Spanje, Almeria
...-Spanje). • Onze recepten en kwaliteits- en veiligheidsnormen zijn ontwikkeld door onze eigen voedingsdeskundigen en technisch team. • De voedingswaarde en eigenschappen van onze producten helpen consumenten om een evenwichtige en gezonde voeding te behouden, in lijn met de "Mediterrane" eetgewoonten. • Het bedrijf is sinds de oprichting in 2008 gecontroleerd door enkele van de strengste...
Wij commercialiseren kwaliteitsproducten uit Puglia. Wij bieden onze klanten een assortiment producten onder één merk: Taralli, Biscotti en zoete en hartige snacks, Orecchiette, Cavatalli en andere traditionele vormen van ambachtelijke semolapasta, Extra Vergine Olijfolie geproduceerd in lokale molens met een koudextractiemethode, zoals vroeger. Wij produceren met gezonde recepten, zonder conserveringsmiddelen, met aandacht voor de kwaliteit van de verpakking en de etikettering van onze producten. Onze klanten in Italië zijn winkels, kleine supermarkten en wijnwinkels. Wij exporteren naar heel Europa.
Italië, Bronte
...gemalen en als korrels, ideaal om fantasierijke culinaire recepten te personaliseren, waardoor elke schotel een ware delicatesse wordt en de kwaliteit verhoogd wordt. Elk verhaal heeft zijn wortels, en de wens naar nieuwe uitdagingen drijft ons om te investeren in het 'innoveren van de traditie' van Sicilië, door producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden met rijke en authentieke smaken...
Italië, Camerota
... werden doorgegeven. Een schat aan waarden die ons is overgeleverd via onze grootouders, die we het geluk hadden te zien werken, ook in de keuken. Van hen hebben we de recepten geleerd die zijn gebaseerd op natuurlijke en authentieke ingrediënten waarmee de gevangen vis werd bereid. Een tijdje later hebben we met trots die traditie geërfd en nieuw leven ingeblazen, via een merk dat rechtstreeks afstamt van die jaren.
Frankrijk, Guignicourt
FLOREPI ontwikkelt en produceert een breed scala aan traditionele zoete gebakjes, gebakken en diepgevroren. Onze expertise combineert de striktheid van industriële processen met de smaak van recepten die zijn ontwikkeld met respect voor ambachtelijke waarden en eisen. De dagelijkse aandacht die we besteden aan de productie van onze producten stelt ons in staat om onze klanten een unieke smaak en...
Portfolio (1)
... PANICONGELADOS een van de pioniers in Portugal geworden in de productie van diepgevroren bakkerij- en patisserieproducten. Het bedrijf verkoopt diepgevroren brood en diepgevroren patisserie, bereid volgens industriële processen die altijd de kwaliteit, aroma's, smaken en texturen van de traditionele recepten en smaken respecteren.
Portugal, Alfena
...Traditionele Productie | We gebruiken de originele en traditionele recepten in combinatie met handmatige productie, zodat het resultaat een product is met textuur, smaak en intensiteit. Wat met liefde is gemaakt, heeft altijd een andere smaak.
Frankrijk, Castelnau-Chalosse
... assortiment producten aan waarvan de recepten conserveermiddelen en kleurstoffen uitsluiten, gebaseerd op eend en zijn Foie Gras. Zoals alle inwoners van de Landes houden we ervan dat het feest geslaagd is. Daarom moet de eendenfoie gras, ons toonaangevende product, de vreugde van uw maaltijden zijn. De erkenning van chefs en onze klanten is de beste garantie voor uw tevredenheid. De hele foie gras, in blik of halfgaar, is bereid voor uw genot. Bij ons geen blok foie gras of eendenmousse die het feest en de traditie ondermijnen. HET IS NIEUW: Diverse BOXEN wachten op u.
Andere Producten
DE GOURMET BOERDERIJ
DE GOURMET BOERDERIJ
Portfolio (1)
Griekenland, Chalandri
Met liefde voor de traditie en respect voor de waarde van onze regio, willen we de hoge voedingswaarde van de Griekse traditionele producten, afkomstig van Lesbos, onze thuisbasis, en andere gebieden van Griekenland verspreiden! We kiezen producenten met producten die zich onderscheiden door hun authentieke smaak, gegarandeerde kwaliteit en gecertificeerd productieproces. Onze recepten zijn authentiek traditioneel, een kenmerk dat de rijke smaak en de geneeskrachtige werking van onze producten garandeert.
Frankrijk, Roscoff
... algen om te koken, die ofwel vers en in zout bewaard zijn, ofwel gedroogd op 36 - 40°. Zes variëteiten algen worden aangeboden: zeewier, Nori, Dulse, Wakamé, zeespaghetti en konbu royal. Op bord-a-bord.fr vindt u recepten en video's over koken met algen!
De patisserie geleid door Jan Jeżak werd opgericht in 1974. De vestiging van de patisserie is gelegen in Pruszków, in de provincie Mazovië. Wij bieden u heerlijke, zoete gebakjes, bereid op basis van beproefde, traditionele recepten. In ons aanbod vindt u koekjes per stuk en per gewicht, evenals smakelijke taarten. Wij bieden donuts, roomsoesjes, cupcakes, Franse gebakjes, éclairs, profiteroles en nog veel meer. Daarnaast bakken wij ook gistgebak, cheesecakes, appeltaarten, poppyseed taarten, rolletjes en taarten. Bovendien bakken wij ook taarten op bestelling. Wij verwelkomen u!
België, Gembloux
... verschillende minerale componenten om de intrinsieke mechanische en chemische eigenschappen te verbeteren en te waarborgen. De recepten en productieprocessen zijn uniek voor ISOMATEX en vormen zijn exclusieve expertisegebied. Door zijn innovatieve benadering, geavanceerde technologieën en productie-methoden die zijn gericht op totale kwaliteitscontrole, heeft ISOMATEX al een enviable reputatie opgebouwd in de exclusieve niche van hoogwaardige thermo-mechanische vezels.
...Ons huis is een volledig ambachtelijk bedrijf en de recepten zijn door de jaren heen hetzelfde gebleven. Sinds 1890 is de snoepfabriek, gevestigd in de regio Luik, gespecialiseerd in de productie van gekookte suiker. Onze snoepjes worden op een open vuur gekookt in koperen ketels. We mengen kristalsuiker met glucose en water. We gebruiken grondstoffen en aroma's van de hoogste kwaliteit om...
Frankrijk, Tarascon
Opgericht in 1920, heeft het bedrijf Jean Martin altijd de Provençaalse keuken in het zonnetje gezet, door op harmonieuze wijze groenten uit het zuiden en olijven uit de Vallée des Baux de Provence te combineren. Rijst van aubergine, ratatouille, tapenade... en andere grote klassiekers worden bereid met respect voor de traditionele recepten, met de constante zorg om eenvoudige, originele en verfijnde bereidingen te creëren, die altijd zeer snel te bereiden zijn.
België, Florenville
Blaise salaison is gespecialiseerd in hoogwaardige streekproducten die op ambachtelijke wijze worden vervaardigd zonder toevoeging van chemische producten. De vleeswaren zoals saucissons, hamnuggets en cobourgs worden traditioneel gerookt met beukenhoutzaagsel; deze productie volgt strikt ambachtelijke recepten en processen. Exclusieve producten zoals de saucisson met Orval-bier, de saucisson met...
Het internationaal opererende bedrijf Holzmühle Westerkamp GmbH is stevig verankerd in het Oldenburger Münsterland. Sinds hier meer dan een eeuw geleden de eerste molen, toen nog als graanmolen, werd opgericht, is er veel veranderd. Tegenwoordig zijn onze innovatieve producten zoals houtmeel, houtvezels en houtgranulaat en recepten in de houtmeelverwerking wereldwijd in trek en zijn wij een...
Frankrijk, Vernosc-Les-Annonay
... professionals die experts zijn in de fruitverwerking. Wij bieden een onmisbare reeks bereidingen op basis van kastanjes voor professionals in de horeca en de voedingsmiddelenindustrie: • Crème de marrons • Pâte de marrons • Purée de marrons • Marrons au sirop CONCEPT FRUITS biedt u authentieke recepten voor crèmes en purées van kastanjes volgens de traditionele recepten uit de Ardèche voor een...
Portfolio (16)
Polen, Warszawa
CD S.A. is opgericht in 1989 Sinds 1989 zijn we actief op de markt en breiden we ons aanbod voortdurend uit. We zijn een ervaren producent van honing, vetgebaseerde smeersels en crèmes. Onze producten zijn beschikbaar in verschillende verpakkingsformaten en recepten, afgestemd op de wensen van de klant. Het leveren van onze producten via alle distributiekanalen: detailhandel, B2B en...
Portfolio (1)
Frankrijk, Yvetot
Wij zijn banketbakkers van vader op zoon sinds 1919. Bijna 100 jaar, de familiegeschiedenis is al lang. Wij zijn gespecialiseerd in fruitcakes, brownies en andere specialiteiten. We hebben een heerlijke kerstlijn met cakes, brownies en bûches. Onze recepten worden continu verbeterd om aan uw verwachtingen te voldoen. De liefde voor smaak en traditie zijn verankerd in onze methoden. We zijn bijzonder aandachtig voor de oorsprong van onze ingrediënten: Franse tarwe, kersen uit de Provence, zout uit Guérande...
Portfolio (4)
Frankrijk, Pujols
... afkomstig zijn uit geïntegreerde en perfect beheerde ketens. Onze oliën zijn uniek, elegant en 100% natuurlijk. Er komt geen chemische toevoeging aan te pas in onze productiemethode. Ons proces wordt toegepast op al onze oliën en producten om u ingrediënten van superieure kwaliteit te garanderen. Onze oliën kunnen alledaagse gerechten verrijken, chef-koks recepten verheffen, maar ook cosmetische...
Italië, Fratta Todina
...allemaal strikt ambachtelijk, met de hand gemaakt. Door gebruik te maken van zorgvuldige controles en strikte kwaliteitsnormen, kunnen we de hoogste voedselveiligheid garanderen. Natuurlijke producties en glutenvrij. Verwerkingen in c/terzi en private label in het hele nationale en buitenlandse gebied. Volledige ondersteuning van A tot Z: studie en creatie van op maat gemaakte recepten, zowel...
Portfolio (4)
Senegal, Dakar
... welzijnsproducten aan die geïnspireerd zijn op traditionele Afrikaanse recepten van vrouwen geheimen. We bieden ook natuurlijke verzorgingsproducten voor het gezicht, het lichaam en het haar aan: natuurlijke cosmetica en welzijnsproducten op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten. DELICES DE FEMMES ontwerpt natuurlijke cosmetica made in Senegal; onze ambitie is om voor u, uw schoonheid en uw...
Portfolio (57)
Frankrijk, Carquefou
... rillaux * Grillons, Nantes spek * Gekookte rib De feestelijke recepten: * Terrines: Terrine van eendenlever met girolles, terrine van varkenswang met stukjes eendenlever met girolles, terrine van kalfszwezerik met morieljes. * Witte bloedworst op traditionele wijze met paddenstoelen, foie gras, zalm, Sint-Jacobsschelpen Winterassortiment: * Charcuterie op traditionele wijze: Toulouse-worst...
Frankrijk, Colombes
...kwaliteit, eco-verantwoordelijkheid, lokale verankering en vooral passie! Al onze recepten worden zonder toevoeging van kleurstoffen en conserveermiddelen ontwikkeld en hebben een houdbaarheid van een jaar. Onze creatie-cocktails, heerlijk van smaak, verantwoord en speels, zullen uw klanten verrassen en aan u binden. We hebben voor u een assortiment kant-en-klare cocktails geselecteerd: - A...
Portfolio (6)
Frankrijk, Melrand
... Savons kan in allerlei vormen komen, van zeepjes in de vorm van een schaap tot pompoencollecties voor Halloween! Elke Petit Savon is uniek en biedt specifieke voordelen. Onze recepten worden allemaal beoordeeld door een erkende apotheker-toxicoloog en voldoen aan de geldende wettelijke vereisten. Onze zepen worden gemaakt in gerecycleerde of door onszelf vervaardigde mallen. Al onze zepen zijn biologisch afbreekbaar. Wij gebruiken geen schadelijke stoffen voor de gezondheid. Twijfel niet langer en personaliseer uw kleine zepen! Moussement Vôtre,...
Portfolio (13)
Italië, Chioggia
Wij importeren en exporteren diepvriesvis en stellen professionele kwaliteitsproducten samen voor de horeca. Wij zijn op zoek naar nieuwe serieuze partners om onze producten in het buitenland uit te breiden, zoals zeevruchten salades, verschillende visfrituren, risottopreparaten en schotelgerechten met beproefde recepten die zijn afgestemd op de horeca, gericht op het verkorten van de bereidingstijden en het verlagen van de voorraadkosten. Kwaliteit, gemak en praktische toepasbaarheid gaan hand in hand.
Frankrijk, Camphin En Carembault
...We begeleiden honderden klanten, van zelfstandigen tot beursgenoteerde bedrijven, van de behoeftebepaling tot de verpakking en levering aan een logistiek platform, zodat zij zich alleen op het essentiële kunnen concentreren: de verkoop! Met een openbaar catalogus van 50 recepten en meer dan 2000 recepten in de privécatalogus, evenals een R&D-afdeling die beschikbaar is voor specifieke aanvragen...
Portfolio (47)
...Agripantel "Wij zijn een lokale onderneming die zich richt op de gastronomische specialiteiten van het gebied. We hebben 200 recepten ontwikkeld met grondstoffen, deels afkomstig van sociale initiatieven die zich inzetten voor kansarme mensen in de regio. Momenteel is een deel van de productie van tomatenverwerking korteketen en komt het van de velden bewerkt door de sociale coöperatie Rossa Sera...
Portfolio (7)
Frankrijk, Paris
... theeën - groene theeën - uitzonderlijke theeën - infusies - speciale infusies - kinderinfusies - rooibos uit Zuid-Afrika De ingrediënten van onze theeën en infusies zijn afkomstig van biologische landbouw, gecertificeerd door ECOCERT. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd om ware elixers te creëren. De kwaliteit van onze producten komt tot uiting in unieke recepten die zijn bedacht door het huis Pascal HAMOUR.
Frankrijk, Provins
... taarten zijn vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen, en de gebruikte ingrediënten komen uit de biologische landbouw. Ontdek ons assortiment koekjes gebaseerd op historische recepten die uw klanten zullen verrassen: - Keltische koekjes - Middeleeuwse macarons - Marsepein - Speculaas Onze koekjes worden gedistribueerd in Frankrijk en Europa, met name op historische locaties...
Portfolio (13)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play