Italië, Castronovo Di Sicilia
... technologieën die, in tegenstelling tot de traditionele extractiesystemen, de continue verwerking van olijven mogelijk maken. Vanaf dat moment heeft het bedrijf zich toegelegd op de geavanceerde technologie van decanters, de centrifugaalextractor, een installatie die in staat is om 50.000 kilogram per uur te verwerken, en de ALFA LAVAL-technologie die het mogelijk maakt om de pasta's "koud" te...
Italië, Diano San Pietro
... Taggiasca-olijven met eigen planten en de productie van Taggiasca en Italiaanse extra vierge olijfolie, hebben we ook de productie van conserven, pesto, gedroogde tomaten en gevulde pepers. Het bedrijf hecht groot belang aan het behoud van het natuurlijke aroma van de grondstoffen, daarom worden de olijven binnen 24 uur na de oogst gemalen en wordt het basilicum binnen enkele uren na aankomst omgevormd tot halffabrikaat en pesto.
Griekenland, Larisa
... bij supermarktketens, warenhuizen, hotels en gourmetwinkels. Wij nemen de vertegenwoordiging op ons van Griekse producten zoals olijfolie en olijven, perzikcompote, wijnen en vele andere traditionele producten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Italië, Imperia
...L'Olio di Cannelle is een extra vierge olijfolie van de variëteit "Monocultivar Taggiasca". De Monocultivar olie is uniek in zijn organoleptische eigenschappen die het onderscheidt van andere oliën die normaal op de markt zijn. De Taggiasca-olijven zijn een van de meest beroemde variëteiten voor de productie van extra vierge olijfolie. L'Olio di Cannelle is 100% natuurlijk, zijn puurheid valt op...
Italië, Caianello
... uitgedoofde vulkaan binnen het Regionale Park van Roccamonfina, goed beschermd tegen elke vorm van vervuiling en chemische meststoffen. De bijzondere kenmerken van het gebied waar onze olijven worden verbouwd, geven de olie superieure organoleptische en voedingskwaliteiten.
... gezondheid, is er controle in elke fase van onze productie. In deze richting blijven we technologische investeringen doen in onze nieuwe fabriek met hoge capaciteit in de Aydın Organized Industrial Zone en exporteren we over de hele wereld. Alle olijven, voornamelijk de Gemlik, Memecik, Domat, Yamalak, Uslu, Ayvalik (Edremit), Kaba en Kalamata variëteiten van groene en zwarte olijven, worden geproduceerd...
Frankrijk, Mane
...Het bedrijf Oliviers&co is een onderneming die actief is in de agrovoedingssector. Het is gespecialiseerd in voedingsproducten op basis van olijven, variërend van olijfolie, tafelolijven tot cosmetische producten. Nadat het alle productlijnen met olijven als hoofdingrediënt heeft gedomineerd, heeft het bedrijf zijn assortiment uitgebreid door verschillende soorten voedingsproducten aan te bieden, zoals specerijen, zoetigheden, sauzen en nog veel meer...
Frankrijk, Cruviers-Lascours
...De groep GRAP'SUD produceert afgeleide producten van druiven en olijven voor de groothandelsmarkten van de nutraceutica, de agrovoeding en de diervoeding. INOSUD verkoopt een compleet assortiment wijnbouwoplossingen: MCR, druiventannines, natuurlijke wijnsteenzuur. NUTRITIS produceert en verkoopt een breed scala aan vruchtensapconcentraten en 100% natuurlijke zoetstoffen.
Oostenrijk, Perschling
... van de olijfvrucht enorm belangrijk. Daarom gebruiken we alleen de versste vruchten van slechts één soort. Onze olijfolie wordt uitsluitend gewonnen uit olijven van ons bedrijf. Koudgeperst en natuurlijk troebel, zorgt ervoor dat onze olijfolie niet alleen gezond is, maar ook zeer aromatisch.
Griekenland, Militsa
Wij zijn een klein familiebedrijf, dat al vele jaren onze eigen Koroneiki olijfvariëteit cultiveert, met bomen van 10 tot 100 jaar oud. We hebben de mogelijkheid om alle fasen van de productie te controleren, van het ploegen en oogsten tot de verwerking en verpakking. Het oogsten van de Koroneiki-olijven gebeurt op traditionele wijze, met rennen, zeilen, slaan, snoeien en dezelfde dag of de volgende dag de vruchten naar de olijfmolen verzenden.
Italië, Calenzano
...Il Nutrimento, opgericht in 1990, is een productiebedrijf met een grote ambitie: de smaak van oude mediterrane recepten naar de huizen te brengen. Met dit doel biedt het sauzen voor pasta, pesto, gegrilde groenten, groentepasta's en paté voor bruschetta, oliën, olijven en vele andere producten aan die traditionele smaken combineren met een geavanceerd productieproces. De recepten van Il...
Spanje, Puente Genil, Córdoba
Op de boerderij Las Valdesas worden vijf variëteiten olijfbomen gekweekt, waarvan de afzonderlijk geoogste en gemalen olijven vijf monovarietale extra vierge olijfoliën opleveren. De variëteiten zijn: arbequina, frantoio, hojiblanca, picual en manzanillo. De olijven worden uitsluitend van de boom geplukt, dat wil zeggen, de olijven die op het moment van de oogst aan de boom hangen, waardoor de...
De Almazara San Cristóbal begon zijn activiteiten in 1965. Sindsdien zijn we toegewijd aan de productie van Extra Vierge Olijfolie (AOVE), Vierge Olijfolie, evenals de bijbehorende versies in gecertificeerde biologische olie. Door middel van een traditioneel productieproces en de nieuwste innovaties in machines voor de verwerking van olijven en hun transformatie in olie, zorgen we zorgvuldig voor het hele proces om een olijfolie van uiterste kwaliteit te verkrijgen, en we zijn in verschillende wedstrijden bekroond.
... biedt het een uitgebreide variëteit aan gourmet miniaturen, gericht op de horeca, zoals miniaturen van olijven, rozijnen en noten, gemaakt volgens recepten die geselecteerde en zorgvuldig bereide ingrediënten combineren, waardoor traditie en moderniteit samenkomen, wat resulteert in de aanbieding van producten van hoge kwaliteit. Bij de REGIONAL BAKKERIJ VAN VERMELHA wordt gestreefd naar een combinatie van kennis van voorgaande generaties met de technologische innovatie van de huidige productieprocessen.
België, Mollem-Asse
... van roompaté en ardenner paté uit naar verschillende andere smaken. Zo bestaan er nu wel 30 verschillende soorten paté zoals paté met groene peper, parika, cranberry, champignon, knoflook, appel, olijven, wildpaté, ...
... brengen van gekookt of gegrild vlees, stoofschotels, salades en soepen. De typische smaak en het intense aroma komen het beste tot hun recht door er wat brood in te dopen. De extra vierge olijfolie “OLIOTOLA”, koudgeperst uit olijven die in Sicilië (Italië) zijn geteeld en ongefilterd is een 100% Italiaans product. De oogstperiode is van oktober tot november, de olijven worden met de hand geplukt en onmiddellijk naar de olijfmolen gebracht en elke avond gemalen om een zeer lage zuurgraad te garanderen en alle waardevolle componenten en de karakteristieke smaak, typisch voor de Siciliaanse olie, te behouden.
... olijfolie van topkwaliteit, met een minimale zuurgraad van 0,12%. 100% Arbequina, van vroege oogst en van één enkele boerderij. We gebruiken de modernste oogstsystemen om de minste schade aan de olijven vóór de persing te garanderen. Onze olie wordt binnen 8 uur na de oogst geproduceerd. Het combineert de kenmerkende smaken van de Arbequina variëteit, zoals appel en banaan, maar dan in hun maximale glorie. De eerste groene olijven van elke oogst creëren onze meest waardevolle Extra Virgin Olie. Aspect: intense groene kleur Neus: aroma van vers fruit Smaak: intens, gebalanceerd en vol.
Spanje, Bailén ( Jaén )
... vierge olijfolie. Momenteel bestaat deze coöperatie uit ongeveer 900 actieve leden en maalt zij gemiddeld 20 miljoen kilo olijven, waarbij alleen de picual-variëteit wordt gebruikt. KWALITEIT EN INNOVATIE Met het idee om de consument een assortiment producten van uitzonderlijke kwaliteit aan te bieden, heeft deze coöperatie ingezet op de certificering van haar faciliteiten en producten. Daartoe beschikt de coöperatie over het label van Andalucía Kwaliteit Gecertificeerd en de ISO 9001 voor haar managementsysteem, dat wordt geaudit door SGS Food.
Italië, Gubbio
... december geoogst. Dit gebeurt volledig met de hand om de kwaliteit van de olijven te behouden. Opslag van de olijven: De olijven worden opgeslagen in plastic containers met gaten om de ventilatie te vergemakkelijken en schimmelvorming te voorkomen. De olijven worden binnen 12/24 uur na de oogst verwerkt om de hoge kwaliteit van het product te waarborgen. Extractie: De olie wordt met moderne machines...
Bulgarije, Petrich
... wereld, via een hoogwaardig proces dat voldoet aan hoge sanitaire normen en ook is uitgerust met ISO-certificering. Bevroren zeevruchten omvatten vis in steaks of in hele vorm, weekdieren en schaaldieren. Ook kan ons bedrijf u voorzien van verse fruit en groenten uit Griekenland, ingemaakte vruchten in siroop, Griekse extra vergine olijfolie en alle variëteiten van Griekse olijven. Ons doel is om een...
... de natuurlijke cosmetica met biologische olijfolie, worden de biologische olijfbomen van Sakellaropoulos gekweekt om de grondstof te leveren voor hoogwaardige, gespecialiseerde premium olijfoliën en olijven. Onze olijfbomen bevinden zich nabij Sparta in Laconia, in een vooraanstaand olijventeeltgebied, waar de olijfboom als heilig wordt beschouwd, en het staat bekend om de ideale klimatologische...
Frankrijk, Cesson-Sévigné Cedex
... Michon, Bel, Geotexia, Jacquet, Krustanord, La Boulangère, Maître Jacques, enz. Realisaties: Slachthuizen, Verpakkingswerkplaatsen voor garnalen, Verpakkingswerkplaatsen voor mini Baby Bel, Eieren gieterijen, Kaasmakerijen, Meelfabrieken, Magazijnen, Logistieke platforms, Transstockeurs voor melkopslag, Eenheden voor de assemblage van voedingsadditieven, Verpakkingsfabrieken voor olijven, Fabrieken voor de productie van gekookte ham, babyvoeding, surimi, productie van veranda's, opslag van Corn Flakes, productie van diepgevroren gepaneerde vis, productie van samengestelde salades, enz.
Spanje, Úbeda
... 500, 250 en 100 ml. AOVE CANALLA PICUAL Van onze boerderijen hebben we de beste olijven van de PICUAL-variëteit geselecteerd om een extra vergine olijfolie van superieure kwaliteit te maken, die we onder de naam CANALLA verhandelen. AOVE CANALLA ROYAL Een onbeschrijfelijke culinaire ervaring is de harmonie van onze AOVE, die terecht ROYAL van CANALLA wordt genoemd omdat deze afkomstig is van de Royal-variëteit. De Royal-variëteit is afkomstig uit de regio Cazorla, met een extreem subtiele zoetheid, perfect voor gebak, salades, vis, sauzen, enz.
... van complete lijnen voor het vullen en sluiten van voedingsproducten in harde verpakkingen (potten en flessen van glas, aluminium en blikdozen, potten en flessen van kunststof) te leveren. We produceren verschillende systemen om verschillende soorten vaste producten naar de vulmachine te voeren. De niet-telescopische vulmachines van Zilli & Bellini zijn geschikt voor een breed scala aan voedingsproducten: van olijven tot hele tomaten.
Frankrijk, Puisserguier
Wij bieden een assortiment producten van de olijf: olijfolie, verse olijven en olijvenpasta.
Griekenland, Metamorfosi
... uiteinden, zodat de olijven intact blijven en de olijfbomen niet worden beschadigd. Wanneer de kostbare olie van de oogst van het jaar klaar is, is onze enige zorg om een exclusief eindproduct te creëren: de olijfolie van superieure kwaliteit die je dag na dag verdient te proeven. Onze belofte aan de consumenten van Salvation olijfolie is dat we altijd zullen streven naar het leveren van de fijnste...
... traditie en dezelfde kwaliteit als vroeger behouden. De olijfmolen bevindt zich in het centrum van Castellana Grotte, in een oud gebouw uit de 19e eeuw, waar het de vruchten van de olijfgaarden van enkele eigen landgoederen en verschillende leveranciers in de provincie Bari verzamelt en verwerkt, en van daaruit verpakt en distribueert het zijn producten door heel Europa. De belangrijkste producten van Il Vecchio Frantoio Pace zijn de fruitige lichte extra vierge olijfolie en de fruitige intense extra vierge olijfolie, geëxtraheerd uit 100% Coratina olijven.
Duitsland, Reichenau
De thuisbasis van almasol olijfolie is het natuurpark van de zogenaamde Sierra Subbética, een bergachtige regio in het zuidoosten van de provincie Córdoba. Al generaties lang worden daar, onder ideale klimaat- en bodemomstandigheden, drie bijzondere olijfrassen verbouwd: Picudo, Picual, Hojiblanca. De fijn op elkaar afgestemde samenstelling van deze olijven garandeert de onmiskenbaar frisse...
Turkije, Izmir
NATUURLIJKE OLIE: Gezonde olijven, rechtstreeks van de tak, worden zonder vertraging naar de fabrieken gebracht. Er mogen geen gevallen, rotte of kwaliteitsarme olijven aan toegevoegd worden. Hoe sneller de olijven worden geoogst en hoe sneller ze worden geperst zonder te worden opgeslagen, hoe hoger de kwaliteit van de geproduceerde olijfolie. De olijven die in de fabriek aankomen, worden eerst...
Turkije, Mersin
...amandelkleurensorteermachine, pinda kleurensorteermachine, marmerkleurensorteermachine, steenkleurensorteermachine, walnootkleurensorteermachine, enz. Voor deze technologie sorteerden mensen olijven, noten, amandelen en pinda's met de hand. De ontwikkeling en verandering van technologische mogelijkheden biedt ons de kans om met machines te sorteren. Onze sorteermachine is bekroond met een prijs door de...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play