Italië, Noci
...Provolone stagionato is een gerijpte kaas van gesponnen deeg, geproduceerd met uitsluitend koemelk, traditioneel met de hand verwerkt en gevormd, en gerijpt voor ongeveer 9 tot 12 maanden. Het heeft een gele kleur, een zeer romige consistentie, is van buiten hard en heeft een zeer intense en iets pittige smaak, uitstekend om te consumeren in schilfers of vergezeld van een goed glas wijn.
Portfolio (10)
...ONTWORPEN VOOR HET SNEDEN VAN DE BOVENSTE EN ONDERSTE SCHOTELS VAN DE KAASKORST. Ontworpen voor het snijden van de bovenste en onderste platen van de kaaskorst. De automatische machine voert de functie uit van het snijden en verwijderen van de bovenste en onderste plaat uit de vorm, met instelbare dikte volgens behoefte. De Spreader-machine verwerkt de kaas in een verticale positie om de...
Portfolio (47)
...en komt in de beste hygiënische omstandigheden en temperatuur aan bij de kaasfabriek, waar het wordt verwerkt volgens de oudste kaastraditie van de regio en de productie van Mozzarella di Bufala Campana D.O.P met de mythische en onmiskenbare smaak mogelijk maakt.
Portfolio (2)
... zoutafdeling met beslist geavanceerde technieken, de magazijnen voor de verschillende rijpingen uitgerust met innovatieve ventilatiesystemen, de kantoren en de verkoopruimte. De Latteria di Roverbasso verwerkt jaarlijks ongeveer 100.000 quintalen melk, dagelijks verzameld bij lokale boerderijen, en garandeert de consument 100% Italiaanse kazen. De Latteria di Roverbasso is dus een dynamisch bedrijf...
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Italië, Cavaso Del Tomba
... toe hebben gekregen, zijn het commerciële uitgangspunt geweest voor de ontwikkeling van het project Frutti di un Territorio. Het is de eerste keten in Italië die de oorsprong van het product certificeert en die als doel heeft om uitsluitend kazen te commercialiseren die zijn verwerkt in fabrieken gelegen in de regio Veneto, met melk afkomstig van Venetiaanse boerderijen.
Italië, Vinchiaturo
... een nauwkeurig ambachtelijk proces in combinatie met de modernste sterilisatiesystemen, wat zorgt voor een authentiek en hoogwaardig product. Het assortiment van onze producten bestaat uit 5 lijnen: LINE TARTUFO LINE SALSE TARTUFATE LINE CRÈME LINE SOTTOLI LINE PASTA/OLIE/PADDENSTOELEN/KAAS...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play