines bieden een breed scala aan boodschappen en formaten om emotionele en dagelijkse verbindingen met vrienden en geliefden te maken en "zeg het met Milka." Ingrediënten: Suiker, Cacaoboter, Magere Melkpoeder, Cacaomassa, Wei-eiwitpoeder (Melk), Melkvet, Emulgator (Sojalecithine), Hazelnootpasta, Natuurlijke Aromastoffen, Cacaosolid 30% minimaal, Melksolid 18% minimaal...
Frankrijk, Coignieres
...100 % legaal voor consumptie in de Europese Unie (EU) THC VRIJ (0% THC) Geen narcotische werking Gemaakt in de EU Ingrediënten Cacaomassa, Rietsuiker, Cacaoboter, Hennepzaad, Cacaopoeder, Cacaudroogmassa minimaal 70%. Kan sporen van noten, tarwecomponenten en sporen van melkpoeder bevatten. Uit biologische landbouw. Verwen uzelf met deze heerlijke donkere hennep chocolade uit biologische teelt, met pittige en zoete hennepstukjes. Inhoud: 100g...
Frankrijk, Olivet
...-extracten*], gedroogde gerstemoutsiroop*, vanille* 0,2%), honing cornflakes* (maïs*, ruwe suikerriet*, honing* 2,7%, zout, maïssiroop*, tarwe-siroop* [tarwe*, water]), cacao cornflakes* 3% (maïs*, ruwe suikerriet*, cacaopoeder* 5,6%, maïssiroop*, zout). * Ingrediënten uit de biologische landbouw.
Portfolio (114)
Oekraïne, Lviv
...Ingrediënten: chocolade-ijs (magere melk, suiker, geraffineerde kokosolie, drinkwater, magere melkpoeder, stabilisator (mono- en diglyceriden van vetzuren, guargom, chocoladesmaak). Bewaren op een droge en donkere plaats.
Portfolio (7)
Turkije, Beylikdüzü
...De chocolade van PMF heeft een magische touch in de productie van bakkerij en zoetigheden. De ingrediënten van de PMF-chocolade zijn zorgvuldig geselecteerd om de kwaliteit van het eindproduct voor de klant te waarborgen.
Portfolio (9)
Oekraïne, Boryspil
...Dompel jezelf onder in de wereld van glans en geur! De spray hydrateert de huid, geeft zachtheid en een gouden-bronzen glans. Het delicate aroma van chocolade verleidt en betovert. Zachte zonbescherming wordt geboden door SPF 10. INGREDIËNTEN: Aqua, Sorbitol, Mentha Piperita Leaf Extract, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate...
Portfolio (96)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Chocolade Mugcake is een poeder voor het bakken van gezonde muffins in de magnetron met cacao- en vanillesmaak. Suikervrij, glutenvrij. Een bron van eiwitten en voedingsvezels. Het bevat prebiotica. Heerlijke en smaakvolle cake met uitgebalanceerde ingrediënten in 5 minuten. Makkelijk en snel te bereiden. Geen oven, geen blender, geen extra keukengerei. Een gezond dessert. Geschikt voor voeding...
Portfolio (9)
Frankrijk, La Seauve Sur Semene
...Wat zijn de Crousticks Chocolat Noir? Een koekje met rijstmeel, maïs en 5% suiker, dat is alles. Een goede pure chocolade met minimaal 48% cacao zonder lecithine erin, die de zoetekauwen zal verrassen! Niet meer dan dat! Ingrediënten: PURE CHOCOLADE 50% Rijstmeel, maïsmeel, volkoren rijstmeel, rietsuiker Sporen: Soja, Melk, Noten, Pinda's...
Portfolio (7)
Italië, Bronte
...Ingrediënten: suiker, cacaoboter, melkpoeder, pistachepasta 10% (geroosterde en verfijnde pistachenoten, chlorofyl E141, curcumine E100), wei-poeder, emulgator: sojalecithine, vanille-extract...
Portfolio (56)
Frankrijk, L'union
... - Bereidingen voor mousselinecrème - Bereidingen voor bavarois (zeer ruime keuze aan smaken) - Bereidingen voor botercrème (puur boter) - Mixen voor amandelcrème - Diverse premixen (cake, chocoladecake, muffins, koekjes, ...) - Natuurlijke of chocolade génoise mixen - Talrijke mixen (meringue, wafel, crêpe, donut, ...) - Glazuren (natuurlijk of gearomatiseerd)...
Portfolio (12)
...Ingrediënten: Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkippen, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter, lactose (melk), volle melkpoeder, magere melkpoeder, emulgator: zonnebloemlecithine (E322), vanille-aroma.] (4,8%), gedroogde abrikozen (4,8%): abrikozen, amandelen (4,8%), bakpoeder, zout. Tarwemeel, boter, suiker, eieren van vrije-uitloopkip, witte chocolade 23% [Suiker, cacaoboter...
Portfolio (12)
Frankrijk, Nice
...dus hebben ze geen psychoactieve effecten! Hoe consumeer je de Chocolade Bloom&Cie? Open de CBD Chocolade tablet van Bloom&Cie Eet 1 of 2 vierkantjes (of meer?) Vergeet niet de chocolade na consumptie in de verpakking te bewaren Bewaar je CBD Chocolade van Bloom&Cie maximaal 2 maanden na opening Ingrediënten Donkere chocolade (Cacaomassa*, rietsuiker*, cacaoboter*), amandelen, hazelnoten, pecannoten, pistachenoten, cranberries, gedroogde vijgen, MCT kokosolie, CBD (cannabidiol-extract van hennep), terpenen en veel liefde! Smaak: Intense chocolade 71% cacao CBD: 10mg per vierkantje...
Portfolio (9)
...“Safranbolu Lokum” is een bekend merk dat onze onderneming al meer dan 23 jaar gebruikt. In onze faciliteiten produceren we meer dan 100 verschillende soorten Turkse lekkernijen met diverse ingrediënten, met een dagelijkse capaciteit van 1000 kg. Safranbolu lokum hecht veel waarde aan kwaliteit en beschikt over alle soorten kwaliteitscertificaten, waaronder ISO-normen en Halal-voedsel. Met 5...
Portfolio (81)
Duitsland, Schlüsselfeld
...Gieten van chocoladerepen, chocoladebars, pralines en op maat gemaakte formaten. Vullen van chocoladerepen, chocoladebars, pralines en op maat gemaakte formaten. Productie van actieartikelen zoals kerstmannen, paashazen en chocoladeproducten aan een stokje. Veredeling van chocoladeproducten met inclusieoplossingen. Clusteren van extrudaten, noten en nog veel meer. Drageren van alle ingrediënten zoals extrudaten, noten en nog veel meer. Creëren van caloriearme smeersels en crèmes.
Portfolio (69)
Italië, Imperia
... profiel door lipogenese te blokkeren dankzij de synergie van mineralen (lipolytische werking van het chroom aanwezig in rubijn), extract van vitis vinifera, tarwekiemolie, cacaoboter, sheaboter, arganolie, hyaluronzuur, collageen en X-50 SILOHUETTE®: een uitzonderlijke pool van herstructurerende en slankmakende actieve ingrediënten van de nieuwste generatie en met hoge prestaties.
Portfolio (10)
...Dit smaakadditief met natuurlijk aroma dient in het 2-componentensysteem (bestaande uit softijsbasis en smaakadditief) als smaakgevende component voor de bereiding van de softijsmix. Ingrediënten Suiker, spuitmagere melkpoeder, spuitzoetwei-poeder, cacao 48% (cacaopoeder, zuurteregulator kaliumcarbonaat), verdikkingsmiddelen (guarkernmeel, natriumalginaat, carrageen), natuurlijk aroma, zout...
Portfolio (13)
Duitsland, Hamburg
... gemaakt van hoogwaardige ingrediënten zoals cacaobonen, suiker, melk en verschillende smaken. Mars-chocoladeproducten zijn populair bij mensen van alle leeftijden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingsopties.
Bijpassende producten
Mars
Mars
Andere Producten
Paddenstoelen
Paddenstoelen
Portfolio (180)
Moldavië, Chisinau
...Ingrediënten: maïs, geraffineerde palmolie, zout, natuurlijke of identieke karamelaroma, zoetstof E955. Netto gewicht: 70-100 g. Verpakking: 50 stuks/doos; 25 stuks/doos.
Portfolio (4)
...Ingrediënten: Saffraan Pistache Granaatappel Pistache Melkachtig Rozen Pistache Granaatappel Kokos Pistache Gewicht: 600 g Afmetingen: 20 x 20 x 3,5 cm...
Portfolio (10)
Duitsland, Wangen
...Is er iets te vieren? - Dan is deze reep het perfecte cadeau: "Van harte gefeliciteerd" is de chocolade die knapperig is! Amandel- en notennougatlagen zijn doordrenkt met krokantbladeren. Deze zijn verpakt in een intense melkchocolade met een cacaogehalte van 60 procent. Bijna zo hoog is het Fairtrade-percentage van de reep. Dankzij rietsuiker, cacaomassa en -boter komen we deze keer op 50 procent. Ingrediënten: rietsuiker, cacaoboter, cacaomassa, amandelkrokant, hazelnoten, volle melkpoeder, hazelnootolie, magere melkpoeder, volle rietsuiker, keukenzout, vanillestokken, kardemom, steranijs...
Portfolio (10)