Het verhaal van ChèvrArdennes begint in de jaren '70, met een innovatief idee: de oprichting van een experimentele fabriek voor de productie van geitenkaas. Het project komt tot leven in Bastogne, in het hart van de Belgische Ardennen. De fabriek wordt vervolgens overgenomen door de Vache Bleue en profiteert van de expertise en knowhow van de familie Loicq. In 2005, opnieuw onder de impuls van de ...
...Oorsprong: Duitsland
Grootte
4,5 cm - 5,0 cm, 5,0 cm - 5,5 cm, 5,5 cm - 6,0 cm, 6,5 cm en meer
Variëteiten
Puur witte knoflook (super witte knoflook)
Normale witte knoflook (rode knoflook/paarse knoflook)
Leveringsperiode
Het hele jaar door
Jaarlijkse leveringscapaciteit
100.000 MTS
Exportstandaard en kwaliteit
Geen wortels, schoon, geen zwarte schimmel, niet gebroken, geen scheuren in de...
...De bescheiden ui is in elke keuken te vinden, maar zijn geneeskrachtige eigenschappen maken het ook een belangrijke medicinale plant. Net als knoflook is het een lid van de leliefamilie. Er kan geen twijfel bestaan over de kracht van de sappen die in uien zitten; iedereen die ooit een ui heeft gesneden en een traan heeft gelaten, weet maar al te goed dat ze iets bijzonders bevatten. Afgezien van...
Ekotec Energie Wie is Ekotec? Sinds 1999 is Ekotec actief in de sector van hernieuwbare energie. Gevestigd in Oostenrijk, biedt Ekotec diensten aan op het gebied van woningverwarming en -koeling. Het bedrijf heeft als doel om de hernieuwbare energie-opleidingen uit Europa naar Turkije te brengen en een belangrijke speler te worden in de verwarmings- en koeltechniek in ons land, met de Europese erv...
...Beschikbaar in potten van 30 of 60g
Onze zwarte knoflook wordt verkregen door stoven van roze knoflook uit Lautrec, een procédé dat al eeuwenlang in Azië wordt gebruikt. Hiervoor worden de verse knoflookbollen in een afgesloten container geplaatst, gedurende minimaal 2 weken, bij een temperatuur tussen 60 en 70° in een vochtige atmosfeer, en vervolgens gerijpt met vrije knoflook.
Zacht en...
...In tegenstelling tot onze Geïnfuseerde Olijfoliën, heeft deze een proces ondergaan waarbij smaak aan de olijfolie is toegevoegd nadat deze is gemaakt. Geïnfuseerde Olijfoliën worden gemaakt met de meest verse extra vierge olijfoliën die beschikbaar zijn. Het is heerlijk op een salade van verse groenten, of in een eenvoudige pastagerecht. Het past ook geweldig bij rood en wit vlees, zeevruchten en...
...Geneeskrachtige plant bekend om te werken tegen hoge bloeddruk en circulatiestoornissen. Traditioneel gebruikt als ontwormingsmiddel.
Extract van biologische, verse plant (niet ingevroren).
Maceratie op de pluklocaties (Oorsprong Frankrijk)
Fles van 50 ml van glas...
... smaak te brengen.
In vergelijking met verseknoflook geeft zwarte knoflook geen sterke en agressieve smaak af, dankzij het verlaagde allicinegehalte, dat tijdens het productieproces is omgezet in antioxidanten.
... tussen scherpte en bitterheid.
Het kenmerkt zich door de intensiteit van zijn fruitigheid, met een dominante smaak van fruit, banaan, appel, kiwi en groene tomaat, en zijn plantaardige aroma's, artisjok en vers gesneden gras.
Gebruik als begeleiding bij vis, vlees (vooral wild), carpaccio en verse groenten.
Persoonlijk zou ik een straaltje olie toevoegen op een geroosterd broodje gewreven met knoflook en tomaat, of op verse geitenkaas, met versgemalen peper -
Molen bekroond 52 keer in de afgelopen 2 jaar
Beste olie van Spanje 2016 in rijpe fruitigheid _ traditionele olie
Beste...
...De geur van pas geoogste Siciliaanse tomaten verrijkt met de smaak van vers gebakken aubergines, apart bereid in een typisch Siciliaans recept dat is gemaakt ter ere van de beroemde opera van Vincenzo Bellini, La Norma.
Ideaal om een bord spaghetti mee te kruiden, af te maken met een snufje geraspte ricotta salata eroverheen.
INGREDIËNTEN:
Tomatenblokjes, extra vierge olijfolie, vers gebakken aubergines, verse basilicum, verseknoflook, zout en suiker.
Verpakkingen van: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g
VEGAN GOURMET...
...Een uniek en gastronomisch product gemaakt met verse oesterzwammen – (geproduceerd en verzameld van onze boerderijen), knoflook, honing, appelciderazijn en zout. Het kan worden geconsumeerd bij elke soort keuken, zoals zeevruchten, Aziatische keuken, salades, Mediterraanse, Midden-Oosterse keukens of elke maaltijd naar keuze. Het kan ook een geweldige aanvulling zijn op charcuterie- en...
...JOSEFA Pesto-saus is een verse en aromatische saus gemaakt van geurige Maltese basilicum, noten, kaas, olijfolie en knoflook.
Basilicum Pesto is een perfecte saus voor al dente gekookte pasta. Het kan ook geserveerd worden als bijgerecht bij vissauzen, pizzatoppings en canapés.
... met een pittige tomatensaus, mengt in een romige knoflook- en kruiden dressing, of samenvoegt met verse groenten en feta, deze fusilli noedels van rode linzen brengen een explosie van smaak en visuele aantrekkingskracht naar je culinaire creaties. Bovendien zijn ze, net als al onze producten, biologisch en veganistisch, wat zorgt voor een gezonde en schuldvrije eetervaring.
Portiegrootte: 100g
Energie-inhoud: 1537kj / 361,9 kcal
Totaal vet: 0,59g
Verzadigd vet: 0,16g
TOTALE KOHYDRAAT: 69,56g
Suikers: 2,42g
Vezels: 3,41g
Eiwit: 19,18g
ZOUT: 0,03g...
... Sauce Marinara is een verleidelijke combinatie van premium tomaten, basilicum, uien en knoflook, evenals de juiste hoeveelheid oregano en peterselie – een Amerikaanse interpretatie van een Italiaanse klassieker.
De Bongiovi Pasta Sauce Dad’s Original is een hartige mix van verse tuin groenten. Basilicum, knoflook, uien, champignons en rode en groene paprika's geven je favoriete pasta een spannende smaakkick. De Bongiovi Pasta Sauce Arrabbiata is voor degenen die wat pit in hun leven kunnen gebruiken.
...Deze uitzonderlijke azijn, vervaardigd door de meester-azijnmaker "Frédéric Chaix", is gemaakt met verseknoflook.
Zacht in de mond, zal het zijn krachtige en frisse tonen aan uw gerechten geven. Laat u verrassen.
UITSTEKEND MET:
Salades, witvlees, vis, carpaccio, tartaar van vis of vlees, deglaceren, marineren van vlees, plancha, mosselen, oesters.
100% natuurlijk: zonder kleurstoffen of kunstmatige aroma's.
... gemaakt volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten.
INGREDIËNTEN
Cayennepepers
Verse Chilipepers
Knoflook
Specerijen
Zout
Olijfolie
Productnaam: Berber Harissa
Type: Heet chilipasta
Brix (%): 10
Houdbaarheid: 2 Jaar
Kleur: Rood
Smaak: Heet en Pittig
Merk: MEDILIFE
MINIMALE HOEVEELHEID: 2 pallets
Herkomst: Tunesië...
... die worden uitgevoerd in laboratoria ter plaatse.
Knoflookafgeleide producten kunnen ideaal worden toegevoegd aan verschillende kookrecepten, van sauzen tot snacks,
• Type: gedroogd
• Oorsprong: Turkije of verpakt in Turkije
• Ingrediënten: dehydratie van 100% natuurlijke verseknoflook
• Vorm: poeder, granulaat, gemalen, gesneden.
...genezing
[Bron: Wikipedia]
In de vorm van een olie-extract geven we de voorkeur aan zonnebloemolie in plaats van de traditionele olijfolie, omdat deze neutraler en minder vet is in gebruik. Het is effectief bij brandwonden, gewrichtspijn, enz. De olie van Sint-Janskruid vormt een uitstekende basis voor essentiële oliën bij de eerder genoemde aandoeningen.
Net als grapefruit of knoflook kan het interageren met bepaalde medicijnen.
Certificering: Biologisch
Bevat alcohol: Nee
Totaal gewicht per eenheid (kg bruto): 1
Dichtheid: 0.916
Volume per eenheid in liter: 1.091703...
...De aromatische sparren-honing komt uit de lokale bossen van Baden-Württemberg en Beieren.
Sparren-/dennenhoning
Een kruidig-aromatische honingsoort met aangename aroma's en een meestal bruine tot groenachtig-zwarte kleur.
Recepten:
Roze gebraden lamsfilet met fijne abrikozen-honingsaus
Ingrediënten:
(voor 2 personen)
2 verse lamsfilets van elk 120g
wat olijfolie
50g gedroogde abrikozen
100ml droge rode wijn
1 teentje knoflook, fijngehakt
1/2 ui, fijngehakt
150g lamsfond (alternatief vleesfond)
2 eetlepels Wernet dennenhoning
wat verse koriander
Cayennepeper
Zout...
...Fruitige extra vierge olijfolie met een hint van verse groene amandel.
Complexe en verfijnde smaak met plantaardige tonen van artisjok, sla en amandel. Het heeft een goed gebalanceerde en harmonieuze pittige nasmaak.
Geschikt voor vleesgerechten, peulvruchtensoepen, gegrilde bruschetta besprenkeld met zout, tomaten, knoflook en rucola.
...Uit Egyptische kronieken is bekend dat knoflook deel uitmaakte van het dieet van alle arbeiders die de piramides bouwden - om kracht te geven. Er is zelfs een geval van opstand wanneer arbeiders het niet op tijd ontvingen. Knoflook in granules is handig te gebruiken waar verseknoflook gebruikt zou kunnen worden. Het versterkt de smaak van soepen, vlees- en gevogeltegerechten...
...Een van de bekendste Tunesische gerechten is de onmiskenbare salade mechouia.
Gemaakt van gegrilde paprika's en tomaten, wordt het soms verrijkt met tonijn en geserveerd met brood als mezzés.
Samenstelling Zoete paprika, verse tomaat, ui, olijfolie, sojaolie, knoflook, zout, specerijen
Samenstelling: Zoete paprika, verse tomaat, ui, olijfolie, sojaolie, knoflook, zout, specerijen
Op voorraad: 1000 Producten...
...terwijl knoflook en uien de beroemde saus op smaak brengen.
Ingrediënten: Water, verse jalapeño (herkomst Nederland), rietsuiker, azijn, zout, ui, knoflook, rum (1%), citroen (0,2%).
Gemaakt in Frankrijk
100 ml
5.000 (Scoville-schaal)...
...Ontdooi de Golfo Nuevo zeevruchtencocktail. Bak alle ingrediënten in 2 eetlepels olijfolie met knoflook en peterselie. Kook ondertussen de verse spaghetti. Voeg 20 cl vloeibare room toe aan de gekookte bereiding, strooi er vervolgens Parmezaanse kaas over en voeg zout en peper toe. Giet de pasta af en meng met de saus. Serveer warm.
...Ons reuzel met verseknoflook op geroosterd witbrood. Topped met vers gehakte peterselie en geraspte appel.
Klinkt dat vreemd voor je? - Olé, je hebt gelijk!
Het is verbazingwekkend hoe veelzijdig ons knoflookreuzel is!