Productie van harde kaas, snijkaas, Kashkaval, geraspte kaas, zachte kaas, Camembert, Brie, evenals convenience-producten (gebakken Camembert e.d.) voor de detailhandel, grootverbruik, horeca, ook in biologische kwaliteit. Modernste productiefaciliteiten, eigen laboratorium, wereldwijde export. Dagelijks wordt ongeveer 1 miljoen kg melk verwerkt.
Italië, Vinchiaturo
... een nauwkeurig ambachtelijk proces in combinatie met de modernste sterilisatiesystemen, wat zorgt voor een authentiek en hoogwaardig product. Het assortiment van onze producten bestaat uit 5 lijnen: LINE TARTUFO LINE SALSE TARTUFATE LINE CRÈME LINE SOTTOLI LINE PASTA/OLIE/PADDENSTOELEN/KAAS...
Hongarije, Dombovar
Onze kazen worden uitsluitend gemaakt van melk van onze eigen geiten. Voor het rijpen gebruiken we ruimtes met de juiste temperatuur en vochtigheid. De gebruikte specerijen worden in droge vorm verwerkt. Onze producten worden vooraf verpakt en gelabeld. Het is ook mogelijk om een barcode aan te brengen! Momenteel zijn de producten niet geëgaliseerd. Onze hoofdproducten - Zachte kaas - Halfzachte...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play